Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 13:57:15
|
|
|
|
ella79
|
pri nas pa 25C sej pomoje je zunaj v senci bolj prijetno kot tuki notr kaj bo šele poleti, me že zdej skrbi se vidi, da prejpnja leta nisem bila velik čez dan doma
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 14:20:54
|
|
|
|
larisa
|
Uf tale vročina se pa ne heca... No mi smo dobili 1. pikico in jo junaško prenesli brez joka. Kot, da sploh nebi opazil, da je bil cepljen Smo pa zelo zrastli in se zelooo poredili. Mali ima 7kg in 66 cm, kar pomeni da se je v 2 mesecih zredil za 3 kg, zrasel pa 11cm , so me ene 3krat vprašali, ''a se res samo dojita?'' A je to res tolk čudno, če se dojiš, da se tolk zredi? To je pa zato, ker sem bla od prvega dne obremenjena z težo in dojenjem in sem res skos gledala da na 3 ure je, al pa še manj, zdej je pa bajsi, kaj čem A jutri bo pa tko vroče , pa kr neki ste bolj za ne kot za srečanje Dejte povedat, da se pol lahko drugač splaniramo, če niste za jutri
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 14:27:46
|
|
|
|
itata
|
dan, nama so se pa končno izpuščaji spucal ponoč sicer še zmer prakticirava bujenje na 2-3 ure in od 3h dalje se ful miga... to ne vem kdaj bo kej bolš niti ne vem še glih čist zakaj je to tko če nima več izpuščajev... sem spet ful zaspana danes. on sicer spi od 22h do 8:30, vmes 3x je, ampak mene pa vsaj še 10 zbudi vmes gospa od bioresonance je pa rekla, da je občutljiv / alergičen na mlečne beljakovine in sladkor. tko da temu bi se izogibal pa super bi bilo da bi se merkala tudi stvari na katere sem jaz preobčutljiva kar pa je pšenica in jajčni beljak... tko da bom še pšenico probala ulint dokler se samo dojimo. pri sebi sicer nisem nikol nič opazila, ampak je rekla, da pri odraslih je pa to pač tko da ti te jedi ne denejo glih dobr, da lahko pa nimaš tud nikol nobene reakcije hude, dojenčki so pa pač bolj občutljivi, tko da sam upam, da bo tole prerasel. je rekla, da definitivno ne zgleda alergik na prvi pogled
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 14:30:36
|
|
|
|
itata
|
po pregledu sva šla pa še z našo bajso na kavo kolk smo se fajn najdle februarčice. bajsa bom še prišla, ampak bom kej še za jest s sabo prinesla buči: jaz jutr pridem prec k vstanem men je avtu na poti nazaj pokazal 35 stopinj!!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 14:32:24
|
|
|
|
ella79
|
larisa to je pa potem res fajn zrastu in kg pridelal. Bravo tudi za mami itata potem si sedaj verjetno bolj pomirjena, po vsem tem kar ti je rekla. Probej še to črtat, pa boš vidla. To bo prerastel pa bo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 14:49:59
|
|
|
|
itata
|
ella: tko srednje no. sej ne vem kaj nisem pričakovala, mi je pa dobr, da je vsaj res to pokazal kar je P rekla- pommirile me bodo pa verjetno šele krvna preiskave in če bi vedela kaj hudiča lahk naredim da bo mirno spal...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 15:30:10
|
|
|
|
mesecnica
|
Itata - daj please kaj več napiš o bioresenanci (kako to zgleda). A je tako hitr ugotovila na kaj je alergičen? A maš kako cifro od te gospe? Pri naju ni še nič boljše... Lp,
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 15:37:53
|
|
|
|
pina-1
|
tudi me smo doma. PRi nas je peklensko vroče ni za okoli hodit. No me smo ble pri alergologinji. Naša Ana nima alergije na nič. Niti na cepivo, čeprav krvnega testa vseeno nisva delali. Je pa ta zdravnica dolga leta delala kot glavna pediatrinja v bolnišnici Izola. Ugotovili sva da ima Ana močan refluks , zato NE sme biti v ležečem položaju. Tudi med previjanjem mora imeti vzglavje dvignjeno. Počasi se to popravi samo od sebe vendar je treba biti res pazljiv in dosleden pri dvignjenem vzglavju. Mi je pa rekla, da je sdaj vroče in se veliko izpuščajčkov in pikic po naših pojavi zaradi vročine. Edini ukrep: ne jih preveč oblačit. Sedaj so dovolj veliki, da so lahko oblečeni tako kot mi. Dobila sem tudi testerčke za neko kozmetiko, ki je posebej za občutljivo kožo. Tako za kopanje kot za nego po kopanju. Sem zadovoljna, ker je to res ena super zdravnica in bom upoštevala vse njene nasvete. Tako, glava me boli kot norca in sedaj dokler možek ne pride domov grem kavč peglat.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 15:42:50
|
|
|
|
mesecnica
|
Pa men se zdi, da našo tudi zobčki že matrajo. Skoz si prste v usta tlači - ampak ne sesa temveč grize. Če ji pa roke umaknem se pa meni v ramo zasadi ali pa kam drugam. Sem ji probala tudi svoje prste dat pa me samo grize... Kaj mislite?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 16:00:34
|
|
|
|
MetiLu
|
Midva sva še kar v spalnici Sem zdele mal urejala slike za album, da jih bom dala razvit, pa sem našla posnetke, ko sem si snemala bušija, ko me je Janez še brcal pol sem pa še malo brskala in našla še nekaj kratkih filmčkov iz porodne, ko so mi ga dali na bušija, ko je ven padu, pa ko sva se prvič dojila sploh nisem vedla da je moj snemal sem mislila da je samo slikal... zlatek moj mali, zdej pa žetak fante tlele zraven ene leži in gode ko strgan dohtar
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 16:13:29
|
|
|
|
nizy
|
naklofam celo stran ,pa mi vse zbriše
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 16:16:36
|
|
|
|
nizy
|
meti- v dm-u bo od 28.5. -28.6. , 25%popust za razvijanje slik , mislim ,da se to kar splača
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 16:29:15
|
|
|
|
itata
|
mesecnica: to je tkole nekak kot bi rekla, da ima vsaka hrana svojo frekvenco in ta gospa ugotavlja katere frekvence so motene. to pomeni, da ti ta hrana ne paše. enim pač samo ne dene dobro in niti ne vejo, eni pa imajo hude alergijske reakcije. telefonska je 041/740-920 ga. Kristina Furlan. kar pokliči pa se bosta zmenili. je zelo prijazna. če ne dvigne te pa pokliče nazaj. traja pregled cca 1 uro. preveri pa tebe in otročka. z mano je šla moja mama, ki je vmes jakoba sprehajala ko je mene preverjala. nič kompliciranega ni. sediš na stolu ona pa z nekim pripomočkom preveri frekvence glede na najbolj znane alergene - cela škatla jih je... tko da predlgam da pokličeš pa boš videla. internet strani pa nima žal, stane pa 40 eur
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 16:33:43
|
|
|
|
MetiLu
|
Nizy, hvala za informacijo, sam bom pomojem kar po netu poslala nekam razvit. Al kako nej nesem v DM-a, če nimam na filmu Že 100 let nisem dala nobenih slik razvit sploh ne vem kako se to zdej naredi ko mamo digitalne fotoaparate
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 16:52:36
|
|
|
|
nizy
|
e 100 let nisem dala nobenih slik razvit sploh ne vem ka saj , v dm kar po netu pošlješ ,pa napišeš v kateri poslavalnici slike dvigneš
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 16:56:02
|
|
|
|
nizy
|
drugače ,pa zapečes slike na cd ,pa neses izdelat isto kot stare filmčke
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 17:10:05
|
|
|
|
ella79
|
pina da to ni alergija. Sem ful vesela sploh ne morm verjet zoja spi že 2,5 uri, jaz sem pa tudi skor tok časa kavč peglala. Sem ugotovila, da je to edini način, da mi ni doma vroče oz. sem se zbudila zato k me je zeblo zdej pa počakam da se še šefica zbudi, pa pomalca, nato pa še en krog odvozičkat. Sem pa čist zadeta zdele od spanja
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 17:13:25
|
|
|
|
ella79
|
meti jaz dam slike razvit kar tuki http://www.foto-gm.si/ , pa še poštar ti domov prinese v parih dneh (beri dveh) in plačaš po povzetju. No, do sedaj sem jih dala od Zoje šele 1x, sam zdej si jih sproti kopiram v eno mapo na namizju, kjer mam pripravljeno, katere bom poslala razvit, pa k se jih bo ene 100-200 nabral, bom sam poslala, da ne bo preveč dela
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 17:24:28
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Pismo, kako peeeeečeeeee zunaj. Sem šla malo na balkon, pa toliko, da se nisem skuhala. Naša najboljša naložba je klima. Imamo stanovanje na zahod in cel dan v celo stanovanje sonce dobesedno žge. Sem pa bila danes na zobni kirurgiji, 45 min. me je mučil na stolu, da mi je zob izruval. Še sreča, da me ni nič bolelo. Pa ni mi jasno, kako mi je zgnila korenina, ko pa je bil zob videt čisto OK. To, kakšna pa sem se zjutraj zbudila - bolje, da ne govorim. Zatečena kot 100 .No, sedaj je že malo bolje. Upam, da mi oteklina kmalu mine, da se lahko kaj zunaj pokažem. pina - samo, da mala piška nima alergije
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 17:50:49
|
|
|
|
itata
|
pina dobro za vaju da ni alergija... meti jutr prosim, da se z janezom skoncentrirata in še jakoba naprej nalezeta tegale nočnega spanja... al bo mogoče tud nama "čarovnica" dolenjka pomagala midva greva zdej mal počas ven pogledat pred hišo če je katera soseda za klepet, jakob bo pa mal otroke opazoval
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 19:43:15
|
|
|
|
bamby
|
pina, super da Ana nima alergije itata, tale bioresonanca pa kar dolgo traja, če si celo uro noter . Nič čudnega, da je tako težko priti na vrsto . Če ima Jakob na dve živili alergijo, se mi zdi, da še ni tako hudo. Sem se bala, da bo več teh živil. Prijetno pa vsekakor ni, pa četudi bi bila samo ena.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 20:31:44
|
|
|
|
mlavla
|
živjo punce..končno sem našla nekaj časa..ter malo pokukala sem... pa brez zamere ker vas ne uspem več brat..vendar skoz mislim na vas..a se v kratkem kaj dobite?? drugače pa ima naša Neža še zmeri krče..pa bo čez 2 dni dopolnila 3 mesece..očitno pri nas vedno pri teh ta "slabših" zadevah vedno poberemo ta zgornjo mejo (tko kot moje bruhanje v nosečnosti do vključno s 7. mes)..no zdele pa že pančka.. aja pa če se spominite..ko sem vam še v nosečnosti jamrala, da je moj zaposlen za polovični čas..no zdej se nam akžejo boljši časi..upam, da bo lahko čimprej menjal službo..trenutno namreč dela na dveh koncih..in ga zato nič ne vidim (se mi že kar mal blede) aja pa še eno vprašanje..midva namreč nimava še teh izkušenj..moj je zaposlen od julija 2007..pa me zanima če mu pripada regres?..in to dobijo vsi zaposleni ali je to odvisno od delodajalca...?hvala pozdravček
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 21:11:38
|
|
|
|
buči
|
Predno grem spat, vas samo preverim. Glede na vročino jutri potem raje prestavimo srečanje. Se dogovorimo prihodnji teden, kdaj bo najugodneje. Itata, larisa, sporočita, če vseeno prideta. Ampak res bolj zgodaj - 9.00?. Mojo telefonsko imata (kakšen sms, če vaju ne bo), sicer pa bom zjutraj prišla počekirat na RR. Lepo pančkajte!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 21:14:02
|
|
|
|
mary_lou
|
Ja TUNA ni problema lahko se dobimo pred gm-jem ja tm je senca pa se tooooooooook dobre tortice majo Drugac pa naju jutri ne bo ker ga ne bom po tej vrocini vozila okrog ni sans, tko da drugic pa prideva
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 21:15:13
|
|
|
|
larisa
|
No jaz bom zjutraj videla kdaj bomo vstali, ampak ob 9h mi sigurno ne bo zneslo .... A ob 10h vam je pa prepozno al kako?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?