|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 [7] 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sem noseča ali ne?
28.5.2008 21:07:09   
Strawberrie Cherrie
Niti ne.

(odgovor članu thaila)
Neposredna povezava do sporočila: 151
28.5.2008 21:13:46   
thaila
pa kaj je stabo, al si retardirana mogoce????user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 152
28.5.2008 21:14:21   
thaila
zgleda ze tako...

Neposredna povezava do sporočila: 153
28.5.2008 21:17:16   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: thaila

pa kaj je stabo, al si retardirana mogoce????user posted image

Z menoj ni nič, hvala. Če sem retardirana ne vem, kajti le tisti ki to so, tega ne vedo, in tisti, ki to niso, so spet prepričani, da niso. Tako da na prvo roko ne morem rečt.

če te pa zanima še kaj, pa le ustrel, da ne boš sama sebi odgovarjala, se bom potrudila in ti ustregla z odgovorom.

(odgovor članu thaila)
Neposredna povezava do sporočila: 154
28.5.2008 21:29:54   
spps
ma dajte punce,no...a vas vročina zdeluje?

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 155
28.5.2008 21:32:30   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
...pred 4 dnevi mi morala dobiti user posted image pa je nisem, slucajno sem bila po prvem zaostanku narocena pri gin in mi je naredil ultrazvok, ki pa ni nic pokazal prav tako kri ne...

...ali menite da je mogoce da sem v fazi oploditve, ugnezdenja?

Ok, baje je blo rečeno, da se moramo držat teme, tako da o IQ-ju res ne bi user posted image  
Torej, če bi morala menstruacijo dobiti pred štirimi dnevi in če predvidevamo, da imaš M na 28 dni, si imela ovulacijo pred cca. osemnajstimi dnevi in bi do oploditve/vgnezdenja lahko prišlo najkasneje nekje pred štirinajstimi dnevi. Po tem smatram, da sedaj nisi v fazi oploditve/vgnezdenja. Ali si noseča, pa žal tudi ne vem.
Mi smo se o teh zadevah učili že v OŠ pri spolni vzgoji, ne vem katera generacija si, ali pa si preprosto prešpricala te ure.

Zanimivo, nas so pa v gimnaziji učili, da se vse lahko časovno zamakne zaradi različnih faktorjev (tudi, če so drugače menstruacije redne). user posted image To se pravi kasnejša ovulacija => kasnejša vgnezditev, ...

< Sporočilo je popravil Olivija -- 28.5.2008 21:36:36 >

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 156
28.5.2008 21:32:43   
Marogica

Torej, je katera že kaj ugotovila?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 157
28.5.2008 21:59:41   
Anonimen
Pa punce, kaj je z vami, a mate vse pms user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
28.5.2008 22:19:13   
łiłi
no pa se jaz povem svojo iskusnjo is prve nosecnosti
ko sem prvic zanosila sem vsea 3 meseca mela menstro pa sem bla noseca.v prvem mesecu sem nardila test pa mi ni pokazal nosecnosti.v 3 mesecu nosecnosti sem dobila ful hude krce in sploh nisem vedela da sem noseca.ponoci sem dobila krce in sla v p.ko sem se slekla da me g pregleda mi je vn padel plod,tko hudo mi je blo da vamm neznam opisat.bla sem 3 mesece noseca....
od takrat sem vsakic ko mi je kaksen dan zaostajala menstra delala teste pa ceprav test ni pokazal plusa sem bla v strahu.ko mi je lani zamujala menstra in ko sem nardila tet in ko je pokazal plus sem bla tok vesela da bomo meluser posted image .tudi v drugi nosecnosti sploh nisem mela nobenih znakov nosecnosti .zdi se mi glupo da tle tezite punci k je postavla vprasanje.zato je forum,nekatere ste mal prevec pametne tukaj gor.anonimna ,ne se sikirat,pocak se kaksen dan pa ponovno naredi test,upam da bosuser posted image .na glupe izjave pa se samo pozvizgat.ni vredno da se sikiras zarad teh izjav.ocitno je nekaterim mal prevec dovgcas,al so pa res tok pametne.zelim ti  da se ti zelja uresnici cim prej in da bos kmalu zibala svojouser posted image

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 159
28.5.2008 22:21:10   
*erika*
IZVIRNO SPOROČILO: łiłi

ko sem prvic zanosila sem vsea 3 meseca mela menstro pa sem bla noseca.v prvem mesecu sem nardila test pa mi ni pokazal nosecnosti.v 3 mesecu nosecnosti sem dobila ful hude krce in sploh nisem vedela da sem noseca.ponoci sem dobila krce in sla v p.ko sem se slekla da me g pregleda mi je vn padel plod,tko hudo mi je blo da vamm neznam opisat.bla sem 3 mesece noseca....
od takrat sem vsakic ko mi je kaksen dan zaostajala menstra delala teste pa ceprav test ni pokazal plusa sem bla v strahu.ko mi je lani zamujala menstra in ko sem nardila tet in ko je pokazal plus sem bla tok vesela da bomo meluser posted image .tudi v drugi nosecnosti sploh nisem mela nobenih znakov nosecnosti .zdi se mi glupo da tle tezite punci k je postavla vprasanje.zato je forum,nekatere ste mal prevec pametne tukaj gor.anonimna ,ne se sikirat,pocak se kaksen dan pa ponovno naredi test,upam da bosuser posted image .na glupe izjave pa se samo pozvizgat.ni vredno da se sikiras zarad teh izjav.ocitno je nekaterim mal prevec dovgcas,al so pa res tok pametne.zelim ti  da se ti zelja uresnici cim prej in da bos kmalu zibala svojouser posted image

zelo lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 160
28.5.2008 22:30:24   
rija

a bi hotela to napisati tako, da te razumemo?user posted image

...vox populi...

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 161
28.5.2008 22:34:11   
łiłi
kaj ni jasno
,prvo nosecnost mi test ni pokazal  pa sem bla noseca 3 mesece,ceprov sem mela menstro
.

TEO PEJIĆ 26.1.2008

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 162
28.5.2008 22:35:19   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: rija

a bi hotela to napisati tako, da te razumemo?user posted image

hotela je povedat, da je pametno gnat paniko. Pa brez zamere, sam točno tako se bere.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 163
28.5.2008 22:40:14   
rija

kaj ni jasno
,prvo nosecnost mi test ni pokazal  pa sem bla noseca 3 mesece,ceprov sem mela menstro
.

nič ni jasno.
kaj ti je konkretno pri ginekologinji "vn" padlouser posted image

...vox populi...

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 164
28.5.2008 22:44:00   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
...pred 4 dnevi mi morala dobiti user posted image pa je nisem, slucajno sem bila po prvem zaostanku narocena pri gin in mi je naredil ultrazvok, ki pa ni nic pokazal prav tako kri ne...

...ali menite da je mogoce da sem v fazi oploditve, ugnezdenja?

Ok, baje je blo rečeno, da se moramo držat teme, tako da o IQ-ju res ne bi user posted image  
Torej, če bi morala menstruacijo dobiti pred štirimi dnevi in če predvidevamo, da imaš M na 28 dni, si imela ovulacijo pred cca. osemnajstimi dnevi in bi do oploditve/vgnezdenja lahko prišlo najkasneje nekje pred štirinajstimi dnevi. Po tem smatram, da sedaj nisi v fazi oploditve/vgnezdenja. Ali si noseča, pa žal tudi ne vem.
Mi smo se o teh zadevah učili že v OŠ pri spolni vzgoji, ne vem katera generacija si, ali pa si preprosto prešpricala te ure.

Zanimivo, nas so pa v gimnaziji učili, da se vse lahko časovno zamakne zaradi različnih faktorjev (tudi, če so drugače menstruacije redne). user posted image To se pravi kasnejša ovulacija => kasnejša vgnezditev, ...

Hja, čist možno, bi pa rekla, da je to prej izjema kot pravilo. In še vedno je dejstvo, da tega ali je ona zdaj v taki ali drugačni fazi, prek monitorjev ne mormo videt, a ne?

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 165
28.5.2008 22:45:56   
Marogica

Hja, čist možno, bi pa rekla, da je to prej izjema kot pravilo. In še vedno je dejstvo, da tega ali je ona zdaj v taki ali drugačni fazi, prek monitorjev ne mormo videt, a ne?

Hvala za povzetek, CatJa...pa smo zopet na strani 1.user posted image ...

pa malo ti bom še zaploskala, da ne bo dolgčasuser posted image user posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 166
28.5.2008 23:08:04   
benika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz na tej temi še nisem ploskala, pa popravljam napako sedaj.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 167
28.5.2008 23:13:02   
łiłi
jaz sem samo povedala svojo iskusnjo,nedelam jaz nobene panike
hotla sem sam povedat da men test v prvi nosecnosti ni pokazal plusa pa sem bla noseca 3 mesece in vse tri mesece sem mela m .zato nisem vedela da sem noseca
sam naenkrat sem dobila krce,sla v p, in splavila.ko sem se slekla da me g pregleda mi je padel plod vn(sem vidla).

TEO PEJIĆ 26.1.2008

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 168
28.5.2008 23:18:49   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Hvala za povzetek, CatJa...pa smo zopet na strani 1.user posted image ...
pa malo ti bom še zaploskala, da ne bo dolgčasuser posted image user posted image user posted image

In zgleda, da bomo še nekajkrat. Če se bo še komu dalo user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 169
28.5.2008 23:22:45   
benika
lili, tole bo zdej čist neumestno in nima nobene veze s to temo, ampak je zgolj moj firbec....a sta vidve z *eriko* kej v žlahti?

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 170
28.5.2008 23:33:37   
*erika*
zakaj te zanima ce sva z lili v zlahti?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 171
28.5.2008 23:35:25   
benika
Sej sem napisala....firbec pač. Sej če je skrivnost, pol ni treba povedat, ne bom nč tečnarila.

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 172
28.5.2008 23:38:51   
*erika*
ne nisva v sorodu,sva pa dobre prjatlce.te zanima ker se najini otroci isto piseje,a ne?moj dragi in njen dragi sta prjatla ze 15 let sigurn,ampak nevem zakaj se isto piseta,mogoce pa smo neki daljni sorodniki,nevem.user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 173
29.5.2008 7:01:24   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: *erika*

ne nisva v sorodu,sva pa dobre prjatlce.te zanima ker se najini otroci isto piseje,a ne?moj dragi in njen dragi sta prjatla ze 15 let sigurn,ampak nevem zakaj se isto piseta,mogoce pa smo neki daljni sorodniki,nevem.user posted image

Ah, pajade, po moje je sklepala po (ne)stilu pisanja in nebulozah.

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 174
29.5.2008 7:45:24   
Raho
Jaz sem še malo prišla ploskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa izrazit skrb, ker se spet neki alter egi pojavljajo na RRuser posted image

< Sporočilo je popravil Raho -- 29.5.2008 7:47:19 >

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 6 [7] 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 [7] 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?