Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 23:41:03
|
|
|
|
julci
|
Ja nč grem svoje rolete spusti,sem zaspana ko se vidi da sem dve noči spala manj kot 2uri,da sploh ne govorim klolko je blo skup.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.5.2008 7:35:55
|
|
|
|
mateyka
|
Alina
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.5.2008 8:03:23
|
|
|
|
Laubica
|
ALINA IN KT -ČESTITKE ZA OBMESEČNICO
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.5.2008 8:05:52
|
|
|
|
Laubica
|
DODI IN NJENI DVOJČICI in MOJ MALČEK PRAZNUJEJO DANES OBMESEČNICO-ČESTITKE VSEM SKUPAJ
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.5.2008 8:22:05
|
|
|
|
KT
|
VIDA & VILMA in seveda mamici Dodi en zvrhan koš čestitk ne smemo pa pozabiti tudi na očija Dodika - čestitke
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.5.2008 8:23:02
|
|
|
|
KT
|
Hvala punce moje za čestitke ob Alinini obmesečnici - še malo pa bo ena ceeeeeela svečka. Še enkrat hvala punce
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.5.2008 10:21:36
|
|
|
|
julci
|
VILMA in VIDA vse najlepše za vajin prvi rojstni dan, naj bo vedno vajina življenska pot s cvetjem,srečo,zdravjem in ljubeznijo posuta bo, naj vama vedno toplo sonce sije,to naše srčne želje so. Čestitke tudi mamici DODI in atiju DODIJU za vajini korenjakinji.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.5.2008 10:23:43
|
|
|
|
julci
|
Danes pa praznuje svojo malo svečko tudi TIMON in mamica LAUBICA. Vse najboljše za obmesečnico
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.5.2008 13:29:28
|
|
|
|
KT
|
TIMON vse najlepše za obmesečnico & seveda čestitke tudi mamici
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.5.2008 13:52:16
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica DODI IN NJENI DVOJČICI in MOJ MALČEK PRAZNUJEJO DANES OBMESEČNICO-ČESTITKE VSEM SKUPAJ se podpišem
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.5.2008 16:30:49
|
|
|
|
neli99
|
dodi naj tvojima malčicama, ki zdaj postajata vedno bolj damici vedno sije taka mavrica ... tebi dodi pa ... zdaj gotovo obujaš spomine na svoj najtežji porod. karkoli je bilo je minilo in deklici sta res dve sončici. čestitke mamici. timon ... kot tile kužki meseci brzijo, naj se tudi tvoji mamici vpletejo v lep in trajen spomin.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.5.2008 16:50:35
|
|
|
|
dodi
|
Neli-kako si to lepo napisala...kar malo solzic sem spustila.... vsem,pa hvala za čestitke...tako ste pozorne...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.5.2008 17:09:39
|
|
|
|
Laubica
|
Moski pride s prelepo zensko k juvelirju in si je skupaj z zensko nabral za vec kot 50.000 evrov draguljev in nakita. Ko je bilo treba placati, je moski vzel cek in nanj napisal celoten znesek. Prodajalec je bil nekoliko zmeden, ker moskega ni poznal. Ta je opazil zadrego in mu je dejal: 'Skrbi vas, ce je cek pokrit? V redu, takole bova napravila: ker je danes petek in so ze vse banke zaprte obdrzite cek in dragulje. V ponedeljek, ko boste vnovcili cek, boste poslali dragulje h gospodicni! Se strinjate?' Prodajalec je bil olajsan. V ponedeljek, ko je sel vnovcit cek, je zvedel, da cek ni krit. Prodajalec takoj poklice gospoda in ta mu odvrne: 'Cek lahko vrzete v smeti! Sem jo ze pokavsal.....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.5.2008 17:10:30
|
|
|
|
Laubica
|
tudi od nas
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.5.2008 18:10:32
|
|
|
|
dodi
|
TIMON-VSE NAJ NAJ ...ŠE MALO PA BO PRVA SVEČKA..........BRAVO MAMI.... ZA MAMICO....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.5.2008 19:56:14
|
|
|
|
dodi
|
No takole smo pozirali...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.5.2008 20:02:02
|
|
|
|
Duškica
|
Zelo lepi slavljenki in zelo simpatični starši!!!! VIDA IN VILMA ČESTITKE ŠE OD NAJU!!!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.5.2008 20:03:47
|
|
|
|
Duškica
|
pA ŠE TIMONU IN LAUBICI za obmesečnico!!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.5.2008 20:04:01
|
|
|
|
dodi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Zelo lepi slavljenki in zelo simpatični starši!!!! VIDA IN VILMA ČESTITKE ŠE OD NAJU!!! . ...in zelo okrogla mamica....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.5.2008 20:25:36
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Zelo lepi slavljenki in zelo simpatični starši!!!! VIDA IN VILMA ČESTITKE ŠE OD NAJU!!! . ...in zelo okrogla mamica.... Ah, dej, dej dodi, kaj ga pa strelaš - odlično izgledaš! Če pa mi ne verjameš, da resno mislim, pa še vedno lahko razmišljaš in sicer, da boste pri njunih 15ih skupaj hujšale - saj veš kako je to popularno med mladostnicami Pa dobro kje je majrim - jo že hudo pogrešam?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.5.2008 20:44:52
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Zelo lepi slavljenki in zelo simpatični starši!!!! VIDA IN VILMA ČESTITKE ŠE OD NAJU!!! . ...in zelo okrogla mamica.... Saj sem jaz tudi in ne prehitevaj, saj bo izginilo. Poglej koliko otročkov si spravila na svet in vsi ste fajn!!!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.5.2008 20:45:50
|
|
|
|
julci
|
Ah, dej, dej dodi, kaj ga pa strelaš - odlično izgledaš! sem tud sama tega mnenja pač nismo vse po juso narete
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.5.2008 20:46:33
|
|
|
|
julci
|
Pa dobro kje je majrim - jo že hudo pogrešam? rit si še na dopustu namaka
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.5.2008 20:54:11
|
|
|
|
dašabina
|
Vsem slavljenčkom do danes vse naj, naj... Imeli smo pregled kolkov in so bp, veliko vozičkamo, drug teden pa se dobiva z Makalo, , že komaj čakam... Uživajte....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.5.2008 21:06:13
|
|
|
|
Duškica
|
Pa dobro kofetkajta in slikico prosim!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?