pot
|
Bo treba nehat brat zakone za danes, so mi stran skenslali. Morda prenavljajo. Kasija in pingi, jutri imava pregled pri P, da ga vprašam, če ga lahko pošlje na kakšne teste za alergije in vse ostalo, da vidim zakaj njegovo telo tako reagira na GH. Ali katera ve, ali je možno naknadno dobiti tudi alergijo na kravje mleko? Ugotavljam, da mi je slabo vsakič, ko jem mleko, tudi zvečer, ne samo zjutraj, kot je bilo to do sedaj. Tako, da zdaj vsaj vem od kod slabosti. Klaudia, opažaš kaj podobnega pri kateri hrani? Mogoče je tudi tebi slabo ko kaj določenega poješ? *kinnie* Pri nas so zavrnili 45 otrok iz drugih občin in še ni bilo zadosti prostih mest. O datumu odločanja komisije, pa sem prebrala šele v Glasilu občine, ki je prišlo ta vikend, na spletni strani je datum sestajanja enkrat do 31. maja. Pokliči v vrtec, da se ti ne bo zgodilo isto, ker ti morajo poslati, kolikor sem sedaj brala, v 8 dneh po zasedanju: 20.b člen (odločitve komisije) Komisija najpozneje v osmih dneh po seji vsem staršem izda odločbo o sprejemu ali zavrnitvi sprejema otroka v vrtec. lane31, midva tukaj nimava babic ali drugih sorodnikov, ki bi bili prosti za čuvanje otroka . Na prosto mesto v vrtcu ne morem računat, ker so zapolnili tudi +2 otroka na skupino, kolikor zakon še dopušča in je še premalo za okoli 20 - 28 otrok (v primerjavi z LJ je to drobiž). Tako, da bo potrebno poiskati neko varstvo, ugodno za naju, dokler jaz službe ne najdem, ker si ne predstavljam, kako bi me gledali na razgovorih za službo z otrokom v naročju. Me veseli, da se bolečina izboljšuje. miska1, tukaj je seznam vseh vrtcev, če klikneš gor, pa tudi napisana ničta prosta mesta najdeš: https://sava.mss.edus.si/webregistri/SeznamVrtci.aspx?Enote=1 Jenny Anny, isto kot ti + kapo s šiltom, sem ga oblekla danes, je bilo ob hiši že 28°C, na soncu gotovo še več. Kapo je dobil, ker se naprej poseda in gleda cesto. VANILI, tudi jaz sem danes pisano gledala kaj je to na sporedu namesto Hausa. sanwebdra, jaz gotovo zadanem 100% kaj trenutno ješ: Nič, ker je ura, ko jaz to berem 1.35 zjutraj in ti sladko spiš. Sem zadela? O, kostanje si jedla? Njami, ampak tega tudi jaz še ne smem - dojenje. No, pa sem vse do konca prebrala od predzadnjega javljanja, teh 9 strani. Pa še vmes odgovorila na kak ZS. Hvala punce.
|