Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:35:14
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: pajac a ima ta vrečka še tako plastično zadevo zraven? kot epruvetko? Sicer pa ja. Ti kar to lepo skupaj zalepi in čimmanj tipaj s prsti zraven, da ne bodo not bakterije iz tvojih rok gor....Pa čimprej nesi tja, ker sicer ni realen izvid... v 1h je men rekla P to je ok.. ne čakat na naslednji dan sem mislila s tem.. Pa da ne boš mislila, da tega ne počnejo.... k ne vejo
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:36:48
|
|
|
|
*lenc@*
|
naša spi danes 2. rundo in vsega skup je že več kot 3h, bi jo kar zbudila sam nimam srca zvečer al pa celo ponoč bo pa akcija
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:37:24
|
|
|
|
*lenc@*
|
in se tud vid kok sem na RR, no saj kosilo se tud kuha
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:39:36
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: pajac a ima ta vrečka še tako plastično zadevo zraven? kot epruvetko? Sicer pa ja. Ti kar to lepo skupaj zalepi in čimmanj tipaj s prsti zraven, da ne bodo not bakterije iz tvojih rok gor....Pa čimprej nesi tja, ker sicer ni realen izvid... v 1h je men rekla P to je ok.. ne čakat na naslednji dan sem mislila s tem.. Pa da ne boš mislila, da tega ne počnejo.... k ne vejo Men ni noben reku, v kokem času nej prnesem. Sam rekla mi je, da vsaj pol ure preden mava zdravnika. Sva pa včeri kri dala. joku se ni čist nič, sam pol s sem ga mogla za prstek držat, ni mogu bit tok časa prmer. Nakonc je bil že tok naveličan, pa tok mi je skoz roko izmiku, da full dolg ni kri nehala tečt. K sem mislna da je že, sva šla v avto, do tam se je pa cel napacou, k nisem vidla.
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:40:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* sisy, ni problema lahko za mano voziš do gibi-giba sam mi mora prej talika natančno pot napisat tk kot do piknika a se lahko jst s tabo zdaj k se režiš ne vem če misliš resno drgač pa ja, komot! tipam al se da al ne ...grem pa z veseljem , če lahko! nič tipat, ti kar direktno pr men sevda lahko ma ja sej vem ...ma nočem bit vsiljiva...sej veš, smotana sem super!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:41:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Ona je to namreč prinesla iz Črne gore, tko da menjave ni črnogorci majo manjše glave, majo pa (baje) druzga nekaj večjega mora bit mal proporca dobr da si napisala baje ...ker bi te vprašala kako to veš? to sem vedla , da je baje ta glavna beseda boh var, da bi jo pozabla si se raje zasigurala ...pravilno
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:42:20
|
|
|
|
*lenc@*
|
pajac, kje si pol kupla petru sandale? tud mi bomo mogli nujno neki zrihtat
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:42:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* in se tud vid kok sem na RR, no saj kosilo se tud kuha mi bomo pa danes kar pizzo sem hotla kuaht, ampak sem se cel dan potepala ins em bla k kuhan rak...pol paše za štedilnik, katastrofa č...sem tjaši skuhala, mi2 se bova pa redila
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 16:18:33
|
|
|
|
abc100
|
Evo, sem že iz ZD-ma. Vodo uspešno dostavila.
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 16:22:08
|
|
|
|
abc100
|
Zunej je tok vroče, da bomo mi šli pomoje šele ob 7 vn. Sej sem se zlih dones s prjatlco pogovaqrjala, da če se otrok zbudi ob 7, greš okol 8 vn, pa si zunej do 10-11. Pol greš pa šele okol 6-7 zvečer še mal vn.
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 16:29:35
|
|
|
|
Anonimen
|
punce, eno vprašanje! Jst moram poslati nekaj oblačil po pošti in me zanima kako naj to pošljem? A lahko dam v 2 vreči in to potem zalepim? Tako smo včasih v službi delal, k smo kaj pošiljal, smo kar v vreče nametal in zalpl pa je blo ... Če bom dala v škatlce bo punca plačala ful poštnine po moje...kaj mislite?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 16:30:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Zunej je tok vroče, da bomo mi šli pomoje šele ob 7 vn. Sej sem se zlih dones s prjatlco pogovaqrjala, da če se otrok zbudi ob 7, greš okol 8 vn, pa si zunej do 10-11. Pol greš pa šele okol 6-7 zvečer še mal vn. za p opizdt ...mi bomo šli tud prot večeru na sprehod
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 16:37:06
|
|
|
|
srursa
|
Dober dan še iz moje strani.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 16:38:58
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* sisy, ni problema lahko za mano voziš do gibi-giba sam mi mora prej talika natančno pot napisat tk kot do piknika super tnx Kdaj pa se pol zmenmo?
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 16:39:39
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* sisy, ni problema lahko za mano voziš do gibi-giba sam mi mora prej talika natančno pot napisat tk kot do piknika a se lahko jst s tabo Kr z Rivi se pel a ne Lenča?
< Sporočilo je popravil Sisy -- 27.5.2008 16:43:00 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 16:40:33
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Jest pa zdele gledam zakaj Mihi sedi in z glavo rije po tleh.... tepih je probaval z jezičkom . naša tut tko "plazi" Z glavo rije po tleh pa rit u luft
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 16:46:01
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Dober dan še iz moje strani. o Urša hello
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 16:46:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* sisy, ni problema lahko za mano voziš do gibi-giba sam mi mora prej talika natančno pot napisat tk kot do piknika a se lahko jst s tabo Kr z Rivi se pel a ne Lenča? s tabo se že ne bom ker mi ne odgovarjaš na klice
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 16:47:24
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* sisy, ni problema lahko za mano voziš do gibi-giba sam mi mora prej talika natančno pot napisat tk kot do piknika a se lahko jst s tabo Kr z Rivi se pel a ne Lenča? s tabo se že ne bom ker mi ne odgovarjaš na klice ker te ne maram več
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 16:48:43
|
|
|
|
Sisy
|
aja punce-tist morje verjetn zame odpade...Ker kolega ne more dobit dopusta zadnji teden v juniju tko da bomo mogl it na Pag že drugi in teden v juniju...žal...
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 16:49:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* sisy, ni problema lahko za mano voziš do gibi-giba sam mi mora prej talika natančno pot napisat tk kot do piknika a se lahko jst s tabo Kr z Rivi se pel a ne Lenča? s tabo se že ne bom ker mi ne odgovarjaš na klice ker te ne maram več zakaj že?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 16:49:33
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* sisy, ni problema lahko za mano voziš do gibi-giba sam mi mora prej talika natančno pot napisat tk kot do piknika a se lahko jst s tabo Kr z Rivi se pel a ne Lenča? s tabo se že ne bom ker mi ne odgovarjaš na klice ker te ne maram več zakaj že?
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 16:51:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* sisy, ni problema lahko za mano voziš do gibi-giba sam mi mora prej talika natančno pot napisat tk kot do piknika a se lahko jst s tabo Kr z Rivi se pel a ne Lenča? s tabo se že ne bom ker mi ne odgovarjaš na klice ker te ne maram več zakaj že? no klicala sem te, da ne bo spet kake pomote
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 16:52:54
|
|
|
|
Sisy
|
vsaj neki ane
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 16:54:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Sva hotle z Rivi na kavo pridet
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
DopustdejziKje boste preživeli letošnji dopust (če ga sploh boste)?na morju (
75%)
v planinah (
3%)
v toplicah (
7%)
ob jezeru (
1%)
drugje (
13%)
Število vseh glasov: 355Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!