hedviga
|
Žijo babnice zlate, najboljše na zemlji itak!!! Hedi je bla bolj tiho, ker včeri ni bila v službi, ampak doma. In doma mam delo Pa še malo se sem in tja selim, ker hodim futrat mucico k staršem, ki sta na dopustu. In včeraj se je torej zgodilo! K-A-T-A-S-T-R-O-F-A! Najprej sem špiknila običajno rundo Suprefacta, rutinirano, samozavestno in uigrano! 007, James Bond. Potem suvereno potegnem na plan moje 4 flaške Menopurja. In dve vodici. Polomim vratke vodicam, jih potegnem v šprico. Phe mala malca. Poturim v vsak prašek malo vodice. Ni bilo čist povsod čist glih, ampak vse ok, še manjša malca. Jaz sem carica, jaz obvladujem sceno! In pol se je začel drek. Probavam potegnt v špiko vsebino prve flaške M-ja, neki gre not, ful enga luta, neki ostane v flaški, potem potegne k*** vse nazaj v flaško. Ma, sem bla že prešvicana. Potenem iglo vem in malo zadiham, s sabo še par kaplic M-ja. Suuper, res. Vdihnem probam posvoje potegnit, ker tko k je tetica na GK kazala, men NE RATA. In nekak spravim not. Bat do konca, gor luft, jaz pa šele prvo flaško not. Poča porinem bat gor, da nardim plac. UHH, k sreč ne gre nič ven. In druga flaška, zaugam, zaugam, spravim skor vse notr, ampak dveh kapelj pa ne in ne, in pošljem vse k vragu, ter preidem v tretji. No zgodba poteka nekak naprej enkao. Po količini sodeč, sem uspela ugonobit samo ene 0,4 vsebine, ostalo uspešno v špiki(2 ml). Pa dobr, dejte mi povedat a sem jest res nesposobna, al kaj al kako?!?!?!?!? Pol pa jasn še vse zbasat v nogo. Na trebuhu ni placa.sem mela tak balonček, čist trd.pa še bolel. Skratka, sem bla sama nad sabo prav razočarana. Sapi, zihr sva se videle, samo vedle nisva. Nisem porajtala, a ti si šla po Suprefact? A si za Blanko čakala? No, če si bila kaj pozorna, jaz sem bila v bež jopici, zelenih športnih hlačah,mam blond daljše lase in očala.
|