|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
27.5.2008 22:17:50   
pikovit
http://www.dan.com.hr/3-Dan_asortiman.htm

Dajamaja a je katera od tu?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
27.5.2008 22:21:40   
mismis
Daisy, a je ti uspelo prebrati še tisto malo preostalo strani.
Jaz pa trenutno berem novo buklo od Amande Quick, to je tako lahkotno branje za poleti na morju

Pikovit, a je bodoči mož že zmartan?

Kajsica, sej meni se tudi ne da učiti, pa nimam kaj, naslednji teden imam dva izpita. Če to naredim, bo taka lepa preostala številka izpitov (3). Se splača potruditi kaj ne

Joj drage moje, zdaj se pa meni že spi, zadnje čase full slabo spim, ker ima naš totalno zamašen nos zaradi senenega nahoda, pa smrči k pri norcih. Ampak sej bo bolje, nekako se mi še ne seli v dnevno sobo, moram mu dati priložnost in izgovor, da ga ponoči ščipam.

Tako da, jaz pravim nočki nočka in vas vse prav lepo pozdravljam. Jutri se pa tako tipkamo

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
27.5.2008 22:24:10   
pikovit
Mismis lahko noč.Svojemu pa pejt v lekarno kupit klaritin.malce pa pomaga

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
27.5.2008 22:29:11   
dajamaja
Pikovit je, ja. Savona Apfelbaum.
Je pa moj vmes prišel in rekel, naj še mal na Garant pogledam user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
27.5.2008 22:31:45   
dajamaja
Se je pa Mismis dobro spomnila na slikco in mizarja. Ker če pogedaš, so simpl elementi, le ideja je izvirna. No, kolr sem pač uspela pregledat do zdaj. Zdej bom pa mizarja rabla user posted image  A to mamo?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
27.5.2008 22:40:12   
dajamaja
A vas ploščice kej bolj zanimajo?

user posted image

Hec.
Te bom pa sama zbrala user posted image

Še bol hec.

No, grem zdej srfat naprej ...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
27.5.2008 23:07:34   
jadrnica
MISMIS- meni si pa tako lepo napisala glede depresije, da sem res boljše volje ratala 

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
27.5.2008 23:59:58   
Grethy
Večerko, večerko, ja pikice moje ... jaz sem čist navadna delavčica v prizvodnji (pardon, tud taki mormo bit) in lepo fletno delam na tri izmene ... ponoči, popoldan, zjutraj, pa ponovi vajo ... in tkole dalje ... sej ni za crknt, mal maš bioritem zdrman, pa prav požvi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

WP ima še bolj zaj.... šiht  ... ona srota dela 12 ur pa mal frej, pa spet 12 ur ... pa turnusi  ... eh ... kaj bi jamral ... je treba delat ( Smolar user posted image )... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
28.5.2008 0:55:31   
Zvezdica
Grethy...te mal pogrešamouser posted image

Sem se sam javla, da vam povem, da so moje bolečine 100% povezane s prebavo. Klinc....user posted image

Aja pikovitka, navijamo za jutriuser posted image

Grem ajat,

Nočko

i belive i can fly....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
28.5.2008 1:07:57   
Grethy
Ja sem vidla,
sam vsakič, ko se parkiram za računalo mi rata slabo, ko vidim deset popisanih strani, jaz pa firbčna pa vse prebrat ... sej bo kmal pršla user posted image pol grem pa v nove zmage in bom verjetno kako minutko več tu user posted image user posted image user posted image

Hvala ker me pogrešate ...

Big Sister is watching you all the time she can user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
28.5.2008 7:05:23   
gigi1
Jutro punčke drage.

A je kera za user posted image ? Evo mam že skuhano.

Lep dan user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
28.5.2008 7:28:46   
arneja
Dobro jutro, deklice user posted image .

Gigi, hvala za kavo, ampak se že crkljam z njo user posted image .

Mi je prejle Prometriumček hotel pasti na tla, pa sem mu kar malo bolj ostro rekla: Bejž, Lučko čuvat user posted image .

Včeraj sva šli z mami na vikend, pa sem malo na sončku ležala, malo brala, pa celo avto oprala. Pridna, ne user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
28.5.2008 7:49:42   
arneja
Pismo, dobro, da sem kopirala, ker me je ven vrglo user posted image .

Pismo, ste spet načvekale user posted image .

Zorica, sta si privoščila izlet? Je bilo pa kar malo preveč vroče za gibanje. Meni je še najbolj pasalo počivati user posted image .

Gigi, a tebe je pa baterija od mobija zezala? Se je tudi meni že zgodilo in je res za popenit. No, upam, da si ga potem fino nafilala in nocoj spala kot angelček user posted image . Čeprav jaz nič dobro ne spim zadnje čase, sem tam okoli treh začnem zbujat, pa še sanja se mi full. Ne vem ali je kakšna luna ali kaj. Tistih slikc od Beckhama in Victorie pa jaz nisem videla, imaš kakšen link? Jaz sem pa 14 dni cukra stradala, pa moram zdaj malo notri prinesti user posted image . Sta včeraj spet dve Frutabeli padli user posted image .

Grethy, za vsako do nas je takoj, ko se malo dlje ne javi, razpisana tiralica "Most wanted" user posted image .

Mismis, veš, da Lučka uboga user posted image . Sem že zadnjič iskala tvoje ime na seznamu pa ga kar ni user posted image . Kakšni so tvoji načrti, poleg spogledovanja s tipi user posted image . Joj, kakšna kokica sem bila jaz glede tega včasih user posted image . Je moj še danes ljubosumen za nazaj user posted image . Ampak zdaj sem pridna user posted image . Vsaj če je on zraven, sicer mi pa še vedno očke na koga padejo user posted image .

Hedviga, mene so pri prejšnjem postopku tudi full injekcije s tem zrakom full zafrkavala. Pa je moj rekel, da so očitno slabe. Zdajle sem imela pa očitno ok injekcije, ker ni nič zrak notri rinil.

Kajsica, kaj te naj zdaj raje Kajšica kličem user posted image ? Nisem imela pojma, da je to skrinja z žitom. Ne bom Sayuri nič motila, saj mogoče bomo pa zdržali brez user posted image . Se mi pa zdi, da manj, ko človek komplicira, bolje je. Jaz sem šla  tudi kar v ponedeljek že v službo, ker me biti doma prav nervira.  Sem pa pridno ležala na desnem boku, kadar sem se spomnila user posted image . Če se je Lučka namenila ostati z nama, bo itak ostala user posted image . Potem si je do danes verjetno že postala posteljico v meni user posted image .

Pinki, braaavo za user posted image user posted image . Zdaj pa v miru uživaj, četudi ti slabosti malo nagajajo user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
28.5.2008 7:55:36   
sapi
Uh sem napisala kar nekaj vrstic pa me je ven vrglo tako, da bo samo povzetek ...

gigi1 hvala za kavico saj si imela v mislih tudi čajček a ne ...
arneja ti se kar crkljaj bodo pikice še bolj rade pri tebi ostale ...
dajamaja ne mi govorit midva sva se lepo pred TV usedla ritke namestila ... potem pa nič ...
pikovit dobro opravi danes v MB ... pa poročaj kako je bilo ...
Rubin, Julija čimveč lepih celic vama želim ...

Včeraj je padla prva špika sva z možekom prava profesionalca ... no ja mogoče profesionalca saj, ko sem brala pri Hedvigi kaj me čaka sem se kar malo zamislila user posted image ...

Pozdravček vsem ostalim ...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
28.5.2008 7:58:10   
Grethy
arnejči jutro,

vidim da že rasturaš tu gor ... madona jaz moram pa na teren zdejle, pa bom menda kr gauznla od te vročine ... še osem ni, men pa kr dol teče ... kriza ... se bom preselila na sever user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
28.5.2008 7:59:07   
Grethy
Bravo sapi za prvo špiko,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako si zdaj ko si štartala ???

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
28.5.2008 7:59:21   
arneja
Pikovit, a vidva pa kar s tvojo poškodovano nogo vragolije zganjata user posted image ?

Ooo, naša Lara se je oglasila user posted image . Saj kar dnevi bežijo mimo, ne, Lara user posted image ? Septembra bomo pa itak spet zate navijale user posted image .

Mismis, pa dajta mi s Kajsico sliko tistega Polanca nalimat, da vidim, o kakšnem čudovištu to govorita user posted image . Jaz sem imela tudi na faksu takšnega mentorja za ponjamat - sem šla samo zato k njemu diplomsko pisat user posted image . In sem ga srečala pred kakšnim letom v Zvezdi, pa me je spoznal. In se je celo prvi začel nasmihati user posted image . Sem šla potem do njega, pa je rekel, da se nisem nič spremenila, pa sem rekla, da bodo za to luči krive user posted image . On je pa šarmantno osivel. Je bil pa že prej malo siv vmes. Je pa za moje pojme še vedno njami user posted image .

Sapi, kako sta včeraj z možekom namešala špikice user posted image ?

Oktavija, držim pesti, da ginekologinja nosečnost ugotovi, ker znakci so že ta pravi user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 28.5.2008 8:03:58 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
28.5.2008 8:01:51   
Grethy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Rubin, Julija  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naj vaju čim manj boli ta punkcija  in prinese čimveč lepih celic, godnih za oploditev, pa naj se kar vse oplodijo, da bo dovolj za k mamici in za na čakanje na hladnem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
28.5.2008 8:03:51   
Grethy
Oktavija, držim pesti, da ginekologinja nosečnost ugotovi, ker znakci so že ta pravi .

Oktavija tud jaz držim pestke !!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
28.5.2008 8:06:53   
sonček33
Dobro jutro punce.
Spet  se nam obeta čudovit dan. Danes bom jaz bolj na off. na balkončku, pod marelo, s kakšno fajn knjigo. Imate kakšen dober naslov???

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
28.5.2008 8:07:08   
sapi
Grethy hvala, hvala ... saj veš spet se je začelo in sem polna elana user posted image ...
Arneja zaenkrat nama še ni treba mešati imam dolgi postopek in sem začela s superfactom ... me pa že skrbi , ko bova morala user posted image ...

sapi

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
28.5.2008 8:08:19   
DaisyE
Jaz hitro na šverc dokler ni sodelavke.

Dajameja, kar se tiče jošk, ni to en tak znak, ki bi mu lahko zaupala, ker me bolijo pač od takrat ko sem začela prometrium jemat (me vedno). Ivice in Janice se lahko šele danes gnezdit začneta, ampak pri normalni hitrosti mojih poprejšnjih embrijev malo dvomim v to. Bo še kak dan za počakat. Vse ostale znake od tam naprej, bom pa mirno pripisala postopku OBMP. user posted image user posted image user posted image

Kajsica, fejst da nisi jezna. user posted image user posted image user posted image  Lahko me kregaš.

UUuupsss sodelavka!!!!!!!!

Evo aj em bek. Aja samo od kreganja sem še hotla povedat. Jaz tule uživam na šihtu - ali sem omenila, da imam oblazinjen vrtljiv stol na kolesih, ki je boljši kot stoli doma, arneja pa karwash zganja, pa lika, ji pa noben nič ne reče. user posted image user posted image user posted image

Upssss spet sodelavka. Zdaj sem pa tako glupo zgledala. Tipkam ko norc, stopi not, pa v trenutku neham in kar naenkrat ni nič na monitorju. Samo glupemu ne bi potegnilo, da sem opravljala neslužbene zadeve.

Lej to, spet!!!!!!!!!!!! Jaz ne morem več pisat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
28.5.2008 8:08:33   
Grethy
sonček ... sem si kupila knjigo Noge gor, pa bo ...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
28.5.2008 8:11:25   
arneja
Joj, Pikovitek, ga ti biksaš s temi slikicami user posted image . Kar še kakšno od tistih, ki si jih našla pod slončanjem nalimaj user posted image . Milko imam pa tudi jaz najraje riževo, čeprav sem sicer mahnjena na kokos kot Oktavija očitno, glede na slikice, ki jih je limala user posted image . Samo pri teh Milka čokoladah mi ni tako zelo dober. Uf, kdaj sem že nazadnje pojedla košček Milke user posted image ? Aja, sem se zdajle spomnila: vidva se za MB pripravljata user posted image . Dobro se zmenita, pa čimprejšnji datum si zrihtajta user posted image .

Rubin in Julija, pestke so stisnjene, da bo čimveč jajčk danes user posted image . Bolelo vaju itak ne bo, srečnici user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
28.5.2008 8:11:37   
sonček33
Grethy - jaz sem jo tudi in tudi že prebrala. No, ni nič posebnega, je pa fajn za prebrat. mal se nasmejiš. mal podoživljaš - predvsem tisti del s čajčki, zvarki ... Vse za dobre celice in višjo plodnost :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?