Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 23:25:21
|
|
|
|
Freycha
|
hehe faca si rumba
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 23:49:51
|
|
|
|
madejka
|
Jaz še vedno ne vem, kje si mela trebuh freycha Mislim, saj vem, da ga imaš, samo na slikah ga nisem našla Grem tud jaz Nočko!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 7:12:39
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro klepetulje!!!! Jst sem včeraj samo padla v pojsteljo...še sanjala sem kolk sem utrujena...adijo pamet.... kavica, čaj , shake,..karkoli pač pijete....
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 7:35:00
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Afnica to pa je bil lep prizor!Kaka lepo! Čestitke Juliji za zobke! Ajvy hvala za kavo!A bi se danes dobile okoli 13 ure ko greš ven?Daj pošlji mi na ZS telefonsko in se slišiva! a uredu? Sem vesela da je piknik uspel.Bi prosila za geslo, če ga lahko dobim! Midve z Žano sva včeraj bile pri moji mami, možek pa je doma kuhal kosilo.V novem stanovanju so luči namontirane. Ta teden imam veliko pranja cot in likanja ker gremo v nedeljo na morje.Komaj čakam. Upam, da bo vreme uredu!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 8:04:49
|
|
|
|
zvesta
|
Jutro, punce! Najprej FOTKE! Sem jih naložila v album, geslo je enako, kot ga je dala Freycha. Sama sicer vaših fotk še nisem imela časa pogledati, ampak se že v naprej strinjam, da se da geslo tudi tistim, ki niso bile na pikniku. Imam še eno prošnjo za vse ki ste slikale: A mi lahko slike z Izakom pošljete na zvestaAFNAgmail.com? Če se vam ne da delati izbora, pa lahko tudi vse. Ker jih iz albuma ne gre shranjevati. Vsaj meni ne. Zdaj mam alarm, pa pridem še potem piknik pokomentirat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 8:08:05
|
|
|
|
Freycha
|
Dobro jutro! mala se je zbudila že ob pol sedmih, ampak sem ji dala flašo in je začuda zaspala nazaj, jaz pa nisem več mogla madejka je rumba zbrisala trebuh oz. ga je odrezala kar ne bi bilo slabo, če bi mi kdo to naredil tudi v živo, ker sam noče it nikamor Ok, igračke: trenutno imam v lasti - zelene grabljice - od Chicco-ta neko račko na krogu, ki je tudi ropotuljca (v bež/rumeni barvi) - od Tinylove verjetno za na voziček ogrodje, pa trije okrogli obrazeki (bunkice), ki jih premikaš po palici - isto od tinylove kot neko pisano rožico, ki jo tudi očitno lahko nekam pritdiš. Pa na eni strani ima očitno piskača (katerega ne morem sprobati, ker Dita še spi ) Javite se lastniki teh igrač
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 8:20:24
|
|
|
|
zvesta
|
Pa še komentar na piknik, zdaj ko je Izak šel že na prvi lepotni spanec. Imeli smo se super. Izak je užival 100/h, tako, da tudi spati ni utegnil, kar za njega običajno ni problem. Zato smo morali pobegniti med prvimi , pa je bilo zvečer še vseeno veliko joka od preutrujenosti. Pa tudi danes ga je vzelo že sedaj, pa običajno gre spat ob 10h. Mora nadoknadit (jaz bit tudi ). In če mene vprašate, bi moral piknit trajati dalj časa, če ne vsaj 2 dni . Da bi se lahko posvetila malo vsem soforumašicam. Tako pa mi je še najbolj žal, da nisem kakšno več rekla z Ajvy, Arijano in Taši. Punce, a ne, da moramo piknik še ponoviti? Tako, zdaj grem pa malo pospraviti. Imam še od peke peciva nametano vse po kuhinji. Pa razpakirat včerajšnje zadeve. Pa igrače moram prebrat in jih nekaj pospraviti, ker se jih je nabralo zdaj preveč in se z nekaterimi sploh več ne igra.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 8:24:33
|
|
|
|
zvesta
|
In še za vse, ki ste prosile recept. V bistvu sem improvizirala recept za meni najljubšo torto (pač obliko sem prilagodila). Pa vam pofotkam še, kak bi naj torta zgledala. Jagodno-skutna torta Čokoladni biskvit z lahko kremo je kot poezija! Za 12 kosov potrebujete - 6 rimenjakov
- 250 g sladkorja
- 1 zavitek vanilin sladkorja
- 6 beljakov
- 1 žličko pecilnega praška
- 140 g moke
- 60 g kakava v prahu
- 600 g majhnih jagod
- 200 ml smetane
- 3 zavitke utrjevalca za smetano
- 500 g nemastne skute
- 6 čokoladnih poljubčkov
1. Pečico segrejte na 175 stopinj (ventilatorsko na 155). Penasto stepite rumenjake s 90 g sladkorja in z vanilin sladkorjem. Beljake stepite in zraven vsipajte 90 g sladkorja. Sneg iz beljakov umešajte v rumenjakovo kremo. Kakv v prahu in pecilni prašek presejte čez moko in umešajte. Pekač (premera 26 cm) namastite samo po dnu, napolnite s testom in v ogreti pečici pecite približno 40 minut. Biskvit vzemite iz pekača in počakajte, da se ohladi. Nato ga dvakrat vodoravno prerežite. 2. Jagode oplaknite, očistite in osušite ter jih polovico na drobno narežite. Smetano čvrsto stepite z zavitkom utrjevalca za smetano. Zmešajte skuto, 70 g sladkorja in 2 zavitka utrjevalca za smetano. Nato rahl umešajte stepeno smetano. Odvzemite 1/3 mase. 3. Čokoldane poljubčke ločite od vaflja in umešajte v tretjino kreme (vaflje uporabite drugje). kocke jagod umešajte v preostalo kremo. 4. Spodnji in srednji oblat premažite z jagodno kremo, zgornjega pa s kremo iz šokoladnih poljubčkov in položite drugega na drugega. Okrasite s preostalimi jagodami.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 8:27:40
|
|
|
|
zvesta
|
Freycha: tebe bi pa prosila za recept tvojih trikotničkov. So bili zelo dobri. prvič sem jih jedla podobne na svoji poroki, pa že od takrat iščem recept.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 8:56:57
|
|
|
|
bačko
|
Freycha a bom lahko dobila geslo, da vidim kako ste uživale?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 9:12:51
|
|
|
|
angel_rebelde
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Freycha a bom lahko dobila geslo, da vidim kako ste uživale? Jaz tudi, jaz tudi
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 9:18:37
|
|
|
|
bačko
|
A_R:Kako pa si drugače?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 9:19:06
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde IZVIRNO SPOROČILO: bačko Freycha a bom lahko dobila geslo, da vidim kako ste uživale? Jaz tudi, jaz tudi pa še jst, prosiiiiiim
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 9:24:48
|
|
|
|
Češnca
|
Sicer sem že prebrala, da ste se mele noro lepo in da so vaši pikci tudi za ponovitev. Pohvale organizatorkama za idejo in izvedbo!!! Anžej mi na tleh razgraja, joj kakšen razbojnik je! Povsod leze, vse razišče in še komentira zraven.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 9:26:01
|
|
|
|
bačko
|
Češnca a niso zanimivi?Prav smešni so ko imajo svojo govorico.Jaz se Žani prav nasmejem!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 9:30:18
|
|
|
|
Češnca
|
Ja bačko, res je. Pa kakšne zganja pri kosilu! Si sploh ne predstavljam, da bi bil sekundo pri miru!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 9:30:38
|
|
|
|
madejka
|
Jutro! jaz grem tud zdaj nalagat slike. Geslo bo enako! Imam eno idejo: a bi zbrale vse slike in videe skupaj in spekle na Cdje? Se tud jaz javim, da to nardim!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 9:44:06
|
|
|
|
tejči77
|
evo, še moje fotke s piknika najdete v albumu, geslo seveda enako.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 9:44:43
|
|
|
|
tejči77
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Jutro! jaz grem tud zdaj nalagat slike. Geslo bo enako! Imam eno idejo: a bi zbrale vse slike in videe skupaj in spekle na Cdje? Se tud jaz javim, da to nardim! jaz sem seveda koj zato.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 9:49:33
|
|
|
|
madejka
|
Zvesta, Tejči kake lepe fotke! Tejči full dobre portrete si slikala! Ona Majeva je še posebej lepa
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 9:52:32
|
|
|
|
tejči77
|
tvoje so tudi lepe, ti si se celo spomnila da so zraven tudi mamice in ateji Men je samo žal da nisem več slikala.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 9:55:36
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77 IZVIRNO SPOROČILO: madejka Jutro! jaz grem tud zdaj nalagat slike. Geslo bo enako! Imam eno idejo: a bi zbrale vse slike in videe skupaj in spekle na Cdje? Se tud jaz javim, da to nardim! jaz sem seveda koj zato. jaz sem tudi za....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 10:00:40
|
|
|
|
zvesta
|
Sem pogledala vse do sedaj... Super fotke, res... lepe bodo za spomin... Zdaj imama pa dihurja v bajti in ga moram hitro zamenjat za sveže dišečega otroka...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 10:11:37
|
|
|
|
Afnica
|
Hello Fajn vas je bilo spoznat (čeprav sem ugotovila, da niti nisem vseh ...) Slike so lepe . Pa še kdaj!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 10:17:39
|
|
|
|
arijana..
|
Dan! Me smo tudi lepo spale in to do pol osmih vse tri. Katji je piknik očitno dobro del, saj je spala polnih 12 ur v enem kosu. Ta večjo pa cirkus čist prevzel, moj je reku, da ni mogel verjet, da je bila dve uri kot pribita na stolu in uživala. Meni pa je bilo v vaši družbi tudi fajn. Po pravici povedano sem šla na ta piknik z eno kepo v grlu- z izjemo Afnice nisem poznala nobene, pa še tak tip sem, da se težko hitro vključim. No, pa mi je bilo vseeno všeč in vam kar zavidam, da se lahko pogosteje dobivate tiste iz Lj ter Mb. Lp in se še beremo.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.