|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
27.5.2008 12:55:47   
mismis
Gigi

mislim, da ga je meni ostala 1 škatlica od zadnjega postopka.
Bom pogledala, ko domov pridem pa ti javim na ZS.

Kar se tiče mojega polovnega partnerja, se mi pozna, da sem čisto zmedena, samo da pomislil nanj.
Ko se spomnim, mi gre samo una od Novkoviča po glavi: "Dok svira radio, šta bi ti radio...!

Zvezdica, dober ulov danes ti želimuser posted image

Pinki2, čestitke za dva user posted image  Lepo ju čuvaj še naprej...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
27.5.2008 12:58:48   
sonček33
Mismis - kako je reagiral? Sej se samo še smeje. res. On je veliko boj za dva kot jaz. Nio, ne me narobe razumet. Zelo zelo sem vesela.  Ampak dva sta velik zalogaj :)

me daš na seznam uz 10.6.

Sicer pa nobenih znakov. Prav želim si, da bi mi vsaj mal slabil... Da bi vedla, da je vse res.

WP - tista punca na moji desni, ki se je nasmehnila - je moja najboljša prijateljica. user posted image Je ob novici še bolj jokala kot jaz. Še nekaj mi povej. A ti delaš v LJ? na M cesti?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
27.5.2008 12:59:41   
gigi1
Miška 100x hvala.
Ti a tale tvoj polovni je neki pjevač, da ti sam eni čudni komadi po glav hodjo user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
27.5.2008 13:01:58   
pikovit
čao bejbe moje,

matr tole poležavanje me ubijauser posted image Tolk mam še za narest,jaz moram pa ležat.Pišuka komaj se preoblečem in umijem,da vam o tuširanju ne govorimuser posted image

gigi,ko ti bo zmanjkalo utrogestana ,boš dobila nove.Verjetno dabroston tabletke.Kar pokliči sestre in jim povej.

Zvezdica ima ločevačno prehranjevanjeuser posted image Včeraj bruh bruh-pa slabo,danes meso,jutri spanjeuser posted image Hvala bogu za vse touser posted image user posted image -želim ti čimmanj slabosti in bruhanja.predvsem pa veliko uživanja v user posted image

Pinkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
27.5.2008 13:02:18   
sonček33
gigi - a ti ješ Buscopan?

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 27.5.2008 13:03:36 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
27.5.2008 13:03:36   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: pinki2

ojla punce se javljam po dolgem času.
mišmiš včerejšni ultrazvok je pokazal 2  user posted image in srčka tudi že utripata,
sem srečka nosečka 8 tednov ,za enkrat sem kar vredu razen slabosti in vstalih nadlog!
18.6.08 imam NS

vsem novim  eno user posted image za srečo ,svem starim so borkam pa pošiljam štorkljo na obisk in držim pesti da vam čim prej uspe.

lepo se mejte in veliko se smejte

Pinki super user posted image user posted image user posted image user posted image

Mal slabosti nič ne škodiuser posted image , samo da sta user posted image user posted image ok!

i belive i can fly....

(odgovor članu pinki2)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
27.5.2008 13:04:18   
sonček33
Pinki super za dva. Super za srčka!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
27.5.2008 13:05:46   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

O Zvezdica zaspanka si se le pojavila user posted image . Kaj je to danes? Včer vse brez mesa, dans pa mesni burek??? No kdaj greva na kofe? Js sem ta teden brez avta. No, moj ga ma na servisu in se veselo z mojim prevaža...

Gigi...jast sem en čudak. Smrdi mi puran in piščanec, jem govedino in preklete melancane že 5 dni. Sita sem jih prpravljat ampak samo to mi pašeuser posted image

Kar se kave tiče, čet ali petek, jast tudi danes avteka peljem na servisuser posted image .

Zdaj pa k resnim zadevam, mene boli na levi strani...tam kjer ni jajcevoda, mislite da je kaj narobe?

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
27.5.2008 13:06:43   
gigi1
Sončica, men dans zgleda ne kaže tvojih šumnikov. Po mojem si me vsprašala če jem Buskopan. Ka 3 x 1 . Kar na 8 ur istočasno kot utrogestan. Men je na SIII rekla, naj ga zdaj na začetku kar redno jem, pol pa po potrebi. A teb ni nič rekla? Kaj pa za slončkanje?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
27.5.2008 13:06:52   
Zvezdica
Mismis hvalauser posted image

pikovitka, kaj je s tvojo roko?

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
27.5.2008 13:08:25   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

zunanji polovni partner

a veš, da v ruščini beseda polovni pomeni spolni user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
27.5.2008 13:10:43   
sonček33
Gigi - ma me to zjezi, ker tako čudno povedo. men je sestra rekla, naj grem po recept za Buscopan  k svoji osebni zdravnici. In da je to proti bolečinam po potrebi. Zdaj pa ti praviš čist drugače. Ma kaj naj zdaj. 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
27.5.2008 13:12:08   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

zunanji polovni partner

a veš, da v ruščini beseda polovni pomeni spolni user posted image user posted image user posted image

HAHAHAHHHAAHAHAH Ledenka. Si pa Miško v srž problema zadela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
27.5.2008 13:15:49   
ledenka

zunanji polovni partner

HAHAHAHHHAAHAHAH Ledenka. Si pa Miško v srž problema zadela user posted image user posted image user posted image

ah, od slinjenja ni neke škode user posted image user posted image user posted image  in mal hitrega utripa srca je čist super, ker to dobro prekrvavi maternico user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
27.5.2008 13:19:19   
hedviga
Aha, se pravi, samo četrt vodice šutnem v prvo ampulo, potegnem ven k preostali vodici, potem četrt te mešance spet v naslednjo ampulco, potegnem ven  itd? A sem prav razumela?
Ja, upam, da bo to kaj boljše šlo, ker tole....mism....joj...user posted image user posted image
Upam, da sem vse ok nardila in da so jajca začela rast...user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
27.5.2008 13:24:32   
mismis

zunanji polovni partner

No vidiš, zdaj pa imam, ker pišem tako polovično, potem se pa moje želje tu kažejo user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
27.5.2008 13:24:42   
gigi1
Zvezdica nič nisiu povedal kolk te boli pa kolk časa. Če je to zdej krajši čas odkar si prišla domov, verjetno samo otroc javljajo da rabjo mal počitka. Lahk je tud prebava - si čreva šokirala z mesnim burekom.

Povej mi kolk ti Liama kaj  dviguješ in nosiš zdej. Baje imamo omejitev 3kg! Js že iz trgovine več prinesem, pa fejst mirkam, če mojga ni zraven.

Sonček buskopan je proti krčem. Dajo nam ga zato, da krči ne sprožijo spontanega splava. V bistvu ima progesteron podoben učinek. Samo 2x nas probajo zavarovat. Meni ga je tudi napisal moj os. dr. Na tistem listu, ki si ga dala os. dr. je pisalo tudi, da ti mora napisat rp za dabrostone in da se buskopan jemlje po potrebi - torej če imaš kakšne krče. No meni in še za eno vem je pa rekla, da naj ga kar jemljemo redno nekaj časa. Sej men tud ni jasno kolk časa. Uni je osebna zdravnica pol neki govorila, da to pa ni ok, da jemlje redno. Mah,...pojma nimam. Sem se odločla, da se bom držala navodil GK, k osebni tko o teh postopkih bolj malo vedo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
27.5.2008 13:26:45   
lara light
Lepotičke moje, izgubljeno bitje se vam oglašauser posted image ...
Koliko srčkov ???!!!!!user posted image  Bravo, iskrene čestitke vsem! Abra,user posted image Sončekuser posted image  in vse ostale...lepo,lepo, zelo sem veselauser posted image user posted image user posted image !

Pikovit? kaj si pa ti ušpičila? Roka, beremuser posted image ? Upam, da boš čimprej ok.user posted image

Tople pozdravčkeuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
27.5.2008 13:26:54   
mismis

Miška 100x hvala.
Ti a tale tvoj polovni je neki pjevač, da ti sam eni čudni komadi po glav hodjo user posted image

ja Gigi, pjevač tuge...user posted image
V bistvu je v moji glavi totalna zmešnjava, sploh kar se tiče pesmi in besedil.
Je pa res včeraj pel...ne boš ti meni zizike majal, a ima to kakšen poseben pomen user posted image  

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
27.5.2008 13:27:02   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Aha, se pravi, samo četrt vodice šutnem v prvo ampulo, potegnem ven k preostali vodici, potem četrt te mešance spet v naslednjo ampulco, potegnem ven  itd? A sem prav razumela?
Ja, upam, da bo to kaj boljše šlo, ker tole....mism....joj...user posted image user posted image
Upam, da sem vse ok nardila in da so jajca začela rast...user posted image

Ne, ne. Iz obeh ampulc naenkrat potegneš vso vodico. Po četrt nafilaš v vsako flaško posebej, pol pa iz vsake flaske posrkaš vse kar je not. Sej ne vem, a je dost razumljivo?

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
27.5.2008 13:28:17   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Lepotičke moje, izgubljeno bitje se vam oglašauser posted image ...
Koliko srčkov ???!!!!!user posted image  Bravo, iskrene čestitke vsem! Abra,user posted image Sončekuser posted image  in vse ostale...lepo,lepo, zelo sem veselauser posted image user posted image user posted image !

Pikovit? kaj si pa ti ušpičila? Roka, beremuser posted image ? Upam, da boš čimprej ok.user posted image

Tople pozdravčkeuser posted image

joj Lara, tebe pa že dolgo ni bilo tukaj, mislim da sem te nazadnje zasledila na borbi, da greš septembra v postopek, potem se pa tudi nisi več javljala.
Boš zdaj malo več z nami?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
27.5.2008 13:30:24   
gigi1

Je pa res včeraj pel...ne boš ti meni zizike majal, a ima to kakšen poseben pomen user posted image  

Opa! Podalpski Vlado Kalember. Ti, da ja ni mami preveč s sojo futrala, pa so mu zizki srasli user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
27.5.2008 13:33:53   
Zvezdica
Zvezdica nič nisiu povedal kolk te boli pa kolk časa. Če je to zdej krajši čas odkar si prišla domov, verjetno samo otroc javljajo da rabjo mal počitka. Lahk je tud prebava - si čreva šokirala z mesnim burekom.

Povej mi kolk ti Liama kaj dviguješ in nosiš zdej. Baje imamo omejitev 3kg! Js že iz trgovine več prinesem, pa fejst mirkam, če mojga ni zraven.

Gigi, boli me cca 1 teden. Takole je, če se klatim okoli, potem jem, me začne bolet. Dvigujem glih ne tamalga, ker tehta 21 kg in je precej velik...ima nogice in hodi Že normalno ga sploh ne dvigujem, ker je tok kg kar težko. Sicer pa je nekaj, prebava me matra, ampak boli me tam kjer je jajcevod, če počivam je ok. Po moje je treba počivatuser posted image , ma to je tako zoprno.
Jast sam upam, da bo vse ok.  Res.

Zakaj vi jemljete buscopan?

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
27.5.2008 13:38:06   
mismis
Zvezdica,

kaj pa kaj do doktorja iti?
Če te fino boli, rajši pojdi, če ne pa še malo zaglumi, bolje to, kot da je karkoli narobe, potem pa si boš očitala.

Hitro pot pod noge in tetici zdravnici

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
27.5.2008 13:39:34   
mismis

Opa! Podalpski Vlado Kalember. Ti, da ja ni mami preveč s sojo futrala, pa so mu zizki srasli user posted image  user posted image  user posted image

Kaj pa drugega, neću ni ja svašta...user posted image
Zna biti, da so mu pa v tem primeru bolj moje zizike, kot njegove lastne, hodile po glavi...
Čeprav ni včeraj padla majčka z dekoltejem imam vseeno kaj pokazati

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?