|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
24.5.2008 21:22:31   
julci
To je pa za vse vas moje prijatlceuser posted image user posted image user posted image

"Usluga prijatelja še ne nar'di
in kdor udari, sovražnik še ni.
Resnično namero pa človek spozna,
ko vidi, kaj se skriva v globini srca."

Ni slajših misli,
kot je spomin preteklih dni,
zbledijo listi, usahne cvetje,
utihne smeh, veselo petje,
dušo objame sto skrbi,
a lep spomin
nikdar ne obledi!

Je vsako srečanje majhno rojstvo,
je vsako prijateljstvo lučka v srcu,
je vsak nasmeh zarja sreče in je nekje nekdo,
ki iz temnih oblakov prinasa sončno nebo.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
24.5.2008 21:23:27   
Duškica
Lepo napisano Julči!!user posted image user posted image user posted image

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
24.5.2008 21:31:04   
natasaom
čer..ma jest itak vse zamudim..vsem,ki praznujete želim vse najboljše..z nelli sva se imeli prav fino,ko smo kofetkali pri nas doma..so otročki poskrbeli za šovuser posted image ..pa hana ni bila nič ljubosumna,ko sva midva nataško merkala...fino je blo...

julči..blaga še nimam..ti kar po svoje nared,če lahkouser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
24.5.2008 21:33:16   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

čer..ma jest itak vse zamudim..vsem,ki praznujete želim vse najboljše..z nelli sva se imeli prav fino,ko smo kofetkali pri nas doma..so otročki poskrbeli za šovuser posted image ..pa hana ni bila nič ljubosumna,ko sva midva nataško merkala...fino je blo...

julči..blaga še nimam..ti kar po svoje nared,če lahkouser posted image

Nataša bom sicer še nisem začela,sem daanes na vrtu delala

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
24.5.2008 21:38:20   
natasaom
tud jest sem na vrtu delala cel dan pa še včeraj popoldan.pa jutr bo tud treba.
sej bom že počakala...user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
24.5.2008 21:39:25   
natasaom
grem še mal pred tv,da ne bo surle po bajt user posted image  je glih mal popustila

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
24.5.2008 21:41:33   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

čer čveke user posted image

ko luna trka mam jst čvekalno drisko, ko pa spusti, pa vam ven useka user posted image

pol pa ko začnete okvirčkat ...user posted image  ... pol pa moram po ta velik daljnogled da se pretolčem čez user posted image

punce jst sem preživela svoj prvi izlet z obema otrokoma ... pa ne sam preživela, mela sem se super. sem že skor pozabila da morajo gosti iz vljudnosti tut enkrat dvignit sidro in it domov ... sem se tok domače počutila pri naši natasiom ... sva slikale zajčke, pa kofetkale, pa čvekale, peter in hana sta nas zabavala. pa mojo natašo so mi ves čas nosili po rokah... ni čudno da mi pol ni blo za it domov user posted image

a ja še slikca ...

user posted image

a niso fletni user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
24.5.2008 21:51:31   
Duškica
Zelo fletni!!!!

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
24.5.2008 21:51:48   
Duškica
user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 25.5.2008 19:58:45 >

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
25.5.2008 11:10:49   
julci
lepo sonjčno nedeljoo vsem

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
25.5.2008 14:07:18   
neli99
... dan user posted image

natasa se mi tok dogaja, da ti tut sms ne napišem. upam da si dobila CD, če ne pa napiš, pa še enkrat pošljem.

punce jst sem se naplesala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po kokih letih, tega tut razmišljat ne grem, ker bo prehudo. no smo pol tako naredili, da sva dala natašo spat (petra pa tašča mal kasneje), pa sva šla na ohcet, pa tašča pokliče, če se bo ta mala zbujala. zadnje čase se vedno zbudi okoli 10h-11h zvečer. sem ji pa za vsak slučaj dala zvečer še eno uno kašico ... in mula je spala do 4h zjutraj user posted image user posted image user posted image

no tok dolgo nisva lumpala, ker so mene začele joške tiščat user posted image  ... jst pa brez unih blazinic. sem takoj laufala na wc pa papirčke tlačla not user posted image  ... me je ena mama gledala, pa sem sam rekla, da mamo dojenčka doma.

no sam tam ob ene enih, ko smo se že mal naplesal in dočakal torto, sva pa vseeno šla. da ne bo tašča predolgo dežurala.

zdej pa gledamo formulo ... a ne julčiuser posted image

še ena cvetka od nas. naš sine vidi mene, kako natašo obračam okoli in pol jst njo pustim na postelji in grem malo drugam in jo je sam skotalil čisto na drugo stran postelje user posted image ... mala je pa samo cvilila in se smejala user posted image

< Sporočilo je popravil neli99 -- 25.5.2008 14:21:04 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
25.5.2008 14:09:45   
neli99
user posted image user posted image user posted image  ... spet cele litanije, pa sam pozdravit sem hotla user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
25.5.2008 14:14:01   
neli99
a ja pa z motorjem sem se pelala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

včasih so bli to klapa motoristov in pol ko se kdo poroči pridejo in pospremijo poroko in pol nažigajo gas tam na gradu. no in moj dragi je dobil od ženina motor, da ga pelje ... sem mu cel dan težila da en krog me mora pa res pelat.

no in on me pele sam v vas pa nazaj domov ... mati moja ...  jst sem prestara za take vaje, to je čist predivje zame.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
25.5.2008 16:45:42   
natasaom
nelli cd še ni.bo pa najbrž jutr,ker pri nas poštar ob sobotah ne hodi..sej poslala po pošti,ane user posted image ..
mene je sonce osmodu ko sem na njivi krompir sadila..sedaj mam pa špehec ocvrt..peeeče..se mi pa zdi,da moje roke 5-6 let niso sonca vidle,ker imam vedno rokave do komolcev,danes sem pa majico brez rokavov oblekla,da vsaj malo barve dobim..

no.želim vam lepo nedeljo

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
25.5.2008 19:32:11   
julci
zdej pa gledamo formulo ... a ne julči

Neli ne me spomnt,sem bla jezna ko user posted image ,ker rdečima ni šlo,sta ga take kvasla da  bi jiva lopnila čez tv.user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
25.5.2008 19:33:38   
julci
Nataša dans je ja gospodov danuser posted image tk da je delo prepovedano-se spravlam likatuser posted image user posted image user posted image user posted image pa nekot nimam delodiša.A ga ma kera kaj viška.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
25.5.2008 20:49:17   
Laubica
ČERRRRRRRRRRR -Moram vam povedat da sva ravnokar gledala 5 moških. com in je bilo-SUPERRRRRRRRRRRRRRR-priporočam ogled
Včeraj in danes smo imeli polno hišo obiskov tak da ni bilo časa prit vas pozdravim -vidim da se je nekaj dogajalo grem brat pa še pol kaj napišem

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
25.5.2008 20:55:19   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica

IZVIRNO SPOROČILO: dodi

IZVIRNO SPOROČILO: Duškica

Zelo lepi slavljenki in zelo simpatični starši!!!!

VIDA IN VILMA ČESTITKE ŠE OD NAJU!!!

.user posted image user posted image user posted image ...in zelo okrogla mamica....user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj sem jaz tudi in ne prehitevaj, saj bo izginilo. Poglej koliko otročkov si spravila na svet in vsi ste fajn!!!
se podpišem pod Duškicouser posted image user posted image user posted image

JULČI-lepo si napisalauser posted image user posted image user posted image

NELI,NATAŠOM-FUL STE FLETNI in super da ste se srečaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

NELI-jaz tudi nisem za motorje,moj pa skozi sanja da bo čopera kupil in da se bova vozla okroguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
25.5.2008 20:56:48   
Laubica
Moram se še pohvalit-da smo danes šli na trikotno jaso-na Pohorju in sem sam gor prinesla našega malčka,ati pa doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem sama na sebe ponosnauser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
25.5.2008 21:29:55   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Moram se še pohvalit-da smo danes šli na trikotno jaso-na Pohorju in sem sam gor prinesla našega malčka,ati pa doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem sama na sebe ponosnauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za podvig

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
26.5.2008 5:57:40   
julci
Dobro jutro vsem skupaj in lep dan vsem.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil julci -- 26.5.2008 5:58:02 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
26.5.2008 6:07:44   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Dobro jutro vsem skupaj in lep dan vsem.user posted image user posted image user posted image
JULCI-ENAKOuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
26.5.2008 6:39:30   
viator
Dobro jutro še od mene,

spet z zamudo vsem, ki ste praznovali - KT in Alina, Laubica in Timon, Makala in Lana,  (z zamudo) vseee najboljšeeee!!!! Še posebej pa mladoma gospodičnama Vilmi in Vidi ter njunima staršema - za dopolnjeno 1. leto - to je bil velik dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolk luštne slikice - od Neli in Nataše, pa julči in Hane, Pa Lana od Makale...jaz ful rada gledam fotke. 

Laubica...pravi planinci steuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Neli - vau, dobro sta ga zažuriralauser posted image user posted image user posted image . Hmm, motor..mislim, da me ne ne bi gor dobili, tud za en krog ne...

Stephanyuser posted image user posted image - upam, da se bo Klemen hitro spet ujel in ne bo joka v varstvu.

Pri nas..vikend klasično. Sobota žurka - praznovali rd od prijateljice, v nedeljo okrevanje..na pa je spet ponedeljek.

Vsem skupaj pozdravček...tistim, ki ste že v službi.naj hitro mine..

< Sporočilo je popravil viator -- 26.5.2008 6:53:13 >

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
26.5.2008 13:20:35   
neli99
dan user posted image

... da ne bo predolgi čvekalni molk user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
26.5.2008 13:45:20   
neli99
... jst sem pa sitna. sej ni nič tragičnega, pa cel kup malenkosti. sine me jezi: zjutraj je vstal že ob pol 7 (ene dve ure prekmalu), pol noče nič jest, pol je pa samo še siten in zaspan, po pa zaspat ne more ker je lačen ... no ga je vseeno zmanjkalo ...

pa rit ma spet tako fejst vneto user posted image user posted image user posted image .  zdej mam pa na sumu grozdje. že zadnjič se ga je najedel ko je blo pol par dni katastrofa. zdej pa isto ... pol pa sračka ves čas, pa ne pusti previjat, tuli, brca se obrača ...

pa ta mali rastejo zobki, pa ne mara zelenjavce, pa šraufa jo ker je zaprta ...
ma cel kup malih sitnosti ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...
Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?