|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
19.5.2008 17:52:56   
sezam
"brez sladkorja" škodljivo user posted image . Kaj bomo sploh še lahko jedli user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
19.5.2008 19:28:55   
tinaaja
Sezam, jaz sem v 3 user posted image Ampak ti bom s kavice iz 13-ke pomahala user posted image Glede aspartama pa vem ja... Brez mascob, sladkorja - v bistvu si ne delas usluge, da jes to. Od kar za B kupujem polnomastne zadeve, tudi zase kupim te. Raje jih manj pojem, ampak z vec okusa in bolj zdrave.

Upam, da se Ziga kmalu pocajta user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 19.5.2008 19:30:17 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
20.5.2008 11:26:50   
tinaaja
user posted image    Zemlja klice marcice ....
user posted image  

Vreme je za user posted image ampak moje dobre volje ne more pokvarit user posted image

ker ..............

mi mamo pa varusko user posted image user posted image user posted image startamo cez 2 tedna user posted image
user posted image

user posted image    user posted image     

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 21:15:13 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
20.5.2008 11:29:30   
amy26
tinaaja, to je pa dobra novicauser posted image user posted image user posted image

Elo uvajam drugi dan v varstvu tam kjer je Aleks, zaenkrat je vse ok, gospa bo kuhala samo za njouser posted image  danes je tam celo zaspala, jo je gospa samo položila in že je mrknila, pol ko se je zbudila je dala pa Aleksa spat in je bil user posted image  ker ga ni bilo, tako da sem hitro letela po njo.
Mislim da se bo kar navadila saj jo bo gospa crkljala ker se pustiuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
20.5.2008 12:06:42   
Anonimen
Med decemberke se je javila MoonEve, tako da sem pravilno uganila takrat anonimno bivšo marčevko! Madonca sem dobra! user posted image

Vrtci - mi smo bili na vseh zavrnjeni - mislim, da sem poslala v okoli 7 vrtcev prošnje... Najboljš, da še dva vzamem k sebi domov v varstvo... pa to ni več normalno...user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2130
20.5.2008 12:07:18   
erna14
tinaaja-user posted image jaz sem bla pa ziher da greste spet kam na morjeuser posted image ,super za varusko iz kje pa je,no daj bod mal bl podrobnauser posted image
amy-super za elo za korake in varstvouser posted image
draja-kako ste,kako ziva a si probala tist pol zvecer narest z noskom in......
sezam-user posted image user posted image user posted image  za zigija
skacica-mislm da smo na istem,tamal je tok trmast k pr norcih to sploh ne mors vrjet,nc mu ne paseuser posted image
pikca-user posted image  faca jernejcek,kok sm se ti nasmejala zdeleuser posted image
zabika-kako je z hanino rokicouser posted image ,kaj pa cepljenje....
urla-a spisuser posted image

no mi smo mel zadnc pregled in tamal je velik 78 in tezek 10.330kg ja zrasu je v 1 mescu k so ga nazadnje merl cca 5cm po njihivih merilih,sam pomoje ga je prejsnjic mal pomanjsala ali pa ne,no zredil se je pa od januarja do zdaj za 800g nekje pa se to je z tezko muko pridobljenouser posted image ,ne vem pr nas se z vsako zlico borimo pa ni sans da bo on pojedu kaj v kosckih razen ce sam daje v usta pol ja drugac pa ce mu z zlico dam tako vn pljuva da sploh ne vem kaj naj nardi,jaz mu ne bom v nedogled pasirala hrano.....aja pa se to a je sploh se kak tamal k ne hoduser posted image mene ze kar mal skrbi ampak ziga ce ga drzim za rokico siba okol cim ga spustim je na kolenih in siba okol po vseh 4

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
20.5.2008 12:10:42   
urla

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

Ma ne, sem na hitrco prišla na šiht (mam ful gužvo), tamale dva sta v varstvu. Katja ima spet virozo z visoko vročino, Tian je pa zgleda dobil norice. Sama sem na AB, ker imam kri v urinu in še nekaj me je včeraj uščipnilo v križu, tako da sem napol kripelj.

Kaj več kasneje od doma, če bom prišla do računalnika.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
20.5.2008 12:12:22   
Anonimen
aja pa se to a je sploh se kak tamal k ne hoduser posted image mene ze kar mal skrbi ampak ziga ce ga drzim za rokico siba okol cim ga spustim je na kolenih in siba okol po vseh 4

Erna, jst sem shodila s 15 meseci + kakšen teden, pa mi danes čist nč ne fali. user posted image

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2133
20.5.2008 12:27:45   
*sonchek*
Evo še mene na hitro. Pri nas nič posebnega - malo na bolniški, malo v vrtcu/službi, veliki 83cm, težki 11,5kg, govorimo na polno, uživamo v vrtcu in smo čisto podivjani.
Čestitke vsem za dosežke, pa lupčke bubanim
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
20.5.2008 12:40:56   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: urla

Ma ne, sem na hitrco prišla na šiht (mam ful gužvo), tamale dva sta v varstvu. Katja ima spet virozo z visoko vročino, Tian je pa zgleda dobil norice. Sama sem na AB, ker imam kri v urinu in še nekaj me je včeraj uščipnilo v križu, tako da sem napol kripelj.

Kaj več kasneje od doma, če bom prišla do računalnika.

uf vidm da je pr vas pestro,ssssccccc stran vse bolezni,pozdravte seuser posted image user posted image user posted image ,aha kaj pa delas v sluzbi punca takoj domovuser posted image

jjasna-thx,ma saj vem da itak bo enkrat shodu sam tko a ves to cakanje ....user posted image ,itak pa k bo prpravljen bo ze

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
20.5.2008 12:52:45   
A-N-J-A
tinaaja-user posted image user posted image user posted image  za varstvo

urla- ja bogica, upam da bo vsaj D. ostal zdrav, da vas malo pocrkljauser posted image

erna- ne sekiraj se če še ne hodi.Saj po eni strani te razumem, da bi rada da se že spusti, ampak tolaž se s tem da bo pol neki časa še več dela da se stabilizirauser posted image

sonchek- sem ravno zadnjič mislila o tebi, da se že dolgo nisi javila.

draja-kako kaj Živa in vrtec?

jjasna- saj to sploh nismo dvomili ,da ne bi uganila kera je blauser posted image

amy- super da se  je Ela tok hitro navadla.A pol gresta oba s sep. v vrtec? 

Jaz mam pa spet oba doma, Ela kašlja ko norc Bor mi je pa tud neki sumljiv tko da jih pop. peljem k dr. pokazat.Pa za Elo delam torto in valda da sem biskvit zažgala, k je bla pa taka norišnicauser posted image .Svašta.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
20.5.2008 13:04:37   
erna14
anja-boste mel pa mal cokoladne torte z priokusom zazganegauser posted image user posted image user posted image  za tamaledva

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
20.5.2008 13:09:56   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

sonchek- sem ravno zadnjič mislila o tebi, da se že dolgo nisi javila.

Jaz pa vsak vikend čakam, da pokličeš in prideš na kavo user posted image

Pa čimprej se pozdravite user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
20.5.2008 13:15:13   
amy26
amy- super da se je Ela tok hitro navadla.A pol gresta oba s sep. v vrtec?

ANJA, ja oba gresta sep. v vrtec, edino kar mi gre na k je to da bosta v ločenih enotah, torej Aleks v Stični (ker imamo kraj bivanja Stična) Ela v Ivančni gorici, ker so jasli samo tam, pa ne da se Aleksa prestaviti v Ivančno, možno bo šele naslednje šolsko leto. 
Zdej sem seveda zelo vesela da sta oba sprejeta edino pol bo mal nerodno, torej zjutraj oddati Aleksa in seveda s sabo nositi Elo, ker je ne morem tisti čas pustiti v avtu pol pa njo nazaj v avto in peljat v Ivančno, sej je blizu 2-3km sam je glih prav nerodno.

pa veliko pikakop user posted image da se tvoja dva drobižka pozdravita

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
20.5.2008 13:27:59   
A-N-J-A
erna- kako pa veš da je čokoladnauser posted image

sonchek-veš da nismo bili nič gor, zdaj ko ma Ela kolo se sam z njim voziuser posted image .Lahko pa ti tud kaj do brunarce prideš.

amy- to je pa res zoprno.Jaz sem tud na začetku dobila za Bora v drugi enoti.No pol se je pa par mest sprostilo in je bil sprejet v isto enoto.Sem pa dala tud pritožbo.Ampak pri tebi to ne pride v poštev, če v Stični ni jasliuser posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
20.5.2008 13:31:36   
*sonchek*
ANJA ravno zadnjič sva se z mojim pogovarjala, da bi šli lahko kaj do brunarice - ti javim, ko bomo kaj na vašem koncu user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
20.5.2008 13:39:59   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*

ANJA ravno zadnjič sva se z mojim pogovarjala, da bi šli lahko kaj do brunarice - ti javim, ko bomo kaj na vašem koncu user posted image

Ok,sam računi da mi od 12-3h ne mormo ker spimouser posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
20.5.2008 14:03:46   
draja
Ojla še od mene!

Kako čas beži, pa to ni res. Včeraj sem bila spet malo v službi na izobraževanju in je dan minil kot bi mignil. Že vidim, kako bo, ko bom po 10 ur z doma vsak delovnikuser posted image .

Hvala vsem za skrb, Živa je imela samo v soboto vročino, vendar pa je ful prehlajena. Iz noska kar naprej teče, ponoči težko diha, in pa seveda nas še vedno mučijo hudi krči vsako nočuser posted image user posted image . Jaz sem tako žalostna in čist obupana, ker ji ne znam pomagatuser posted image . Pa tko fajn nam je že šlo in je ponoči skoraj ni več bolel trebušček, zdaj pa že cel teden taka štala.
Ta teden verjetno vrtec odpade, da se dokončno pozdravimo.

Sem ji pa danes kupila čeveljčke, no bolj supergice od Fisher Pricea, ker so notri usnjeni in mehki kot putrček. Sam na žalost so imeli samo št. 20, tako da nam še nekaj časa ne bodo prav.

Pa končno, končno, končno sem si kupila ene čevlje za v službo. Sem hodila gledat čevlje vsak dan, ko je bila Živa tiste pol ure sama v vrtcu in danes si jih grem končno pomerit in ugotovim, da mi je bila pri večini čevljev 38 prevelika, 37 pa premajhnauser posted image . Na koncu sem le dobila ene, ne sicer najlepše, št. 37. Pa pazi to - pred porodom sem nosila št. 39, izjemoma 38, zdaj pa 37user posted image ? Neki ni logično tole, ker običajno se poveča noga ne?
Tinaaja juhuhu, juhuhu, juhuhu user posted image user posted image user posted image .
Amy super, da se bo Ela lepo uvedla v varstvo, še bolj super za vrtec in seveda najbolj super za hojouser posted image user posted image user posted image . Aleks bežiiiiiiiii user posted image .

Urla, Anja, Sezam držim pesti, da bolezni hitro minejo!

Erna eh ne boš verjela, ampak včeraj smo pozabili skuhat fiziološko, pol pa moj ni hotel komplicirat in smo kar po starem sčistili noska. Danes pa definitivno poskusimo še tako.
Pa ne skrbi za Žigca in njegovo hojo. Vse ob svojem času. Bo bil pa že ful siguren in stabilen ko bo shodil! Saj on je bil itak vedno en tak lenušček in mamin crkljivček a neuser posted image ? ni čudno, da se mu tudi zdaj nikamor ne mudiuser posted image .

Skačica jah pride tak dan ja, da našim čmrljem nič ni prav. meni je to tudi grozno, sploh če je zunaj slabo vreme in se nimaš kam dat. Se dan vleeeeeečeeeeee in po pravici povedano takrat samo čakam, da gre mala spat.
Super slikice Ize, Brine, Anje in Žige user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
20.5.2008 14:31:57   
amy26
aja pa se to a je sploh se kak tamal k ne hod mene ze kar mal skrbi ampak ziga ce ga drzim za rokico siba okol cim ga spustim je na kolenih in siba okol po vseh 4

erna, ne skrbi glede hoje, bo že shodil

naša je shodila, vendar še vedno v glavnem samo puza ker ji gre tako hitreje, hodi samo takrat ko ji rečem da gre k meni, pa spusti se samo takrat ko je manjša razdalja par korakov, drugače raje še vedno puza se očitno boji padca kar je meni kar kul vsaj za zdaj dokler še ni tok stabilna.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
20.5.2008 17:41:24   
tejčica
Da se mal na hitro javim še tu.
Mi gužvamo da se ven ne vidimo. Jaz sem po prvomajskih praznikih štartala z novo službo in sem ful zadovoljna.user posted image  Upam da tako ostane. Seveda pa je z začetkom te službe šel moj čas za čvekanje. Vstajam ob pol šestih, spat hodim okrog polnoči, vmes pa služba, familija, šola in tisoč in en opravek zunaj in notri. Sedaj je že drugi teden mami pri nas, da nam malo pomaga z varstvom in mi kaj naredi, ker drugače mi ne bi ostalo niti tistih par uric spanja. Bo bolje, samo da gredo jagode mimo ker sedaj skoraj vsak dan pobiramo, razvažamo... 

Pa še par slikc od naših dveh mulčkov.
user posted image user posted image  

user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
20.5.2008 17:52:48   
Barči78
Ojla,

Samo eno vprašanje imam, ali katera ve, kje najdem privat alergologinjo v Ljubljani. O eni gospe se je precej pisalo, pa še baje je dobra.

Se javim še kaj kasneje, če mi bo zneslo.

Papa

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
20.5.2008 18:01:30   
sezam
tinajaa - user posted image user posted image  za varstvo

jjasna - a si mal važna user posted image user posted image

erna - mi tudi še jemo vse spasirano 8razen, kar sam nosi v usta) in tudi hodimo še ne. Enako šiba, če ga držim za roko (oz. me že kar sam pride iskat, da greva hodit), čim vidi, da ga ne držim se spusti na rito in gremo dalje po vseh 4-ih user posted image  Ana je bila tudi stara že skoraj 14 m, ko je shodila. Žiga bo pa malo več user posted image Tako, da erna ne sekiraj se. user posted image

urla, Anja- user posted image user posted image  k vaši hiši

amy - naša 2 bosta tudi 1 leto (malo manj - do julija) vsak v svojem vrtcu. Tu kjer je Ana (oz. bosta potem oba) imajo 1. skupino šele 2-3 let. 1-2 leti pa imajo posebej v družinskem varstvu user posted image  

tejčica - user posted image user posted image  lepe slikce

barči - imaš ZS

Mi imamo pa še kar vročino in smo temu primerno tečni user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 20.5.2008 18:04:24 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
20.5.2008 19:01:50   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

Ojla,

Samo eno vprašanje imam, ali katera ve, kje najdem privat alergologinjo v Ljubljani. O eni gospe se je precej pisalo, pa še baje je dobra.

Se javim še kaj kasneje, če mi bo zneslo.

Papa

dr. Voduskova

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
20.5.2008 19:19:38   
skačica
dan!

Danes je mala veliko boljše volje, s tem sem boljš tud sama. Ati nam je šel v kitajca večerjo iskat- Iza ima tud rada riževe rezance, midve se pa igrava, oz. Iza se trenutno vozi s poganjalčkom po dnevni.user posted image

erna- verjamem, da komaj čakaš, da bo šel Žiga sam, ampak bo že. Tud jaz sem komaj čakala in sem zdej full vesela, ko mala že prav lepo šiba po dnevni pa tud zunaj na travi čist ok hodi.

draja- še enkrat vam želim, da se vam težave umirijouser posted image

Joj, moram letet, ker mala ne prenese, da sedim za računalnikom, na sedežni pa lahkouser posted image . Letimmmmmmmm.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
20.5.2008 19:55:28   
A-N-J-A
Sam poročim da smo mi uradno zdraviuser posted image , pač mal kašljatauser posted image .

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......