VANILI
|
ne, je še ok. Povejte mi, mamčice, kdaj vaši hodijo spat. Jaz zdaj nategujem minute, da ne bi bili spet ob petih zjutraj pokonci, pa je že kar sitkan, če mu kaj češ proti njegovi volji,te kar namaha suzanamai - od prijateljica hčerkica,jeseni bo šla v šolo, je imela kot dojenčica tudštrleča ušeska. Se je kar vidlo in tudi ona se je spraševala, kako bo šl to naprej. Pa se je nekak v dobro obrnilo, punčka je zrasla, malo se je preoblikovala, ušesa nima sicer čist stisnjena, ampak lih prav. In zdaj je prava mala lepotička.No tudi to se lahko zgodi z Zojo, če se ti zi, da ma štrleča ušesa. Pa jasna ti je dala fajn nasvet. bravo za Zojine sposobnosti in bogi Mai, joj kok se mi smili, tok kot se sama seb!! Prejsem spet se spraskala,na upogibih komolcev do mesa, prste mam pa tudičist otekle.. ma za crknit... po moje bi mi2 z Maijem morala lepo na Sejšele, to bo to . Brez skrbi, čist na izi. Pa naj vam bo, vzameva še najini družini sabo kinnie - joj kok te razumem, ko govoriš o tvojem!!! Jaz tud včasih cel dan saam, pol ko pride, pa še nekam nujno mora skočit - pol pa pravi, da mamvedno dolg nos. Ja kako najmam pa drugačnega, cel dansama, pol pa še naprej sama, grrrr. Čerav moram priznat, da npr. ko sva mela samo Živo, je bila moja edina naloga skrb zajo, ko smo šli na počitnice pri njenih 2 mesecih v apartma je vse spucal, skrete, kuhno, jaz sem samo dojila in skrbela zamalo... bomo vidli, če bo zdaj podobno... sanwebdra - eno še za Julijo!! blazinice - odkar si črpam mleko za kašice, mi spet vse teče. Ja, pandica, tudi meni je grdo, ko maš majico in prav tolčejo ven tisti krogci . zdaj pa grem gledat eurovizijo (oziroma ko bo žabo zaspal), me prav zanima, katera bo zmagala. No, tok me spet ne zanima. Lani mi je bila makedonska najlepša. Pa tista bolgarska (una2 model in modelka ko sta bobnala. Tak malo mističen komad). Letos sploh ne vem, kaki komadiso. Bom (mogoče)slišala. jutri gremo pa na obisk k tisti moji zaskrbljeni prijateljici, ki je bila zadnjič na srečanju. Ugotovila je, da ima poporodno depresijo. Najbolj mi je hudo, ker tamali reflektira njeno razpoloženje... Na rečanju ji je bilo lepo,upam, da bo še kaj med ljudi šla, ker to te malo potegne iz dreka. aja,ste vidli vse fotke s srečanja v Koloseju? Ker meni jih pokaže samo pet. dala sem jih pa noter zihr 50. zdaj pa se je žabo zmatral, greva se zrihtat za spat.