Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:45:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Pozdravljene! Jaz že pridno delam vsaki dan, tako da zvečer samo padem v posteljo.... Vročina je res ubijalska, kaj šele bo .....ampak mi si lepo klimo vključimo in imamo super temperaturo v stanovaju...ravno pravšnjo. Drugače smo vsi ok, Avgustinči pridno spančka ponoči, 2x še malo poziza in to je to. naša bajtica je pa fajn hladna in ko je poletje je prov fino ker ne čutim prav nobene vročine pozimi je pa hladno in moramo ful kurit pri nas je tudi podobno, razen ko je res zelo dolgo vročina, tudi noter malo udari ampak ni panike ja tako nekako imate pa ful lepo hiško in okolico
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:49:38
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika naša bajtica je pa fajn hladna in ko je poletje je prov fino ker ne čutim prav nobene vročine pozimi je pa hladno in moramo ful kurit To je super, pri mojih starših je tudi enkratno hladno. Tako da smo mi poleti ko je orng vročina kar pogosto tam. Drugače Talika, Avgustina mi pazi moja mama!! In ga bo vse do tretjega leta ko bo šel v vrtec.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:49:59
|
|
|
|
*lenc@*
|
hvala poopsie za lepe želje, ki upam da se kmal uresničjo.
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:50:15
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika imate pa ful lepo hiško in okolico hvala jaz sem itak čisti priseljenec, tako, da so bili moj in njegova familija zelo pridni, da so vse to zrihtali
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:51:43
|
|
|
|
*lenc@*
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:52:27
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* čestitke kakšen deci bi že pasal
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:52:59
|
|
|
|
*lenc@*
|
pa ni blo dolg nazaj k sta bla 2jurja
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:53:35
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Dober večer!!! Kdaj pa, Lenč@?
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:53:46
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika imate pa ful lepo hiško in okolico hvala jaz sem itak čisti priseljenec, tako, da so bili moj in njegova familija zelo pridni, da so vse to zrihtali ja, tako urejeno, čisto to je men full lepo
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:54:30
|
|
|
|
*lenc@*
|
Kdaj pa, Lenč@? odkar sem afna gre full hitr aja, butl sem prebrala od kdaj... a kdaj pir častim, kadar češ al kaj si mislnla?
< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 27.5.2008 20:55:39 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:56:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* jst bi raje vinček, če lahko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:57:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Dober večer!!! Kdaj pa, Lenč@? dobr vprašanje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 21:00:40
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Kdaj pa, Lenč@? odkar sem afna gre full hitr aja, butl sem prebrala od kdaj... a kdaj pir častim, kadar češ al kaj si mislnla? jaz mislim, da sem čist jasno napisala:))))) en junijski večer
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 21:01:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Kdaj pa, Lenč@? odkar sem afna gre full hitr aja, butl sem prebrala od kdaj... a kdaj pir častim, kadar češ al kaj si mislnla? jaz mislim, da sem čist jasno napisala:))))) en junijski večer ja pa kaka večrjica( lenča to si bomo same plačale ) , pa kak dobr film
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 21:02:02
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Kdaj pa, Lenč@? odkar sem afna gre full hitr aja, butl sem prebrala od kdaj... a kdaj pir častim, kadar češ al kaj si mislnla? jaz mislim, da sem čist jasno napisala:))))) en junijski večer ja, ti...kaj pa jaz? hecam se velja, z veseljem
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 21:03:05
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Kdaj pa, Lenč@? odkar sem afna gre full hitr aja, butl sem prebrala od kdaj... a kdaj pir častim, kadar češ al kaj si mislnla? jaz mislim, da sem čist jasno napisala:))))) en junijski večer ja pa kaka večrjica( lenča to si bomo same plačale ) , pa kak dobr film sam za zment se je še pa počakat film in the city
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 21:04:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Kdaj pa, Lenč@? odkar sem afna gre full hitr aja, butl sem prebrala od kdaj... a kdaj pir častim, kadar češ al kaj si mislnla? jaz mislim, da sem čist jasno napisala:))))) en junijski večer ja pa kaka večrjica( lenča to si bomo same plačale ) , pa kak dobr film sam za zment se je še pa počakat film in the city pri nas začne igrat 5.6 Komaj čakam, pa se potem res lahko zmenimo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 21:06:17
|
|
|
|
JORJA
|
Ja drage moje jaz že odhajam...ne morem več, sem tako zmatrana da še samo posteljo vidim. Lahko noč in lepe sanje vam želim!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 21:07:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Ja drage moje jaz že odhajam...ne morem več, sem tako zmatrana da še samo posteljo vidim. Lahko noč in lepe sanje vam želim! nočko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 21:08:28
|
|
|
|
Sisy
|
A igralke bodo iste kot v seriji na TV? Dejmo se kr zmet pa karte rezervirat,jst bi šla to fuuul gledat
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 21:10:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy A igralke bodo iste kot v seriji na TV? Dejmo se kr zmet pa karte rezervirat,jst bi šla to fuuul gledat valda, iste igralke, igralci jst k en fanatik komaj čakam, kdaj bo v kinu ...smo bo pomoje fuuuul gužva, ker je ful velik bum glede tega filma...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 21:23:57
|
|
|
|
*lenc@*
|
bejbe, lahko noč, no še ne ampak se odmikam iz RRa dost je blo za danes
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 21:24:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* fotke iz filma http://www.imdb.com/media/rm357144832/tt1000774 sem že vse sčekirala ...jst tud imdb uporabljam je ful dobra stran za filme!! super link!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 21:25:01
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Pozdravljene! Jaz že pridno delam vsaki dan, tako da zvečer samo padem v posteljo.... Vročina je res ubijalska, kaj šele bo .....ampak mi si lepo klimo vključimo in imamo super temperaturo v stanovaju...ravno pravšnjo. Drugače smo vsi ok, Avgustinči pridno spančka ponoči, 2x še malo poziza in to je to. naša bajtica je pa fajn hladna in ko je poletje je prov fino ker ne čutim prav nobene vročine pozimi je pa hladno in moramo ful kurit pri nas je tudi podobno, razen ko je res zelo dolgo vročina, tudi noter malo udari ampak ni panike blagor vse vam. mi smo pa v podstrešnem stanovanju in lani sva poleti imela okoli 28 čez dan, čez noč pa uspela na kakih 25 shladit. jaz pa visoko noseča in že tako občutljiva na vročino
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?