|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 7:14:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 751
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 7:16:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 752
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 7:30:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 753
   RE: Julijke 2008 III. del
28.5.2008 7:36:32   
andras
Drage julijke!

Sporočam, da je Ariana že v Pediatrični bolnišnici, da sem jo včeraj prvič kengurujčkala in je takoj zagrabila mojo dojko. user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer je izgubila na teži, a glavno je, da diha sama. Preostale preiskave pa še sledijo. Vsem, ki ste mislile na nanju se najlepše zahvaljujem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 754
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 7:41:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu andras)
  Neposredna povezava do sporočila: 755
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 7:54:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 756
28.5.2008 8:19:48   
Nyah*
Sem napisala kilometrski post, pa je zalokiralouser posted image user posted image , pa bom po spominu napisala se enkrat:

ANDRASuser posted image user posted image user posted image  super novicka: sedaj se pa cartajte, bozajte, lupckajte, pa cimprej zacnite dobro jetsi, da se zredite!

LEXuser posted image user posted image , kako lepa parcela, lepo, da se je zacelo zares!

NEBOGLASNICA: upam, da bo danasnji dan manj stresen, pa da ste dobro preziveli noc!

ALMERA. vse najboljse!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se tice EA: se strinjam, da je dobro imeti v rezervi podpisano soglasje, a jaz sem kar za naravno varianto, ce sem prvic zdrzala 10 urni porod z umetnimi popoadki, ni vrag, da tudi drugic ne bom- naj bi bilo lazje ne?

Odpiranje MV: jaz sem tista, ki se ji MV razpira ze od 23. tedna, pa se vedno naokoli hodim, pa upam, da zdrzim do konca (no ja, kak dan prej bi pasalo, user posted image  vrocina).

Vceraj sem hotela v BC nabavit malo za user posted image : kake grde kompletke in visoke cene so imeliuser posted image user posted image . Bo treba kar v LJ v konkretno nabavo, se v Muellerja pa vse...

Kaj nam je vsem, da sedaj renoviramo, gradimo,..., kot bi se sele sedaj zaceli zavedat, da nas bo julija vec v hisiuser posted image user posted image . Mi dobimo kljuce nasega novega stanovanja 15.6. (upam- trkam), pa potem takoj zacnemo podirat, obnavljat, okna narocat,..., moram do takrat vse za user posted image  nabavit, da bom potem lahko obnovo sicer bolj gledala, a pri selitvi bom morala pomagat! Nas user posted image  bo sicer prehitel, a ko se preselimo, bo toliko slajseuser posted image user posted image .

Danes nesem se papirje v CSD, potem pa zacnem prelagat omare, delat prostor za user posted image , prat, likat,....

Lep dan, ne prevec vroc! Uzivajte ob kaki ledeno mrzli limonadi!

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 757
28.5.2008 8:34:10   
netki
ja res je, da vsi nekaj prenavljamo, delamo, gradimo.......pa ravno zdaj, kot da prej nismo vedeli da bomo imeli otroke. user posted image user posted image user posted image

jaz sem imela tudi bolj delovno popoldne, malega sem dala v varstvo k mami in je tam tudi prespal, tako da sem lahko kaj naredila zunaj okoli hiše in moje rožice pošlihtala, oplela, sadila......joj kolk dela.

ko sem se zvečer ulegla v posteljo, pa sem malega grozno pogrešala in nisem mogla zaspat do enih zjutraj. Skoz sem mislila nanj. Ob osmih sem bila pa že pokonc. Ja, seveda on mene ni pogrešal nič user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 758
28.5.2008 9:58:34   
netki
ja kje pa ste vse???

men je že tko vroče zunaj da sem mal noter pobegnila user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 759
28.5.2008 10:11:21   
jocika
Andras, kolk sem vesela zate!!!!!!!Sploh, da je dojenje tako lepo steklo, pa pravijo, kak je prve pol ure pomembno, da pol je že bolj tak tak, ali bo, ali ne bo...Mam očitno napačne informacije. Čestitam!

Mene pa hvalabogu zgaga nič ne peče, me še nikoli ni, ne vem, kaj je to. Pa zaprtost tudi ni problem - grem brez pomagal vsaj 2krat na dan. Ne razumem, zakaj sem se kljub tak fajni prebavi zredila že za 13 kguser posted image , otrok je pa majčken?
So mi pa včeraj noge fajn zatekle, tak da se je ena težava pa le pojavila, pa ni nč fajnuser posted image
Danes ob 17:30 mam pa pregled, komaj čakam, da vidim, če se je obseg trebuščka že kaj popravil, čisto sem na trnih.
Včeraj sma pa z user posted image  cel dan okrog skakala, tak da sem prišla domov ob devetih, hin od vročine, pa direkt v posteljo - sam mojmu sem še odpoved pomagala napisat, ker se je odločil, da je čas za zamenjavo službe, kar pomeni, da bo po porodu malo manj časa z menoj, kot sva najprej planirala. Tu si je lahko izmišljeval, pa bi bil kak mesec nonstop z menoj, sam je bla plača mizerna. Tu bo pa boljša plača, ampak žal si na začetku še ne bo mogel zmislit, da bi manjkal v službiuser posted image user posted image . Eh, na dolgi rok bo boljše.

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 760
28.5.2008 10:50:17   
Inigo
zdj pa že tole tretjič pišem... spet nagaja RR!

magnesol - jst mam malo bolj rednko blato. že od začetka kar ga pijem. isto se mi dogaja tudi, ko pijem donat. tko, da magnezij defenitivno puca. no, mene puca user posted image če te močno moti, malo zmanjšaj količino vnosa - 2x na dan.

zgaga - hruška kupi si RENNIE tabltke. meni jih je priporočala G. jst sm mela že v začetku nosečnosti tako zgago, da mi je malo poškodovala brbončice na jeziku. sem mela zlo dolgo čisto gladek jezik in skor nič nisem okusila. zdaj pa ko začutim, da me bo začelo matrta, poližem 1 tabletko, če ni bolje, še eno čez. brbončice pa so se mi tudi obnovile. ne še čisto, ampak je velikoooooooooooo bolje.
ja, s kislino se ni za hecat. je lahko ful škodljiva.

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 761
28.5.2008 12:09:59   
Anonimen
živjo julijke andras, ful dobra novica, sem res res vesela za vas. zdaj pa le cartaj malo punčko, rabi velikoooooooooo ljubezni. bravo ariana user posted image   kako je kaj z rebeko in njenima dvojčkoma, no saj verjetno se bo ob priliki oglasila, verjamem da nima ravno veliko prostega časa user posted image  drugače pa: vročččččeeeeeeeee,. oh kako je vročeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image  jebela cesta, mal dežja pa res lahko pade (no sej ko bo dež, bomo pa sonce prosli)... grem mal pod tuš, pa vas še potem kej preberem, papa

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 762
28.5.2008 12:18:49   
sonček85
joci:tako je še najbolje ,da menja službo ,saj vem kako je to če nisi zadovoljen s plačo.tudi mi smo imeli male plače pa so se sedaj vsaj malo popravile.no bosta pa do julija malo več skupaj kljub temu da  bo službo menjal.vso srečo mu želim in naj mu bo v novi službi bolje.Ti pa danes ne misli na slabe stvari ,ker bo s patricijo vse super,ker je prava mala bebica.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 763
28.5.2008 12:27:27   
papir
pravkar sem bila pri gin in dobila sem napotnico za bgp kranj za obrat(medenična vstava).iti morame v ponedeljek zjutraj?
kaj mi svetujete?
A JE možnost da prido do sprožitve poroda,s trem da ti mehčajo maternico?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 764
28.5.2008 12:52:03   
Blacky30
Papir, malo si preberi:

tukaj

tukaj

Upam, da sem ti kaj pomagala. Kolikor vem o tem, se porod lahko sproži, vendar to delajo res strokovnjaki, ves čas spremljajo user posted image  s CTG-jem in UZ, tak da mislim, da se nimaš kaj bat.user posted image

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 765
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 13:26:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 766
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 13:41:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 767
28.5.2008 13:45:16   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

flower...zakaj pa bi prej rodila?? sploh ne smes mislit na to!!! lepo se ej treba z bebico zmenit da pocaka notri do 38t, potem pa ce zeli lahko prileze ven...
se podpišem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 768
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 13:51:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 769
28.5.2008 15:38:10   
Inigo
naš je hb že na bučko obrnjen... ampak mam neke občutke, da bom drugi teden že mamica... ne vem... nekaj mi tako pravi.

jutri mam pregled in UZ. najbrž zadnji. jutri tko nastopim v 36 teden, kar je ok in nebi blo nobene panike, če bi se fantku mudilo na svet. čeprav sploh ne ve kaj ga čaka user posted image sploh zdaj ko je taka vročina user posted image

sem bla s sošolko na kosilu rej zunaj. ... noro! sem prišla domov z medvedjimi šapami, ne človeškimi nogami. sm jih dala kr v lavor s hladno vodo in je zdaj veliko bolje. rolete mam čist dol spuščene in vsa okna zaprta, da se da dihat. danes je res kriza... upam, da so se zmotli za letošnje poletje, ki bi naj bilo zelo vroče.

Neposredna povezava do sporočila: 770
28.5.2008 17:16:50   
glugluglu
flower, izkušena babica ali porodničar znajo otipati dojenčkovo lego v trebuhu brez UZ.

Ampak inigo, flower ne strašit, rojeva se od 38-41 tedna!, če ni drugih komplikacij. Prej jaz ne mislim rodituser posted image user posted image ! Sej bi bilo kar fajn, da bi mi določili datum, namesto malegauser posted image .

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 771
28.5.2008 17:22:13   
Inigo
pa ja, sj maš prav... sam mene že tak vse boli, počutim se kot kit, tečna sm... jst bi že kr dans rodila! user posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 772
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 17:52:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 773
28.5.2008 17:54:48   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

zgaga....se katero matra zgaga?? kaj jemlete? gastal? rupurut? rutacid? donat? jaz sem se do sedaj drzala naravnega (donat) zdej je pa ze orng hudo in mislim da bom ta zadnji mesec in pol presaltala na tablete, pa ne vem katere...

Hruška, meni rupurut čisto lepo pomaga ... je pa fajn, da se izogibaš paradižniku, čebuli, agrumom, začinjeni hrani, kavi in pravemu čaju. In rabiš visoko vzglavje, pa oblačila, ki te ne stiskajo okoli pasu.

Sem imela pred nosečnostjo kr ornk probleme s tem, tako da sem morala paziti na vse živo. Aha, pa 2-3 ure pred spanjem ne smeš jesti.

Neposredna povezava do sporočila: 774
28.5.2008 18:03:12   
Inigo
almera, ti še maš res kr neki časa... te bom vprašala kako se boš počutila, ko boš tolko noseča kot sem zdaj jaz. lahko da boš super... lahko pa boš naveličana kot sem jaz. user posted image želim ti tisto prvo... kr ne boš tečnosti čutla sam ti, ampak še cela soseska user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?