|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
27.5.2008 13:55:51   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

Moja še se tud ne obrača.Včeraj se je začela samo na bok pa še to bolj tak.Ah bo že.Luša je komaj samostojno začela sedet komaj pri 9mesecih ,moj brat tud in jima nič ne manjka ,al pa jaz ne vem user posted image Zdaj pa vidim ,da že nekateri pri 6mesecih soraj stojijo ,a o sedenju ne govorim.Meni je že to ,da shodijo pri 1letu hitro ,ker je precej napoooorno.

Ja se popolnoma strinjam s teboj.Moj se še ne obrača in upam da se še nekaj časa ne bo,ker ne vem kje ga bom potem lahko sploh pustilauser posted image .Bazen smo postavili pa samo ta majhen ker za velikega je potrebno preveč vode.Smo pa ugotovili da tudi naš spuščauser posted image .Pa sem jaz kar en obroč odrezala .Za ta teden bo ,drug teden pa gremo po stolček za hranjenje pa bomo še en bazenček kupili za našega malega gospodauser posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
27.5.2008 13:55:58   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

http://www.varnaprihodnost.org

tole je link za tisti paketek,ko so nekatere spraševale.Da bo pa link aktiven ,se mi pa sanja ne ,kaj morem naredituser posted image

No sedaj sem šele videla da je to samo za Maribor in Ptujuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
27.5.2008 14:04:30   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

http://www.varnaprihodnost.org

tole je link za tisti paketek,ko so nekatere spraševale.Da bo pa link aktiven ,se mi pa sanja ne ,kaj morem naredituser posted image

No sedaj sem šele videla da je to samo za Maribor in Ptujuser posted image

triš to sploh ni res dobiš vseeno če sem ga jaz dobila g boš ti tudi je vseeno iz kje si samo otroček mora biti mlajši od 7 mesecev

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
27.5.2008 14:07:15   
benika
benika-jaz sem mislila ,da imaste že sept. operacijo neba.Kaj ima Jakob "samo"preklano ustnico ali luknjo tud.Ker nebo operirajo tam nekje med 2in 3letom ane?

Jakob ima preklano ustnico in preklano nebo. Nebo nam bodo operirali pri 2,5 letih.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
   Sončki januarčic 2oo8 2. del
27.5.2008 14:10:12   
karatina
Klemen vse najboljše za 5 mesecevuser posted image

Sem v nedeljo naročila posebni izdaji Mame - Kuharico in Paparico, včeraj plačala preko neta, pa ju je danes poštar že prinesel. To bomo kuhali user posted image . Kolikor sem do zdaj uspela preletet sta kar O.k.

Mala pikica kot je Nana že rekla, smo mi s kengurujčkom zelo zadavoljni, vsi trije user posted image . Pa tudi Ursalara ga ima.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
27.5.2008 14:17:32   
vaney
Midva sva sita, sva si spekla pico, Anže je jepojedel celo korenček-jabolko kašico, čez 20 min še 140ml mleka in zdaj je koma, spiuser posted image  Ko se zbudi, gremo pa ven, ker je zdaj še vrooooče. Imam ga pa že cel dan v kratkih hlačah in majici brez nogavic in je prav srečenuser posted image

Klemen, vse naj najuser posted image user posted image user posted image

A ve jih boste dale kar doma (tiste, ki imate možnost) v bazenček. Jaz sem mu tudi mislila kupit majhen bazenček, ga dat ven na sonce, potem pa malega notri, pa naj čofotauser posted image  bo spet cela vas vedela, da je Anže zunajuser posted image

kavica; jaz še skoz navijam za ob 10h, ampak se bom prilagodila

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
27.5.2008 14:36:23   
ljubljana
toliko govorimo o glutenu... tako kot pri vseh stvareh, so tudi tukaj zelo različne informacije. Sem malo gledala stare teme na RR-u, pa nekateri pravijo že po 6.mesecu

Pri nas se je oglasila patronažna in dobila sem bel list na katerem je pisalo tole:

UVAJANJE MEŠANE PREHRANE MED 4. IN 6. MESECEM STAROSTI OTROKA

Uvajamo v presledku 3-5 dni. Začnemo z zelenjavnimi ali sadnimi pireji:
- Od sadja damo jabolka, banane, marelice, breskve, hruške...
- Od zelenjave damo korenje, cvetačo, kolerabo, bučke, brokoli, krompir, kasneje blitvo in špinačo.
- Od žitaric riž, polento do 6M.
- Po 7M rumenjak, meso (zajec, puran, teletina, govedina, konjsko meso)
- Po 9M polnomastne mlečne izdelke(jogurt, skuta, sir,...)

Solimo zmerno, ne uporabljamo ostrih začimb.

Ne vem, kje ste dobile informacijo, da gluten po 1 letu.user posted image
Pri nas sta oba starejša jedla gluten po 6 mesecu. Jakob je pa z njim "po pomoti" začel že pri 5M. Kupila sem kašici na kateri je pisalo, da je za po 4 mesecu (1.korak) in nisem niti šla gledat kaj je notri.
Ko je kašico že ene 3 x jedel, sem ugotovila, da je notri gluten. Ni bilo nobene reakcije. Kot naročeno, sem tudi srečala našo patronažno in jo vprašala za mnenje pa je rekla, da če ni sluzasto kakal in da če nima napetega trebuščka da nima alergije.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 27.5.2008 14:41:29 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
27.5.2008 14:38:46   
sani1
mml- sem te hotela vprašati če si kdaj naročila torto pri Galeriji grad. Mislim, da jo bom jaz kar preko interneta naročila za krst seveda. Imajo dostavo na dom. Bom probala. Kaj misliš?  Ja sem se nate spomnila...

A mogoče katera ve za kakšno fajn slaščičarno in naročanje tort v Ljubljani?

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
27.5.2008 14:39:02   
TRIŠ
Vaney krasne slikice.Se vidi da je Klemen resnično uživaluser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
27.5.2008 14:40:36   
sani1
Ljubljana- najlepša hvala za to informacijo in ta bel list...  Pa lep dan...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
27.5.2008 14:46:59   
sani1
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Pri nas sta oba starejša jedla gluten po 6 mesecu. Jakob je pa z njim "po pomoti" začel že pri 5M.

Sej jaz sem se spraševala ravno zaradi tega, ker na vseh teh škatlah(hrani) je prisoten not gluten in piše po dopolnjenem 6. mesecu... 
Hvala...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
27.5.2008 14:47:36   
vaney
triš, ja, Klemenuser posted image user posted image user posted image  je resnično uživaluser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
27.5.2008 14:56:12   
TRIŠ
Evo takole pa se pri nas uživa zunaj.

user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
27.5.2008 14:57:13   
TRIŠ
Belokranjke in dolenjke KDAJ JUTRIuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
27.5.2008 15:20:39   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

mml- sem te hotela vprašati če si kdaj naročila torto pri Galeriji grad. Mislim, da jo bom jaz kar preko interneta naročila za krst seveda. Imajo dostavo na dom. Bom probala. Kaj misliš?  Ja sem se nate spomnila...

A mogoče katera ve za kakšno fajn slaščičarno in naročanje tort v Ljubljani?

Jaz sem za Mancin RD obakrat naročila torto pri Galeriji Grad...sploh čokoladna s kremo je zelo dobra...tako da priporočam user posted image

nana saj Matic zvečer tudi sam zaspi že nekaj časa, čez dan je pa ponavadi zaspal v naročju ali pa v vozičku user posted image , je pa spal do zdajle...zdaj greva pa po Manco, upam ,da ne bo prehudega alarma zaradi lakote...no ja bo že user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
27.5.2008 15:36:40   
martinca
sani, jaz vem za eno fajn slaščičarno v Mariboru. pa še tak dobre imajo, da dol padeš. te zanima?user posted image midva jo bova tam za poroko naročila.

triš, Patrik ima isti body kot tvoj Žan.user posted image pa kake bedrce ima. za dve Patrikoveuser posted image .
tu pa še je dokaz, kake suhe bedrce ima Patrik

user posted image

pa kako velik in suhcen je. je pa zdaj "kot uš za robom"user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
27.5.2008 15:52:48   
Alfabeta

No, kdaj? Jaz sem sedaj izvedela da moram s tamalo ob 10 dat kri jutri, če ne bo boljša. Saj ona je o.k., samo temp. ima pa kar non stop ponoči 37.7. Če bo še danes moramo dat kri. Torej jaz sem za vsaj ob 11 uri, ker dvomim, da bom pred 11 zunaj, še to bom ziher zamudila. Če pa ne bo vročine pa mi ni panike.

Kifle bom pa ob 6 začela pečt. Lahko jih pa tudi že danes, samo ni enako

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
27.5.2008 15:54:13   
mala pikica
Pri nas v hiši trenutno vlada takšno vzdušje:

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Mislim, da se jima bom kar pridružila user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
27.5.2008 16:00:30   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

No, kdaj? Jaz sem sedaj izvedela da moram s tamalo ob 10 dat kri jutri, če ne bo boljša. Saj ona je o.k., samo temp. ima pa kar non stop ponoči 37.7. Če bo še danes moramo dat kri. Torej jaz sem za vsaj ob 11 uri, ker dvomim, da bom pred 11 zunaj, še to bom ziher zamudila. Če pa ne bo vročine pa mi ni panike.

Se strinjamuser posted image .Pa nikar se preveč ne matrej.Saj imajo tam tortice.Lepo se počini da boš jutri kot rožcauser posted image

Martinca ja Patrik je pa pravi maneken.Ja veš Žan pije samo sladko mlekouser posted image

Mala pikica kako lepa slikice.Moška pri popoldanskem počitkuuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
27.5.2008 16:02:02   
Alfabeta

Se strinjamuser posted image .Pa nikar se preveč ne matrej.Saj imajo tam tortice.Lepo se počini da boš jutri kot rožcauser posted image

Ja, saj vem, ampak sem obljubila. Obljuba pa dela dolguser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
27.5.2008 16:21:35   
Sunny Morning

Saj se bomo še kdaj srečale pa boš lahko kifle takrat prinesla, če zdaj ne bo šlo. Ne se preveč obremenjevat. Če ne bo šlo, pač ne bo šlo.user posted image  Tako kot je TRIŠ rekla imajo tam dobre tortice.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
27.5.2008 16:22:40   
Sunny Morning
Ajda user posted image user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
27.5.2008 17:03:36   
martinca
triš, tak že zgleda kot maneken. sam če pogledaš reklame, pa vidiš kake bedrce imajo šele tisti dojenčki. tak, da Patrika ne bi vzeli za reklame snemat.user posted image sem ravno zadnjič reklamo od mercatorja gledala, ko je bil en dojenček noter. ravno smejat sem se začela, ko sem ga gledalauser posted image user posted image .tisti pa je imel za dve Žanovi debeli.user posted image ko pa Patrika pogledam pa take tanke bedrceuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
27.5.2008 18:09:08   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Saj se bomo še kdaj srečale pa boš lahko kifle takrat prinesla, če zdaj ne bo šlo. Ne se preveč obremenjevat. Če ne bo šlo, pač ne bo šlo.user posted image  Tako kot je TRIŠ rekla imajo tam dobre tortice.

Al se bojim da me bo majra iz hlač streslauser posted image

Za jutri pa... Se lahko zmenimo potem da načeloma ob 11 uriuser posted image . Sicer se pa ve zmenite za ob 10, bom pa jaz prišla ko bom. Mogoče pa sploh ne bom rabila it  v ZDuser posted image , lahko vam pa tudi ob 8 zjutraj povem kako je stanje pri nas, ker je noč vprašljiva.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
27.5.2008 19:28:48   
TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Al se bojim da me bo majra iz hlač streslauser posted image

Za jutri pa... Se lahko zmenimo potem da načeloma ob 11 uriuser posted image . Sicer se pa ve zmenite za ob 10, bom pa jaz prišla ko bom. Mogoče pa sploh ne bom rabila it  v ZDuser posted image , lahko vam pa tudi ob 8 zjutraj povem kako je stanje pri nas, ker je noč vprašljiva.

TAKO POTEM PA NAJ BO KAR OB 11.00
user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?