|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
24.5.2008 14:50:32   
*kinnie*
Ojla
Danes pa ni moj dan....čeprav se je tako lepo začel...mali je spal od 21h-6h zjutraj, se najedel in spal dalje...potem pa  zvonec ob 7.30-obiskiuser posted image saj nisem mogla verjet...sem kar tavala....saj nisem vedela, kaj naj sploh storim....jooj obiskov sem ful vesela, samo ne ob taki uriuser posted image . Cel dan nekaj rihtamo za druge to in ono, in potem si končno oddahnem, da me čaka "samo"še pospravljanje doma in kuhanje, pa se moj dogovori, da bo šel še popoldan nekam pomagat..ne vprašajte po moji reakcijiuser posted image user posted image ....in itak da mi je počil film, ker že nekaj časa večino vse visi na meni...no v takem duhu preživljam to sobotno popoldneuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
24.5.2008 15:33:14   
suzanamai
jaz pa ful grem preko sebe, srbi me koža kot sam hudič presneti, pa se zadržujem...ampak ne vem, če bom zdržala, ker je res neznosno...

Vanili Mai se je danes zbudil s čisto zatečenim obrazomuser posted image  in vse ga srbi, cel dan mu že dajem na kožo obkladke, namočim gazico v ledeno mrzlo vodo, ožamem in na kožo. Pravi da mu full pomaga. danes ga sploh ne pustim ven, ker je cel kup padalcev v zrakuuser posted image

Jasna enouser posted image za Neli.

Ja Kinnie mislim, da te vse razumemo, no jaz sem ravnokar zaključila s sesanjem zgornjega štuka, pa seveda ne morem mim računalnika, da ne bi šla na RR. no zdaj pa šibam še pomit po tleh, dokler mala še uživa v moški družbi.

Aja da se pohvalim, Zoja zna že dat petko, pa pokaže, kje ima ušeska in nos. Full je hecna, k še ni čist zihr kje na obrazu točno je nosuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
24.5.2008 16:47:22   
sanwebdra
Julija ima spet vročino - 37,4 - pa ne moreva ven ... se mi bo počasi zmešalo! A naj se ne bi stanje pri takih prehladih že počasi zboljšalo???? Danes pri nas sonček, midve pa kot v zaporu ...

Zjutraj sem imela inštrukcije, torej sem bla "zunaj" v avtu na poti do doma svojih inštruirancev, zdaj pa je ata šel na tekmo in sva sami ... pa nikogar na obisk ...

A pride katera ... skuham dobro kavo ... pa kak piškot bi se ziher našeluser posted image !

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
24.5.2008 16:48:33   
sanwebdra
Pa še tu se sama s seboj pogovarjam ..user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
24.5.2008 17:21:31   
suzanamai
Sanwebdra pridem, če boš res našla kak piškotek.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2205
24.5.2008 17:22:03   
Pandica
Danes pa je tak lep dan in sonček user posted image

Mi2 sma zdaj prišli not samo tolko, da sem jo previla in podojila, zdaj pa greva nazaj ven.

Dop. sma se malo važli po EP z novim vozičkom user posted image joj, kako ga je fajn vozit in kako mi je lep. Sploh mi ni niti malo žal, da sem se za tega odločila.

Skuštrana     že včeraj sem ti hotela povedat pa sem pol pozabla.
Jaz tut moram imet še vedno 24 ur na dan blazinice za dojenje not kot pri novorojenčku user posted image   pa še kr vedno mi iz druge izteka mleko, ko se dojiva tako, da veš, da nisi edina.
Sem ravno danes šimfala, ko sem si kupovala neke kratke majčke, da ne bom imela bele, ker se mi potem full vidijo ven ti "grdi" modrčki za dojenje. Onih pa itak ne morem nosit, ker pol je malo nerodno dojit, če nisem doma, kajne?
Kako pa je bilo na tekmovanju z vozički?

Varovalo na vozičku 
ja, res je, da z njim zgleda vozek lepše.
Jaz ga imam na obeh vozekih pa pet točkovni pas tut, ki je super, da se otrok še vedno lahko giblje in premika kljub temu, da je pripasan.

Obračanje za imenom 
Zala se takoj obrne, če jo kdo pokliče. Že ve, da je ona Zala user posted image

Suzanamai   joj, bogi Mai user posted image   Naj bo čimprej spet zdrav pa eno user posted image   samo zanj.

Sanwebdra    enako za Julijo. Pozdravi se čimprej. Ja, kaj te nisi prej povedla, da bosta sami doma danes in, da ponujata kavico? Zdaj pa preden se mi2 zrihtama, se nama se splača več hodit do vaju2. Pa drugič, velja?

Vem, da sem nekaj še hotla napisat pa sem zdaj pozabla.
No, mogoče se bom kasneje spomnila.
Zdaj pa grema nazaj ven, jaz pa še prej mimo hladilnika po en kornet  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2206
24.5.2008 17:36:57   
*kinnie*
Sanwebdra: jaz bi bila takoj za kavicouser posted image ....si me prav spomnila nanjo in sem si jo šla skuhat....

Suzanamai: Zoja je pa res caricauser posted image user posted image , Mai zate pa user posted image user posted image
Klicanje po imenu: naš se obrne, pa vsakič tako sladko nasmejiuser posted image , drugače je pa še vedno vodja kluba lenuščkov, čeprav je recimo malo napredovaluser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
24.5.2008 19:56:18   
suzanamai
Midve sva iz daljšega sprehoda, kjer je pred vhodnimi vrati zaprla očiuser posted image . No se nisem pustila motit in sva se takoj počofali, zmasirali, postrigli nohtke, pojedli večerjo in hopla v posteljico, kjer sedaj že sladko pančka.user posted image

Me je včeraj okoli prinesla, saj je ob pol7h že zaspala nočno varianto, tako da ni bila skopana, ni večerjala, plenica ni bila čista....user posted image  Ja tudi to mora biti kdaj.

Sedaj imam pa eno vprašanje, naši princeski vedno bolj štrlijo ušeskauser posted image . A mislite, da kaj pomaga, če bi ji dajala gor kak trak? Vem da so včasih lepili z belim trakomuser posted image . Ma mogoče sam kompliciram, ampak vseeno vsa mnenja zelo dobrodošla.

Pandica je fino met nov voz ane? user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
24.5.2008 20:06:25   
jasna
Mai in vanili, ja uboščka, nouser posted image . Želim vama, da tole hitro mineuser posted image

Suzanamai, Kaj ko bi povprašala P? Al pa na MON P vprašaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2209
24.5.2008 20:08:18   
VANILI
OJ!
Evo nas končno noter. Je bilo treba izkoristit sonce.
Za kosilo je bil pa hec. Moj je pod orehom, kjer imamo drugač mizo pa poleti jemo zunaj, postavl arafata (čerapv je meni to grdo, ampak bolje kot vakič pucat ptičje dreke in ostalo svinjarijo...), skratka,dal je ribe na cigana, ko se nenadoma ulije kot iz škafa!! In sem morala držat marelo, da ni dež v olje padal, ker bi olje šricalo...

no zdaj pa moram peljat detece spat...

se pl javim

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

Neposredna povezava do sporočila: 2210
24.5.2008 20:12:36   
*kinnie*
Suzanamai: pri nas tud ušeska mal štrlijo....bodo laski prekrili....

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
24.5.2008 20:21:41   
suzanamai
Suzanamai, Kaj ko bi povprašala P? Al pa na MON P vprašaj.

Dobra ideja za MON, bom vprašalauser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
24.5.2008 20:22:54   
VANILI
ne, je še ok. Povejte mi, mamčice, kdaj vaši user posted image hodijo spat. Jaz zdaj nategujem minute, da ne bi bili spet ob petih zjutraj pokonci, pa je že kar sitkan, če mu kaj češ proti njegovi volji,te kar namahauser posted image

suzanamai - od prijateljica hčerkica,jeseni bo šla v  šolo, je imela kot dojenčica tudštrleča ušeska. Se je kar vidlo in tudi ona se je spraševala, kako bo šl to naprej. Pa se je nekak v dobro obrnilo, punčka je zrasla, malo se je preoblikovala, ušesa nima sicer čist stisnjena, ampak lih prav. In zdaj je prava mala lepotička.No tudi to se lahko zgodi z Zojo, če se ti zi, da ma štrleča ušesa. Pa jasna ti je dala fajn nasvet.

bravo za Zojine sposobnostiuser posted image user posted image user posted image

in bogi Mai, joj kok se mi smili, tok kot se sama seb!!user posted image user posted image  Prejsem spet se spraskala,na upogibih komolcev do mesa, prste mam pa tudičist otekle.. ma za crknit... po moje bi mi2 z Maijem morala lepo na Sejšele, to bo touser posted image . Brez skrbi, čist na izi. Pa naj vam bo, vzameva še najini družini sabouser posted image

kinnie - joj kok te razumem, ko govoriš o tvojem!!! Jaz tud včasih cel dan saam, pol ko pride, pa še nekam nujno mora skočit - pol pa pravi, da mamvedno dolg nos. Ja kako najmam pa drugačnega, cel dansama, pol pa še naprej sama, grrrr. Čerav moram priznat, da npr. ko sva mela samo Živo, je bila moja edina naloga skrb zajo, ko smo šli na počitnice pri njenih 2 mesecih v apartma je vse spucal, skrete, kuhno, jaz sem samo dojila in skrbela zamalo... bomo vidli, če bo zdaj podobno...

sanwebdra - eno user posted image še za Julijo!!

blazinice - odkar si črpam mleko za kašice, mi spet vse teče. Ja, pandica, tudi meni je grdo, ko maš majico in prav tolčejo ven tisti krogciuser posted image .

zdaj pa grem gledat eurovizijo (oziroma ko bo žabo zaspal), me prav zanima, katera bo zmagala. No, tok me spet ne zanima. Lani mi je bila makedonska najlepša. Pa tista bolgarska (una2 model in modelka ko sta bobnala. Tak malo mističen komad). Letos sploh ne vem, kaki komadiso. Bom (mogoče)slišala.

jutri gremo pa na obisk k tisti moji zaskrbljeni prijateljici, ki je bila zadnjič na srečanju. Ugotovila je, da ima poporodno depresijo. Najbolj mi je hudo, ker tamali reflektira njeno razpoloženje... Na rečanju ji je bilo lepo,upam, da bo še kaj med ljudi šla, ker to te malo potegne iz dreka.

aja,ste vidli vse fotke s srečanja v Koloseju? Ker meni jih pokaže samo pet.  dala sem jih pa noter zihr 50.

zdaj pa se je žabo zmatral, greva se zrihtat za spat.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
24.5.2008 20:45:13   
suzanamai
Vanili vidla vse slikce, sem pa šla gledat kar med datotekeuser posted image .
Slikce so super, komentarji pa splohuser posted image

No sem prečekirala mon in je bilo podobnih vprašanj že veliko. Verjetno ji bom kupila specialni lepilni trak in ji lepila ušeska, saj se nekje do 1 leta oblikuje hrustanec. Sicer ni hudo, samo zdi se mi, da vsak dan bolj štrlijo, pa bi rada to ustavila. Prve tri mesece je imela ušeska čist zalepljena k glavi.

Drugače pa Vanili sejšeli jaaaaaaaaaaaa, al pa moj sanjski dopust, sem malo prej lastniku mail pisala, sem že čist pozabila na njih. http://www.tainoscottages.com/

Zdaj grem pa naprej brskat za ušeskiuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
24.5.2008 20:46:59   
mehurčica
Bom mogla bolj na hitro, ker more moj spet delat...

Skuštrana, si se fajn spomnila za majčke. Bi tudi jaz mogoče kakšno naredila. Edino si se mičkeno zmotila z angleščino, ampak ni panike.

Vanili
, Eni gre spat ob 19h. Včasih je prej zaspana in jo dam pač prej, včasih pa se igra tudi do kakšnih pol osmih in zaspi komaj ob osmih. Zbudi se ponavadi ob 7h zjutraj in ni važno, kdaj gre spat. Tako da nič ne vlečem namerno zvečer.

Pasovi in varovalo na vozekih:
že pri Davidu sem dol dala pasove za preko ramen, tako da je imel samo preko trebuščka. Ni nikoli ven lezel ali se vstajal v vozičku med vožnjo. Eni pa tudi ne pripasam s tistimi trakovi čez ramena. In čiča notri kot ena gospa in opazuje. In odkar je obrnjena stran od mene(ena je zadnjič pisala...Vanili?) dosti manj spi v vozičku. Se enostavno preveč dogaja.user posted image Nazaj se skoraj nikoli ne nasloni in je tudi že zaspala rajši z glavico na varovalu, kot da bi se nazaj nagnila. Jo morem potem jaz nazaj prestavit.

Julija, Neli in Mai user posted image

Eni pa se je danes igrala z avtkom in zraven delala brrr. Zdaj pa ne vem al je posnemala Davida in je zavestno to delala ali je kar tako delala brrr zraven. Je pa ful navdušena nad klavirčkom in pol se ziba zraven, ko muzika igra.user posted image

Jedilnik:
Z: dojenje
Z2: par žličk - polenta na riževem mleku z malo sadne kašice
M: dojenje
K: cca.100ml - zelenjavna juhica(janež, bučka, riž, bazilika) + pol riževega oblata
M: dojenje
V: dojenje

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
24.5.2008 20:47:28   
suzanamai
jutri gremo pa na obisk k tisti moji zaskrbljeni prijateljici, ki je bila zadnjič na srečanju. Ugotovila je, da ima poporodno depresijo. Najbolj mi je hudo, ker tamali reflektira njeno razpoloženje... Na rečanju ji je bilo lepo,upam, da bo še kaj med ljudi šla, ker to te malo potegne iz dreka.

Povej ji naj neha komplicirat in naj uživa s svojim čist normalnim full simpatičnim sinkom. Drugače pa itak da naši reflektirajo razpoloženje, ma pri meni ni panike, ko Zojo pogledam sem itak čist u luftu. user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
24.5.2008 20:52:28   
Pandica
Moja user posted image je umita, previta, zdaj še meni na zizi visi in, ko zaspi hop v njeno posteljico.

Ja, Suzanamai  full je fajn met nov voz user posted image   Zato pa  sma mi2 še tut pol šli na en dooolllg sprehod tu pri nas. Sem si celo okolico ogledala. Ker Zala je ponavadi tak, da dokler je vozek v movingu ona spi kot top, ko pa se neha vozit pa je ponavadi takoj avf.

VANILI    te  pa ste imeli smolo danes z dežjem? Pri nas pa niti kapljice, pa še full lep sonček je bil cel dan. Super vreme, smo ga tut mi maksimalno izkoristili.
Aja, glede slikic na guglgrup, sem tak kr napisala, ker vem, da ti je beseda guglgrup blazno všeč user posted image user posted image Nisem jih vidla, ker mi ne sprejme upor. imena in gesla user posted image   user posted image   Kaj pa naj zdaj naredim punce?

< Sporočilo je popravil Pandica -- 24.5.2008 20:53:08 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
24.5.2008 20:54:29   
mehurčica
Elian, super da zdaj že lahko mamici pobegneš!user posted image user posted image

Zoja, give me five.user posted image Pa še noska in ušeska pokaže, frajerka.user posted image

Klicanje po imenu: se Eni tudi že nekaj časa obrača ja.

Kinnie, obisk ob 7:30?????user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, jaz tudi nisem za tako zgodnjo uro. Ponavadi se najhitreje zmenim ob 9h.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
24.5.2008 20:55:56   
Pandica
Ja, moja tut sedi, ko kakšna šefica v novem vozeku in full okrog opazuje, ko je obrnjena vstran od mene tako, da opazuje okolico. Tako, da so vsi enaki ti naši oktoberčki user posted image   Se mi je prej tako naprej nagnila na ono varovalo in ga lizala user posted image  user posted image , pol pa se ga prijela kot, da mami vozi formulo z njo user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
24.5.2008 20:56:09   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Mama06   ja, kje pa ti hodiš, da te nič ni več gor? Kdaj boš prišla spet na kakšno srečanje?

Po dopustu, ker prej nimam časauser posted image user posted image user posted image user posted image

Hiša -  Pandica , tudi sama imam težave s štoki, ko ne vem, kam naj kaj nesem - ali v pritličju ali v prvem štokuuser posted image user posted image

Kasija - poznam ta pogled in prijemanje las. Je Jernej mojega tako ugriznil v nos, da ga je en teden boleluser posted image user posted image

puzanje - tudi naš je danes prvič pripuzal rikverc iz igralnega centrauser posted image

klicanje po imenu - tudi naš se že obrne, če ga pokličem po imenuuser posted image

dojenje in blazinice - tudi meni ni Ok, ker ne morem imet belih majic zaradi blazinic ali pa dojiti ne da bi mi vse povsod mleko teklo

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
24.5.2008 21:00:40   
Pandica
Ja, Zala mene tut full prime za lase in me cuka. Saj sem že 1x pisala o tem. Mi jih kr ven izpuli tako me pocuka. Najboljše pa je, ko me za sladke, tisto pa res boli ko suser posted image

Aja, danes pa je začela z neko novo foro.
Cel dan je tiščala ven jeziček in zraven delala ggrr, brrr, skratka spuščala glasove poleg.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
24.5.2008 21:02:18   
skuštrana
Drage moje brisalke riti(kot bi pot rekla), vam prilepim sliko Arsenove najljubše hrane do sedajuser posted image Mi je bilo čudno zakaj je takooo zeloo tihoo v dnevni sobi, medtem ko jaz perem posodo v kuhinji in ko sem prišla tja sem imela kaj videti..Komentar ni potreben, slika (čeprav slaba) pove vseuser posted image

user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
24.5.2008 21:05:10   
skuštrana
Aja, btw, Liza je doma user posted image user posted image user posted image (sonce moje malo) in Arsen je dobil prvi zobekuser posted image user posted image (da lahko njupa Domačico, ofkors)

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
24.5.2008 21:06:27   
Pandica
 Arsen, bravo mali frajer user posted image   si je kuj Domačico vzel, da ne rabi samo maminega mlekca pit user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
24.5.2008 21:07:19   
Pandica
In še čestitke za prvi zobek Arsen user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?