|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.5.2008 16:27:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
   RE: Julijke 2008 III. del
26.5.2008 16:39:56   
Juno
Ojla, samo na hitro se vam oglašam.
Pred pol ure sva bila z možem udeležena v prometni nesreči, dve ulici stran od doma. V naju je priletela ena ženska, ki je spregledala, da ni na prednostni cesti. Kar zapeljala se je skozi križišče, vanjo je trčil avto, ki je bil na prednosni, nato jo je zaneslo in je z zadnjim koncem avtomobila trčila v naju.
Na srečo smo vsi OK. Trčenje ni bilo silovito, tako da je po moje z malim vse uredu. Sem se pa full ustrašila. Nekaj minut sem bila čisto v šoku. Ker se je v Šiški zgodila še ena hujša nesreča, so šli policaji najprej tja, tako da jih bo treba čakati kakih dobrih 40 min. Jaz sem šla medtem kar domov, ker težko stojim ob cesti...
Ojej, ojej.....
Drugič preberem in napišem kaj več, sedaj si grem en čajček za pomiritev skuhat.
Kakšna sreča da se je zgodila tako, da niso bile hitrosti večje in da je rezultat le razbita pločevina....

Tempus fugit, amor manet!

Neposredna povezava do sporočila: 652
26.5.2008 16:58:09   
ilatic
Čao punce!

Juno me veseli, da se je vse izteklo ok.
Vas kar redno berem, samo bolj malo pišem, ker kr nimam kaj dodati. Vse poveste. Hi hiuser posted image
Skratka, spet jaz z mojimi težavami. V soboto sem bila pri dežurni zdravnici, ker celo noč nisem spala zaradi mehurja. Voda je obupna tako da sem dobila antibiotik hikoncil. Baje ne škoduje user posted image . Da bi bil user posted image zadovoljen, sem zvečer fasala še vročino. Zdaj ne vem ali od tega vnetja mehurja ali je kakšna viroza poleg. Danes sem že boljša, samo za vročino še ne vem kako bo z njo. Skratka komaj čakam ta julij!!!!user posted image
Zanima me kako sta kaj  Maja24 in Karamela???
A se Ljubljančanke in okoličanke kaj menite
za kakšno srečanje???

LP

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 653
26.5.2008 19:40:03   
Muklla
Juno tudi jst sem imela v petek prometno - ena ženska se mi je zaletela direkt v rit. Tako sem se ustrašla, da sem jo full nadrla. Pol so pršli policaji, pa nekdo je vidu da sem noseča in je prišel celo rešilni z lučkami in sireno. So rekli, da moram obvezno na urgenco. Pol sem šla na urgenco in tam so me poslali v porodnišnico, tam pa cela štala. Jst sem pričakovala malo več prijaznosti in toplih besed, glede na to, da sem bla čist iz sebe, da ni kej narobe, čeprav tudi pri meni ni bilo velike hitrosti. Pa bi mogla not bit na opazovanju čez noč in sem pol podpisala, da prevzemam vso odgovornost v primerov zapletov. Tako mi je bilo hudo, roke so se mi tako tresle, ko sem mogla podpisat. G je pa še nekaj omenjal, če mi je vseen za otroka. Sem bla tak jezna. No, pol ko sem se odločla, da grem domov, mi je pa sestra rekla, da bi itak sem prespala, pa mal bi me prišli pogledat. Pol mi je pa še rekla, da ona bi na mojem mestu not ostala, da za eno noč hospitalizacije lahk full potegnem od zavarovalnice in mam za plenice. Sploh nisem mogla verjet, da majo take.

Uf, sem se razpisala, sam sem zdejle podoživela kak je bilo. Čist sva bla z moem iz sebe.

Punce, mirkejte se! Nima veze koliko daleč se vozite, izpostavljene smo že čim sedemo v avto!!!!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 654
26.5.2008 20:19:58   
Inigo
o ti šment! punce, pazite se... res pazite nase in svoje sončke. 

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 655
   [Brisano sporočilo]
26.5.2008 20:53:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 656
   [Brisano sporočilo]
26.5.2008 21:00:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 657
26.5.2008 21:04:59   
Inigo
almera - kk pa sploh to delajo?

Neposredna povezava do sporočila: 658
26.5.2008 21:05:16   
glugluglu
populis, s kolesom greš? Ali si ti pogumna, ali pa jaz zajec, ker se nisem upala s kolesom voziti. Pa tolikokrat sem pomislila, ko sem morala kam peš: " joj bi šla raje s kolesom, da bi bilo hitreje in lažje". Pa so me malo čudno gledali ko sem to govorilauser posted image .

No pol mi pa prejšnji teden pove kolegica za njeno sodelavko, ki se je do konca nosečnosti vozila s kolesom in še celo zjutraj otroka peljala v vrtec na kolesu. Sedaj pa še ti!user posted image

Aja tista punca je potem zelo na easy rodila: baje je ob 17.40 malo predčasno končala z izpitom, ker je čutila, da jo grabi (3 tedne prezgodaj) ob 18.15 pa je že rodila. Izpit pa je uspešno opravila.
Neverjetna zgodba, ampak, ker mi jo je povedala ena res zanesljiva mamica, ji lahko verjamem.

Neposredna povezava do sporočila: 659
26.5.2008 21:12:55   
sasi13
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=916174&mpage=1&key
evo na tej strani pišejo o tem

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 660
26.5.2008 21:14:04   
sasi13
sej mislim da to ne izvajajo drugje kot v lj. sm videla da je to brezplačno in to kar 10 krat.

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 661
   [Brisano sporočilo]
26.5.2008 21:18:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 662
26.5.2008 21:21:04   
neboglasnica
Ojla, kak ste? Še ena doza cukra je padla. Tale seneni nahod me tako daje, da komaj pojem kaj svežega sadja, ker očitno pride do nekega kratkega stika, pa imam ves nebo zatečen... Sem šla malo v H&M, priznam, da sem se zmedla in nisem nič kupila za iz porodnišnice. Popolna tema, blokada, sploh se nisem mogla spomniti, kaj potrebujem. Koza!

Almera, vse naj naj za jutri, ker bom jutri 100 % pozabila. Lubčka!

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 663
   [Brisano sporočilo]
26.5.2008 21:24:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 664
26.5.2008 21:35:34   
neboglasnica
Bila sem v City parku, jutri grem pa še na Rudnik. SEVEDA se vidimo v sredo, komaj čakam

Neposredna povezava do sporočila: 665
26.5.2008 21:46:47   
neboglasnica
populis, če jaz organiziram izlet, ni nikoli na počas, ker pri meni je vse natempirano do sekunde. Tako da, ne vem še, kaj bom naredila.

almera, zatajila boš: a ne vidiš, akko lepo se menjava, ena tvoja in ena moja objava....

Počasi grem v mižule, vsaj malce vodoravno, saj sem že od 3.30 pokonci. Temu primerna je tudi količina zaužite hrane (sladko, slano). Ravnokar sva z dragim še kos kruha s tunino pašteto. Drugače jaz rib ne jem.

Nočka in naj bo nam dana mirna, prespana noč!!!

Neposredna povezava do sporočila: 666
26.5.2008 21:57:24   
lex
Takole za mano oz. v meni je 1 velik kos torteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - je še mam skor pol v hladilniku, pride katera?
Joj vsak dan se bolj zavedam kako sta moji miški veliki, ena zunaj in ena notriuser posted image . Komaj čakam, da spoznam tole, ki me brca ko zmešana.
Ja ilatic tudi jaz komaj čakam ta prokl.... julij!!!!!!!!! Samo tebe se pa res smola drži. Naj te potolažim, da sem na začetku vsake user posted image  tudi jaz jedla Hiconcil.user posted image , da prideš hitreje k sebi.

Udeleženke prometnih - PAZITE naseuser posted image . Vama kar verjamem, da sta bili v šoku. Ko se samo spomnim nesreče (midva je nisva bila udeležena), ko sem bila noseča z Alino in sem bila na poti h G me je najrej vprašala, če sem OK. In ko se sedaj spomnim, da če moj user posted image  ne bi zamudil kot ponavadi, bi verjetno midva dobila tisto prikolico v avto,.... Sploh ne smem pomislit na to. Muklla sam jaz bi res ostala not, pa naj zavarovalnica mal dnarja da. Ku.. jih itak skoz financiraš za zavarovanje, pa naj malo še oni poskrbijo za kak paket plenic.

Meni se ful lušta it na kolo. Moj mi ga je kupil za roj. leta 2004, pa ne vem če ima 40km mojih goruser posted image , ker sem kar naprej NOSEČAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  al pa me matrajo kamni (smo lani šli na easy turo, pa sem morala zvečer po inekcijouser posted image user posted image user posted image ).

Premiki: ko sem ful aktivna jih ni, ko pa se umirim, pa dam kaj v usta, potem pa ima salte not ne sam prevale. Pa mislim, da e je obrnila na glavo, ker jo čutim samo pod rebri. Komaj čakam naslednji pregled!

Roman je napisan, otroci spijo, jaz grem pa dragega zbudit (more hodit poleg Aleksa spat in pol ga vedno zmanjka), pa pod tuš.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 667
26.5.2008 22:05:39   
Juno
Živjo,
sporočam, da je z mano in malim vse ok. Šok je popustil, stanje se umirja. V porodnišnico se ne bom hodila kazat, ker mislim da ni nič narobe, tudi mali v trebuščku to potrjuje, saj veselo brca.
Slabo je le to, da sva trenutno brez avta. Upam, da bova v čim krajšem času dobila nadomestnega.

Še glede tistih izpuščajev - to je bila kemična reakcija kože na pralne oreščke. Preverjeno. Vse perilo sem še enkrat oprala in stanje se počasi popravlja. Še vedno imam fleke po nogah, a počasi bledijo. Človek hoče narediti nekaj dobrega za naravo in zase, rezultat pa tak...Skoraj rodit so me poslali zaradi tega...
No, pralni oreščki so vseeno zakon. Perilo se lepo opere in to je najbolj ekološki način pranja. Ampak meni na žalost škodijo.

Muklla - upam, da je vse ok. V porodnišnici so te verjetno pregledali in če bi opazili karkoli, te verjetno ne bi spustili domov. Pazi nase.
Meni se je pa tista ženska ki je priletela v naju prav zasmilila. Ko sem stopila iz avta in je videla da sem noseča, se je začela full sekirat. Najmanj petkrat me je vprašala, če sem dobro. Na koncu me je kar objela in začela jokat. Full ji je bilo hudo. Ja kaj čmo. Tega sigurno ni naredila nalašč.

Almera - večji oddelek za otroke imajo v H@M na Rudniku. Jaz sem bila v soboto v obeh, pa se mi zdi, da so na Rudniku bolj založeni.

Zimska - pazi nase!

Neposredna povezava do sporočila: 668
   [Brisano sporočilo]
26.5.2008 22:06:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 669
   [Brisano sporočilo]
26.5.2008 22:06:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 670
26.5.2008 22:49:16   
Inigo
no vidiš flower... je kar kriza z velikim trebuhom v MŠ. pol so mi pa vsi neki težili in pametovali kaj tako hitro hodva tja, če mava še pa do julija časa... ni mi sploh žal, da sva šla že aprila. že takrat me je malo matralo sedet, ampak je še nekak šlo. zdaj bi bilo veliko težje. ampak rožca, saj mata še samo 1x pa sta konc. tist boš pa že zdržala, a ne?! se pa čisto res strinjam, da vročina in slab zrak... ubija!

Neposredna povezava do sporočila: 671
   [Brisano sporočilo]
27.5.2008 7:23:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 672
   [Brisano sporočilo]
27.5.2008 7:55:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 673
   [Brisano sporočilo]
27.5.2008 8:04:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 674
   [Brisano sporočilo]
27.5.2008 8:25:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?