|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
23.5.2008 21:34:25   
Fargesia
Zlate ste punce!!!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
23.5.2008 21:59:56   
trinity22
Po dolgem času spet pozdravljene ...

Vidim, da se tukaj kar dogajauser posted image , črtic sicer še ni, ampak se pa pišejo same pozitivne stvari, to me veseli ... in bodo črtice tudi kmalu sledile ...

Držim pest za nf, maša, biba, neela, Lučka ve ste sedaj na vrsti za user posted image , držim pesti in navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
23.5.2008 22:40:01   
TIAPIA
Ojla punce se še jaz k vam prijavim, če lahko?
Jaz tudi že 3 dan jem klomifen.
Sem pa 1. krog (ciklus)s klomifenom na 14. dan imam pa UZ.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
24.5.2008 11:47:01   
Anonimen
maša, res držim pesti zate.. Si v mojih mislih že od včeraj.. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nf, kako kaže??? Kdaj delaš test? Tudi zate držim pesti!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

tiapia, dobrodošla. user posted image  Upam, da bo to tvoj edini ciklus.

Moje user posted image  tudi še ni. Samo bel izcedek. Mislim pa, da bo kmalu, ker me kar precej špika..

(odgovor članu TIAPIA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2079
24.5.2008 12:53:46   
TIAPIA
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

tiapia, dobrodošla. user posted image  Upam, da bo to tvoj edini ciklus.

Moje user posted image  tudi še ni. Samo bel izcedek. Mislim pa, da bo kmalu, ker me kar precej špika..

user posted image user posted image hvala biba12!
Upam da tvoje user posted image ne bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
24.5.2008 13:23:49   
Fargesia
O biba12, prijazna si!!! zelo fajn dopoldne je bilo. sem spoznala dve tok fajni punci da smo se celo dopolnde prerežale. bolelo ni nič...sam utrujena sem bla ko sem domov prišla in sem do zdaj spala.

Trinity, ja mašinca kje se pa ti potepaš?!!!

TIAPIA, dobrodošla!!!

(odgovor članu TIAPIA)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
24.5.2008 13:45:17   
neela
o Maša - hitro hitro povej, kako je bilo?????? Me kar razganja od firbca.....user posted image

TIAPIA - dobrodošla v klubu! Želim ti čim krajše bivanje v klubu, da se hitro preseliš med srečke user posted image .

trinity - saj res, kje pa hodiš??? Kako je s tabo???

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
24.5.2008 14:00:38   
malagala
TIAPIA - dobrodošla.

Tudi jaz sem komaj v 1. ciklusu, držim pesti!user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
24.5.2008 15:36:07   
Fargesia
Neela, nič hudega ni bilo. kot bi ti bris vzel. greš na stol, ti vbrizga spermo in takoj ustaneš s stola in greš....po tekočem traku...sem bla zadnja na vrsti. če bi bla sama tam, bi mi blo dolgcajt, tko nas je blo pa več, pa mi je blo prav luštno.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
24.5.2008 15:39:03   
Fargesia
                           user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • miska73 - 6.ciklus (čaka na laparo)
  • maša82 - 6.ciklus - 1.IUI (25 m) - 9.6. test
  • Efi - 5.ciklus (3.IUI)
  • lučka25 - čaka na IVF (37m)
  • PENCA - 6.ciklus
  • neela - prestala laparo (23m)
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • waiting - 4.ciklus 
  • nf-8.7. laparo-4.ciklus(21m) 
  • roth - 4.ciklus
  • jazzz27 - 4.ciklus
  • reby - 3. ciklus(laparo 7.3.)
  • dinasajo - 3.ciklus
  • pandka - 3.ciklus
  • bozza - 3.ciklus- 12.6. posvet pri Rešu za umetno
  • S1902 - 3.ciklus (drugače 5.ciklus)
  • Čačka - počiva en ciklus(3.ciklusi so za njo-laparo)
  • biba77 -  IUI (2. ciklus K)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • stella81 - 3.ciklus
  • Arual - čaka na posvet - neplodnostna
  • Lu33 - 3.ciklus (čaka na laparo)
  • naska - 3.ciklus
  • jenyj - 3.ciklus
  • trinity22 - 3.ciklus
  • pa3cija - 3.ciklus
  • pegas - 2.ciklus
  • METULJ1 - brez K (2.ciklus) (13m)
  • bayb77 - 2.ciklus
  • andre3a - 2.ciklus, prestala laparo
  • biba12 - 2.ciklus
  • Cari - 2.ciklus - 8.5. test
  • PikaV - 2. ciklus
  • Mona Liza - 1.ciklus (laparo in hormonske preiskave)
  • inda1 - 1.ciklus
  • sonček85 - 1.ciklus
  • mimikimi - 1.ciklus
  • atina1 - 1.ciklus
  • sanna - 1.ciklus
  • s.k.. - 1.ciklus
  • tina77 - 1.ciklus
  • malagala - 1.ciklus
  • HEL36 - 1.ciklus
  • dana - 1.ciklus
  • miš - ponovno na K
  • TIAPIA - 1.ciklus

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE user posted image

• stunfek - 4.ciklus (test 14.2.)user posted image
  • mmanca - 1.ciklususer posted image
  • nosečka maja - 5.ciklususer posted image
  • amor realuser posted image

• Bety upauser posted image

• Petra1111 - 5.ciklususer posted image

• Janney - naravno user posted image

• pike -1. ciklus user posted image

• Bimba80user posted image

• LUNA06user posted image

• Vesny196 - naravnouser posted image
  • tasa.m - naravnouser posted image

• Detece - 1.ciklususer posted image

• Hator - 1.ciklususer posted image

• Almera (julijka 08)user posted image
  • spabuser posted image

"KLOMIFENSKE" MAMICE
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)

• tejči77 - 1.ciklus (oktober 2006)
  • bozza
  • biba77 (rodila fantka junij 2006)
  • S1902 (rodila punčko februar 2007)
    "bivše klomifenke"
  • oktavija - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu-nov.2006 )
  • kitka1 - 1.ciklus (gonal F)-4.ciklus K
  • snežinka7 - 3.ciklus IUI

Kandidatke za "Srečanje klomifenk 2008":

1. neela (Dolenjska)
2. janney
3. nf (Ljubljana)
4. stunfek  (Vransko)
5. maša82 (okolica Ljubljane - prke vzhodu)
6. bozza 
7. kitka1 (Gorenjska)
8. petra1111
9. Lučka25 (Gorenjska)
10. PENCA (Kamnik)
11. sonček85
12. Hator

< Sporočilo je popravil maša82 -- 24.5.2008 15:41:17 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
24.5.2008 21:30:03   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

Neela, nič hudega ni bilo. kot bi ti bris vzel. greš na stol, ti vbrizga spermo in takoj ustaneš s stola in greš....po tekočem traku...sem bla zadnja na vrsti. če bi bla sama tam, bi mi blo dolgcajt, tko nas je blo pa več, pa mi je blo prav luštno.

Kaj tvoj user posted image je bil zraven al kako gre to??? No, in če vas je bilo več....kako pa veš, da si dobila ta pravo spermo??? user posted image ....mogoče pa dobiš čez user posted image kakšnega mulatka....user posted image user posted image user posted image ....Aja, še to - saj vem, da sem te že spraševala, pa sem - milo rečeno - že pozabila....kam hodiš k Rešu al v GK Lj?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
24.5.2008 22:52:34   
Fargesia
GK LJ...cel dan je blo heca in smeha na to foro, al je prava sperma al ne...midva sva jo zraven prinesla. je hotu z mano it. je reku, ja kako bi pa to zgledal da ne bi bil zraven ko bo otrok spočet. ma cel dan so fore padale na to sceno. prav luštno je blo, res!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
24.5.2008 23:01:31   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

GK LJ...cel dan je blo heca in smeha na to foro, al je prava sperma al ne...midva sva jo zraven prinesla. je hotu z mano it. je reku, ja kako bi pa to zgledal da ne bi bil zraven ko bo otrok spočet. ma cel dan so fore padale na to sceno. prav luštno je blo, res!!!

kul, to mi je ful všeč, ker vem, da bo pri nama tud tako, ker sva oba 'štoserja'....da ne govorim, da sem se jaz že ful smejala, ko je šel moj user posted image prvič na spermiogram...šli so mi vsi tisti prizori iz kakšnih ameriških komedij...veš tisti - ko pridejo deci dat spermo, da kaj zaslužijo, v čakalnici pa kakšna 100kg grozilda od sestre, ki jih pospremi v sobo, pripravljeno z vsemi mogočimi pripomočki......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Maša, daj mi še to povej - kje delajo to? V Leonišču al v stari porodnišnici?? Pa delajo inseminacijo tud ob nedeljah in praznikih (ok, poletne dopuste razumem, da ne - ker že sami tako 'sprogramirajo'...)? Če sem si prav zapomnila si ti od marca čakala oz si takrat oddala papirje na konzilij, kajne?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
24.5.2008 23:04:52   
trinity22
Ojla,

spet pozitivne novičke, maša super, zdaj pa držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa seveda za vse ostale tudi.

Jaz pa sem bila sedaj nekaj časa v taki gužvi, da sem komaj dihala kaj šele kaj drugega, vsake toliko sem vas prišla malo prebrat, pisat nisem utegnila, vendar pa sem bila z mislimi ves čas z vami in sem nenhno mislila na vas in spremljala, kako je z vami, drage moje borke, pridne ste, ves čas pozitivne, zdaj se morate samo še na roza začet vse barvat z mano vret user posted image

Jaz sem trenutno v plodnih dnevih in zato bom spet malo manj za računalnikom, ker more bit akcijauser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
24.5.2008 23:07:31   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Jaz sem trenutno v plodnih dnevih in zato bom spet malo manj za računalnikom, ker more bit akcijauser posted image

...in kaj potem v sobotnem večeru ob tej uri počneš za računalnikom???? Ali vama bolj leži dnevna user posted image user posted image user posted image ....user posted image user posted image user posted image ....brez zamere....malo heca....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2090
24.5.2008 23:12:14   
trinity22
danes sva že oddelala svojeuser posted image  sicer pa je moj tak ponočnjak, da če ga hočem počakat, da bo šel spat oziroma delat bom še kašno uro za računalnikomuser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
24.5.2008 23:16:27   
neela
no, potem pa nam lahko še kaj poveš....user posted image user posted image user posted image ...kaj se kaj dogaja pri tebi? še kar pri 3. ciklusu K???

Neposredna povezava do sporočila: 2092
24.5.2008 23:20:25   
Fargesia
Neela, čez teden delajo v leonišču, čez vikend pa v stari porodnišnici. ja, julij pa avgust mislim da ne delajo. ja, tud ob nedeljah delajo...kako imajo pa za praznike pa res ne bi vedla...user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
24.5.2008 23:25:29   
neela
Maša - ni panike. Jaz pridem itak šele v jeseni na vrsti. Takoj v začetku sept. imam pregled, kjer mi bo verjetno G dal zadnje napotke za IUI. Upam, da potem čimprej pridem na vrsto....Takrat boš pa ti itak imela že prav prijeten trebušček.......user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
24.5.2008 23:28:37   
Fargesia
iiiiiii, zlata si!!!!user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
25.5.2008 11:49:56   
trinity22
neela nič kaj se ne dogaja pri meni, ta mesec sem 3. ciklu klomifena in bi mogla jest 3 tabletke na dan brez kontrole UZ, pa sem si rekla, da me nič ne stane če poskusim samo s pol tabletke, tako ot svetuje Reš, zdaj bomo pa vidli če se bo kaj iz tega izcimilo, če ne bom pa še naslednji mesec na 2, 5 tabletke, pol pa nazaj h G.

Skratka mal sem stvari vzela v svoje roke itaq nimam kaj zgubit, razen za en mesec se vse skupi podaljša ...

obe z mašo bosta prav kmalu nosečke, boš vidla sedaj gre že kot po tekočem traku, najprej hmm, pa zdaj sonček, pol bo maša pa neela pa še katera stara borka, pol sem pa že jaz na vrsti ... Saj bo punce tudi naš čas bo prišel ... kmaluuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
25.5.2008 14:04:44   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

obe z mašo bosta prav kmalu nosečke, boš vidla sedaj gre že kot po tekočem traku, najprej hmm, pa zdaj sonček, pol bo maša pa neela pa še katera stara borka, pol sem pa že jaz na vrsti ... Saj bo punce tudi naš čas bo prišel ... kmaluuser posted image

AMEN  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2097
25.5.2008 21:48:03   
lučka 25
Ojla, me cel vikend ni bilo doma pa sem imela kar nekaj za prebrat.

TIAPIA, dobrodošla. Naj vama hitro uspe. user posted image user posted image user posted image

maša, držim pesti, da bo 9.6. vajin srečen dan. Pa naj vama čas hitro mine. Jaz bom pa že kar začela navijat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

trinity22, naj bo ta tvoj preizkus s  1/2 tabletke uspešen. Bi bil res že čas tudi za tebe, da bi  zagledala user posted image user posted image . Držim pesti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
25.5.2008 22:40:10   
trinity22
lučka 25 joj, ko bi se tvoje besede uresničile .... res bi že lahko zagledala user posted image , no pa bo ko bo

Tudi zate stiskam pesti in naj pride čimprej tudi tvoj čas, ko zagledašuser posted image user posted image user posted image user posted image

TIAPIA dobrodošla in naj bo Klomifen terapija čim bolj učinkovita zateuser posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
26.5.2008 6:29:55   
TIAPIA
Hvala za dobrodošlicouser posted image
Tudi jaz vam želim, da bi čimprej zagledale user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.