arneja
|
Pismo, dobro, da sem kopirala, ker me je ven vrglo . Pismo, ste spet načvekale . Zorica, sta si privoščila izlet? Je bilo pa kar malo preveč vroče za gibanje. Meni je še najbolj pasalo počivati . Gigi, a tebe je pa baterija od mobija zezala? Se je tudi meni že zgodilo in je res za popenit. No, upam, da si ga potem fino nafilala in nocoj spala kot angelček . Čeprav jaz nič dobro ne spim zadnje čase, sem tam okoli treh začnem zbujat, pa še sanja se mi full. Ne vem ali je kakšna luna ali kaj. Tistih slikc od Beckhama in Victorie pa jaz nisem videla, imaš kakšen link? Jaz sem pa 14 dni cukra stradala, pa moram zdaj malo notri prinesti . Sta včeraj spet dve Frutabeli padli . Grethy, za vsako do nas je takoj, ko se malo dlje ne javi, razpisana tiralica "Most wanted" . Mismis, veš, da Lučka uboga . Sem že zadnjič iskala tvoje ime na seznamu pa ga kar ni . Kakšni so tvoji načrti, poleg spogledovanja s tipi . Joj, kakšna kokica sem bila jaz glede tega včasih . Je moj še danes ljubosumen za nazaj . Ampak zdaj sem pridna . Vsaj če je on zraven, sicer mi pa še vedno očke na koga padejo . Hedviga, mene so pri prejšnjem postopku tudi full injekcije s tem zrakom full zafrkavala. Pa je moj rekel, da so očitno slabe. Zdajle sem imela pa očitno ok injekcije, ker ni nič zrak notri rinil. Kajsica, kaj te naj zdaj raje Kajšica kličem ? Nisem imela pojma, da je to skrinja z žitom. Ne bom Sayuri nič motila, saj mogoče bomo pa zdržali brez . Se mi pa zdi, da manj, ko človek komplicira, bolje je. Jaz sem šla tudi kar v ponedeljek že v službo, ker me biti doma prav nervira. Sem pa pridno ležala na desnem boku, kadar sem se spomnila . Če se je Lučka namenila ostati z nama, bo itak ostala . Potem si je do danes verjetno že postala posteljico v meni . Pinki, braaavo za . Zdaj pa v miru uživaj, četudi ti slabosti malo nagajajo .