|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
26.5.2008 18:39:02   
šema
Res je, da je bolje, če se mažemo s kremami za sončenje, kot da se sploh ne bi- vedeti pa je potrebno, da preko kože v notranjost prehajajo vse dodane substance, ki so v kremah- tko da mene je prepričalo, ko smo imeli ta vikend na Debelem rtiču terenske vaje in smo pri fiziki delal neke meritve z eno napravo, ki meri sevanje (pa ne vem več kako se ji reče) in je predavateljica z bombažno majico prekrila tisto luknjo skozi katero so prehajali žarki in je padlo skoraj na ničlo. Povedala nam je, da suha tkanina ščiti kožo, mokra pa nekaj teh žarkov prepušča. Tko da če ne bom našla kake pametne kreme bom sigurno kolovratla okol z mikico čez trebuh.

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
26.5.2008 20:29:48   
Oaza
Pozdravljene user posted image !

Kako se kaj počutite? Vroče? Kaj bo šele jutri, ko napovedujejo 30 stopinj? Uf...

user posted image user posted image user posted image  vsem, ki ste imele preglede in tistim, ki že čutite brce!!!
Jaz bom na brcike čakala še kar nekaj časa- zdaj sem v 14. tednu. No, res pa je, da jih bo še dovolj skozi celo nosečnost, kot je rekla ANIME.

Jaz imam pregled v petek in upam, da mi bo naredil UZ- do zdaj mi ga je vedno!

Kako to, da vam komaj zdaj delajo teste za toxo? Ali je to že drugi test (trikrat testirajo, ne?)-  ker meni je G dal napotnico na prvem pregledu in ugotovil, da sem že prebolela in me več ne bodo testirali.

Linia negra- tudi jaz je nimam (še user posted image ).

Punce uživajte v teh vročih dneh, ki prihajajo! Jaz pa grem zdaj češnje jest- mmmmnjammmi!!!!user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
26.5.2008 20:54:09   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: Oaza

Kako to, da vam komaj zdaj delajo teste za toxo? Ali je to že drugi test (trikrat testirajo, ne?)-  ker meni je G dal napotnico na prvem pregledu in ugotovil, da sem že prebolela in me več ne bodo testirali.

Saj jaz sem dala kri za toxo pri NS, se pravi mesec dni nazaj, ampak bom v petek zvedela rezultat, ker prej pač nisem imela pregleda.
Če pa je kaj full narobe pa itak pokličejo.

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
27.5.2008 6:34:07   
caligula
prišla s sprehodaa...sonček je super!!1 danes bo zeloooooo lep dan

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
27.5.2008 7:40:59   
Andromeda
Lepo sončno jutro! Danes smo pa nekateri zgodnji.. Jaz grem v laboratorij in na fax... Vsem skupaj želim prijeten dan, pa da vam ne bo preveč vroče...Se beremo!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
27.5.2008 8:22:31   
jasna.turkovic
No se še jaz malce oglasim po dolgem času. V petek sem imela UZ zaradi posteljice, ki je pred 14 dnevi segala 4 cm čez maternični vrat, sedaj pa se je dvignila, tako da sega čezenj le še 1,5 cm...Jupiiiiiiiiii, sem bila vesela, pa še otroček mi je nagajivo pomahal, ko smo ga opazovali, tko da sedaj komaj čakam na četrtek ko imam pregled pri svojem gin, da mu rečem, naj mi še da en UZ da še dobim kako slikico... Sedaj sem v 16t in že čutim metuljčke, včasih kot da bi mi kakšen živec trzal, sploh ko sem tako obrnjena da otročku ne paše...

Vse lepo in prav, sam sem pa danes imela taaaaaaaaaake grozne sanje, da me je kr strah... sem sanjala, da sem splavila in da so mi potem otroka nazaj v telo dali... HALO???? Nisem normalna več, po moje to psiha dela, ker se pač bojim da bi se kaj zgodilo in vsak dan preštevam dneve do tistega magičnega 25t ko otročku že lahko nekako pomagajo...

Caligula, občudujem tvoj pogum, da bi kr odšla, je res kar praviš, da je to najtežje naredit, ampak če se stanje ne izboljša, pa le poskrbi, da bo najbolje zate in za otroka...huje bi bilo potem ostat in trpet naprej.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
27.5.2008 8:50:02   
carly
Jutr punce.
Četitam vsem za preglede. Glede tokse, meni je na prejšnjem pregledu rekla, da sem jo zgleda že prebolela, pa glede na to da nekatere pravite, da ste že vse življenje v stiku z mačkami, je pri meni ravno nasprotno, jih nismo nikoli imeli.No je pa res, da imamo vrt in ponoči ko je naš kuža zaprt se po njem veselo sprehajajo mački, tako da je čisto možno da sem kdaj kej staknila.Mi je pa prov smešn, odkar sem  mojmu povedala kaj je toksa pa kakšne posledice so možne, kar leta za mano pa mi rokavice nosi, ko grem na vrt, pa čeprov sem imela pozitiven rezultat, mi sploh ne pusti da bi plela ali pa kej sadila brez rokavic.Ah tale moj zlati lubi...

Nič zdej sem pa že prov lačna, še nisem nič jedla, grem na čokolino.

(odgovor članu jasna.turkovic)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
27.5.2008 8:51:39   
vejicica
Dobro jutro bejbe!

Tok lep dan bo dons, da mi je že zdej žal, da bo tok hitro mimo.
Sm rekla, da vas moram nujno vprašat, če ste ve tud postale že kej pozabljive?!? Pri meni je norouser posted image Dobr, da moj dragi pazi name. Zadnjič še stanovanja nisem zaklenila. No, sej nisem šla daleč, ampak vseeno. Pa ful je smešno, k mava vsak dan znova kakšno presenečenje za kosilo, ko pozabim solit al pa kej tazga user posted image
Drgač sm pa včeri en izpit naredila, zdej tečem pa na fax še enega narest (upam).

Lepo se mejte, pa upam, da vam ne bo prevroče. Pa lepo razkazujte svoje trebuščke!

(odgovor članu jasna.turkovic)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
27.5.2008 9:52:55   
luna8
Vejicica čestitke user posted image za izpit, držim peti tudi za danes!

Pri katerih tednih pa so vam spet vzeli kri za toxo?

A mislite, da ima Weleda kakšno kremo za sončenje (ker je itak naravna)?

Uzivajte vročino, mi smo v službi že prižgali klimouser posted image

(odgovor članu vejicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
27.5.2008 10:08:14   
nagajiva
Ojla user posted image

Uh, je že toplo..............user posted image  Sem prav vesela. Moj mi je zadnjič rekel, da sem ko kača, ker ne funkcioniram, če ni sonca. Pa še kako je res...................
user posted image user posted image user posted image user posted image  za včerajšnje preglede.........
Jasna.turkovič-super, da je se je stanje popravilo. Glede sanj...................mislim, da imamo vse občasno kakšno moro povezano z user posted image . Jaz sem jo imela pred kakim tednom in res ni bilo prijetno. Psiha se pač malo igra z nami.............
Vejicica-včasih je pa fajn bit malo pozabljiv a ne? Se lahko kdaj pa kdaj izgovoriš...........user posted image user posted image user posted image
Moj test za toxo je bil negativen, tako da...........Nimamo muce, pa tudi sicer nisem ravno njihov ljubitelj. Veliko raje imam pse.........Se bom pa mogla sedaj še toliko bolj pazit. Na srečo sem vsaj Rh+ in me ne bodo pikali še zaradi tega...........
Sedaj ravno jem en velik krožnik pšeničnega zdroba ali po domače mlečnega grisa.user posted image user posted image user posted image  Mnjami...............
Lepo preživite ta topli dan, pa se tipkamo..............

(odgovor članu vejicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
27.5.2008 10:43:33   
mojsoncek
Oj punce! Jaz sem pa danes malo potegnila... sem se zbudila ob pol desetih user posted image , uh je pasalo.

Ja nic, na vcerajsnjem pregledu je bilo vse OK. Na hitro je naredila UZ. Zredila sem se 1 kilo in je bila G ful vesela user posted image . Malo sva se pogovarjali o tem, da bom verjetno tudi tokrat rodila s CR, ker sem tako majhna in drobna. Tako, da me bo v 37. tednu poslala v dnevni perinatalni center na pripravo za CR.
Drugace pa sem ta teden se na bolniski, ponovit moram laboratorijske preiskave, da vidimo, ce se stanje kaj spreminja in v katero smer. Sva se pa zmenili, da si probam najprej v sluzbi zrihtati, da delam od doma. Ce ne bo izvedljivo ali pa ce se moje stanje ne popravi, pa mi sledi bolniska. Je samo debelo gledala, ko sem ji povedala kaksen je nas zivljenjski tempo... je komentirala, da je to se za "normalnega" cloveka prevec, kaj sele za nosecnico user posted image . Skratka upam, da se bomo zmenili, da delam od doma, da mi ne bodo zkrneli mozgani... No, kar bo bo.

Cestitke tudi vsem ostalim, ki ste dobro opravile na pregledu vceraj. Aja, naslednji pregled imam 30.6., pa to se ne bo morfologija.

Drage moje, a veste da gremo mi ze cez dobra dva tedna na morje user posted image . Sploh si ne predstavljam, ker sem se prejsnji teden hodila okrog vsa zadekana user posted image

vejica, cestitke za izpit in drzim pesti za se enega!!!

Joj, jaz imam pa se magistrsko nalogo za napisat user posted image . Si zelim, da bi zakljucila do poroda, ampak ne vem ce mi bo zneslo. Upam, da mi bo, ceprav s taksnim pocutjem ne zdrzim prav dolgo za racunalnikom.

Ja nic, ne bom vec nakladala... bodite lepo in ne pozabite dati na glavo kaksen klobucek, da vam ne bo zakuhalo user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
27.5.2008 10:46:32   
mojsoncek
pa se to...

IZVIRNO SPOROČILO: luna8

A mislite, da ima Weleda kakšno kremo za sončenje (ker je itak naravna)?

ce se ne motim (naj me katera popravi) jo ima.

Toxo delajo v vsakem trimesecju enkrat (razen, ce jo je zenska ze prebolela). Jaz sem sla v prvem trimesecju v 9. tednu.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
27.5.2008 11:31:54   
saba
En hiter hiter pozdrav
sem bila en teden na dopustu in že v čet. zbolela in to točno za moj. roj.dan.user posted image
Tako da fešte so odpadle.....drugače sem malo boljše. Na žalost sem mogla it delat ker je ludnica......
No z mano in user posted image je vse o.k., zredila za 2kg, trebuh že full pred mano hodi....kar ne morejo ljudje verjet da sem samo toliko noseča.

No zdaj pa nazaj na delo.
Vas preberem ko bom imela čas, ste pa bile zelo pridne pri pisanju. Upam da so novice same super in da so vsi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tam kjer morajo biti....pod user posted image

čaw čaw

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
27.5.2008 11:34:24   
saba
aja pozabla...ne vem kao ste kaj z metuljčki v trebuhu......se boste čudle, ma jaz sem mojega user posted image včeraj čutila...ko sem čisto pri miru ležala na hrbtu.
1. zato ker sem noseča drugič in vem kako zgleda
2. tudi mojo prvorojenko sem čutila zelo zgodaj.

lp

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
27.5.2008 12:28:33   
Andromeda
Evo, sem prišla malo pokukat med učenjem.Sem bila pol ure na terasi in me je vročina pregnala v hladnejše prostore. Jasna.turkovič, super, da se stanje popravlja. Glede sanj pa ne razmišljaj preveč, ker v sanjah pač premlevamo trenutne probleme in skrbi... Jaz imam na srečo same bolj ali manj prijetne sanje, pa moram potrkat, da tako ostane. Enkrat sem celo sanjala, da rojevam in da me ni nič bolelo, ampak je samo padel ven...

vejicica, čestitke za izpit še z moje strani. Kaj pa študiraš?

saba - upam, da ti gre na bolje z zdravjem, bo pa kdaj drugič fešta uspela. Aja, pa vse najboljše!!!

Ena je spraševala glede pozabljivosti. Katera že? user posted image No comment user posted image
No, zdej pa grem nazaj med knjige! Bye!

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
27.5.2008 12:57:21   
zara13
Pozdravček vsem nosečkam!

Uff danes je pa res toplo, je treba kr klimo imet ;)

luna8 - za Weledo sem našla kozmetiko za nosečnice na spodnjem linku:
http://www.weleda.at/index.php?id=78 za kreme za sončenje imajo pa samo 2 varianti: http://www.weleda.at/index.php?id=73 to kar sem jst našla.

Še ena kozmetika, ki je baje naravna Dr. Hauschka
izdelki za nosečnice:
http://www.drhauschka.si/?stran=Nega_in_nasa_koza&str_ID=12&menu=NegaMamiceInOtrok

Kreme za sončenje:
http://www.drhauschka.si/?stran=Nega_in_nasa_koza&str_ID=12&menu=NegaNaSoncu&submenu=NegaNaSoncuZascita

Našla še eno naravno kozmetiko Avalon, sicer je ne poznam, jo mogoče katera? Imajo pa več izdelkov za nosečnice in dojenčke.
http://www.alpoja.si/

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1916
27.5.2008 13:08:00   
carly
Ena je spraševala kdaj so nam delali test za toxo.Meni so ga na prvem pregledu bila pa sem v 10t.Na drugem sem pa dobila rezultate in videla da je pozitiven, ko bom imela tretjega (takrat imam tudi morfologijo) pa mi ga bodo naredili še enkrat, da izločijo ali je res stara okužba ali pa je nova okužba.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
27.5.2008 13:19:35   
luna8
hvala Zara13, si se pa res potrudilauser posted image .

Moram it neki kupt, ker greva drug teden z možem na Kos, tko da vam bom poročala kaj sem kupila kaj so mi priporočali.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
27.5.2008 13:36:22   
zara13
Ma luna8 ni kaj user posted image že tko imam mir v službi in je malce dolgčas pa sem postala že expert za iskanje vseh možnih strani, od vozičkov do kremic in pohištva user posted image mi vsaj čas hitreje mine.

Super, da gresta na Kos...moj dopust bo šele avgusta. Za kreme pa le poročaj, kaj ti bodo svetovali. Vsak nasvet pride prav ;)

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
27.5.2008 15:33:39   
lyra*
Vroče,joj kako je vročeeeeeeeeeeeeeeuser posted image  Jaz gorim!

Zdaj šibam na kosilo potem pa greva z Mitjo malo v šoping v avstrijouser posted image Rabi katera kaj?user posted image

Če hoče katera,da ji pridem kaj zlikat naj samo rečeuser posted image Jaz zadnje čase ful rada likam,vendar mora bit v stanovanju mrzlo,pa TV mora bit prižgan pa tudi 5ur likamuser posted image user posted image

Ena je spraševala o pirsingu v popku...jaz sem si ga dala ven takoj,ko sem zvedela,da sem nosečauser posted image  Za dva,ki ga imam pa še kar odlašam in odlašam k

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
27.5.2008 16:02:05   
lyra*
No za dva,ki pa ga še imam pa se nikakor ne morem odločit,da bi si jih dala venuser posted image  Bo že...preden rodim 100%

polynesia  dajjj povej kjeuser posted image Ne morem ugotovit...sj veš moja kemijauser posted image  Midva sva se hotela na skrivaj poročit,ko sva bila tistih 7let v Ameriki...samo sem pol jaz cviknila in raje rekla,da neuser posted image

Tako,zdaj pa res grem...

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
27.5.2008 21:01:52   
Andromeda
Dober večer! Vam je že kaj hladneje? Kje pa ste danes celo popoldne? Ali mogoče katera ve, če je cool, da uporabljam uno sredstvo proti komarjem, ki se ga všteka v elektriko? Ker ponoči me komarji veselo pikajo, da sem že vsa bulasta po nogah... No, sicer mam pa jutri pregled in bom svojo G vprašala o tem, to noč bom pa že zdržala ob še enem pikanju. Sicer bom pa dr. Housa poklicala na pomoč user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
27.5.2008 21:07:10   
pomar*ANČA*
čer! danes pa niste toliko čvekaleuser posted image
Andromeda, sporoči glede komarjev, ker mene tudi zanima... sicer me še niso napadli, ampak da bom pripravljena ko bodo prišli k meni.

Neposredna povezava do sporočila: 1923
27.5.2008 21:59:08   
konina
dober večer. Jaz sem danes bolj slaba. Grlo me boli iz vsake ure bolj, cel dan sem prespala. Nekaj se me loteva. Upam, da z domačimi zdravili mine in ni kakšna angina. K sreči pa nimam vročine.

Sem pa uspela v album nosečnost dodati sliki mojega trebuščka. Če katero zanima.

Upam, da se vas ti prehladi sedaj izognejo in da se bolje počutite kot jaz.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
27.5.2008 22:24:10   
_katja_
Kako pa je s temi sredstvi, s katerimi se namažemo proti komarjem/klopomo,itd. ko gremo v naravo? Koliko so škodljiva oz. obstajajo kakšna naravna?

Pri meni vse po starem....sem super, razen tega da se učim in se bom še cel mesec. Aja pa da moram že malo gledat kaj oblečem, ker parih hlač ne morem več zapet:)

sladke sanje user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.