Talika19
|
Hoj! Danes je pa nor tempo, kot v starih časih. Zalenka, glede vročine. Moram rečt, da Mark sploh ne zakuha velikokrat, kljub temu, da je bolj tople sorte. Edino v avtu mu je ene parkrat odkar pa imam spodaj tetra pleničko je pa ful bolje, ker tisti material ni glih fajn za vročino. MIdva sva pa bila danes od 14-15:30 zunaj na travici pod domačo češnjo in hruško, pa je bilo super, sploh nič vroče, ker je skoz pihalo, tako, da sem je en čas imel celo nogavičke gor, drugače pa v kratkih hlačah in rokavih. Daj kar tetra plenico v voziček, bo sigurno bolje. Lahko pridete kdaj k nam, pa bomo ležali na travi in uživali. Z ozkimi ovratniki imam pa tudi jaz težave, ene 2 puloverja mu komaj spravim čez glavo, tolk sta ozka, pa nič raztegljiva. Midva imava pa jutri pedriatra. A se potem dobimo jutri v Gibi Gibu ali ne? Saj jaz tudi ne vem čisto točno kako se pride tja, ker sem enkrat šla tja čisto iz neke iks strani, pa še to peš. Bo **** pomagala pa bomo skupaj napisali. Pa glede sandalčkov, kaj in kje jim jih boste kupile? Jaz nič pametnega ne najdem razen teh na internetu, ki pa stanejo 30 eur. Se mi zdi kar veliko, očitno jih bo vseeno treba kupit. Tikca, meni je tudi to ful bedno, ker ga zjutraj ne morem ignorirat in se stran obrnit ter še malo zaspat, ker tudi lazi čez celo posteljo. Meni je pa drugače tako fajn odkar plazi. Tako ga je luštno gledat, pa tudi on je čisto drugi, ko lahko sam pride do igrače. Je ful manj cviljenja kot je bilo prej. Sem pa jaz tudi vse spraznila in umaknila, dnevno imava čisto prazno, samo še njegove igrače so vsepovsod.