draja
|
Ojla še od mene! Kako čas beži, pa to ni res. Včeraj sem bila spet malo v službi na izobraževanju in je dan minil kot bi mignil. Že vidim, kako bo, ko bom po 10 ur z doma vsak delovnik . Hvala vsem za skrb, Živa je imela samo v soboto vročino, vendar pa je ful prehlajena. Iz noska kar naprej teče, ponoči težko diha, in pa seveda nas še vedno mučijo hudi krči vsako noč . Jaz sem tako žalostna in čist obupana, ker ji ne znam pomagat . Pa tko fajn nam je že šlo in je ponoči skoraj ni več bolel trebušček, zdaj pa že cel teden taka štala. Ta teden verjetno vrtec odpade, da se dokončno pozdravimo. Sem ji pa danes kupila čeveljčke, no bolj supergice od Fisher Pricea, ker so notri usnjeni in mehki kot putrček. Sam na žalost so imeli samo št. 20, tako da nam še nekaj časa ne bodo prav. Pa končno, končno, končno sem si kupila ene čevlje za v službo. Sem hodila gledat čevlje vsak dan, ko je bila Živa tiste pol ure sama v vrtcu in danes si jih grem končno pomerit in ugotovim, da mi je bila pri večini čevljev 38 prevelika, 37 pa premajhna . Na koncu sem le dobila ene, ne sicer najlepše, št. 37. Pa pazi to - pred porodom sem nosila št. 39, izjemoma 38, zdaj pa 37 ? Neki ni logično tole, ker običajno se poveča noga ne? Tinaaja juhuhu, juhuhu, juhuhu . Amy super, da se bo Ela lepo uvedla v varstvo, še bolj super za vrtec in seveda najbolj super za hojo . Aleks bežiiiiiiiii . Urla, Anja, Sezam držim pesti, da bolezni hitro minejo! Erna eh ne boš verjela, ampak včeraj smo pozabili skuhat fiziološko, pol pa moj ni hotel komplicirat in smo kar po starem sčistili noska. Danes pa definitivno poskusimo še tako. Pa ne skrbi za Žigca in njegovo hojo. Vse ob svojem času. Bo bil pa že ful siguren in stabilen ko bo shodil! Saj on je bil itak vedno en tak lenušček in mamin crkljivček a ne ? ni čudno, da se mu tudi zdaj nikamor ne mudi . Skačica jah pride tak dan ja, da našim čmrljem nič ni prav. meni je to tudi grozno, sploh če je zunaj slabo vreme in se nimaš kam dat. Se dan vleeeeeečeeeeee in po pravici povedano takrat samo čakam, da gre mala spat. Super slikice Ize, Brine, Anje in Žige
|