kajsica
|
Pikovit, bravo! Pa se je začelo!!!!! Pa na raport jutri, čimprej!!!! Marjtka cvetka, kaj se ti je zgodilo na prejšnjem postopku???? Sem napačno razumela, da tvoj sploh ni dal semena???? Joj se ti opravičujem že vnaprej če imam dolgo lajtngo!!!!! No ja saj, drugače pa ni važno koliko celic pridelaš, važna je kvaliteta. Imamo pa tu kar neki punc, ki so jih pridelale čez 20, si ne znam predstavljati, kaj se je spodaj dogajalo. Jadrnica, ma lej ne se sekirat. res pa smo še bolj občutljive sedaj ko si tako želimo svoje štručke. Lepo si počasi spočij in pride k sebi, da boš spet polna volje in energije, pa gremo v jeseni v nove boje. Lej, sicer je tvoja odločitev, samo če rabiš besedo spodbude, se le večkrat javi tu. Sicer pa je zadnje čase toliko smeha, ker ene pošteno meče pomlad. !!! Pa mene ni zraven! Res, prisežem!!!! Dejzi, se pridružujem ostali. A ne moreš pri hudiču doma ležat vsaj ene 3 - 5 dni po ET, če se ti že tako mudi nazaj na šiht. Te bom še jaz po riti nažgala ko te dobim v roke. Mislim, saj nam na GK ne dajejo brez veze bolniške po ET, ko veš kako škropicasti so s tem. Julija, Rubin, držim pesti jutri za vaju. Čim manj boleče in čimveč jajčk, potem pa da se žur začne. Pa hitro poročati punce!!!! Mismis, kaj bo dobrega? Kaj novega? Ti pa tako pridna za faks? Men se kar nekam ne da, nimam volje, pa 4 izpiti so pred menoj, pol pa konec!!!!! Ej prosim kero knjigo si mi ti že rekla za HRM? Abra, kako si kaj? Kdaj imaš UZ? Gigi, ti samo reci, kdaj boš naredila in kje se dobimo, verjemi da nas bo dost? Pa kaj z Abro neki pacata s tartufi in s čokolado in čilije? Tartufi kot "gobe"? Se opravičujem moji nevednosti!!!! Pa bi ti za kako čokolado tudi recepte zaupala!! Samo jih še vseeno lahko narediš pa pridem!!! Samo reci!!! Arneja, kako smo kaj? Kakšno počutje? Kaj gnezdenja?
|