|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
27.5.2008 13:41:35   
gigi1
Zvezdica verjetno je prebava. Mene tud že skoz matra. Sem šla zadnjič prav iskat po knjigah, če se kje vidi kakšno pozicijo ima črevesje glede na jačnike in maternico. Men tud ni blo jasn kako me lahk prebava v jajčnikih matra. Sem se pa spomnila ene težave moje prijateljice še v mladih letih. So jo jajčniki bolel za znort, pa je šla h G, ta jo je pa na urgenco poslala. Po 1 noči v bolnici so ugotovili, da jo vetrovi dajejo. Glede na to, da me zdej nenormalno napenja in da sem brala, da se v nosečnosti črevesje razširi predvidevam, da je to. Je pa res, da se širi tudi maternica in tudi ona s tem povzroca bolečine.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
27.5.2008 13:42:25   
mismis
Kajsica

tukaj ko si omenila Polanca,
pa sej ta je z našega faksa, je pol žensk omedlevalo na predavanjih.

Midva se pa poznava še iz časov, ko je on še vneto žural po lokalih, sva se spoznala v Holidaysu

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
27.5.2008 13:43:33   
mismis
Linda25

tebi se je pa dogajalo med tem časom,

ampak veš, da se ne spomnim, da bi kaj omenjala poroko.
A je bila to bolj ta hitra odločitev

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
27.5.2008 13:47:15   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 28.05.
Rubin - punkcija
Julija30 - punkcija

Četrtek, 29.05.
Zorica- UZ

Ponedeljek, 02.06.
mala81- UZ

Sreda, 04.06.
Hedviga - UZ

Torek, 10.06.
Sapi - UZ
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Četrtek, 29.05.
   Tejek - UZ

Ponedeljek, 02.06.
   Gigi1 - UZ
Zvezdica - UZ
Abra - UZ

Četrtek, 05.06.
   Pinki36 - UZ

Torek, 10.06.
Sonček33 - UZ

Sreda, 18.06.
   Pinki2 - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   mateja.goljev user posted image
user posted image Jadrnica user posted image
user posted image  Sulfinija user posted image
user posted image Womanpolice user posted image
user posted image Rozica29 user posted image
user posted image Pika74 user posted image
user posted image  Tjasshyy user posted image
user posted image  Pija76 user posted image
user posted image Stijan user posted image
user posted image Dajamaja user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Arneja greje   user posted image - TEST 05.06.2008
DaisyE greje   user posted image user posted image - TEST 07.06.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Sonček33 (GK LJ, superfact in Menopur, ET 10.05.)
  • Zorica (09.05. dr. Vlaisavljevič)
  • mami26 (LJ), 
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ, 10.05. nizki štart)
  • Rubin (3. IVF, MB)
  • Pinki36 (2. ICSI, GK LJ, ET 03.05.)
  • Julija30 (MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, 27.05. špike)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Daisy (dr. Reš, zdaj bo pa akcija user posted image )
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, 15.5. Superfact)user posted image
  • Kajsica (1.IVF;LJ, še user posted image  počakamo pa juriš po otroke)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ  mesec)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, 20.05. špike)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič 20.05., zamrznjenčki)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ, 22.05. začetek špikanja)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal, 30.05. začetek)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO, Superfact in Menogon)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (32 let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Pija76 (21.06. Ta veseli dogodek ali Pija se možiuser posted image )
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
  • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_Puser posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfish user posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebaby user posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejki user posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovic user posted image ,  Orka user posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormonček user posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdica, Dajamaja

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE MAJ user posted image   

user posted image   Tejek (PO)

user posted image  Gigi1 (LJ)

user posted image Zvezdica (PO)

user posted image Pinki36 (LJ)

user posted image Abra (PO)

user posted image Tadeja81 (N)

user posted image Sonček33 (LJ)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke
.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
27.5.2008 13:58:52   
sapi
Zorica to pa je lepota in pripetljaji drogerašic user posted image ...
mismis sem opazila, da ti nič ne uide res si ažurna ... pa ti kolikor se spomnim tudi ti nisi več daleč user posted image ... pa naspi se, kako boš pa potem s puncami ponočevala ...
arneja samo, da nisem edina ...  špikice že čakajo, večer bo kmalu tu, možek je pa tudi že v pripravljenosti ...
kajsica saj se je tudi pri meni vleklo pa sem se malo okupirala in je minilo en, dva, tri ... kdaj pa ti dobiš zeleno luč ...
pikovit sedaj pa lepo počivat, da bo noga čimprej zdrava ...
Pija76 hvala ... navijajanje je pa dobrodošlo, da bo za ziher ... za mirno roko bo tudi tokrat zadolžen možiček tako, da če bo kaj narobe se tudi tokrat ve kdo bo kriv user posted image ...
Lnda25 držim pesti za tvoje zamrznjenčke ... se ti je pa dogajalo a kar poroka, pa selitev ... držim pesti še za službo ...
gigi1 si prav razumela pade, pade ...
hedviga čakala sem za s. Blanko ... vendar sem prišla okoli 08.20 ... a si takrat še bila tam, ker se zelenih hlač res ne spomnim user posted image ...
pinki2 super za dvojno srečo user posted image user posted image ...
Lara pozdravček ... pridruži se nam... sicer pa septembra začneš ponovno a ne ...

sapi

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
27.5.2008 14:02:44   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

pikovitka, kaj je s tvojo roko?

Nogouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
27.5.2008 14:04:55   
Zvezdica
Oprostiuser posted image

No kaj je s tvojo nogo?

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
27.5.2008 14:08:44   
Zvezdica
Gigi...zna bit prebavauser posted image   Smotano je.

Mis mis...mislim, da je tko k je giig napisala, ma ta čreva skoz oslarije delajouser posted image . Bom počivala pa bo. Pa bolj normalno jedla, pa pazila kaj delam. Lahko, da je krivo pomanjkanje sexa. Jap to bo touser posted image
Grem še malo odležat potem pa po stamalga v vrtec.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
27.5.2008 14:10:32   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Oprostiuser posted image

No kaj je s tvojo nogo?

Trenutno leži in se hladi z ledom.user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
27.5.2008 14:13:50   
oktavija
Čao babuške!

Kako ste danes ko je tak lep sončen dan?
Jaz vam nimam kaj novega poročat razen tega da teteuser posted image  še ni in da so 4 testeki pokazali -, prsa me sicer bolijo, tudi spodnji del trebuha me skoz nekaj boli in zateguje, slabosti pa so še kar prisotne vendar v manjši meri, najbolj pogosto med vožnjo.... Zadnji test sem delala v nedeljo (51 dan cikla)...
Zdaj sem naročana pri svoji G za torek 3.6. ko bomo videli kaj se dogaja z mano.... Mogoče so spet jajčniki mal zaspal in nočejo delat (beri: PCO)....user posted image

Želim vam prijeten dan!user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
27.5.2008 14:14:18   
gigi1
Zvezdica če so bolečine hude ali če imaš vročino se pa le pejd pokazat zdravniku. Saj veš kako je: vsak zase ve. Js vem, da mene špika in šraufa, ampak da ni panike.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
27.5.2008 14:17:49   
pikovit
user posted image  kaj pa če bi Donat pile.Moji svakinji je pomagaluser posted image

Larica moja nas je prišla pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image
Linda še malo,pa bodo eskimčki na toplem.
Sapi a danes pade prva špika?user posted image
Mismis a pol praviš,da imaš zunanjega spolnega partnerjauser posted image Matr a kr 2user posted image Ja dobra siuser posted image .Ja sej veš,en ni noben,dva se že poznauser posted image
Dejzi kje pa si?A si šla že takoj v službo???user posted image a ne bi mal počivala?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
27.5.2008 14:19:24   
hedviga
Sapi, too late! user posted image  Sem takrat že opravila s svojo "dildokamero" (op. povzeto iz knjige Noge gor,pa bo!, ki jo mimgrede še nisem prebrala. Sej je fajn, ampak spet ne za dol past. Ko preberem dobi Pikovit, potem pa kera hoče)
Gigi, ti si vir utehe za moje težave!user posted image  Ja sej tako sem naredila, ampak se mi je zdela prava umetnost vse posrkat notr do zadnje kaplje. No sej če glih ena kaplja notr ostane, najbrž ne bo tragedija, mam itak 4...
Sicer pa me danes SPET glava boli. Mislim, da me vsak dan že dober teden. Pa mene drugač nikol.
In pa..tole pa je info za GIGI in Miško...je moj libido na nuuuliii. Me ne gane. Noben. Včeri zato nisem izkoriščala ponedeljka z dr.D.
Res , prov ni mi. Moj more sam "vežbat" za finale na punkciji. Z Levanko i Desanko. Grozno.user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
27.5.2008 14:21:42   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zvezdica če so bolečine hude ali če imaš vročino se pa le pejd pokazat zdravniku. Saj veš kako je: vsak zase ve. Js vem, da mene špika in šraufa, ampak da ni panike.

Ne ne, mislim, samo da pretiravam z vsem...delo, ne počivanje. Bom bolj nase pazila.
Nobene vročine, nič. Sploh pa me boli na pregibu, oz malo nad njim. Ni mi hudega. Tko kot si rekla, vsak ve kdaj mora k zdravniku.

Pikovite, pazi nogo. Pijem donat, samo sem jast prej kadila, sicer malo, ma le toliko da me je pognalo, zdaj pa nič več. Pa kave ne pijem toliko pa imamuser posted image

Ne bo hudga.

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
27.5.2008 14:22:24   
pikovit
Hedviga tudi men je ful glava bolela.Ja tele Menopur,pa nam vsem dela preglavice.A pol praviš,da knjiga ni bog vedi kaj?

Matr danes pa je user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
27.5.2008 14:25:40   
pikovit
Kaj pa če bi probale ogromno sadja in zelenjave pojest?Pa polnozrnate izdelke.Beli kruh stran!Tle bi se že moglo kaj poznat.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
27.5.2008 14:27:08   
gigi1
Pikovitka hvala. Saj ga. Ne čist vsak dan, ker pol še cel dan po malem sračkam user posted image . Problem je kako se odločit. Js sem zmeri poslušala svoj telo. Če mi je kaj pasalo jest, je to pomenilo, da mi nekaj manjka. Zdej mam pa problem. Paše mi npr grozde, pa suhe marelice, pa vem, da je to tud dobr jest zdej, ampak pol me pa šraufa, pa take rafale spuščam k en fejst obilen descuser posted image .

Nogica kej boljš k počiva na ledu? Sej res kako si se pa tuširala? A maš banjo al kabino? V banjo je sigurn problem zlest.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
27.5.2008 14:35:09   
pikovit
 Gigi tuširanje je projekt tisočletja,ampak danes upam,da bo že boljše.Jap imam pa banjo.Gre počasi.Step by step.Pa še moj mi mal pomaga.No pa sem ugotovila,da je bolje,da ne,ker ga S in J precej matratauser posted image ,potem je pa spodaj čist razpištoljenuser posted image Jaz pa trenutne ne morem priskočiti na pomoč,kot si on želiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
27.5.2008 14:36:33   
pikovit
Punce a sem vam povedala,da je jutri sreda in moj dan za odhod v MB na razgovor.Mašina je šlo hitro.Takrat se mi je pa zdela še cela večnost pred manouser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
27.5.2008 14:39:47   
pikovit
No zdej grem pa mal počivat.Joj kaj bi dala za eno čokolado Milka.user posted image A se katera javi in je tako dobra,da mi jo prinese?Uno ta veliko z lešnikiuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
27.5.2008 14:40:57   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Gigi tuširanje je projekt tisočletja,ampak danes upam,da bo že boljše.Jap imam pa banjo.Gre počasi.Step by step.Pa še moj mi mal pomaga.No pa sem ugotovila,da je bolje,da ne,ker ga S in J precej matratauser posted image ,potem je pa spodaj čist razpištoljenuser posted image Jaz pa trenutne ne morem priskočiti na pomoč,kot si on želiuser posted image user posted image user posted image

Pikovit, zakaj pa tvojega sever in jug matrata, sploh pa ne vem, zakaj bi bil razpištoljen zaradi tegauser posted image
Pa super hura jutri za sredo, dobro se zmeni, da če ne prej, štartaš po počitnicah.

A so se ti tisti za službo že kaj javili?

A ja, pa še glede mojega zunanjega spolnega partnerja, če bi ga ti videla, bi tudi hotla...Pa ni noben latino lover, ampak čisto normalen življenjski tip, ampak ima pa nekaj v sebi...joj joj joj, spet štala, k preveč mislim nanj.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
27.5.2008 14:42:01   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Sapi, too late! user posted image  Sem takrat že opravila s svojo "dildokamero" (op. povzeto iz knjige Noge gor,pa bo!, ki jo mimgrede še nisem prebrala. Sej je fajn, ampak spet ne za dol past. Ko preberem dobi Pikovit, potem pa kera hoče)
Gigi, ti si vir utehe za moje težave!user posted image  Ja sej tako sem naredila, ampak se mi je zdela prava umetnost vse posrkat notr do zadnje kaplje. No sej če glih ena kaplja notr ostane, najbrž ne bo tragedija, mam itak 4...
Sicer pa me danes SPET glava boli. Mislim, da me vsak dan že dober teden. Pa mene drugač nikol.
In pa..tole pa je info za GIGI in Miško...je moj libido na nuuuliii. Me ne gane. Noben. Včeri zato nisem izkoriščala ponedeljka z dr.D.
Res , prov ni mi. Moj more sam "vežbat" za finale na punkciji. Z Levanko i Desanko. Grozno.user posted image user posted image

Zakaj pa ti misliš, da sem odstopila ponedeljke?
Takrat se nobeni nič ne da...in če mene spomin na vara, dela moj dr D. punkcije in ET v četrtkih

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
27.5.2008 14:44:48   
gigi1
Zvezdica bolj moraš pazit nase in počivat. Ti sploh, ker maš user posted image  user posted image ! Verjetno se ti vse še bolj intenzivno dogaja kot meni.
Pri Donatu malo počakaj, da gredo mehurčki ven. Zjutraj js spijem kavo in čaj in po nekaj požirkih čaja že šibam na Wc. Če ti je slabo pa prej pojej kakšen kos kruha.

Pikovitka, ti pa lepo skrbiš za nas user posted image . Js nimam nobenih težav z zapeko. Sam te vetrovi me dajejo. Po mojem tudi zaradi več sadja. Prej sem jedla bolj zelenjavo, ravno zaradi tega, ker mi je sadje delal preglavice s kislino in vetrovi. Zdej pa ni kej.. Što se mora nije teško user posted image .

Si mislim, dokler ne začnem  user posted image  bo še vse u redu user posted image

Hedi no vidiš, saj smo na začetku vse približno isto nerodne. Jutri bo že bolje. Boš pogruntala, kako na hit ven dobiš, preden te začne vakum za...bavat. upam, da bo glava kmalu bolje.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
27.5.2008 14:47:38   
pikovit
Mismis  ja moj J ker je Brazilskiuser posted image in S ker je dvojni hribčekuser posted image Kako si že enkrat napisala,ko stopiš v lokal se dvigne miza al kako žeuser posted image user posted image user posted image Ta mi je bila res svetovnauser posted image

Miska pa da mi je videti tega tipa.Bi si jaz tudi lahko spočila očke mojeuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
27.5.2008 14:48:56   
pikovit
Gigi ampak to je čist normalno,da nosečke napihuje.Spada med user posted image  znakeuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?