|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
23.5.2008 21:57:11   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Sej, če bi vedela, kdaj sem rojena, bi vedele, da ne morem biti resna!

Ziher ne na 1. november user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ne, 1. april

To pa ni fajn, k pol sam 1x darilo dobiš, a ne?  user posted image  user posted image  user posted image

tega pa ne štekam! user posted image user posted image  Saj ga nimam na 29. februarja, da ne bi bilo dneva, al kaj si milsila?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
23.5.2008 22:01:46   
pina-1

pina, a se tebi zdi, da mene moti, če je kaj več kalorij v pecivu. PA jaz ga ne jem, ker bi štela kalorije, ampak zato, ker mi je nekaj dobro!

čaki a nisi ti kao na neki dieti????
In končno najdem en dober recept s samimi zdravimi sestavinami, ti pa me tako zabiješuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
23.5.2008 22:03:14   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

pina, a se tebi zdi, da mene moti, če je kaj več kalorij v pecivu. PA jaz ga ne jem, ker bi štela kalorije, ampak zato, ker mi je nekaj dobro!

In končno najdem en dober recept s samimi zdravimi sestavinami, ti pa me tako zabiješuser posted image

jaz se tudi spomnim da je bla en mesec nazaj vsa obtimistična user posted image
mogoče jo mormo pa začet prganjat, tako kot ona 'svoje' študente user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
23.5.2008 22:03:28   
dolenjka

Ziher ne na 1. november user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ne, 1. april

To pa ni fajn, k pol sam 1x darilo dobiš, a ne?  user posted image  user posted image  user posted image

tega pa ne štekam! user posted image user posted image  Saj ga nimam na 29. februarja, da ne bi bilo dneva, al kaj si milsila?

Pa sej valda nisi blond po tanovem user posted image  Torej, če imaš RD 1. aprila dobiš od vsakega samo 1 darilo za oba praznika - rojstni dan in dan norcev user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
23.5.2008 22:04:18   
pina-1

Pa sej valda nisi blond po tanovem user posted image  Torej, če imaš RD 1. aprila dobiš od vsakega samo 1 darilo za oba praznika - rojstni dan in dan norcev user posted image  user posted image  user posted image

JUHUUUUUUUUUUUUUUU ta je dobrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
23.5.2008 22:04:30   
MetiLu
Ja itak, zdej sta pa še tedve prihrumele, pa ne dohajam več. Mater sem že mal iz forme user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
23.5.2008 22:04:42   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

jaz se tudi spomnim da je bla en mesec nazaj vsa obtimistična user posted image
mogoče jo mormo pa začet prganjat, tako kot ona 'svoje' študente user posted image user posted image

po moje je ona brezupen primeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
23.5.2008 22:05:10   
ella79

ne, 1. april

dolenjka, nisem vedla da ti 1. aprila dobiš darilo user posted image
jaz ga še nikol nisem user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
23.5.2008 22:06:00   
pina-1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PEČEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
23.5.2008 22:07:38   
ella79
pina dej če boš utegnila un recept pripopej, k jaz mam pa rada take stvari user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
23.5.2008 22:08:01   
buči
Ja, ja, počenke moje, vi me še ne poznate. ko se jaz odločim za dieto (do sedaj sem se le 2x v življneju), to ztraja še vsaj 3 mesece, da me res zagrabi, ker imam 25.000.000 izgovorov in neprimernih dni za začetek. Ne, še nisem na dieti in ne, ne dobim samo enega darila!

Zdaj pa grem pančkat. Me jutri čaka delo!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
23.5.2008 22:08:07   
MetiLu
Bom mogla avatar zamenjat ....

Eno? a ve res morate tok teh belih okvirčkov delatuser posted image  citerat al kako se že temu reče user posted image  ni čudn da tok strani nabijete user posted image  user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
23.5.2008 22:08:12   
ella79

pina dej če boš utegnila un recept pripopej, k jaz mam pa rada take stvari user posted image

pa vem da zdele nimaš časa user posted image user posted image user posted image
enkrat do zime user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
23.5.2008 22:09:09   
dolenjka

ne, 1. april

Dobiš drug let, spešli for ju od mene user posted image

sem spet pr sosedah smetila in jih mal zmatretirala user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
23.5.2008 22:09:17   
buči
pina, saj ti ga kar napiši, tudi dietilne stvari jem, še posebno če so dobre! Potem lahko brez slabe vesti pojem 2 kosa! user posted image user posted image user posted image user posted image  kuharica moja!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
23.5.2008 22:09:26   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Bom mogla avatar zamenjat ....

Eno? a ve res morate tok teh belih okvirčkov delatuser posted image  citerat al kako se že temu reče user posted image  ni čudn da tok strani nabijete user posted image  user posted image  

to smo se od januarčic naučile user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
23.5.2008 22:10:13   
dolenjka

Ja, ja, počenke moje, vi me še ne poznate. ko se jaz odločim za dieto (do sedaj sem se le 2x v življneju), to ztraja še vsaj 3 mesece, da me res zagrabi, ker imam 25.000.000 izgovorov in neprimernih dni za začetek. Ne, še nisem na dieti in ne, ne dobim samo enega darila!

Zdaj pa grem pančkat. Me jutri čaka delo!

Ja, v nedeljo pa Nedelo user posted image  Sej jaz ga tut berem user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
23.5.2008 22:10:46   
ella79
meti, a Janez še spančka? vidiš, kok on čuti, da si ti sedaj mirna in polna energije user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
23.5.2008 22:10:57   
buči
Sem pa ravno prejle mojga pregovarjala, da naj da akvarij ven iz dnevne, ker ful prostora zavzame, pa same alge se nabirajo, on cele dneve drgne (namesto, da bi men!), pa dava raje sobno kolo noter, ki že nekaj let sameva na podstrešju!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
23.5.2008 22:11:19   
pina-1

pina, saj ti ga kar napiši, tudi dietilne stvari jem, še posebno če so dobre! Potem lahko brez slabe vesti pojem 2 kosa! user posted image user posted image user posted image user posted image  kuharica moja!

ti si kot moj mož. ko bo v ponedeljek nehal kadit. Sam v 10. letih tega ponedelja še nisem dočakala.

No vidiš da sem jaz taprava za tvoj dvorec. Ej buči kdo bo pa dvorskega norčka špilal?user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
23.5.2008 22:11:58   
MetiLu
Punce moje zlate, jaz grem spat. Moj otrok se bo čez 3 ure zbudil za papico, pa pol ob treh, petih, sedmih, ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jao mene, moram rečt da še kar dobr zgledam, glede na to, da sem cele noči pokonc user posted image  

Pridne bodite!

Nočko user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
23.5.2008 22:12:08   
ella79

Sem pa ravno prejle mojga pregovarjala, da naj da akvarij ven iz dnevne, ker ful prostora zavzame, pa same alge se nabirajo, on cele dneve drgne (namesto, da bi men!), pa dava raje sobno kolo noter, ki že nekaj let sameva na podstrešju!

user posted image user posted image user posted image evo že nekaj delaš na tem user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
23.5.2008 22:12:42   
pina-1

pa vem da zdele nimaš časa user posted image user posted image user posted image
enkrat do zime user posted image

user posted image  babji. ČE ga nebi pri materi mela bi ti ga zdej takoj stipkala. Jutri ga ziher napišem, pa če se sesuje cel svet. Sam da ti bom lahko pripopala user posted image user posted image user posted image  zravenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
23.5.2008 22:13:44   
buči
Ne, jaz sem na bolj intelektualnih zadevah: sajenje bučk in ostalih vrtnin za mpojega Tilenčka, da bo bio jedel na začetku svoje kariere, pa z Aljažem vsako leto sončnice sadiva, ki jih sam poseje. Če boste pridne, pa mogoče kakšno dobite. Dolenjka, predvidevam, da imaš vrt pri hiš, ti lahko eno podarim , ker si moja prijateljica! user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
23.5.2008 22:13:53   
ella79
meti odpočij se, da dobr zgledaš to vemo user posted image
zdej maš AC pa naj te ne skrbi za tvojga Janeza

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?