Blacky30
|
Flower, moram reči, da sem glede EA bila že cel čas malo skeptična, toliko bolj zadnji mesec, ko sem začela brati o zadevi in ko mi je tudi moj g. potrdil te stranske učinke. Včeraj sem dobila samo končno potrditev priznane pediatrinje in je zato odločitev lažja. Res je, da besed g. nisem jemala tako resno zato, ker menim, da babice in porodničarji govorijo proti EA v prid njim, ker imajo manj dela z in jo lažje vodijo kot da se jim vmešava zraven še anestezist. Ko pa mi nekdo, ki nima veze s porodom, pač pa samo s končnim zdravstvenim stanjem otročka pove, kako to vpliva nanj, pa me je prebudilo. Res! Ne zmorem te sebičnosti, da bi sebi olajšala bolečino, medtem ko bi otroku lahko poslabšala zdravstveno stanje. In tudi glede vakuumskega poroda bolj verjamem pediatru kot porodničarju, res. Vsak pač piha na svoj mlin, vsak gleda to s svoje perspektive, eden s strani mamice, drugi s strani otročka. Poleg tega je res, da nas je narava naredila tako, da zmoremo poroditi otroka popolnoma naravno, brez protibolečinskih injekcij in vsega ostalega. In verjamem, da bom zmogla! Moram verjeti! Lex, hvala za tolažbo, tudi glede tega me je ona potolažila, da bo drugič porod potekal vsaj 6x hitreje kot prvič. Naj se vama pozlatijo besede. Lex, povej mi, plis, primerjavo tvojih dveh porodov, predvsem časovno, me res ful zanima. Se ne mudi, ko boš imela čas.
|