|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
28.5.2008 8:15:42   
arneja
Dejzika, daj sodelavko po cigarete pošlji, da boš lahko z nami čvekala user posted image . Veš, da so mene tudi včeraj joškice začele boleti, ampak točno vem, da je to od Prometriuma. Ivice in Janice pa da si tudi že postiljata v tebi, kaj user posted image user posted image ? Čakaj, jaz še nisem prišla na vrsto za kreganje user posted image . Sem pa avto z enim takšnim malim ajmerčkom prala, da ja ne bi pretežko nosila user posted image . Sem pa še kačo videla, uf, to je bilo bolj stresno za mojo Lučko user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
28.5.2008 8:26:29   
arneja
Hahaha, kakšen miks slončkanja in sladkarij je Gigi naredila user posted image . Samo, zakaj so pa slikce tako nesorazmerno velike? Je res sladkarija toliko pomembnejša user posted image ? Meni je bilo tako zabavno, ko sem enkrat prebrala, da je Robbie Williams izjavi, da v postelji najraje ... je čokolado user posted image . Tiste tvoje čokolatinče bi pa jaaaaz tuuuuudi user posted image .

Cvetka, si že danes ozrla obličje ata Reša user posted image ? Kako pa to, da niste do plavalčkov prišli? Saj v skrajnem primeru obstaja biopsija user posted image . Čeprav Reško stalno izgleda kot, da grdo gleda user posted image . Ko mi je nazadnje spet med nogami sedel user posted image , mi je skozi popacana očala nič kaj prijazno gledal. Mi včasih izgleda kot kakšen nacist user posted image . Merlo pa takšna nežna dušica, da bi ga kar objela user posted image .

Pikovit, če še nista, na poti, bolj se ti splača pri Evroparku ali kaj je že v MB parkirati, če je čisto zraven bolnice. Tisti denar za garažo lahko raje za kaj drugega zapravita user posted image .

Abra, zdaj v tej vročini, bodite z otročički raje kar lepo v senci. Se boš v petek sprehajala, ko bo malo grše vreme. Če bo, nisem včeraj gledala vremena.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
28.5.2008 8:38:06   
arneja
Jadrnica, upam, da teta Depresija čimprej odide. Vem, kako je to, tudi okoli mene so vsi, ampak dejansko vsi, noseči. Ampak bomo tudi me čisto vse enkrat user posted image . Do takrat pa zobke stisnit in pozitivno razmišljat. Tako kot ti je ena napisala: pusti vetru, da ti napne jadra user posted image .

Dejzi, jaz bom na tisti dan, ko naj bi testek delala, tudi točno 14 dni po punkciji. Potem bi že moralo pokazati, ne user posted image ? In trdno tiščim pesti, da naju tečka prej ne preseneti user posted image . Ja, tisto pa res pomaga, Hedviga, da odrezan rob injekcije ob rob flaške daš - saj si mi ti to svetovala, se mi zdi, ko sem jaz imela probleme.

Dajamaja, na morje bomo pa letos res kar v lijepo našo pičili, če se Lučka odloči pri nas ostati user posted image . Vi, že imate kakšne plane za morje? Tvoj avatarček je pa tudi meni všeč user posted image . Dejziki je tudi sigurno, ko je takšen mil user posted image .

Kajsica, upam, da je do gnezdenja prišlo user posted image . Ti še kar pridno limonce piješ?

Tjaši, hvala, ker za naju z Dejzi držite pestke user posted image . Jih rabimo, ne Dejzi, vseh 5 od nas user posted image ?

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
28.5.2008 8:46:32   
blanč
sonček ... sem si kupila knjigo Noge gor, pa bo ...
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

sem si jo včeraj hotla v knjižnici sposodit pa so vse izposojene, sam mam jaz zdej rezervacijo...user posted image

< Sporočilo je popravil blanč -- 28.5.2008 8:47:22 >

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
28.5.2008 8:47:00   
gigi1
Evo mene!

Najprej:

Miška sem šla še 1x prebirat navodila in piše da do UZ moram jemat utrogestan, po UZ pa dabroston (btw ko sem prebrala navodila, ga najraje sploh nebi). Torej, če jih pokličem, mi bodo tako rekle naj pridem po utrogestan. Se priporočam, če ti ne vzame preveč časa. Bi raje tebe vidla k GK user posted image .  Takoj pošljem ZS.

Sonček ob prebiranju navodil sem nekaj ugotovila, kar te bo zanimalo. ZS tudi tebi.

Abra mene pa tale tvoj kašelj skrbi. Kaj pa če bi se šla mal pokazat osebnemu? Probaj tudi veliko meda + ingverjev čaj. Sem nekje na netu prebrala, da ga en znan G priporoča v nosečnosti - tudi proti slabosti. Mislim, da Pušenjak.

Prec bom nazaj

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
28.5.2008 8:47:21   
arneja
Uf, sem se razpisala, saj je cela stran samo moja skoraj user posted image .

Ja, Sapi, Lučko razvajamo, da bo raje pri nas ostala user posted image . Jo bomo že potem reda naučili user posted image . Jaz sem pa Suprefact fino snifala, je prav pasalo, da se ni bilo treba pikat. Ampak moraš malo vaditi za prave špike, ne user posted image ?

Grethy, vroče bo pa res, vroče. Držim pesti, da ne guzneš, pardon gauznleš user posted image .

Sonček, ti se samo daj na off v senčko s knjigco v roki user posted image . Čeprav jaz precej hitro zaspim, če se v senčko dam s knjigo v roki user posted image .

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
28.5.2008 8:53:36   
arneja
Uživajte, punčke user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
28.5.2008 9:20:21   
Abra
Daaan user posted image
Kok napišete, jaz vas sploh ne sledim več user posted image Bom najbrž kasneje prebrala, zdej sem samo zadnjo stran. Pa je res skor samo Arneja user posted image To ti Lučka energije špona? user posted image Danes bi se morala vgnezdit, saj je 6. dan, kajne?

Gigi, a veš, da je že malo bolje. Včeraj nisem mogla vročga čaja pit, danes pa tut dvomim, da mi bo v tej vročini pasal. Bom vseen poskusla, arabci tudi tko prakticirajo. Nad medom pa jaz nisem ravno navdušena, mi je presladek user posted image pa baje v nosečnosti ni priporočljiv zaradi alergij, zdaj ne vem, al bolj proti koncu, al kar skoz. Imam ingverjev čaj, samo je zeleni, a je to ok? Mah si bom kar to nardila je ful dober.

Naredite si lep dan, očitno bo spet zelo vroč user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
28.5.2008 9:20:59   
gigi1
No, pa ste tolk naklofkale, da res ne vem kateri odgovorit.

Jadrnica Miška ti je res tako lepo napisala, da nima smisla kaj dodat. Morda samo to, kar si ti meni povedala, sej ta forum je res zato, da me gor klofkamo. Isto velja zate. Tukaj smo zato, da nobene od nas ne zagrabi kakšna depra in da se maksimalno spodbujamo. Če pa še kakšen hec pade, spo pa še tolk bolj pri luft, a ne.

Dajamajči za Housa so pa rekli, da so ga sred 3 sezone prekinli (kao počitnice) in jeseni nadaljujejo s 3. sezono, pol pa 4. naprej. Mislim, pa kdo dela te programske sheme? A ni normalno sezono končat, pol pa it na počitnice??? Sej mi smo res ena banana varianta. Tega na svet ni!

Sapi js navsezgodi kuham kavo in čaj. Seveda je obojega dost za vse. Še sokca bom Abri zmiksala, pa še kakšni drugi, ki se zdaj kavi in čaju izogiba user posted image .

Kajsica tartufi so vrsta čokolatinčkov, ki po obliki malo spominjajo na omenjene gobe. Pri nas se zadnje čase uveljavlja naziv trufli, ki je popačenka angleških traffles.

Arnejči bom pobrskala, če najdem Davida in Viki na netu. Tisto sem videla v neki reviji.
Lučka si je že postlala. Lepo. zdej zdej se bo tudi vgnzdila (če že ni).

Dejzika tvoje kariraste pikice se bojo pa tudi v kratkem. Pravijo 1-4 dni po ET.

Miška, evo sem tud preverila. Pravijo, da utrogestan do UZ. Bi bili pa zelo veseli, če se lahk med sabo zmenimo, da stare lecnije ne gredo v nič.

Punce na GK vsekakor en nasvet. Ko vam dajo lecnije jih preštejte, če jih je dovolj. Sestre so preobremenjene in se včasih mal uštejejo. Al se jim  to sam men dogaja?? Mogoče jih res skoz neki sprašujem in jih motim pri štetju?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
28.5.2008 9:30:06   
gigi1
Abra zeleni čaj ni priporočljiv v nosečnosti. Velja nekaj podobnega kot za kavo. Ne pretiravat.

Recepti za boleče grlo, kašelj, prehlad...tudi proti slabosti:
1 velika žlica meda + 1 limona. Lepo po požirkih. Ne naenkrat. Obljubim, da ni sladko.
1 velika zlica meda + za noht od palca velih kos svežega ingverja dobno sesekljan. Po žličkah. Ta pa peče!
Isto količino svežega ingverja preliješ z vrelo vodo, počakaš da se shladi in dodaš žličko meda (brez meda je pa proti slabosti)

Če drugače nimaš alergije na med, je tudi zdaj ne šmeš met. Je pa res, da akacijev pri večini ljudi povzroča alergijske reakcije. Pazit je treba tudi pri mešanem, ker je lahko akacija not. Najboljši je hojev med.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
28.5.2008 9:34:55   
pinki36
ojla Gigi1

veš enak problem sem tudi jaz na začetku ugotovila z ultragestanom in sicer da mi 3 škatlice ne bodo dovolj do UZ. user posted image user posted image user posted image Tako ko sem klicala za datum UZ sem povedala da ne bom imela dovolj terapije, mi je tista sestra na UZ rekla da naj pridem iskat še za preostale dneve. Pri tem pa je pripomnila da ga včasih sploh niso dajali, ter da je najbolje da se posvetujem s setrami, ker one imajo s tem bolj prakse. Imela sem občutek kot da mi soli pametuser posted image . Glede na to da sem jaz od daleč in da do GK Lj ne pridem glih v 2 minutah, temveč v 2 urah sem se odločila da pobrskam po starih zalogah in glej ga zlomka ravno za tiste 2 dni kot mi je primankovalo mi je zadnič ostalo user posted image user posted image user posted image . Tako da sem jaz rešla problem na ta način.

Veš ne pa razuemem zakaj moramo potem jemat dabroston. Ali mi mogoče katera razloži? moja sestra jih jemlje kot kontraceciske tablete. Tako da ne razuemm lih najbolje vsega.

No drugače še gre, slabost še prisotne, vendar obvladljive. Drugače pa nisem bolj za nobeno rabo. Ti kako si, zgledaš kar živahno.

Punce vas berem ko utegne, ste ful klepetulje kot prave babenceuser posted image user posted image user posted image user posted image ,

Velik objem vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
28.5.2008 9:37:12   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Kajsica tartufi so vrsta čokolatinčkov, ki po obliki malo spominjajo na omenjene gobe. Pri nas se zadnje čase uveljavlja naziv trufli, ki je popačenka angleških traffles.

Spet slab tipkam truffles je pravilno!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
28.5.2008 9:48:11   
kajsica
Pinki, Dabroston se jemlje proti splavu, da se ohrani hormonsko ravnovesje. Tvoja sestra ga pa jemlje verjetno, ker ima neredne cikluse verjetno zaradi hormonskega neravnovesja, ne pa namesto KT. Kaj nisi prebrala navodil? No jaz to vedno storim!!!!

Čveke čvekaste ste! Pa saj vas človek komaj dohaja!!!

Lep dan želim vsem skupaj! No jaz se bom danes malo bolj potepala! Grem prvo v štacuno si ene čeveljčćke kupit(seveda če bom našla kaj) potem sva s prijateljico za kosilo dogovorjeni, popoldne pa k tašči na rojstni dan. Pa ženska sploh ne ve, da prihajamo vsi, jo bomo malo presenetili!!!!

(odgovor članu pinki36)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
28.5.2008 9:49:31   
kajsica
Gigi, spet mi lušte delaš!!!!! Jaz čokolado jedla!!!!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
28.5.2008 9:59:39   
gigi1
Pinki hojla! Sem videla, da nas občasno bereš pa sem te pocukala za rokav user posted image .

Zgleda, da dajo kar po inerciji 3 škatle po testu. Tudi pri meni je bilo isto. Res je zoprno, če imaš 2 ali več ur vožnje do GK. Sreča, da se ti je tako izšlo.

Dabrostone sem pa ravno zjutraj brala navodila in ima res širok spekter. Meni ga je tudi že zdavnaj G napisal, pa se ne spomnim več zakaj. Mislim, da zaradi bolečih M. Sem že pred časom brskala po netu zaradi utrogestana (nemško ni moje govorno področje) in sem naletela na tole:

http://www.mf.uni-mb.si/slike/Gradivo/Fiziologija07/MenstrualniCiklus.doc

Mislim, da bo vsem našim puncam prav prišlo. Meni so bile stvari pol nekoliko bolj jasne.

Si doma? Počivaš? Pridna. Komi čakaš na UZ? Se kar vleče, a ne?

Pri meni so slabosti že čisto izginile (ali se sploh še niso ornk začele). Kar se hrane tiče mi vse paše (izogibam se pa stvarem, ki me prehudo napenjajo). Imam pa še vedno "privohe" čistil. Čistila mi pa res smrdijo. je moj takoj pripomnil, da mi to že od nekdaj. Ha, ha, matr je duhovit user posted image ! Sej sprejemam kritiko in se rada smejim na svoj račun, včasih me pa kar pogreje. Se mi zdi da teli hormončki name tko vplivajo, da sem sicer zelo živahna in dobrovoljna pri mojmu se pa na vsako besedo obesim. Bo še bogi, ja.

(odgovor članu pinki36)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
28.5.2008 10:06:45   
gigi1
Kajsica js tud vedno prej preberem, da vsaj vem s čem me "zastrupljajo" user posted image .
A ti boš pa bizi dans? Če boš šla v BTC po čeveljce imajo tam eno čokoladnico. za prvo silo probaj une. Boš pol primerjala z mojimi. Punce res, sam da se mal shladi. Tole zdej je res brezveze, k mi nč ne bo ratal.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
28.5.2008 10:08:23   
gigi1
Pikovitka? Še nisi šla? kako nogica danes?

Hedi je bilo pr današnjem koktajlu manj vakuma?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
28.5.2008 10:09:42   
Abra
Gigi, hvala user posted image ti recepti so mi poznani, med gre vseeno težko po grlu, tut če je okisan z limono al z ingverjem začinjen user posted image Od enga zelenega čaja mi najbrž ne bo prehudo, kajne? Tko nč kave ne pijem. Mislim, da je doma kostanjev med, če se bom potrudla in nos stisnila user posted image

Pinki, tvoje sestre pa ne štekam, da ima Daboston kot kontracepcijske tablete??? Bom pa rešla uganko, zakaj vam dajo dabroston. Utrogestan in Prometrium sta naravna progesterona, pri nas nista registrirana, se ju v lekarnah ne dobi (zakaj, je treba vprašat farmacevtski lobi), dabroston pa je sintetični progesteron, torej nadomestek in je pri nas registriran. Ne vem, kako na klinikah kupujejo ta zdravila, očitno imajo neko varianto, po uz in potrjeni nosečnosti smo v oskrbi pri osebnem G, ki ne more več nudit utrogestana/prometriuma... Pri Rešu si gremo kot v dobrih starih cajtih kupit prometrium v Italijo ali utrogesan v Avstrijo in to jemljemo do 12 tedna, nič dabrostona, ker je naravni baje boljši.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
28.5.2008 10:22:36   
gigi1
Abra en že ne more škodit. Js ga tud 1x na teden spijem, ker ga imam rada.

Glede naravnega progesterona in umetnih progestinov sem takrat našla tud tole:

http://naravniprogesteron.blogspot.com/

Je sicer reklama, vendar je vredno prebrat.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
28.5.2008 10:31:47   
gigi1
Gretka vidim te! Zdej mi je še manj jasno! kaj pa ta teren? Nisem blond, čeprav včasih tud tko delujem (sploh zdej k mi hormončki nagajajo user posted image )

Mam občutek, da ti mal fotografiraš, pa veliko se voziš v službo in nazaj, pa še šiht zraven. Mam prav? (no mal tud svoje črne laske ven vlečem user posted image )

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
28.5.2008 10:44:03   
Abra
Moja otročka sta pravkar stara 6 tednov user posted image user posted image sem jima že zjutraj, tik pred tem, čestitala user posted image Po dolgem času sem spet fotke uz gledala, kako naj bi zdaj približno zgledala. Zadnjič nam tistih svetlih pik ni uspelo tolko videt, upam, da jih v pon. bomo.

http://pregnancy.about.com/library/ultrasounds/991aaaaae.jpg

Upam, da mi je ratalo prilepit, drugače pa samo link user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
28.5.2008 10:46:45   
hedviga
user posted image user posted image user posted image  vse sem napisala, še preden sem kopirala al pa poslala me je ven vrglo. Ehhhh..grrr

Gigi, manj vakuma je blo, mal bolš sem ven vlekla, ampak pri tretji flaški sem nekak čuden not iglo zapičla in sem jo potem komi ven potegnila, pa je šlo neki kapelj v maloro. Ma sem bla tko jezna naze, ker sem tak štor! Pa sej pomoje tut na GK sestre glih vsake trohe lovijo.
Potem sem se prov sekerala zarad teh kaplic, sem mela celo dramo, da zdej ne bo nobene celice, ker sem butara, ki mi ne rata 100% vseh 4 ampul zbasat vase..
jooojooojooo
jooojooojoo

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
28.5.2008 10:47:29   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Gretka vidim te! Zdej mi je še manj jasno! kaj pa ta teren? Nisem blond, čeprav včasih tud tko delujem (sploh zdej k mi hormončki nagajajo user posted image )

Mam občutek, da ti mal fotografiraš, pa veliko se voziš v službo in nazaj, pa še šiht zraven. Mam prav? (no mal tud svoje črne laske ven vlečem user posted image )

fak ... oprostite ... mi je fliknlo ven ... pa tko sem lepo napisla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
28.5.2008 10:49:04   
sonček33
Abra, kdaj si imela ti ET?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
28.5.2008 10:51:37   
Abra
Sonček 5.5., punkcijo pa 30.4. Un kalkulatorček s seznama fino vse zračuna user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?