Polynesia
|
Ojla punčice. No pa smo spet v službi, na žalost ...ampak zdej imamo že od jutra prižgano klimo, ker drugače je neznosno . Jaz sem že vsa poletna, tričetrtk hlače, kratka majčka, natikači, mene skos kuha, skos mi je abnormalno vroče, hehehehe, kaj nas še čaka a ne, ampak nimamo kaj, kar je je, moramo potrpeti. Mene že tko noge oz.podplati in pete bolijo da je to za znort, včeraj po službi wsva šla še v trgovine in tko in sem domov prišla naravnost utrujena, prav groza me je že zdej. Pa tole 8-urno sedenje me totalno ubija, se mi zdi da mi cele noge ena sila proti tlom vleče...no mogla sem mal pojamrat, vi me razumete . lyra a nisi uganila a ne....hahahaha, pa sej ni težko nooooooooo...no pa ti povem no, poročila sva se na Tahitiju , kaj naj rečem, bilo je fenomenalno, združila sva poroko s poročnim potovanje (3 tedne) in imela vse res samo zase, ko sva pa prišla nazaj j ebila poporočna večerja za ožjo familijo in potem ena mala žurkica za prijatelje...seveda so mi preden sva odletela punce pripravile dekliščino s striperjom, hahahaha, skor sem dol padla od smeha res, pa še en model je bil k ni bil glih neki ...ampak to sploh nima veze, fora je bla pa fenomenalna, res hudo no. Slikce povejo vse, hahahaha. Pa da se pohvalim, da sva bila celo v Nedelu na tisti strani k so poroke, hahahaha, sploh nisva vedela da sva, ker je Nedelo izšel ko sva bila midva na Tahitiju. Aja pa to je bila skrivna poroka, vedeli so starši in par najbližjih prijateljev, tko da je bilo res presenečenje . No slutili so pa čisto vsi, tko da potem ni blo ravno uno pravo presenečenje, hehehehe. konina lepega buškota imaš, jaz sem nosečka 17t pa imam tudi kar velikega, mi vsi pravijo uuuu madona se ti že pozna, jaz ga pa z veseljem razkazujem in sem važička, hahahaha . Midva tudi ne greva na morje, ker bo meni prevroče in tudi ne upam si nikamor iz Slo za dalj časa (posledica rizične nosečnosti v zgodnji nosečnosti in me je malce strah), tako da imajo v Šobcu moževi starši že 21.leto prikolico in to ob reki, kjer je vedno malce hladneje kot v sredini, tko da bova tam preživela najin dopust in sicer od 30.06. do 15.07.2008 in kooooooooomaj čakam, tam se pa jaz takoooo spočijem, res, prav baterije si nafilam, pa taščica nama že vse naštima, od preoblečene postelje do hrane, skratka vse vse vse, tko da prideva na gotovo, nas malček razvajajo sej je prav . Sem se pa zmenila, da imam v juniju skoraj vsak teden po dva dni dopust, tri dni pa delam, da pokoristim lanski dopust in tako mi bo fuuuuuuul hitro minil junij, pa tudi lažje bom delala kot 5 dni sedet . Zdej v petek 30.05. pa imam tudi dopust ker imam pregled, potem pa grem malček po trgovinah in na kavico s prjatlco, tko da bom na polno izkoristila proste dneve. V soboto pa imamo v Šobcu piknik pri tašči, ima rojstni dan, pridejo pa še moji starši...včeraj sva ji kupila za darilo Crocse, hahahaha, si jih je tko želela in sem jih mal probala in so prov hudo udobni, tko da študiram da bi si jih kupila za doma, ker me res bolijo podplati, mož pa teži da je to ziher nateg in da je to zdej tržna niša, ah ti moški . Oooooo kva sem se razkokodajsala . zdej grem pa še kej narest, čeprov se mi ne da.
|