|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
28.5.2008 15:05:06   
mama06
Margareta vedno te želim vprašat, kako je bilo pri P. Je bil zadovoljen s težo?

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
28.5.2008 15:12:22   
pot
Sva od P nazaj in na kratko javljam:
poslat moreva napotnico na pediatrično kliniko, kjer bodo naredili teste, verjetno tudi na celiakijo. P ne more na pamet nič povedat, lahko, pa da gre za intoleranco na sladkor, ki je povsod razen v rižu, zato mu riž ne povzroča težav, vse ostalo pa. user posted image Bom še poročala, kako se nam bo odvijalo.

Zdaj pa je čas za njegovo riževo kašico, tako, da se zaenkrat poslavljam.

Vas berem in se še kaj javim zvečer. Uživajte v kakšni prijetni senci ali kje drugje na hladnem. user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
28.5.2008 15:24:34   
Margareta
mama06 - glede kilaže, smo pri Evi še vedno na spodnji meji, ampak glede na to, da je po vseh opravljenih preiskavah - zdrava, so mi P svetovali, naj se s težo ne obremenjujem.
So mi pa takrat rekli, da bi bilo super, če bi imela pri 7 mesecih 7 kg. Na pediatrični smo imeli pregled, ravno, ko je dopolnila 7 mesec - pa je vaga pokazala točno 6.830 in so rekli, da je to tudi super.

Pri tebi sem zasledila, da ima tamali zdaj apetit. Koliko pa tehta?

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
28.5.2008 16:52:10   
mehurčica
Evo poročanje iz MB srečanja... Dale smo se na deke in čvekale dokler nas ni sonček nagnal. Smo na koncu bile že pod kostanjem in so nas bodice pikale v rite in noge. Neo je skoraj celo srečanje prespal in prepustil pupike Lanu in Maxu, ki pa sta seveda tudi morala malo odspati en delček. Punce so bolj malo spale. Julija nam je kar 2x pokazala, kak se uživa v vozičku, ko je med spanjem molela nogice dol.
Noo1 in Sanwebdro so napadli gromozanski pajki. Po reakciji sodeč so bili tisti kosmati, ptičji.user posted image
Sanwebdra nam je prinesla SLASTNE NJAM NJAM jagode, Teka pa je oblekla naše babike z oblačilci od njene malčice. HVALAAA!!!
Kavico so nam prinesli iz restavracije kar do igrišča in tudi prišli iskatuser posted image , čeprav smo rekle, da bomo same prinesle.

Prilagam  zmagoslavno slikico, druge pa bom dala na moj-album, ko bom utegnila.

No, tako mi je pozirala Zala od Pandice:

user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

Neposredna povezava do sporočila: 2629
28.5.2008 16:59:02   
lane31
Pot.........joj upam ,da ni nič od opisanega ,bogec mali .....držim pesti da je vse le prehodnega značaja ,kakor pri moji sosedi ,ki so user posted image  tudi naredili vse preiskave in nič konkretnega našli ,ga je pa zvijalo skoraj po vsaki hrani (razen kuhanih jabolk in riževih kašic ) ,no zdaj pri 14 m ,pa je lepo vse razen mleka kravjega po katerem ima še vedno krče

Vanili.......ne vem če imajo ravno palma bazen v šparu ......videla sem le takega ,ki ima 3 strani +streho čisto zadelano za 20€ .....javi mi user posted image

Jasna.............ja res smo se mamice menile ,da zdaj bi lahko jih v bazenčke dali user posted image  in ,ko ga bomo imeli jo bom vsekakor tudi dala ,zakaj pa ne user posted image  terase nimam ,balkon je 1x1 m .....ma mi glih dol visi za sosede user posted image  je pa 4 nadstropni blok in ker smo tako malo mesto ( šele 3 leta ) se pozna da je folk bolj tako kot na vasi - te vsi pozdravljajo , ti priskočijo na pomoč.... user posted image  tako da mislim da nebi nihče se obregnil ob štirih user posted image  ki si namakajo ritke user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

Neposredna povezava do sporočila: 2630
28.5.2008 17:05:26   
lane31
Vanili.......seveda lahko pražiš na čebuli in dušiš ,jaz drugače sploh ne delam ,ker mi itak ne poje - samo na sopari ji je bilo vse bljak

Mehurčica.......joj kak lepo......mi je taaaaaako žal ...........komaj čakam drugo sredo ......saj bomo na istem placu ,ne user posted image  ......Zala ,tukaj a si glavna asica user posted image

Javljam ,da je po dveh tednih končno pojedla kosilo brez zafrkancij  .........joj sem bla vesela user posted image user posted image  še mmmm je delala zraven.....hecno ,pa je dobila isto juho kot včeraj.....te njihove finte

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
28.5.2008 20:14:12   
metkica1
Dober dan po parih dneh abstinence!

Mi je uspelo vse prebrat, vse filmčke pogledatuser posted image , ki so krasni, res. Zelo napredujejo naši oktoberčki, res da eni malo prehitevajo in že obvladajo vse in še več.user posted image
Danes je pri nas pokukal zobek tako da imamo sedaj dva.
Za nami je krst, imeli smo se super, smo ga feštali do polnoči pa še rojstni dan starejše hčerkice smo ob enem praznovali. Res je bilo fajn, posebej je bila navdušena tavečja, ki je komaj čakala da bo praznovala in svečke pihala in da ji bodo v vrtcu peli pesmico.

Berem, da so kg še kar problem nekaterih, hja tudi pri meni, bi bil dobrodošel še kakšen kg v minus. Pa saj ne moreš hujšat, ko pa mama06 tako fajn kuha.

Pot draga sočustvujem s tabo in vrtcem. Sama sem čisto obupana, čakam še na dva odgovora, v enem pa smo dobili zavrnjejo, ker jih je polovica preveč in sedaj sledi točkovanje. Nimam pa vpisane v noben vrtec v svoji občini, ker mi njihov urnik varstva ne koristiuser posted image  tak da znam izviset. Ne vem kaj bom naredila, kam bom dala otroka? Še to tavečja pa je v tem vrtcu dobila mesto. Namreč jaz bi  obe dala v drugi vrtec, ker tu kje je tavečja sedaj je samo zjutraj, jaz pa rabim izmenično. Baje je nenormalen vpis otrok letnika 2007.
Se tolažim malo s tem, da je več takih, ki so vpisali otroke v več vrtcev, kot npr. samauser posted image  in bodo tudi kaj odpovedali. Ma ne vem. Nekje do sredine drugega meseca bom na jasnem.

Alarm..............

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
28.5.2008 20:18:34   
metkica1
A imate vse klimo v avtu?user posted image Jaz je nimam in je moji full vroče v hrbet,  grema ponavadi kar zjutraj od doma in sva ob 10.00 že nazaj. npr. danes. Razmišljam, da bi kupila tisto letno prevleko za lupinico. Ma kaj vem, jo ima katerauser posted image je kaj boljše.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
28.5.2008 20:21:26   
noa1
Hojla!
Moja pupa že spiuser posted image user posted image user posted image  Samo upam, da ne bo kot včeraj, ko se je po 1 uri zbudila in imela baby disco do 24.00. Pa še en sosed že par dni ob 20.00 full začne ružit (na balkoni nekaj žaga ali režeuser posted image ali kaj te jaz vem kajuser posted image ). Prej me te stvari sploh niso motile, sedaj pa vse zazanam.user posted image

Ja srečanje je spet uspelo. Smo se imele zelo fajn na dekicah. Še enkrat hvala Teka, da si oblekla naše princeske. Sem bila zelo vesela, pa same full lepe stvari (se še kdaj priporočamuser posted image ). Pa Ajša se lepo zahvaljuje Zari.

Lane31: sem imela ribež zate zraven. Ko sva šli domov z Mehurčico sem ti ga hotela pripeljat, pa nisem imela tvoje telefonske in nisem vedela, če si doma. Ti ga prinesem ob priliki, če pa boš kaj po mestu hodila pa le pokliči.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
28.5.2008 20:24:40   
mama06
Margareta res je, da sedaj ful pridno je in tudi dojit se je spet začel čez dan kljub GH. In ker sam nima meje, mu jo moram postavit sama, ker drugače bruhauser posted image , ko podira kupčke. Sedaj je ugotovil, kako fino se je obračat in dvigovat, tako da ga raje manj nahranim in večkrat. Poje cel mali frutek in mu ni dovolj. Za malico zmaže celo banano in se še podoji. Danes sem mu za kosilo skuhala krompir, korenje in bučko, zmiksala in dodala malo masla in je zmazal čisto vse, ko sem mislila, da bo še sosedova tamala imela dovoljuser posted image
Teža je okoli 7100 in 70 cm. Zaenkrat trkam in tudi lička so postala spet napeta in bedrce malo močnejšeuser posted image

Me veseli, da so vsi izvidi OK, jaz sem pa ravno danes klicala v bolnico in še vedno ni odpustnice. Sem jezna kot user posted image . Je že več kot mesec dni, zato sem klicala potem k P in bo on klical za izvide v bolnico, da mu zdiktirajo.

Mi smo se pa danes imeli super. Maladva sta se kopala v bazenu, mi smo pekli na žaru in čvekali. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
28.5.2008 20:25:56   
mehurčica
Metkica, eno brisačko, ki je ne uporabljaš več dosti riskiraj in naredi luknjice tam, kjer pridejo pasovi. Je škoda zdaj kupovat prevleko. Za tisti tavečji avtosedež pa priporočam prevleko tudi zaradi tega, da se sedež ne uniči tako hitro. Mi jo imamo ves čas čez.

Hujšarice, se bote javile kaj? Da vidimo, kako nam bo ratal prvi teden. Danes je že tretji dan. Kasija, javi kako si se držala predvčerajšnjim in včeraj. Saj si rekla, da boš hujšala, ne?

Kasija:
Mehurčica: + +
Lane31: + +
Noa1: - +

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
28.5.2008 20:26:23   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: metkica1

A imate vse klimo v avtu?user posted image Jaz je nimam in je moji full vroče v hrbet,  grema ponavadi kar zjutraj od doma in sva ob 10.00 že nazaj. npr. danes. Razmišljam, da bi kupila tisto letno prevleko za lupinico. Ma kaj vem, jo ima katerauser posted image je kaj boljše.

Midva imava klimo v obeh avtomobilih, samo mali kljub temu ful švica in imam 2 plenici bombažni pod njim.

štajerke - bravo za srečanjeuser posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
28.5.2008 20:33:04   
metkica1
Zala je pa prava pozerka, mislim, da ve da ima nov vozičekuser posted image user posted image res je lep.

Tudi moja je danes pozirala, sva se slikale za osebno.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
28.5.2008 21:07:56   
živa
Ljubljančanke, mene jutri skoraj zihr ne bo, mi ne znese ob selitvi.

Pridem pa v petek plavat. Standardna zasedba, gremo na kavo? Upam, da se mi ne bo mudilo domov zidarjev čuvat user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
28.5.2008 21:10:28   
skuštrana
Alina alin, a si probala ga zožat med nogicami, s pomočjo elastike? Sem ti že enkrat nekje napisala, ne vem če si vidlauser posted image , ker nekateri otroci enostavno nočejo imat nogic narazen...

Metkica1,  jaz sem v Slo od 12. pa par dni...Se dobimo na kaki kavi?

No, Štajerke, samo da ste uživale na dekiciuser posted image user posted image Bravo...

Klima , jaz jih sovražim, samo zavoha jo pa sem bolnauser posted image RESNO

mORAM DAT aRSENA NA KAHLKO, pardon, črke..

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
28.5.2008 21:11:33   
noa1
Mehurčica: jaz si danes tudi zaslužim en +. Ne bom več jedla....sem si že oprala zobe in grem še malo pred TV se k mojemu user posted image stisnit, pol pa spat.
...
je bil sedaj vmes alarm

Pa ko sva se odpeljali od Mehurčice je pupa tulila kot nora. Pa sem dala samo radio na full in je v sekundi zaspala...je potem doma še eno uro kar v vozu odspala.user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
28.5.2008 21:12:44   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Metkica1,  jaz sem v Slo od 12. pa par dni...Se dobimo na kaki kavi?

Jaaaa seveda. Javi se mi, ko boš tu.user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
28.5.2008 21:14:40   
noa1
Da ne pozabim:
Alina_alin in Teka: uživajta maksimalno na morju.....še malo za nas, ki bomo doma. Drugače pa tak ne bosta meli kaj delat razen čvekat, ker se bota Špela in Zara celi čas skupaj igrali, Tjaša bo pa Maxa osvajala.user posted image user posted image user posted image  Lepo vreme (ne preveč vroče) vam želim in en super dopust.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
28.5.2008 21:25:49   
nova10ka
Še boljše pa je, da je bila na obisku še tašča od tašče, in potem sem ju slišala, kako je tastara tašča, rekla ta mladi, (moji tašči) da bom sinu prehladila mehur.
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta

Margareta: Evo, jaz mislim, da je to izjava tedna. Tašča od tašče...user posted image user posted image user posted image me je skor pobral user posted image user posted image user posted image
Drugač pa te čist štekam, mene tud vsaka izjava zbode ko kritika (čeprav taščo moram pohvalit, da je ponavadi še najbolj nakolirana). Sam folk pač ne razmišlja ko govori, pa pol kr neki prijavljajo. Najbolj da taščo in taščo od tašče skregaš med sabo user posted image

Mehurčica
- to je pa slikica tedna, ma kakšna poza, mimika!!!

Jasna, me veseli, da je Neli boljše.

Vročina
- jo še kar prenašamo, mi je pa kolegica dans eno dobro foro povedala. Da daš mokro plenico v zmrzovalnik in jo potem (zrznjeno) vzameš na sprehod. Njena pupika je bila danes baje čisto navdušena. Plenica je oddajala hlad, ona pa jo je ves čas sesala. Ni mi čisto jasno, a moraš kaj pazit, da je ne pozebe preveš user posted image samo pri 30 stopinjah mogoče to ni tako pomembno vprašanje.

GH - naša se je odvadla zelenjavo jest. KRIZA.

Evo, moram stran. Uživajte. Štajerke, sem vesela, da vam je srečanje tako lepo uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 2644
28.5.2008 21:29:01   
nova10ka
Srečanje LJ - samo predlog; mogoče lahko ta teden izjemoma prestavimo iz četrtka na petek? In to na Kodeljevo? Se mi zdi da veliko folka v četrtek nima časa.

Zdej grem pa res stran.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
28.5.2008 21:32:23   
*kinnie*
ojla
Se poznajo lepi dnevi....mi maximalno uživamo, včeraj in danes sta veselo čofotala v bazenu....meni je tako luštno, ko se skrijem pod trto in gledam moja sončka, kako uživatauser posted image .

Mehurčica: joj, jaz sem prva v vrsti, ki bi morala hujšati....bom jutri začela in se vam pridružim!

Kjeee steee vseee?

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
28.5.2008 21:33:42   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: metkica1

A imate vse klimo v avtu?user posted image

mi jo imamo, samo ne pretiravamo z njo. Ampak brez si pa tudi ne predstavljam več....

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
28.5.2008 22:04:32   
lane31
Gledam forenzike in nimam časa......samo za + se javim user posted image user posted image user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
28.5.2008 22:08:27   
suzanamai
Madonca spet me je skenslalo, pa sem pozabila kopirat.

Bom povzela na kratko....

Slikce in filmčki so super.user posted image user posted image user posted image

jasna hb, da je Neli boljšeuser posted image

Pot user posted image upam, da nobena diagnoza od navedenih ne bo aktualna, da gre le za prehodno obdobje.

Mama06 nehi nas dražit s hranouser posted image

Vanili in Kasija se vama pridružim jutri, še raje pa v petek. Edino v petek bo boljši Kolosej zaradi slabe napovedi.

No midve maximalno uživava v poletnem vremenu in potujeva čez dan okoli hiše skupaj s sencouser posted image .

Oblečena je le v poletno oblekico ali majico in kratke hlačke.

Glede na tisti članek o hrani, sem si upala princeski ponuditi prvo domačo jagodo. Zgledalo je pa takole

previdno okušanje

user posted image

mami veš tole je pa full dobr
user posted image

ko je zmazala celo pa v jok, ker ti ti mami ni dala večuser posted image

zdaj grem pa še malo pred tv

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
28.5.2008 22:21:13   
Margareta

mehurčica
- meni lahko narediš tri minuse in mi daš cvek.

*kinnie* - a ni fino, ko se otroci kopajo v bazenčku? Pa še zvečer jih pol ni treba umit.user posted image

Suzanamai - kakšne lepe buhteljčke ima princeska po rokicah

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?