|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
27.5.2008 23:52:03   
Alina_alin
Ko bi naša Tjaša bila v mt še malo zadovoljna. Pa ji ni in ni všeč user posted image
Eh, pa da nem samo jamrala (da noče jest, pa da noče bit v mt): zadnjih 14 dni je  ful močna  in je je povsod: samo se obrača, plazi in ni na miru sekundo. Previjanje  je  že cel projekt; jo moram konkretno močno prijet, ker ona bi se valjda obrnila, še preden ima plenico gor. Al pa v lupinici - oz. ležalniku, ona se obrne kar 3/4 na trebuh - si lahko predstavljate...Ne more bit na miru, če se nič ne dogaja, ona rabi akcijo. Je danes  še Teka samo na debelo pogledala, ko se je Tjaša v Maxovem ležalniku obrnila skor na trebuh, pa začela "pospravljati" na polički Zarine igrače. user posted image
Pandica, res, da še dobro,da bo  Max zraven: ker zgleda, da ostale ženske bomo čisto v akciji: Zara in Špela sta itak skozi v akciji, Tjaša ni daleč za njima -razlika je samo, da na 4h, midve s Teko bova pa laufala od ene do druge, Max pa bo za nadzor, pa da ne bo dežja.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
28.5.2008 0:05:35   
Pandica
Alina_alin    hvala, hvala user posted image   itak, da sma zdaj važne, ko imava nov vozek in zraven tega še zdaj mt user posted image
V BC je 241e, sem pa bila full prijetno presenečena, ker sem želela ravno to barvo in so mi ga naročili od njihovega dobavitelja in sem ga drug dan že dobila user posted image Tako, da vse pohvale tokrat trgovini BC. Malo reklame ne škodi, a ne? user posted image user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
28.5.2008 0:24:48   
Pandica
Grem spat, da nem prišla ju3 na srečanje, ko boste ve že odhajale user posted image  user posted image  user posted image

Nočko   user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
28.5.2008 0:54:19   
pot
Pozdravljene,

še vedno jezna, ker nama niso pravočasno oddali odločbe o nesprejetju v vrtec (pa še to, sem mogla sama poklicat kdaj jih bodo začeli pošiljat, pa so očitno samo pri nama zamočili!). Utapljam se v zakonih in gledam, kako jih upoštevajo tudi oni. Pismo bo precej dolgo, že zaradi tega, ker so ostali starši v prednosti pri iskanju drugega varstva, ker so pravočasno dobili odgovor vrtca. Bojim se, da sva zaradi njihove napake pri pošiljanju ošte, tudi zamudila rok za pritožbe. user posted image Nevem komu bo bolj kuhalo? Meni že zdaj, kako bo šele njim, ko jih bom zasula z vsemi zakoni, ki bi jih mogli upoštevat, pa vsemi drugimi stvarmi, ki jih ne upoštevajo, tudi lastnimi prednostnimi točkami, objavljenimi na spletni strani.user posted image

Zdaj pa še vprašanje in prošnja za vas:
-Vse mamice naprošam, če mi lahko na ZS pošljejo ime vrtca in kraj, kjer vam bodo otroke vpisali pred dopoljnjenim 11. mesecem, otrok pa bo prišel v skupino, ko doseže to starost, boste pa medtem plačevale vrtec (koliko oz. ali gre za rezervacijo...? Prosim čimveč podatkov).
Te podatke bi prosila, da ne bi vrtcu navajala brez, pri meni shranjenih, podatkov za katere vrtce gre vse to. Da lahko oni sami vprašajo v vrtce, če je to res in s tem dokažem, da si tega nisem izmislila.
Punce, res vas lepo prosim za te podatke: Ime vrtca, kraj, način plačevanja (rezervacija? koliko % od polne cene) preden se otrok pridruži v skupino.
- Ali ste ve dobile odgovor priporočeno ali po navadni pošti?
Nama so včeraj poslali po priporočeni pošti in zdaj čaka, da jo moj jutri dvigne, ker je bil danes v službi.

Vsem, ki mi boste posredovale podatke, že v naprej hvala. user posted image

Zdaj se grem pa malo sproščat ob vaših postih, kolikor dolgo bom še lahko bila za to škatlo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
28.5.2008 2:08:55   
pot
Bo treba nehat brat zakone za danes, so mi stran skenslali. user posted image Morda prenavljajo. user posted image

Kasija in pingi, jutri imava pregled pri P, da ga vprašam, če ga lahko pošlje na kakšne teste za alergije in vse ostalo, da vidim zakaj njegovo telo tako reagira na GH.

Ali katera ve, ali je možno naknadno dobiti tudi alergijo na kravje mleko? Ugotavljam, da mi je slabo vsakič, ko jem mleko, tudi zvečer, ne samo zjutraj, kot je bilo to do sedaj. Tako, da zdaj vsaj vem od kod slabosti. Klaudia, opažaš kaj podobnega pri kateri hrani? Mogoče je tudi tebi slabo ko kaj določenega poješ?

*kinnie*
Pri nas so zavrnili 45 otrok iz drugih občin in še ni bilo zadosti prostih mest. O datumu odločanja komisije, pa sem prebrala šele v Glasilu občine, ki je prišlo ta vikend, na spletni strani je datum sestajanja enkrat do 31. maja.
Pokliči v vrtec, da se ti ne bo zgodilo isto, ker ti morajo poslati, kolikor sem sedaj brala, v 8 dneh po zasedanju:
20.b člen (odločitve komisije)
Komisija najpozneje v osmih dneh po seji vsem staršem izda odločbo o sprejemu ali zavrnitvi sprejema otroka v vrtec.

lane31, midva tukaj nimava babic ali drugih sorodnikov, ki bi bili prosti za čuvanje otrokauser posted image . Na prosto mesto v vrtcu ne morem računat, ker so zapolnili tudi +2 otroka na skupino, kolikor zakon še dopušča in je še premalo za okoli 20 - 28 otrok (v primerjavi z LJ je to drobiž). Tako, da bo potrebno poiskati neko varstvo, ugodno za naju, dokler jaz službe ne najdem, ker si ne predstavljam, kako bi me gledali na razgovorih za službo z otrokom v naročju. user posted image
Me veseli, da se bolečina izboljšuje.

miska1, tukaj je seznam vseh vrtcev, če klikneš gor, pa tudi napisana ničta prosta mesta najdeš:
https://sava.mss.edus.si/webregistri/SeznamVrtci.aspx?Enote=1

Jenny Anny, isto kot ti + kapo s šiltom, sem ga oblekla danes, je bilo ob hiši že 28°C, na soncu gotovo še več. Kapo je dobil, ker se naprej poseda in gleda cesto.user posted image

VANILI, tudi jaz sem danes pisano gledala kaj je to na sporedu namesto Hausa. user posted image

sanwebdra, jaz gotovo zadanem 100% kaj trenutno ješ: Nič, ker je ura, ko jaz to berem 1.35 zjutraj in ti sladko spiš. user posted image user posted image user posted image Sem zadela?
O, kostanje si jedla? Njami, ampak tega tudi jaz še ne smem - dojenje.

No, pa sem vse do konca prebrala od predzadnjega javljanja, teh 9 strani. user posted image Pa še vmes odgovorila na kak ZS. Hvala punce. user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
28.5.2008 7:41:20   
VANILI
jutro mamčice in bebice!

danes se obets še en pasji dan, ugotavljam,da mi je mukapo soncu hodit, včeraj, ko sem bila pa na pijači ooli oldneva, sicer v senci, a "betonski", se mi je kar nekaj temnilo pred očmi... tako da, senca pod orehom ali dugim dreesom je zakon!!!
zdaj se najemo, pol pa šibamo ven ujet še jutranji hlaek, pol pa se kaj beremo.
aja, ljubljančanke, pa dajte kje in kdaj jutri???

lep daaaan!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
28.5.2008 8:02:25   
noa1
Dobro jutro!
Ja kaj se niste nič včeraj zmenile....ste name čakale?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Torej se bom kar jaz odločila, da en bomo Ljubljančank spet zabavaleuser posted image .

Dobimo se v Marini ob 10.00.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
28.5.2008 8:06:21   
mehurčica
Dobro jutro tudi od mene!

Teka, sem pozabila pokomentirat včeraj filmček. Kaka faca je mali!user posted image Se mi zdi tak "odrasel", tak kot je že ena napisala.

Punce, eno prošnjo imam. Ziher je bo vsaka vesela. Če mi pride katera pospravit stanovanje?!(Ne se preveč grebst) Ker to je pa zdaj že tapravo krizno stanje.user posted image Čez vikend smo naredili štalo in se enostavno ne morem spravit zraven. Včeraj itak ne, ker sem Davida doma in je bila akcija na maximumu.

No, zdaj pa morem it Enčiko zrihtat - je še v nočnem bodyju.

Če bo katera od štajerk prišla danes po naju, bova zelo vesele.
Drugače pa greva v park v senčko na kociko uživat z Ježek in ostalimi vozičkarcami.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
28.5.2008 8:10:12   
sanosan
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

sanosan, moram ti povedati, da sta oba tvoja otroka prav lušna zakladauser posted image . Verjamem pa, da pri Blažu nimaš minutke miru. Ko sem danes to videla, sem se zamislila sebe čez par letuser posted image user posted image

mama06 - Hvala, hvala (spet te sprašujem, kaj piješ user posted image ). Tudi tvoj Jernej je že pravi fantič in te plave oči, ah bodo imele punce problemeuser posted image . Toliko na znanje, Blaž je bil včeraj super priden in obvladljiv. Kako zgleda, ko ga meče, pa boljše da ne vešuser posted image . Ampak jaz pravim, da otroci morajo biti razposajeni. Bo pa problem, ko bo začela Brina okoli plazit in kasneje hodit, ker sedaj jo lahko odložim, ko lovim Blaža, kasneje pa bo tudi ona izkoristila priliko in črta user posted image .

Klaudia - mere za seznam pri 7. mesecih: 7400g in 69cm.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
28.5.2008 8:32:10   
lane31
Teka ,Alina_alin.....pa to bo mega.....vama kar po malem zavidam .....lepo ,da sta taki prijateljici in da gresta skupaj tudi po otročkih....ker pri nas je bolj tako ,ena dobra frendica je še brez otrok ,ena pa šoloobvezne in smo se kar malo oddaljile....

Mehurčica......kje je moj plusek user posted image  ,babe predznak 5 na vagi user posted image user posted image user posted image  se pravi 59,8......a ipak 5 je spredaj user posted image  sem full vesela

Kostanji......ne hvala user posted image  ,začuda so mi bili dobri zadnji teden nosečnosti ,sem se jih napokala ,pol pa kozlala od kisline

Pot......mleko.....moja seka nima alergije ,ji je pa obvezno že od nekdaj slabo ,če spije parkrat preveč mleka ....so ji rekli ,da ji vso kislino pobere in ji je zato slabo

Srečanje.......lepo se imejte mamice user posted image

Teka....daj mu polente v zelenjavo le toliko da zgolj zgosti jed in da ne prevlada okus po njej ,tako je pač pri moji ,pa predlagam .....pri moji ne sme nobeden okus biti preizrazit -ne riž ,ne polenta ,ne gris.....vse mora biti skoraj zakamuflirano user posted image

Rumenjak.......itak jemo........ma jaz ji dam čisto vse kar jemo mi in ,če jo zanima kako je ji ač dam ,tudi solato za cuzat.....to so sicer bolj male količine ,a dobi jih .......no šnopsa in pira  ji glih ne dam user posted image  ,drugače pa sladoled ,čvape ,solato , pasulj....

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
28.5.2008 8:47:26   
teka
jutro in kavica!

no max že spi prvo rundo (oz. rundico, je običajno maximalno 30 min). jaz pa pripravljam cotike za eno kolegico, si pride iskat. še to danes....tako da srečanje je pod velikim vprašajem...škoda user posted image

zara prebila noč brez vročine, ampak se parkrat zjokala...jo zamašen nos čisto znervira in kar joče...pol pa itak vse samo še slabše...

mehurčica, dobra ideja! če se bodo preveč greble, lahko ponudiš za tolažilno nagrado čiščenje mojega stanovanja user posted image saj ni veliko, samo 47 kvadratov...ampak v neredu za crknit!!!! katera bo prva pa sme za bonus še likat user posted image

me veseli, da vas je naš max malo nasmejal...bomo se še kaj potrudli user posted image

lane31...ja mi je znano, tudi moje prijateljice nimajo otrok usklajenih z manouser posted image ...sva se pa z ALino_alin spoznali ravno zaradi otrok - malčic, no pol sva pa samo še uskladili datume za user posted image in to je to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
28.5.2008 8:52:50   
noa1
Teka: prej sem pozabila napisat.....full dober filmček, pa čestitke za podvig (jaz še se nisem zraven spravlja, da bi to naštudirala). Max pa je tak zakon. Ven pa vseeno ni vrgel. Daj probaj vsaj ti prit na srečanje, če že Alina_alin ne more. Imam ene slikice iz srečanj za vaju (so se po nesreči dale razvijat in jih imam viška).

Mehurčica: jaz pa dodajam drugo tolažilno nagrado....mi lahko pridejo okna umit.....to mi je največja mukauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
28.5.2008 9:06:30   
Kasija
Dobro jutro!

Z novo10ko sva zamudili enkratno priložnost da zmagava na video smešnicah, ker nisva posneli ljubezenskega trikotnika med tjašo, elianom in avtom user posted image

vanili spomni me za dvd da ti ga dam

ok da se ne bomo  jutri menile kje - prosim vsaj napišite, katera pride. bomo določili lokacijo glede na to kdo pride. ker meni paše sprehod do tivolija, po drugi strani pa je na kodeljevem res lepa senca in so lahko user posted image  na odeji. ej, vanili, lahko pa ti določiš tokrat.

Srečanje lj jutri ob 11h
kasija
vanili

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
28.5.2008 11:02:48   
VANILI
oj!
sam na hitro: meni je ok, samo da je sencauser posted image

kasija,spomnim tena dvduser posted image

zdaj pa grem v kelt poiskat bazenček, bo menda do 33, tako da bomo kar čofotali. A se keri user posted image  pridruži??

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
28.5.2008 11:07:30   
jasna
Pot, roka za pritožbo ziher ne boš zamudila, ker odločbe še nisi dobila. Šteje se od takrat ko jo dvigneš, zato priporočeno. V Vrtcu Otona Župančiča LJ je Neli sprejeta s 1.10, ko bo stara 11m. Je pa res, da sem ta datum že jaz napisala v prošnjo za sprejetje v vrtec.

IZVIRNO SPOROČILO: pot
Bo treba nehat brat zakone za danes, so mi stran skenslali.

user posted image  So se te vstrašli in te zablokiraliuser posted image

Držim pesti, da uspešuser posted image

Kasija, glede sprehoda do tivolija... Pol moraš še po najhujši vročini prit nazaj...

Mehurčica in Teka, a udarimo eno skupno akcijo čiščenjauser posted image . Mi imamo tudi bombouser posted image . Je 3 letnik včeraj prijavil, da je predsoba čist razmetana in da tega onadva z A ne bosta pospravljala, ker nista razmetalauser posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
28.5.2008 11:27:10   
VANILI
jasna! kako je z neli??

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
28.5.2008 11:40:51   
jasna
Vanili, mala je boljšauser posted image , hvalauser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
28.5.2008 12:30:09   
lane31
Hica za crknit....medve sva jo kar noter ucvrle ,ker ni za zdržat.....upam ,da se imate lepo na srečanju ,čakam poročilo user posted image

Jasna....a je brez vročine že ?

Moram iti kupit bazenček ....taki z strehico ,v baby centru tista palma najbrž več ni v akciji user posted image  ,v šparu je za 20€ -pa bi jaz še mal ceneje user posted image  .....in zdaj ko je taka hica ga lepo napolnim zadaj za blokom in smo (4 vozičkarce ) lahko lepo po morsko ,kavo pa v termovko user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
28.5.2008 12:36:41   
lane31
Čiščenje.......tuš kabina in okna čakajo ,ostalo je še znosno....joj sem upala da mi letos ne bo več treba teh oken čohat -stare lesene.....pa je zmankalo cin cin za druge user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
28.5.2008 12:50:18   
VANILI
oj!
evo avto je nazaj, a kaj, ko je prepozno za srečanjeuser posted image

no jo bomo pa ucvrli k našim v Lj na obisk, mojga ne bo 2 dni pa je vse drugač nekakuser posted image

lane31 - meni je pa priajtelica rekla, da ga je v šparu dobila ceneje kot v BC!! Jaz grem tudi danes iskat ravno ta bazenček s palmicouser posted image
pol se bova pa važleuser posted image

zdaj pa jo bomo kresnili, samo še kosilo za pudlanudla skuham.danes bo prvič jedel piščanca. Saj ni prekmalu, a? ko menda lahko vse že jejo...
gh - a prepražite za male tudi kaj na čebuli? se mi zdi, k ože solit ni ok, a bi vasj malo okusa bilo

< Sporočilo je popravil VANILI -- 28.5.2008 12:51:43 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
28.5.2008 12:54:20   
mama06

IZVIRNO SPOROČILO: noa1

jaz pa dodajam drugo tolažilno nagrado....mi lahko pridejo okna umit.....to mi je največja mukauser posted image user posted image user posted image

..jaz pa to ful rada delam..user posted image Sem že vsa na hiši oprala in zavese oprala ter zlikala. Bravo jazuser posted image user posted image user posted image

mehurčica: bi prišla, ampak šele po 26.6. Do takrat sem ful zasedenauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
28.5.2008 12:57:47   
mama06
ljubljančanke, ve ste pa prave papige. Sedaj se tudi ve v zadnjem trenutku dogovarjate in pregovarjate kje se boste srečaleuser posted image user posted image user posted image

jasna me veseli da je mala asica boljeuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
28.5.2008 12:59:05   
mama06
Mi pa imamo danes roštiljado in kopanje dveh malih novemberčkov. Bo najin vrtni kamin doživel krstuser posted image

Je tako vroče, da dol padešuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
28.5.2008 13:17:22   
jasna
Mama06, lepo se imejteuser posted image . Sem ti kr mal favš vrt s kaminomuser posted image

Lane, ja brez vročineuser posted image . A vi to mislite kar pod blokom bazenček postavit?user posted image
A je to velik blok? Naši sosedi bi verjetno mal čudno gledaluser posted image . Že tko ena gospa vedno hodi na okno čekirat kaj dogaja, če smo mi zunaj. Pa ful je občutljiva na rožceuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
28.5.2008 14:34:47   
Margareta

O punce, kaj delate v teh vročih dneh?

Jaz se prestavljam iz terase v dnevno, tako naprej in nazaj in s sokom se nalivam. Vem, voda bi bila boljša, sploh, ker zjutraj nisem spravila nobenih kratkih hlač na to moje telo. Pa sem oblekla moževe. Za Podgozd sem dobra.

Taščin kotiček - da se malo skašljam. Včeraj sem postavila bazenček, segrela vodo,.. da se je lahko Val kopal, ko je prišel iz vrtca. In potem mi je tašča pridigala, kako bom otroka prehladila. Ja, ljubi bog, saj je bilo 30 stopinj. Še boljše pa je, da je bila na obisku še tašča od tašče, in potem sem ju slišala, kako je tastara tašča, rekla ta mladi, (moji tašči) da bom sinu prehladila mehur. Matr, sem bila jezna. Sem jima lepo razložila, da je vroče in tako naprej.

pot - sporoči kako boš rešila z vrtec(lahko tudi na zs)

požiralke knjig
 - a je tukaj gor kakšna, ki rada bere? Kaj berete? Jaz se pripravljam, da bom še enkrat prebrala Ljubimca od Margaurite Duras.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?