mojsoncek
|
Oj punce! Jaz sem pa danes malo potegnila... sem se zbudila ob pol desetih , uh je pasalo. Ja nic, na vcerajsnjem pregledu je bilo vse OK. Na hitro je naredila UZ. Zredila sem se 1 kilo in je bila G ful vesela . Malo sva se pogovarjali o tem, da bom verjetno tudi tokrat rodila s CR, ker sem tako majhna in drobna. Tako, da me bo v 37. tednu poslala v dnevni perinatalni center na pripravo za CR. Drugace pa sem ta teden se na bolniski, ponovit moram laboratorijske preiskave, da vidimo, ce se stanje kaj spreminja in v katero smer. Sva se pa zmenili, da si probam najprej v sluzbi zrihtati, da delam od doma. Ce ne bo izvedljivo ali pa ce se moje stanje ne popravi, pa mi sledi bolniska. Je samo debelo gledala, ko sem ji povedala kaksen je nas zivljenjski tempo... je komentirala, da je to se za "normalnega" cloveka prevec, kaj sele za nosecnico . Skratka upam, da se bomo zmenili, da delam od doma, da mi ne bodo zkrneli mozgani... No, kar bo bo. Cestitke tudi vsem ostalim, ki ste dobro opravile na pregledu vceraj. Aja, naslednji pregled imam 30.6., pa to se ne bo morfologija. Drage moje, a veste da gremo mi ze cez dobra dva tedna na morje . Sploh si ne predstavljam, ker sem se prejsnji teden hodila okrog vsa zadekana vejica, cestitke za izpit in drzim pesti za se enega!!! Joj, jaz imam pa se magistrsko nalogo za napisat . Si zelim, da bi zakljucila do poroda, ampak ne vem ce mi bo zneslo. Upam, da mi bo, ceprav s taksnim pocutjem ne zdrzim prav dolgo za racunalnikom. Ja nic, ne bom vec nakladala... bodite lepo in ne pozabite dati na glavo kaksen klobucek, da vam ne bo zakuhalo