Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:17:48
|
|
|
|
Jumpy
|
Jest pa zdele gledam zakaj Mihi sedi in z glavo rije po tleh.... tepih je probaval z jezičkom .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:18:10
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Včeraj tašča kupi tamalmu kratke hlače, klobuček in tako srajčko/mikico. Na tri gumbke, z ovratnikom, spodaj je pa drug material, tak raztegljiv. In našmu bučmanu ni šla čez glavo Pa za 1 leto kao. Me je že G v nosečnosti strašila, da ima veliko glavo, zdaj pa še to, sam men se res ne zdi, da bi bla tolk velika. Sem mogla pol prerezat novo majčko, da smo mu jo na bučo spravl če bi jo mel, bi si ga zapomnla po tem, pa sem si ga po nasmehu
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:18:48
|
|
|
|
tikca
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: tikca Včeraj tašča kupi tamalmu kratke hlače, klobuček in tako srajčko/mikico. Na tri gumbke, z ovratnikom, spodaj je pa drug material, tak raztegljiv. In našmu bučmanu ni šla čez glavo Pa za 1 leto kao. Me je že G v nosečnosti strašila, da ima veliko glavo, zdaj pa še to, sam men se res ne zdi, da bi bla tolk velika. Sem mogla pol prerezat novo majčko, da smo mu jo na bučo spravl veš, ko sem jaz delala v trgovini so mi enkrat prinesli otroško majico nazaj in obenem dojenčka - igračo, da mi dokažejo, da še lutki ne gre prek glave. Je pa bila številka zdi se mi 86. svašta ja, sam so tut čudni, da ne nardijo mal večjega izreza. Ona je to namreč prinesla iz Črne gore, tko da menjave ni
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:19:01
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika jst pa zdele jem, domače, primorske češnje...mmmmm mmmmmmm, meni tudi!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:19:01
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* sisy, ni problema lahko za mano voziš do gibi-giba sam mi mora prej talika natančno pot napisat tk kot do piknika a se lahko jst s tabo zdaj k se režiš ne vem če misliš resno drgač pa ja, komot!
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:19:51
|
|
|
|
tikca
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: tikca Včeraj tašča kupi tamalmu kratke hlače, klobuček in tako srajčko/mikico. Na tri gumbke, z ovratnikom, spodaj je pa drug material, tak raztegljiv. In našmu bučmanu ni šla čez glavo Pa za 1 leto kao. Me je že G v nosečnosti strašila, da ima veliko glavo, zdaj pa še to, sam men se res ne zdi, da bi bla tolk velika. Sem mogla pol prerezat novo majčko, da smo mu jo na bučo spravl če bi jo mel, bi si ga zapomnla po tem, pa sem si ga po nasmehu Hvala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:20:48
|
|
|
|
*lenc@*
|
Ona je to namreč prinesla iz Črne gore, tko da menjave ni črnogorci majo manjše glave, majo pa (baje) druzga nekaj večjega mora bit mal proporca
< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 27.5.2008 15:21:11 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:21:32
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Ona je to namreč prinesla iz Črne gore, tko da menjave ni črnogorci majo manjše glave, majo pa (baje) druzga nekaj večjega mora bit mal proporca
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:22:22
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: pajac babe žabe saj ne vem zakaj, najbržkar tako, se pa pridružujem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:22:42
|
|
|
|
pajac
|
Jumpy a ne, da se mu že iz pogleda vidi kakšen ravbar je... Zadnjič je prišel pred kosilom do mize in mi sklatil žlico iz krožnika juhe Sem si jo pustila hladit, da hitreje pojem, on si jo je pa omislil v svojem bojnem načrtu in prišel do mize, vstal ter se stegoval vse dokler je ni sklatil. Seveda me ni bilo zraven, ker bi ta poskus sabotaže zatrla v kali.
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:23:29
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Ona je to namreč prinesla iz Črne gore, tko da menjave ni črnogorci majo manjše glave, majo pa (baje) druzga nekaj večjega mora bit mal proporca lenča moj fotr je črnogorc pa ima glavo za dve moji....
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:24:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika jst pa zdele jem, domače, primorske češnje...mmmmm mmmmmmm, meni tudi!!!!!!!! veš kako so dobre...evo ti pošiljam virtualne češnje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:24:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Ona je to namreč prinesla iz Črne gore, tko da menjave ni črnogorci majo manjše glave, majo pa (baje) druzga nekaj večjega mora bit mal proporca dobr da si napisala baje ...ker bi te vprašala kako to veš?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:25:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* sisy, ni problema lahko za mano voziš do gibi-giba sam mi mora prej talika natančno pot napisat tk kot do piknika a se lahko jst s tabo zdaj k se režiš ne vem če misliš resno drgač pa ja, komot! tipam al se da al ne ...grem pa z veseljem , če lahko!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:26:53
|
|
|
|
abc100
|
Imam eno uprašanje, pa ne se smejat. Janezu sem namontirala vrećko, da mu bom vzela urin. Upam, da bom mela dones kaj več sreče kot včeraj, ker sem dobila zraven še blato. Kako nej pol to do zdravstvenga doma prnesem? A kr v tej vrečki?
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:29:35
|
|
|
|
pajac
|
a ima ta vrečka še tako plastično zadevo zraven? kot epruvetko? Sicer pa ja. Ti kar to lepo skupaj zalepi in čimmanj tipaj s prsti zraven, da ne bodo not bakterije iz tvojih rok gor....Pa čimprej nesi tja, ker sicer ni realen izvid...
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:29:46
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Ona je to namreč prinesla iz Črne gore, tko da menjave ni črnogorci majo manjše glave, majo pa (baje) druzga nekaj večjega mora bit mal proporca lenča moj fotr je črnogorc pa ima glavo za dve moji.... kok je šele velik pol... hecam se, uporabite smisel za humor čisti joke
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:30:25
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Imam eno uprašanje, pa ne se smejat. Janezu sem namontirala vrećko, da mu bom vzela urin. Upam, da bom mela dones kaj več sreče kot včeraj, ker sem dobila zraven še blato. Kako nej pol to do zdravstvenga doma prnesem? A kr v tej vrečki? ja, jaz sem mela tako, da pol sam zalepiš, kar v tej ja.
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:30:53
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac a ima ta vrečka še tako plastično zadevo zraven? kot epruvetko? Sicer pa ja. Ti kar to lepo skupaj zalepi in čimmanj tipaj s prsti zraven, da ne bodo not bakterije iz tvojih rok gor....Pa čimprej nesi tja, ker sicer ni realen izvid... v 1h je men rekla P
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:31:06
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Ona je to namreč prinesla iz Črne gore, tko da menjave ni črnogorci majo manjše glave, majo pa (baje) druzga nekaj večjega mora bit mal proporca lenča moj fotr je črnogorc pa ima glavo za dve moji.... kok je šele velik pol... hecam se, uporabite smisel za humor čisti joke smajlikisevaljapotleh
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:31:54
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* sisy, ni problema lahko za mano voziš do gibi-giba sam mi mora prej talika natančno pot napisat tk kot do piknika a se lahko jst s tabo zdaj k se režiš ne vem če misliš resno drgač pa ja, komot! tipam al se da al ne ...grem pa z veseljem , če lahko! nič tipat, ti kar direktno pr men sevda lahko
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:32:07
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: pajac a ima ta vrečka še tako plastično zadevo zraven? kot epruvetko? Sicer pa ja. Ti kar to lepo skupaj zalepi in čimmanj tipaj s prsti zraven, da ne bodo not bakterije iz tvojih rok gor....Pa čimprej nesi tja, ker sicer ni realen izvid... v 1h je men rekla P to je ok.. ne čakat na naslednji dan sem mislila s tem.. Pa da ne boš mislila, da tega ne počnejo....
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:32:26
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: pajac a ima ta vrečka še tako plastično zadevo zraven? kot epruvetko? Sicer pa ja. Ti kar to lepo skupaj zalepi in čimmanj tipaj s prsti zraven, da ne bodo not bakterije iz tvojih rok gor....Pa čimprej nesi tja, ker sicer ni realen izvid... v 1h je men rekla P Če se sploh misl dons polulat. slabo kaže.
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:33:20
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Ona je to namreč prinesla iz Črne gore, tko da menjave ni črnogorci majo manjše glave, majo pa (baje) druzga nekaj večjega mora bit mal proporca dobr da si napisala baje ...ker bi te vprašala kako to veš? to sem vedla , da je baje ta glavna beseda boh var, da bi jo pozabla
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:34:29
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: pajac a ima ta vrečka še tako plastično zadevo zraven? kot epruvetko? Sicer pa ja. Ti kar to lepo skupaj zalepi in čimmanj tipaj s prsti zraven, da ne bodo not bakterije iz tvojih rok gor....Pa čimprej nesi tja, ker sicer ni realen izvid... v 1h je men rekla P Če se sploh misl dons polulat. slabo kaže. jaz sem ji dala za pit in sva šli na previjalno, sem ji nalepila in sva se hecali, v tistem se je pa pol polulala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?