mml
|
intruder in klepetka super fotke klepetka držim pesti, da vama ne bo treba ostati v bolnišnici, ampak gresta samo na pregeld in domov lunca mi smo imeli pa takšen bazenček in se je super obnesel, je pa res, da je bila Manca dober mesec starejša, ko je bilo poletje in čas za čofotanje...tukaj pa punca z zanimanjem bere Sobotno prilogo dolenjke in belokranjke upam, da vam ni prevroče na čveku gluten praviloma ne povzroča nobene takojšnje reakcije, pri nekaterih otrocih pa lahko pride do senzibilizacije in posledično do celiakije, zato svetujejo, da se počaka z žitaricami, ki vsebujejo gluten, da črevo čim bolj dozori. Vsekakor pa če otrok ni nagnjen k celiakiji, se ta ne bo razvila, tudi če mu prej damo gluten, problem je le, da se ne ve, kater otroci imajo nagnjenje in kateri ne... mala pikica čestitam k drugi obletnici poroke (z zamudo) . Upam, da sta lepo praznovala katee super, da si boljše , sem prepričana, da bodo tudi današnji izvidi bistveno boljši. Če želiš, lahko pokličem in se pozanimam, kakšni so...sporoči stolček za hranjenje mi bomo imeli kar trip-trap, ki ga je imela Manca, ker se je gospodična odločila, da je že velika punca in bo sedela kar na navadnem stolu , no pa smo spet prišparali . Sicer sem pa mislila kupit takšnega, ki "raste" z otrokom (Brevi slex)...kaj pa vem, mogoče ga pa vseeno bom... suzana ste že iz posvetovalnice? Kako napreduje Aljaž? Upam, da si zadovoljna in pomirjena Manca in Matic sta zunaj z mojo mamo, jaz pa imam čas, da sem se tukaj razpisala na dolgo in široko . Zdaj pa razmišljam, ali naj grem likat ali si naj skuham kavo in jo v miru popijem...se mi zdi, da odločitev ne bo težka
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 28.5.2008 19:53:05 >