|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: sm nosecka lali ne???
28.5.2008 14:33:47   
blue sky
benika, imaš prav user posted image

še sam izpadeš budala, če se kregaš z budalo, ne? user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 126
28.5.2008 14:34:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Ti si pa primerna za kako posebno ustanovo, kake pa imaš . A se sploh zavedaš, kaj si napisala? Sigurno imaš tako nizek IQ, da se še zavedaš ne, kajne ?

Eh, nehi blue, sej veš da se ne splača. Je avtorica svoje obvladovanje oliike dokazala že v marsikateredm prejšnjem postu.
Točno tako.

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Sem noseča ali ne?
28.5.2008 14:41:51   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
...pred 4 dnevi mi morala dobiti user posted image pa je nisem, slucajno sem bila po prvem zaostanku narocena pri gin in mi je naredil ultrazvok, ki pa ni nic pokazal prav tako kri ne...

...ali menite da je mogoce da sem v fazi oploditve, ugnezdenja?

Ok, baje je blo rečeno, da se moramo držat teme, tako da o IQ-ju res ne bi user posted image  
Torej, če bi morala menstruacijo dobiti pred štirimi dnevi in če predvidevamo, da imaš M na 28 dni, si imela ovulacijo pred cca. osemnajstimi dnevi in bi do oploditve/vgnezdenja lahko prišlo najkasneje nekje pred štirinajstimi dnevi. Po tem smatram, da sedaj nisi v fazi oploditve/vgnezdenja. Ali si noseča, pa žal tudi ne vem.
Mi smo se o teh zadevah učili že v OŠ pri spolni vzgoji, ne vem katera generacija si, ali pa si preprosto prešpricala te ure.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 128
28.5.2008 14:45:35   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Mi smo se o teh zadevah učili že v OŠ pri spolni vzgoji, ne vem katera generacija si, ali pa si preprosto prešpricala te ure.

Pa si napisala, da ne boš o IQ-ju. user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 129
28.5.2008 15:09:58   
ninchi9
Ko sem tole brala, ste me ene ženske zellloooo razočarale. Za vas ne vem, ampak sama sem stara 23 let in mi niti na misel ne pride, da bi se tako primitivno obnašala. A VAS NI SRAM??? Pa mislim, da ste ene precej starejše od mene. Če bi jaz bila moderatorka, bi vam prepovedala nadaljnje sodelovanje na ringaraja.net. Kaj takega pa še ne!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 130
28.5.2008 15:19:42   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Pa si napisala, da ne boš o IQ-ju. user posted image user posted image user posted image

Pa saj nisem user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 131
28.5.2008 15:21:02   
BAMBINA_
Vedno bolj zanimivo... user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 132
28.5.2008 15:27:17   
pokica_
Jaz se tudi ne mislim skrivat za Anonimnimi vzdevki, ampak se absolutno strinjam z prejšnjim postom.
Ženske, ženske, ...ajejuser posted image . In ta glavne so/ste glih te, ko so/ste menda že malo starejše in se ne uvrščajo glih v razred najstnic. Kam ste prišle, da se tako obnašateuser posted image

Moderator te teme...meni se tale tema sploh ne zdi smešna, bi že bil skrajni čas, da se zaklene, ...kar je bilo povedanega je bilo, ...je pa sprožilo številne sporeuser posted image  na žalost.

Vsak ima pravico vprašat za mnenje na forumu, kar pa ne pomeni, da si zasluži norčevanje z strani uporabnic foruma. O tem pa katero vprašanje je vmesno/neumesno pa nebi debatirala, ...verjamem, da ste že tudi same kdaj zastavile kako neprimerno vprašanje in smo ostale zavijale z očmi...ampak ne tako očitno, kot to delate ve...vsak si misli potiho pač in če se komu zdi tema pač neprimerna oz. neumesna jo pač ni treba komentiratuser posted image .

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 28.5.2008 15:28:54 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 133
28.5.2008 15:37:02   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Ko sem tole brala, ste me ene ženske zellloooo razočarale. Za vas ne vem, ampak sama sem stara 23 let in mi niti na misel ne pride, da bi se tako primitivno obnašala. A VAS NI SRAM??? Pa mislim, da ste ene precej starejše od mene. Če bi jaz bila moderatorka, bi vam prepovedala nadaljnje sodelovanje na ringaraja.net. Kaj takega pa še ne!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

ljubica verjetno veš, da živi portal RR od oglaševalcev, ki jih zanima samo to, koliko ljudi pride na portal, na katerem oglašujejo....user posted image  četudi si samo ne ploskajo.....
in si moraš mislit, kak dolgočasen bi bil RR, če bi se na njem samo vsi z vsemi strinjali user posted image  in bi brala 5 let ena ta ista vprašanja in ene ta iste osladne odgovore.

nekatere uporabnice, beri kot erika ali kaj je že, so se res malce dale z verige....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 134
28.5.2008 15:39:03   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

..vsak si misli potiho pač in če se komu zdi tema pač neprimerna oz. neumesna jo pač ni treba komentiratuser posted image .

velja tudi kontra: tudi brat ti je ni treba in komentirat, če ti ni všeč user posted image

in na koncu ugotovimo, da so, kot bi dejal zelo "sporen" user posted image user posted image user posted image  član tega portala stvari narejene preprostouser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 135
28.5.2008 15:47:59   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: rija

..vsak si misli potiho pač in če se komu zdi tema pač neprimerna oz. neumesna jo pač ni treba komentiratuser posted image .

velja tudi kontra: tudi brat ti je ni treba in komentirat, če ti ni všeč user posted image

in na koncu ugotovimo, da so, kot bi dejal zelo "sporen" user posted image user posted image user posted image  član tega portala stvari narejene preprostouser posted image user posted image user posted image

Oja, tema doslej ni bila brisana, zdaj, ko si omenila tistega, ki se ga ne sme omenjati, bo pa definitivno. user posted image

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 136
28.5.2008 16:24:34   
Marogica

...verjamem, da ste že tudi same kdaj zastavile kako neprimerno vprašanje ..

TOčno tako, smo pač dobili neprimeren odgovor. Pa kaj...še vedno živimo, predvsem pa se še vedno smejimo in se imamo fajn. Zaradi tega pa še vseeno nismo vedeževalke. Tako. Pa smo na začetku teme, post št.2.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 137
28.5.2008 16:40:03   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

...verjamem, da ste že tudi same kdaj zastavile kako neprimerno vprašanje ..

TOčno tako, smo pač dobili neprimeren odgovor. Pa kaj...še vedno živimo, predvsem pa se še vedno smejimo in se imamo fajn. Zaradi tega pa še vseeno nismo vedeževalke. Tako. Pa smo na začetku teme, post št.2.user posted image

No Marogica pa si prišla do bistva te teme. user posted image To je začaran krog, zgodba, ki se nikoli ne konča.... user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 138
28.5.2008 16:51:44   
čipka
Sanja svinja kukuruz
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 139
28.5.2008 16:53:35   
čipka
Aja no, potem pa je. Mogoče. Ampak še vedno se mi bolj zdi, da ni.

Men se tut zdi da nisi...al pa si...hm...joj...ne vem..

(odgovor članu simat)
Neposredna povezava do sporočila: 140
28.5.2008 16:55:00   
Raho
jaz sem spet prišla sam malo ploskat, ker že dolgo nisemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 141
28.5.2008 17:02:27   
silvya
Pol si pa le fajn natreniraj mišice na rokah! user posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 142
28.5.2008 18:57:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

vidm pa da ste iste punce ki ste napadale brezveze tudi mene,tko da to ne morem vrjet kok mate casa prevec,da stalno punce ki kaj uprasajo napadate,ce se vam zdi vprasanje butasto ga raje preskocite ne pa punco tko morit!

Erika prav si povedala, če vam vprašanja punc ki si želijo kakšno spodbudno besedo ne zdijo smiselna, pa ne odgovarjajte na njih.
RR JE FORUM ZA MAMICE KAKOR TUDI ZA TISTE ki si to želijo postati, pa potrebujejo kak nasvet.
Tudi vi niste vedele vse!

Se čist strinjam s tem, ko čakaš ti je lahko vsaka informaicja dobrodošla. Saj je vsem tukaj jasno, da šele test pokaže, ali gre za nosečnost.

(odgovor članu jernejav)
  Neposredna povezava do sporočila: 143
28.5.2008 18:58:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pajčolanka

jaz pa ne vem, kakšen odgovor ste pričakovale?
punca je bila sama pri g ki ji je povedal da je še prehitro da bi lahko kar koli rekel, da pa naj naredi test. najboljši odgovor in pol gre punca še na forum spraševat če je al ni noseča. in kako naj mi to vemo če pa še G to ne ve?

in kar se tiče znakov...so čisto lahko od psihe. mislim tolikokrat ko so mene joški boleli, vse špikalo, bla napihnjena itd...bi mogla met že četico otrok. ko pa je šlo zares ni bilo nobenega od teh znakov. samo povišan beta hcg...pa ziher nism edina.

Ja, mislim, da lahko o znakih več  vemo kot ginekologinja - znaki so individualni in več žensk več ve.

(odgovor članu pajčolanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 144
28.5.2008 20:30:36   
blue sky

punca je bila sama pri g ki ji je povedal da je še prehitro da bi lahko kar koli rekel, da pa naj naredi test. najboljši odgovor in pol gre punca še na forum spraševat če je al ni noseča. in kako naj mi to vemo če pa še G to ne ve?

in kar se tiče znakov...so čisto lahko od psihe. mislim tolikokrat ko so mene joški boleli, vse špikalo, bla napihnjena itd...bi mogla met že četico otrok. ko pa je šlo zares ni bilo nobenega od teh znakov. samo povišan beta hcg...pa ziher nism edina.

Ja, mislim, da lahko o znakih več  vemo kot ginekologinja - znaki so individualni in več žensk več ve.

Mogoče ima pa tudi G že poln kufer takih, ki kar naprej hodijo, ko sem ji zazdi, da bi pa lahko bile noseče.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 145
28.5.2008 20:56:13   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky

Mogoče ima pa tudi G že poln kufer takih, ki kar naprej hodijo, ko sem ji zazdi, da bi pa lahko bile noseče.  

Pa ne nouser posted image - pomojem jih nimajo.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 146
28.5.2008 21:00:09   
Anonimen
hvala za nasvete iz OŠ....bi lahko pričela s predavanji..res me ni potrebno zaliti....in zakaj sem anonimna, ker sem se ravno vclanila in mi je bilo pac narodno da se takoj izpostavim pod svojim imenom...lahko bi rekla havala za (ne)razumevanje

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 147
28.5.2008 21:01:56   
*erika*
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

ljubica verjetno veš, da živi portal RR od oglaševalcev, ki jih zanima samo to, koliko ljudi pride na portal, na katerem oglašujejo....user posted image  četudi si samo ne ploskajo.....
in si moraš mislit, kak dolgočasen bi bil RR, če bi se na njem samo vsi z vsemi strinjali user posted image  in bi brala 5 let ena ta ista vprašanja in ene ta iste osladne odgovore.

nekatere uporabnice, beri kot erika ali kaj je že, so se res malce dale z verige....user posted image

in kaj si mislila s tem?

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 148
28.5.2008 21:02:33   
Strawberrie Cherrie

hvala za nasvete iz OŠ....bi lahko pričela s predavanji..res me ni potrebno zaliti....in zakaj sem anonimna, ker sem se ravno vclanila in mi je bilo pac narodno da se takoj izpostavim pod svojim imenom...lahko bi rekla havala za (ne)razumevanje

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 149
28.5.2008 21:06:13   
thaila
kaj pa ce bi ti bila tiho..bi blo fino ne..

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?