jana84
|
kaj ni problem samo pri posteljici, ki leži čez maternično ustje? V tej situaciji - če se seveda do poroda ne dvigne - je potreben carski rez, ker se otrok skozi posteljico žal ne more roditi...Tako nekako nam je porodničar zadnjič na šoli za straše razlagal... Jaz sem imela na zadnjem UZ vidno posteljico čez maternično ustje, sam mi je G rekla, da to ni niča kaj takega v tistem tdnu ko sem bila, kasneje se dvigne...Problem je edino če se ne...Ampak v večini primerov se dvigne... Mi imamo pa že v ponedeljek pregled, tako da samo še 4 dni, pa bom videla našega malega razgrajača, ki sedaj že kar pridno poskakuje po trebuščku...Žal moj predragi mož še vedno nič ne čuti. Včeraj sem prav videla kako se trebuh premakne, ko pobrca...No, popoldan ko bi pa to rada pokazala možu, pa naš kot da je zaspal...Sploh noče ubogati tata...Bo moral kar mal ukazat... No, trebuh imam vidno vsaki dan večji...Ne vem kam bomo prišli, če bomo šli tako naprej ...Pa saj je lepo, nimam nič proti če se mi tako lepo vidi trebušček...Sem prav ponosna nanj...Zadnje čase ugotavljam, da semi sam trebuh veča, ostali predeli telesa (rit, boki....) ostajajo tam kjer so bili...Hvala bogu, kaj ne? No, pa prsi mam tud skor vsak dan večje...Ne vem kam bomo prišli (zdaj imam že modrčke 85C, zadnjič sem si od Lisce kupla celo z D košarico...). Kako pa kaj drugače vaše počutje? Jaz skoraj ne vem da sem noseča, razen trebuha seveda, ki me opozarja na to! No, včeraj sva bili z mamo v Italiji in so me takoooo noge bolele (podplati in okoli gležnjev), pa križ...Sva bili v eni trgovini, kjer nimajo niti enega stola ali kaj podobnega, da bi se človek lahko usedel...Pa je potem ko sem domov pršla zvečer in se na kavč ulegla hitro minilo...Mogoče je bilo celega dneva preveč... No, sedaj pa se grem lepo nazaj učit...Imam tak izpit v bližnji prihodnosti, da ne vidim kako bom v 14 dneh vse predelala (Zgodovina Slovencev po 1. svetovni vojni)!!! Ogromno snovi! Lepo mislite name, da mi bo učenje steklo, ker do sedaj mi še ni, pa se učim že več kot en teden...Uf! Pa še malo se moram pohvalit...Pr nas hvala bogu niti včeraj ni bilo dežja, niti ga ni bilo še danes...Upam da bo tako še naprej...Sicer je res da burja piha, ampak vsaj kisik prinese in ima človek malce več energije... papa jana
|