Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 22:17:25
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla živjo punce..končno sem našla nekaj časa..ter malo pokukala sem... pa brez zamere ker vas ne uspem več brat..vendar skoz mislim na vas..a se v kratkem kaj dobite?? drugače pa ima naša Neža še zmeri krče..pa bo čez 2 dni dopolnila 3 mesece..očitno pri nas vedno pri teh ta "slabših" zadevah vedno poberemo ta zgornjo mejo (tko kot moje bruhanje v nosečnosti do vključno s 7. mes)..no zdele pa že pančka.. aja pa če se spominite..ko sem vam še v nosečnosti jamrala, da je moj zaposlen za polovični čas..no zdej se nam akžejo boljši časi..upam, da bo lahko čimprej menjal službo..trenutno namreč dela na dveh koncih..in ga zato nič ne vidim (se mi že kar mal blede) aja pa še eno vprašanje..midva namreč nimava še teh izkušenj..moj je zaposlen od julija 2007..pa me zanima če mu pripada regres?..in to dobijo vsi zaposleni ali je to odvisno od delodajalca...?hvala pozdravček jutri lepo vabljena v Kavala ob 10:00 regres ti pripada, če si v tekočem letu zasposlen več kot pol leta. Tvoj bi moral za leto 2007 dobite resgre že lani decembra. Je pa to žal čist od firme odvisno. Pri nas ga še študentje dobijo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 22:19:55
|
|
|
|
ella79
|
jaz mam tudi ene par takih kiklc k je treba dat spodaj body, sam se mi zdijo tok nepraktične, k je pomoje čist prevroče, k ima po terebuščku vse duplo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 22:21:38
|
|
|
|
ella79
|
jaz sem druga izdajalka danes grem, da jih ne bom spet poslušala doma če bo pa kej vn iz dnevne šel, pa sigurno kej F5 stisnem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 22:22:13
|
|
|
|
ella79
|
sej itak ni več nobene in mam samogovore, tako da je že čas da se spokam
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 22:23:23
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jaz sem druga izdajalka danes grem, da jih ne bom spet poslušala doma če bo pa kej vn iz dnevne šel, pa sigurno kej F5 stisnem oh ti odvisnica... pa hvala za odgovor...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 22:24:33
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jaz sem druga izdajalka danes grem, da jih ne bom spet poslušala doma če bo pa kej vn iz dnevne šel, pa sigurno kej F5 stisnem moj se tud že ko en puran sprehaja mim kompa, tko da tud jaz grem počas.. pa zvečer skor nikol ne visim gor, sam njemu še takrat ne paše..bom kar tiho, hudo zlatega sončka imam
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 22:33:34
|
|
|
|
MetiLu
|
Jutri jih čim manj oblečt, da se vam ne bojo skuhal ... Naju žal ne bo, ker imamo pregled, okol 12.00 pa ne mislim bit nikjer drugje, kot doma na hladnem. Dones sva šla ven šele mal čez šest, pa je bilo noro soparno sva se šla malo pohladit na Rudnik v merkur, kjer sva rezervirala darilo za svakovo poroko naslednji mesec ... pa bo šlo 800€ no, ker naju je na ta izlet peljala moja mami, smo šli še v supernovo v H&M-a, tako da je tamal dobil dva pajacka s kratkimi hlačkami, dve pižamice in ene kratke hlače, mami pa eno srajčko No, pa nismo bili na vročem, pa se mi je tamal skoraj skuhal, še dobr da sem mela čaj sabo, ker ga je kar 60 ml pozaugal sem ga pa oblekla v body s kratkimi rokavi in hlačke, pa mu je bilo prevroče ... doma je bil pa samo v bodiju. Zdej grem pa spat, ker moramo zjutraj kar kmalu od doma, pa preden tamalga zrihtam se prec ena ura obrne... Nočko
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 22:35:20
|
|
|
|
dolenjka
|
Sam umit sem si jo šla, pa ste vse zahinavle? Prav, še žal vam bo Kok sem jaz pridna, sem glihkar 1 žehto iz sušilca potegnila, druga se pa pere Sam ne vem kdaj bom likala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 22:38:54
|
|
|
|
dolenjka
|
O Meti, dobro jutro Si pa zgodnja Carica bo ju3 verjetno kar čist iber poletno oblečena, če bo pa premal, jo bom pa tam oblekla, ker midve greva čvekkaaattt in dež in ohalditev rihtat Misar imaš prav, tako bo zdaj 2 meseca in jaz tudi ne mislm biti doma
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 22:40:26
|
|
|
|
ella79
|
glede vročine... sej poleti bomo pa rekle, dejmo se jutri zment, k bo SAMO 30C
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 22:47:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 glede vročine... sej poleti bomo pa rekle, dejmo se jutri zment, k bo SAMO 30C O a je šel lulat?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 22:48:19
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 glede vročine... sej poleti bomo pa rekle, dejmo se jutri zment, k bo SAMO 30C O a je šel lulat? ne v hladilnik sej zdej bo šel pa še pod tuš, k je ravno iz teka prišel
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 23:00:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 glede vročine... sej poleti bomo pa rekle, dejmo se jutri zment, k bo SAMO 30C O a je šel lulat? ne v hladilnik sej zdej bo šel pa še pod tuš, k je ravno iz teka prišel sorči, nisem vedla da maš tok časa za čvek, a se še drgne?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 23:28:13
|
|
|
|
jencili
|
hej, hej, vidim, da ste mi že vse pobegnile. Mi smo se malo potepali po lj (spet), smo bli pri prijateljici moji in je mala prov luškana. Fanta sta šla na zasluženo pivo (sam še ne vemo, s čim sta si ga zaslužila ), midve pa lepo s tamalima na sprehod po Škofljici - seveda do atijev in nazaj . Zdej pa moja dva že veselo žagata, sama pa sem vas pršla prebrat, zdej pa šibam tud jst na eno kitico Res mi je žal, da se vam jutri ne bom mogla pridružit - pa drugič. Jutri gremo pa po našo prvo pikico . nočko
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 23:34:58
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 glede vročine... sej poleti bomo pa rekle, dejmo se jutri zment, k bo SAMO 30C O a je šel lulat? ne v hladilnik sej zdej bo šel pa še pod tuš, k je ravno iz teka prišel sorči, nisem vedla da maš tok časa za čvek, a se še drgne? zdej se je šele šel jencili bo Taj pikico čist po moško prenesel
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 23:37:30
|
|
|
|
ella79
|
grem še jaz v nočko
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 23:39:08
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz sem si pa spet 160 ml načrpala Pa je jedla šele ob 20.30. Res sem mlekarnarca. Je pa danes po hranjenju še po flaši 90 ml stolkla Zdej ma že mal buhtljaste prstke na rokah A tko Ella, zdej si ga je šel mal umit, da se bosta lahko mal pogovarjala Še dobr da si si jo ti že prej za nas, pa boš 2 muhi na 1 mah Mal me meče, sam ne vem kva
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 23:48:04
|
|
|
|
jencili
|
ja, Ella, sej sploh ne dvomim v našga fanta Hihi, jutr bova pa na koncu skupi jokala...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 7:43:51
|
|
|
|
pina-1
|
jutro. mi smo kao že ustali. Mia in tati sta odjadrala vsak na svojo stran, Ana še spi mami pa koi oči drži odprte. Se je ob 4 mia tolko zakašljala da sem letela k njej v sobo. POl sva se skregali in stulili za dat kapljice v nos . POl sem jo še en čas posušala če je kej boljše, pa se je še ans zbudila za jest, mojmu je pa kri iz nos azačela laufat.. sratka za si dat štrik za vrat. no zdaj ančka še spi, jaz bom pa malo poležala na kavču, pa zajtrk pojest. lepo se načvekajte danes
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 7:47:04
|
|
|
|
misar
|
takoj sem letela iz postelje gledat, če še drži za danes ..mislim, da ne bi glih preživela, če se ne bi dobile nič grem, ker aleluja poje, pa še zrihtat se moram za vas... uživajte v tem lepem vremenu..mater a sam jaz obožujem vročino?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 8:23:51
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Evo, mi smo spali do 4h, pojedli in še kar spimo No, oči in Tara, mami je pa na RR in kavo pije, da bo čim prej redi ža dež delat Upam, da ne bova spet preveč zamudili Še vedno nimam naštiman kaj ji bom oblekla No, nage ne bo pripeljala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 8:30:18
|
|
|
|
dolenjka
|
Naša še kar spi Glede na to sporočam, da bova midve prej 10.30 v Kavalu kot ob 10h, ker je to fizički nemogoče Zdej grem pa v ekšn, vmes pa seveda kak F5 pade
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 8:38:11
|
|
|
|
larisa
|
Buči, imaš sms
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 8:39:41
|
|
|
|
buči
|
Sem vas že na vse zgodaj preverila, lešpo da se dobimo. Samo nisem danes nič pekla ... Ni bilo včeraj časa. ŽAl. Še malo pospravim, pa da se Tilen zbudi. Če bo panika s hrano, zamudiva tudi midva malo. Ker sva od takoooooooooooooooooooooo daleč!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 8:40:09
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Buči, imaš sms Čakaj, da najdem telefon!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?