|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
27.5.2008 16:59:34   
glugluglu

populis ja take hlače in mikico sem imela vendar nisem imela mrežastih nogavic, bila sem brez (ali pa so noge mogoče tako zgledale?), imam pa sedaj 69 kg (torej nisem toliko suha.) Bila sem okoli 13.00 tam okoli Muellerja v Supernovi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 726
27.5.2008 17:07:55   
lex
mojcek1 - lego kocke (duplo), knjige (kakršnakoli), razni plastični traktorji s prikolicami, priključki, plastične živali, Tomyev vlakec Tomažek (imaš različne varjante - na poteg, lego kocke, železnica, ki se sestavlja vlakci so na baterije - ta je trenutno pri nas najbolj IN), kakšen dober DVD (cars, Mojster Miha...)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 727
   [Brisano sporočilo]
27.5.2008 17:34:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 728
   [Brisano sporočilo]
27.5.2008 17:39:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 729
   [Brisano sporočilo]
27.5.2008 18:09:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 730
   [Brisano sporočilo]
27.5.2008 18:26:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 731
27.5.2008 18:29:39   
glugluglu
ja potem sem bila pozna - v največji vročini, sej sem kar pohitela. Pa hvala za prometne inf.

Bastian, to da si odprta 1-2 cm se kar pogosto zgodi in zdrži zadeva do konca, samo res samo počivaj ležeče, a si na bolniški? Bolj se mi zdi kritično, da ti je rekel, da je posteljica čez MV. Mene so v petem mesecu glede tega ful prestrašili in baje ni druge opcije kot CR, če se ti ne popravi do poroda.

Neboglasnica, mi smo dali tlake 15. februarja in so se posušili do konca aprila (2% vlage za parket) brez sušilcev, ampak je to sreča, sosedu so se lansko leto enako že skoraj posušili (pa jih je naredil aprila ali maja, potem je prišlo pa poletje, ali je začel kurit oz,. nekaj se je zgodilo - in konec, spet kriza, na koncu je dal sušilce. Vse skupaj je potem trajalo 7 mesecev.

Baje se tlaki pozimi bolje sušijo kot poleti.  In dostikrat se zgodi, da se vlaga potem poveča, na žalost, ja za nas ni logično.
Da te potolažim, mi smo tudi še vedno v razsulu, v dnevni sobi vsi, ne morem še nič rihtati za bebico, ker niso zrihtani zgornji prostori - samo zbiram stvari, v čet. naj bi prišla ograja in potem parket in se tudi bojim, da se ni nazaj kaj navlažilo, ker je vmes centralno zagnal, en radiator je puščal,....., ktudi opalnica še ni dokončana v zgornjem nadstr.

V glavnem, samo držim pesti, da bo vse zrihtano vsaj en teden preden rodim, da lahko vsaj dojenčkove stvari operem in spakiram, sicer sem rekla, ko vse naberem bom kar mami odnesla in bo oprala in zlikala in prinesla ko rodim. Ona bo to z veseljem naredila.

Neposredna povezava do sporočila: 732
27.5.2008 18:30:08   
neboglasnica
No, kolegica je ravnokar povila fantka user posted image user posted image . Ona je bila pa 8 dni čez rok. Blagor enim, za njimi je že.

A se še kateri tako je? Jaz bi kar naprej, vročini navkljub.

glugluglu, hvala, tudi jaz upam, da bom uspela vse urediti preden grem v Rim. Danes mi je pa zgrmelo na tla še stojalo za perilo in naredilo globoke rajse v parket. Nimam sreče, najbolje, da grem kar pod odejo in odronjhat noč.

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 27.5.2008 18:32:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 733
   [Brisano sporočilo]
27.5.2008 18:32:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 734
27.5.2008 18:32:42   
neboglasnica
Hvala za čestitke, ampak nisem imela nič zraven user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 735
   [Brisano sporočilo]
27.5.2008 18:34:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 736
   [Brisano sporočilo]
27.5.2008 18:41:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 737
27.5.2008 19:09:25   
Inigo
HD - saj pri meni je tudi edina opcija SG... ampak kaj če me prehiti v juniju in rodim v MB?! ravno tako kot pri tebi, je pri meni... bom en dan poklicala tja in vprašala.

Neposredna povezava do sporočila: 738
   [Brisano sporočilo]
27.5.2008 19:51:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 739
27.5.2008 20:48:17   
neboglasnica
Sam tolk rečem: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem šla rože posadit na grob, ni bilo nobene posode za vodo. Ok, grem domov... Doma sadim v korita, mož jih daje gor, enega strese, razbije avto... Ko je šel zalivat, je ugotovil, da je korito počeno in je šlo vse po novi fasadi. GRRRR. Se tuširam, ker sem v hrastah zaradi nahoda, mi spodrsne, se skoraj zložim.. Najbolje, da se spokam na varno - pod odejo. Najprej pa posodo pospravit v pomivalni stroj.

Upam, da je pri vas lepše potekal dan. NOČKA

Neposredna povezava do sporočila: 740
27.5.2008 20:51:09   
glugluglu
neboglasnica, pusti posodo bo še kaj narobe, hitro na kavč ali posteljo,

smola pa res...

Neposredna povezava do sporočila: 741
   [Brisano sporočilo]
27.5.2008 21:03:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 742
27.5.2008 21:07:27   
lex
bejž ležat, pa posoda počaka na boljši trenutek - jutri, ti 100% ne bo ušla. Danes je prenevarno zate!!!!!!!!!!!!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 743
   [Brisano sporočilo]
27.5.2008 21:23:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 744
   [Brisano sporočilo]
27.5.2008 21:56:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 745
   [Brisano sporočilo]
27.5.2008 21:59:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 746
   [Brisano sporočilo]
27.5.2008 22:04:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 747
27.5.2008 22:08:18   
Blacky30
Punce, saj ne vem, če je magnesol kriv, ampak me zanima, če ima še katera od vas drisko po njem? In to po samo eni tableti?

Frutka, hvala za napotke glede mojega vnetja. Ja, grozno je, ni konca. Sem poslušala tvoj nasvet in nehala uporabljat dnevne vložke in je malo boljše. Hlačke menjavam pogosto, ker izgleda, kot da sem nonstop polulana. Ne uporabljam več mila (prej sem Intimate gel od Oriflame) in ne več Canesten kreme, ker se mi je skoraj zmešalo od pekoče bolečine. Namreč, peklo me je ful, ker je ranica odprta. Tako da se večkrat na dan umijem z vodo in to je to. Zvečer pa si dam dnevni vložek, ki ga ful namažem z navadnim jogurtom in se mi zdi, da mi umiri vse skupaj. Bom videla, kaj bo g. v ponedeljek rekel na pregledu.

Kaj če bi katera od frišnih, ki hodite v MŠ, napisala točen postopek tega dihanja? Ker jaz sem že tudi malo pozabila, pa bi rada malo osvežila znanje. Se kateri da?

Tims in mis, vse najboljše za tvoj rojstni dan!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Želim ti vse lepo!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zimska, meni sicer še ni vpisala plače, ki jo dobim šele 5.6., ne vem, zakaj jo je že tebi? Mislim, da ni nič narobe, da se bo štel datum, kdaj si oddala papirje in boš denar dobila 15.6. Jaz grem jutri oddat papirje.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 748
27.5.2008 22:35:33   
glugluglu
Blacky, jaz sem kljub magnesolu še vedno bolj zaprta kot karkoli drugega, sploh se ne spomnim, če sem v tej nosečnosti imela drisko. Mislim, da bo tak naval edino še po klistirju, potem pa spet nekaj časa nič več.user posted image

Tvoje nevšečnosti pa res zgledajo na hudo vnetje, ko se ranice naredijo je pa že zoprno, no ti želim, da se ti s tem kot sedaj delaš hitro pozdravi.
Ko sem jaz imela nazadnje tako hudo, mi je dala še celo en antibiotik. No pa nisem bila takrat noseča, to je že nekaj časa nazaj.
Ja ni kaj, nosečnost - hormoni, potem pa še ta mila in praški, meni je tudi G svetovala, da naj sedaj ne uporabljam nobenega mila ali gela, da so zame prehudi tudi vsi tisti za intimno nego iz Lekarne, ker je sluznica in koža sedaj res občutljiva za vsako najmanjše vnetje.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 749
   [Brisano sporočilo]
27.5.2008 22:49:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?