CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ...pred 4 dnevi mi morala dobiti pa je nisem, slucajno sem bila po prvem zaostanku narocena pri gin in mi je naredil ultrazvok, ki pa ni nic pokazal prav tako kri ne... ...ali menite da je mogoce da sem v fazi oploditve, ugnezdenja? Ok, baje je blo rečeno, da se moramo držat teme, tako da o IQ-ju res ne bi Torej, če bi morala menstruacijo dobiti pred štirimi dnevi in če predvidevamo, da imaš M na 28 dni, si imela ovulacijo pred cca. osemnajstimi dnevi in bi do oploditve/vgnezdenja lahko prišlo najkasneje nekje pred štirinajstimi dnevi. Po tem smatram, da sedaj nisi v fazi oploditve/vgnezdenja. Ali si noseča, pa žal tudi ne vem. Mi smo se o teh zadevah učili že v OŠ pri spolni vzgoji, ne vem katera generacija si, ali pa si preprosto prešpricala te ure. Zanimivo, nas so pa v gimnaziji učili, da se vse lahko časovno zamakne zaradi različnih faktorjev (tudi, če so drugače menstruacije redne). To se pravi kasnejša ovulacija => kasnejša vgnezditev, ... Hja, čist možno, bi pa rekla, da je to prej izjema kot pravilo. In še vedno je dejstvo, da tega ali je ona zdaj v taki ali drugačni fazi, prek monitorjev ne mormo videt, a ne?