Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 16:45:45
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* midva iščeva cca. 1000 m2 veliko parcelo. ta zdaj ugledana je pa 2500 m2 velika, samo ni cela zazidljiva. Saj ne rabiš imet cele zazidljive po mojem . Toliko da lahko hišo postaviš in za tisti del+0.5m okrog nje + dvorišče narediš pa za spremembo namembnosti. Edino če so kakšni novi zakoni spet ja, je res tako, ampak itak je zazidljive več kot 1000 m2, tako da je super.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 16:47:56
|
|
|
|
Suzi*
|
pinči, velja za piknik!!!!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 16:53:06
|
|
|
|
pina-1
|
bom tudi jaz našo privezala, da vidim če bo bolje. Suzi bomo pol krstili parcelo ali kako? naša tui še spi, pol pa gasa v avto in po bezgov e cvetove. BOm letos prvič nardila begov sirup
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 16:57:23
|
|
|
|
Suzi*
|
pinči, bomo vidli. najprej moramo it pogledat, če je ok (zaenkrat sem samo na PISO gledala, pa je tam super videt), pa še en velik zalogaj....treba se je o ceni pogovarjat. sej pravim, da drž pesti. če boš fajn stiskala, boš lahko tud parcelo krstila. sem pa na sprehodu vohala kako lepo diši po bezgu, ja. moja tašča ponavadi dela bezgov sirup.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 17:01:03
|
|
|
|
Suzi*
|
uuu, mož je doma!!!!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 17:09:04
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* uuu, mož je doma!!!! izkoristi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 20:40:14
|
|
|
|
bamby
|
Naša je danes čez dan tudi nenormalno veliko spala . Nekje od 12h, pa do 17h, vmes pa je ob pol dveh flašo mleka spila med spanjem. Zdaj je pa spet pri palčkih . Malo sva bili še zunaj bolj pozno popoldne, ker mi ni hotela jest, pol sem jo pa kar ven nesla in je jedla šele ob19h. Pa osebno sem ji šla tudi delat. Dobim po pošti v roku enega tedna. itata, uživajte na morju!!!!
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 20:50:28
|
|
|
|
pina-1
|
čer. a naših čvekačic še ni na plano??? bodo jutri sekire padale namesto dežja Evo ena češpljica že spi, z drugo pa moram še pod tuš. Je pa pri nas še vedno tako vroče da ni za verjet. Sem danes dala Ano spat kar v pižamici brez zaprtih stopalc. Ji nogice kar žarijo Jaz pa uradno sporočam, da sem zbolela. Me uho še vedno boli, grlo tudi in nos pušča. Amapk samo leva stran A sem se vam že pohvalila, da grem jutri na 5 moških.com To bo pri naši hiši veselo, ker bo tati z obema puncama sam in bo trebaobe v psoteljo spravit Se že veselim
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 20:51:59
|
|
|
|
ella79
|
evo jaz sem redi for ekšen itata uživajte na morju pa kaj na nas pomisli, k bomo lahko na morje le mislili larisa hvala za pivo, sva se mogle z dolenjko skor do štirih treznit sam midve res ne znava domov sva potem z zojo še dve uri vozičkali po gozdu in je bilo tako prijetno hladno, itak spančkala, k je dopoldan bolj malo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 20:54:18
|
|
|
|
ella79
|
pina pomoje boš jutri po 5moških.com takoj zdrava jaz sem to tudi že šla gledat in je res mega, sam škoda k je sedaj namesto kavace predin pomoje je čist ok, če ima Ana že pižamico brez stopalc, jaz bom tudi počas začela z tako poletno
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 20:55:14
|
|
|
|
ella79
|
a mamo kake nove februarke inja2 ursi84
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 21:04:47
|
|
|
|
larisa
|
Uh, jaz sem pa šele zdaj prišla domov in malčka zrihtala. Sem se cel dan potepala Joj sem pivo zamudila, škoda, da sem mogla it Naslednjič bom dala pa za ta velizga, pa bomo do 7h tam Mi je pa Nejc popldne spal od pol 4h do 7h, je bil revež tko zmatran od tiste vročine, sva šla k mojim domov, pa je v hiši notri 21 stopinj, sem ga mogla kar pokrit ko je spal , kakšen zakon je to, mi se pa tle kuhamo v tem flatu Kje je pa naša šefica? Pa Misar, se je kaj javila, da je srečno prispela, po popitem pivcu ?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 21:07:39
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a mamo kake nove februarke inja2 ursi84 Ali so spet morda januarke in čakajo na ekšn pri februarkah
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 21:12:43
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a mamo kake nove februarke inja2 ursi84 Ali so spet morda januarke in čakajo na ekšn pri februarkah zdej sta se pa raj skrile
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 21:20:38
|
|
|
|
buči
|
Moja fanta že spita, jaz pa čakam, da primejo tableti. Sem bila spet pri zdravniku zaradi mojih otrplih rok. No, zdaj me je celo malo požgečkala po rokah in mi dala tablete proti revmi pa B-kompleks. Čez 10 dni kontrola. Je pa vsaj napisala "nujno spremljaj". No, mislim, da ni revma, najbrž je kakšne živc vnet, samo da ne bi bile zamašene žile. Edino tega se bojim, da mi to izključi, bom že potrpela če me bo bolelo. Čakam na kopalnico, upam, da moj mlekarnqar ne bo porabil vse vode!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 21:21:10
|
|
|
|
bamby
|
so se že ustrašle, da bojo mogle kaj povedat in odgovarjat, kaj delajo tu Jaz sem se že osvežila . Čist frišna izpod tuša . Še posebej sem se potrudila, da sem "njo" dobro umila, ker je danes švicala za pop*****
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 21:22:17
|
|
|
|
buči
|
a ja, čestitke za vse obletnice, dobre rezultate pri dohtarjoh, pijanske februarke in osatle neumnosti in pritekline, ki sete jih naredile danesa!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 21:24:33
|
|
|
|
bamby
|
buči, imaš pa ti res smolo s temi rokami . Pa kaj tebi roke spijo ali kako? Kaj pa če imaš kanale za spucat . V tem primeru greš na eno preiskavo, da ti baje štrom spuščajo noter in tako ugotovijo, za kako resno stvar gre oz. ali je potrebna operacija za pucanje teh kanalov.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 21:25:59
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči a ja, čestitke za vse obletnice, dobre rezultate pri dohtarjoh, pijanske februarke in osatle neumnosti in pritekline, ki sete jih naredile danesa! A ti že tableti škodijo?
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 21:27:24
|
|
|
|
bamby
|
Kam ste se pa vse skrile . A bom zdaj imela samogovore
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 21:28:23
|
|
|
|
bamby
|
Mislim, to je pa že too much . Otroci spijo, ve ste pa v Kjeeee steeeeee?????
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 21:28:36
|
|
|
|
larisa
|
Ja Buči revčka, kaj te pa res to tolk matra . Pomoje znaš ti to s svojo dobro voljo in iskrivimi idejami fajn prebolet
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 21:29:00
|
|
|
|
bamby
|
Očitno se bom mogla na drug forum preselt
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 21:30:05
|
|
|
|
bamby
|
O Larisa, čer . Sam un zgoraj te je na forum prinesel Mi je bllo že dolgčas.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 21:30:34
|
|
|
|
bamby
|
Ali Nejc že spi?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?