Nyah*
|
Sem napisala kilometrski post, pa je zalokiralo , pa bom po spominu napisala se enkrat: ANDRAS super novicka: sedaj se pa cartajte, bozajte, lupckajte, pa cimprej zacnite dobro jetsi, da se zredite! LEX , kako lepa parcela, lepo, da se je zacelo zares! NEBOGLASNICA: upam, da bo danasnji dan manj stresen, pa da ste dobro preziveli noc! ALMERA. vse najboljse!!! Kar se tice EA: se strinjam, da je dobro imeti v rezervi podpisano soglasje, a jaz sem kar za naravno varianto, ce sem prvic zdrzala 10 urni porod z umetnimi popoadki, ni vrag, da tudi drugic ne bom- naj bi bilo lazje ne? Odpiranje MV: jaz sem tista, ki se ji MV razpira ze od 23. tedna, pa se vedno naokoli hodim, pa upam, da zdrzim do konca (no ja, kak dan prej bi pasalo, vrocina). Vceraj sem hotela v BC nabavit malo za : kake grde kompletke in visoke cene so imeli . Bo treba kar v LJ v konkretno nabavo, se v Muellerja pa vse... Kaj nam je vsem, da sedaj renoviramo, gradimo,..., kot bi se sele sedaj zaceli zavedat, da nas bo julija vec v hisi . Mi dobimo kljuce nasega novega stanovanja 15.6. (upam- trkam), pa potem takoj zacnemo podirat, obnavljat, okna narocat,..., moram do takrat vse za nabavit, da bom potem lahko obnovo sicer bolj gledala, a pri selitvi bom morala pomagat! Nas bo sicer prehitel, a ko se preselimo, bo toliko slajse . Danes nesem se papirje v CSD, potem pa zacnem prelagat omare, delat prostor za , prat, likat,.... Lep dan, ne prevec vroc! Uzivajte ob kaki ledeno mrzli limonadi! Papa
|