Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:57:11
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Sej, če bi vedela, kdaj sem rojena, bi vedele, da ne morem biti resna! Ziher ne na 1. november ne, 1. april To pa ni fajn, k pol sam 1x darilo dobiš, a ne? tega pa ne štekam! Saj ga nimam na 29. februarja, da ne bi bilo dneva, al kaj si milsila?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:01:46
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči pina, a se tebi zdi, da mene moti, če je kaj več kalorij v pecivu. PA jaz ga ne jem, ker bi štela kalorije, ampak zato, ker mi je nekaj dobro! čaki a nisi ti kao na neki dieti???? In končno najdem en dober recept s samimi zdravimi sestavinami, ti pa me tako zabiješ
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:03:14
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: buči pina, a se tebi zdi, da mene moti, če je kaj več kalorij v pecivu. PA jaz ga ne jem, ker bi štela kalorije, ampak zato, ker mi je nekaj dobro! čaki a nisi ti kao na neki dieti???? In končno najdem en dober recept s samimi zdravimi sestavinami, ti pa me tako zabiješ jaz se tudi spomnim da je bla en mesec nazaj vsa obtimistična mogoče jo mormo pa začet prganjat, tako kot ona 'svoje' študente
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:03:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Sej, če bi vedela, kdaj sem rojena, bi vedele, da ne morem biti resna! Ziher ne na 1. november ne, 1. april To pa ni fajn, k pol sam 1x darilo dobiš, a ne? tega pa ne štekam! Saj ga nimam na 29. februarja, da ne bi bilo dneva, al kaj si milsila? Pa sej valda nisi blond po tanovem Torej, če imaš RD 1. aprila dobiš od vsakega samo 1 darilo za oba praznika - rojstni dan in dan norcev
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:04:18
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pa sej valda nisi blond po tanovem Torej, če imaš RD 1. aprila dobiš od vsakega samo 1 darilo za oba praznika - rojstni dan in dan norcev JUHUUUUUUUUUUUUUUU ta je dobra
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:04:30
|
|
|
|
MetiLu
|
Ja itak, zdej sta pa še tedve prihrumele, pa ne dohajam več. Mater sem že mal iz forme
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:04:42
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: buči pina, a se tebi zdi, da mene moti, če je kaj več kalorij v pecivu. PA jaz ga ne jem, ker bi štela kalorije, ampak zato, ker mi je nekaj dobro! čaki a nisi ti kao na neki dieti???? In končno najdem en dober recept s samimi zdravimi sestavinami, ti pa me tako zabiješ jaz se tudi spomnim da je bla en mesec nazaj vsa obtimistična mogoče jo mormo pa začet prganjat, tako kot ona 'svoje' študente po moje je ona brezupen primer
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:05:10
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Sej, če bi vedela, kdaj sem rojena, bi vedele, da ne morem biti resna! Ziher ne na 1. november ne, 1. april To pa ni fajn, k pol sam 1x darilo dobiš, a ne? tega pa ne štekam! Saj ga nimam na 29. februarja, da ne bi bilo dneva, al kaj si milsila? Pa sej valda nisi blond po tanovem Torej, če imaš RD 1. aprila dobiš od vsakega samo 1 darilo za oba praznika - rojstni dan in dan norcev dolenjka, nisem vedla da ti 1. aprila dobiš darilo jaz ga še nikol nisem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:06:00
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka, nisem vedla da ti 1. aprila dobiš darilo jaz ga še nikol nisem PEČE
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:07:38
|
|
|
|
ella79
|
pina dej če boš utegnila un recept pripopej, k jaz mam pa rada take stvari
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:08:01
|
|
|
|
buči
|
Ja, ja, počenke moje, vi me še ne poznate. ko se jaz odločim za dieto (do sedaj sem se le 2x v življneju), to ztraja še vsaj 3 mesece, da me res zagrabi, ker imam 25.000.000 izgovorov in neprimernih dni za začetek. Ne, še nisem na dieti in ne, ne dobim samo enega darila! Zdaj pa grem pančkat. Me jutri čaka delo!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:08:07
|
|
|
|
MetiLu
|
Bom mogla avatar zamenjat .... Eno? a ve res morate tok teh belih okvirčkov delat citerat al kako se že temu reče ni čudn da tok strani nabijete
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:08:12
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pina dej če boš utegnila un recept pripopej, k jaz mam pa rada take stvari pa vem da zdele nimaš časa enkrat do zime
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:09:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Sej, če bi vedela, kdaj sem rojena, bi vedele, da ne morem biti resna! Ziher ne na 1. november ne, 1. april To pa ni fajn, k pol sam 1x darilo dobiš, a ne? tega pa ne štekam! Saj ga nimam na 29. februarja, da ne bi bilo dneva, al kaj si milsila? Pa sej valda nisi blond po tanovem Torej, če imaš RD 1. aprila dobiš od vsakega samo 1 darilo za oba praznika - rojstni dan in dan norcev dolenjka, nisem vedla da ti 1. aprila dobiš darilo jaz ga še nikol nisem Dobiš drug let, spešli for ju od mene sem spet pr sosedah smetila in jih mal zmatretirala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:09:17
|
|
|
|
buči
|
pina, saj ti ga kar napiši, tudi dietilne stvari jem, še posebno če so dobre! Potem lahko brez slabe vesti pojem 2 kosa! kuharica moja!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:09:26
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Bom mogla avatar zamenjat .... Eno? a ve res morate tok teh belih okvirčkov delat citerat al kako se že temu reče ni čudn da tok strani nabijete to smo se od januarčic naučile
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:10:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Ja, ja, počenke moje, vi me še ne poznate. ko se jaz odločim za dieto (do sedaj sem se le 2x v življneju), to ztraja še vsaj 3 mesece, da me res zagrabi, ker imam 25.000.000 izgovorov in neprimernih dni za začetek. Ne, še nisem na dieti in ne, ne dobim samo enega darila! Zdaj pa grem pančkat. Me jutri čaka delo! Ja, v nedeljo pa Nedelo Sej jaz ga tut berem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:10:46
|
|
|
|
ella79
|
meti, a Janez še spančka? vidiš, kok on čuti, da si ti sedaj mirna in polna energije
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:10:57
|
|
|
|
buči
|
Sem pa ravno prejle mojga pregovarjala, da naj da akvarij ven iz dnevne, ker ful prostora zavzame, pa same alge se nabirajo, on cele dneve drgne (namesto, da bi men!), pa dava raje sobno kolo noter, ki že nekaj let sameva na podstrešju!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:11:19
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči pina, saj ti ga kar napiši, tudi dietilne stvari jem, še posebno če so dobre! Potem lahko brez slabe vesti pojem 2 kosa! kuharica moja! ti si kot moj mož. ko bo v ponedeljek nehal kadit. Sam v 10. letih tega ponedelja še nisem dočakala. No vidiš da sem jaz taprava za tvoj dvorec. Ej buči kdo bo pa dvorskega norčka špilal?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:11:58
|
|
|
|
MetiLu
|
Punce moje zlate, jaz grem spat. Moj otrok se bo čez 3 ure zbudil za papico, pa pol ob treh, petih, sedmih, ... Jao mene, moram rečt da še kar dobr zgledam, glede na to, da sem cele noči pokonc Pridne bodite! Nočko
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:12:08
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Sem pa ravno prejle mojga pregovarjala, da naj da akvarij ven iz dnevne, ker ful prostora zavzame, pa same alge se nabirajo, on cele dneve drgne (namesto, da bi men!), pa dava raje sobno kolo noter, ki že nekaj let sameva na podstrešju! evo že nekaj delaš na tem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:12:42
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pina dej če boš utegnila un recept pripopej, k jaz mam pa rada take stvari pa vem da zdele nimaš časa enkrat do zime babji. ČE ga nebi pri materi mela bi ti ga zdej takoj stipkala. Jutri ga ziher napišem, pa če se sesuje cel svet. Sam da ti bom lahko pripopala zraven
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:13:44
|
|
|
|
buči
|
Ne, jaz sem na bolj intelektualnih zadevah: sajenje bučk in ostalih vrtnin za mpojega Tilenčka, da bo bio jedel na začetku svoje kariere, pa z Aljažem vsako leto sončnice sadiva, ki jih sam poseje. Če boste pridne, pa mogoče kakšno dobite. Dolenjka, predvidevam, da imaš vrt pri hiš, ti lahko eno podarim , ker si moja prijateljica!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:13:53
|
|
|
|
ella79
|
meti odpočij se, da dobr zgledaš to vemo zdej maš AC pa naj te ne skrbi za tvojga Janeza
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?