DaisyE
|
Oj pupe moje, kako znate vi mene potolažit in v dobro voljo spravit. Hedi, tale izraz - kareraste pikice je pa svetski. Sem se tolk režala. Bom jih lovila po Krvavcu, mah še na Vitranc jih grem lovit, če bo treba. Sam da bojo. Zvezdica, kako počutje? Kaj bolše, al ti je še slabo? Abri, moj si sicer zasluži brco v rit in to kar pogosto, ampak tokrat je pa izjemoma nedolžen. Verjela ali ne, nima izpita. Bi me lahko samo na belanco naložu in z biciklom kam odpelu. No, saj, kaj pa veš, mogoče bi blo pa to Janici in Ivici všeč, ko sta bolj športne narave. Saj res, mogoče je pa ta fragmentacija posledica športnih poškodb. Si pa tako lepo napisala, da sem kuj boljše volje. Gigi, žarnica mu je usekala, takoj ko je hotu luč prižgat. Pol se je malo matral, ampak je na koncu obupal in vse opravil ob soju stropnih svetilk. Po ETju sta se pa s Čedotom lotila popravila, pa še Merlo je prišel, pol so pa družno ugibali kaj naj. Mislim, da so se zedinili, da je najbolje vzdrževalca poklicat. Še so pametni dedci na svetu. Dajamaja, nič nisi bogokletna, je blo res bolj na izi nagaženje. Mojmu avtu se komaj kaj pozna, ma malo bojnih ran, unmu revežu sem pa odbijač speštala. Pa obema so šli živci, ampak sva bla oba kulturna in smo se fino zmenli. Vsaj dileme ni blo, kdo je kriv. Sem se odločila, da maš kar prav. Zdaj jih je tolk pribilo v maternico, da se še gnezdit ne rabita. Mami za vse poskrbi, če deca noče. Mi je pa v čast, da si disciplinsko za moje purgere riskirala. Rubin, tole je moj 4 IVF, rezultatsko najslabši do zdaj, pol sem pa malo črnogleda. Ampak je pa tolk fino prebrat, ko nekdo kaj takega napiše. Si mi kar dvignila moralo. Uspešno stopko. Si jo daš sama? Mlinčka, hvala za kofi. Vedno paše. Ja mismis, če se purgerji primejo, bodo imeli kompletno smučarsko opremo še preden bodo shodili. Od malega je treba začet. Kajsica si me klicala, pa nisem slišala, ker sem bla v horizontali, pol sem pa v ZD po bolniško šibala, tako da ni blo časa. Če si me hotla potolažit, se ti iz srca zahvaljujem, če je pa kaj nujnega mi pa kar napiš, pa te pokličem nazaj. Saj veš, da sem jaz bolj leve sorte pri teh telefonijadah. Ne bit huda name. Arnejči, a si že pokonc? Kaj pravi Lučka? A se ma namen jutri ugnezdit? Mater mam jaz zate en dober občutek. Ne vem točno, kaj pomeni, da je celica fragmentirana, ampak vem da ni ok. Pri hudi fragmentaciji gre pač vse v maloro. Reško je moje rezultate komentirala tako kot vedno - da nisem plodna. Mi je razložil, da z donorsko jajčno celico bi takoj zanosila, ampak, da imamo za to še čas. Sem ga malo debelo gledala, pol je pa reku, da pri meni ni kaj izbirat, ker je tako malo celic, pri našmu je pa veliiikooo za izbirat, pol se pa nisem več sekirala, ker vidim, da je spet malo pomiksal pojme. Očitno ga je žarnica iztirila. Mala81, upam, da bo naslednji UZ ok in da boste štartali. Si mislim, da ni nič hudga, ampak se ti pa verjetno že kar vleče... Je pa tale dr. Vlaisavljevič definitivno eden najboljših na področju IVF. Pikovitek, upam, da z nogo ne bo kaj hudega narobe. Bom nehala sr_at, če ti tako praviš. Prav maš, Hrvati se ne dajo. Pa ne pozabit povedat, kako bo z nogo. Bravo sonček!!!! Tole si pa zaslužiš. Svet je res poln lepih rožic tete pehte. Julija čestitke za stopko. Vprašam isto kot Rubin - si jo daš sama? Ledenka in pija hvala za navijanje. Pija z arnejo sta me pa zdaj toliko prehvalile, da sploh ne bom upala z vama na kafe, ker ne bom mogla tega standarda dosečt. Kar se pa kil tiče, se pa jaz ne sekiram. Če me bo kdo kdaj po tem sodil, se pač meni ni treba ubadat z njim. Jih mam že od nekdaj preveč, pa sem že vsega hudga navajena. Tolk govorim o njih pa zato, da se bom počasi psihično pripravila kakšno dol dat. Pa ne zato, da bom boljše zgledala (tist itak že zdaj zgledam ), ampak zato, da se bom boljše počutila in zato, da preverim Reševo tezo o kilah. Kar se tiče pa tega, da navijamo za Slovenijo, vas moram pa malo dopolnit. Jaz po novem navijam še za purgere. Nekako so mi prirasli k srcu. Lep večer vam želim. Tudi tistim, ki sem jih pozabila omenit.