|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
22.5.2008 15:20:32   
*kinnie*
ojoj...sem  videla , kako sem zaštrikala s tem vprašanjem...se oproščamuser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
22.5.2008 15:29:31   
oktoberka
Ne, pri nas v vrtcu nimaš nobenih obveznosti. Ne vem pa kako je s tem v drugih vrtcih. Načeloma imaš pravico otroka izpisat kadarkoli in naj se ne bi podpisovalo nobenih pogodb.

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
22.5.2008 15:42:17   
*kinnie*
hvala za odgovoruser posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
22.5.2008 16:21:43   
vedra
Sanosan - ja sem brihtna punca , a ne user posted image   (samohvala ni najbolj zaželjena, je pa včasih potrebnauser posted image ).  V enem od tvojih sporočil sem ugotovila da si iz Ptuja in sem nato pogledala kdaj si se nahajala v porodnišnici.
In ja, imam lepe spomine na osebje v por. Ptuj. Malo so imeli počasne reakcije samo ob sprejemu, dokler niso ugotovili, da je potreben nujni CR, takrat pa so eno revico pred menoj pustili samo in nato vsi oddrveli v operacijsko. Ampak se je vse dobro izteklo. Potem na oddelku pa so bile vse nadpovprečno prijazne in ustrežljive - a pri tebi ni bilo tako?

Na plavanje pa hodiva ob torkih ob 15. uri, tako da se žal nisva mogli videti. Pa upam da se spoznava kdaj na kerem srečanju v MB.

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
22.5.2008 16:23:36   
sanwebdra
Valči, definitvno pridi!!!user posted image  Častimo pijačo, saj veš, ko na Štajerskem ...

Noa1, MT je suuuuuuupeeeeeeeeeerrrr, jaz mogoče še enega imela ... bi se dalo kaj zmenituser posted image , pleaseeeeeeeuser posted image user posted image ???

Da še jaz opišem naše nočne dogodivščine ... Po tistem, ko je le končno zaspala ob 22.00, se zbudi normalno okrog 01.00, flaša in spimo dalje, potem zopet zbudi normalno ob 04.00, vendar, pazi zdaj, ko ji skušam flašo približat, se začne dreti kot jesihar in tako naslednje pol ure ... in potem zopet: ko na rokah - spimo in ko jo odložim, najkasneje čez 2 minuti alarm!!! Za popiuser posted image . In tako do 05.30. In potem omaga, se zbudi ob 08.30, se spet vstraši mleka, pa jo le prepričam, da je njena prijateljica, ker že 7 ur ni jedla, zaspi in spi do 10.30!!!!user posted image  Kar ni naredila še nikoli ... pol pa bodi pameten!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
22.5.2008 16:46:28   
jasna
Sanwebdra, mogoče pa sploh ni lačna? A dudo ima?

Kinnie, oktoberka, pogodbe se podpisujejo. Vedno ob vpisu otroka v vrtec. Izpišeš pa otroka z enim listkom (običajno imajo objavljenega kar na spletni strani) in sicer najmanj 15 dni prej. Torej kinnie, če boš Žana vzela iz vrtca od danes na jutri, boš še za 15 dni plačevala vrtec. Drugih obveznosti pa ni.

Sem firbec, kaj je bilo z bibo lezeuser posted image . Vidim, da je šlo za nekaj žaljivega in upam da Klaudia sploh nisi tega bralauser posted image . To so pa negativne stvari forumov, ko lahko vsak pod krinko anonimnosti piše kozlarije. Itak ste, Klaudia, vsi trije the bestuser posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
22.5.2008 16:57:08   
oktoberka
Kinnie, oktoberka, pogodbe se podpisujejo. Vedno ob vpisu otroka v vrtec. Izpišeš pa otroka z enim listkom (običajno imajo objavljenega kar na spletni strani) in sicer najmanj 15 dni prej. Torej kinnie, če boš Žana vzela iz vrtca od danes na jutri, boš še za 15 dni plačevala vrtec. Drugih obveznosti pa ni.

Ja tako pogodbo ja, sam sem mislila da je Kinnie mislila tako da pač otroka ne smeš izpisat iz vrtca, pa da kao morš ful plačat če ga izpišeš.
Pol je bil missunderstood.

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
22.5.2008 17:03:58   
lane31
Dober dan.....spet moj računalnik,ki me ni spustil na internet user posted image  zdaj sem pa 1h brala user posted image  sem zamudila neko biba gre....iz postov razberem da je nekdo nebodigatreba user posted image  karkoli je že pisalo zate Klavdija.....mi te ne damo user posted image user posted image
Skuštrana....hvala za linke user posted image
Noa1.....pa ti si prava umetnica user posted image
Ajša,Zala,Julija....nehajte ga srat user posted image user posted image ....hitro pozdravit noske male
Noa1.....meni pa je babyvac zakon...se sploh ne namučiš,pa vse gre ven......še posebej dober za pred spanjam

Majazarja.......lepo da si se javila ,pa daj se še videt kaj user posted image
Valči to pa bi bilo lepo user posted image  ,kar povej kdaj
Aha če sm že pri srečanjih......a bi se lahko na četrtek prestavila ????

Oktoberka.........ma ja še boli.....že obopujem počasiuser posted image  se včasih počutim čisto oropana ženskosti user posted image ...moj libido pa se bliža  nuli ....valda,če nekaj boli se pač ogneš user posted image ..........bo že menda

Jasna.......včeraj si napisala,da se je mala najedla tune ???? A to si mislila Neli...a pol že lahko tudi to jejo ???

Vanili......upam da si rešila odiseado marela user posted image

Oktoberka.......mi smo jo kupili zato ker nam voz zasede cel kuferan in ko nas gre 5 na morje-v apartma  to glih ni ok user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
22.5.2008 17:08:25   
lane31
Sanwebdra..........jaz tudi mislim da ob 4h po popiti flaši ob 1h nikakor ni mogla biti lačna .......ko spi se ne ponuca tako hitro user posted image  ,bi probala čajeka dat..........ko so prehlajeni full več popijejo

Da še pojasnim zakaj četrtek..........namreč otroke dobivava ob sredah in petkih in saj veste kosilo in to....te se pa že dan prej obremenjujem z tem....če gre.....drugače pač pustimo sredo

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
22.5.2008 17:29:46   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: lane31
se včasih počutim čisto oropana ženskosti user posted image

Lane, tole se pa tako žalostno bereuser posted image user posted image  Kaj ko bi šla še enkrat h G in se mal pomenita, pa da pogleda kako je? A kak lubrikant imata?
Glede ribe... Po naših tabelcah ribo šele po 1. letu, po skuštraninih pa že prej. Sam zdej ne vem al belo al plavo. Moji so ribo vsi prej dobili.

Pika je dobila ful hudo rdečo ritkouser posted image . Je revca tak jokala, ko sem jo previjala.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
22.5.2008 17:41:02   
noa1
Hvala vsem za pohvale. user posted image
Moram povedat, da mi je žal, da ga nisem imela že prej. Malo se da tako lepo in hitro uspavat da to sploh ni za verjet. Upam, da bo tako tudi ostalo.user posted image

Sanwebdra: kot sem že nekajkrat povedala....ni problema zašit. Samo da pač enkrat ko bo čas, ker imam ŠS pri mami in moram vedno k njej it. Saj bom tudi sebi še kakega naredila....tako da....seveda

Lane31: jaz nimam nič proti četrtkom, se komot lahko z menimo. Pa upam, da hitro porihtaš stvari, da bo user posted image spet užitek. Jaz bi na tvojem mestu šla k G in se pogovorila.

Tudi jaz sem zasledlila temo biba leze, teksta pa nisem videla. Očitno nič prijetnega. Na žalost obstajajo tudi zlobni ljudje.user posted image  

Moja pupa spi (spet) jaz pa grem hitro še malo pospravit preden pride moj user posted image  domov.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
22.5.2008 17:49:02   
Pandica
Samo na brzino, ker nimam časa

Srečanja MB   pa ne ob četrtkih user posted image user posted image user posted image , ker nikoli ne morem. Pol ne bom mogla več prit, enako velja za torek. Saj veste punce zakaj. Prooosssimmm naj ostanejo ob sredah user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
22.5.2008 17:59:43   
lane31
Pandica....saj je bil samo predlog ,seveda lahko ostane tudi ob sredah

Ma sem že bila pri G.....kao en šiv previsok......in notri je bilo precej zašito -raztrganine........pa bo kao čas pomagal.....lubrikant........seveda,samo ne pomaga prav veliko ,pa imam specialnega -viare (če še kera išče ) ki navlaži od znotraj in ne samo zunaj
Madona kaka tema........no ja..saj tako so pa nastali naši sončki ,ne user posted image ......tak da vseeno paše zraven user posted image ......sem že velikokrat povedala da od vsega poroda in šivanja in celjenja je bilo najhuje ravno user posted image  po porodu

Micla.......sušilec nabavit user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
22.5.2008 18:05:56   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: jasna
Sanwebdra, mogoče pa sploh ni lačna? A dudo ima?

Ja, duda je naša najboljša prijateljica ... pa čaja ni hotla ... da dvakrat ponoči jemo, ni nič nenavadnega, odkar smo iz morja ... enostavno na rokah je hotla bit ... ne vem ... vročina pa je 36,9. Kar je OK. Danes sem jo samo enkrat čez dan dala spat ... ker če me čaka še ena taka noč ... joj, kako je starševstvo lepo ...

IZVIRNO SPOROČILO: noa1
Sanwebdra: kot sem že nekajkrat povedala....ni problema zašit. Samo da pač enkrat ko bo čas, ker imam ŠS pri mami in moram vedno k njej it. Saj bom tudi sebi še kakega naredila....tako da....seveda

user posted image user posted image user posted image  Najlepša hvala!

IZVIRNO SPOROČILO: noa1
Lane31: jaz nimam nič proti četrtkom, se komot lahko z menimo.

Meni je vseeno!!!user posted image  

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
22.5.2008 18:14:21   
skuštrana
Joj, kako se dnevi vlečejo, ko ni Lize..Saj jutri pride. Hvalabogu, no. Sploh ne vem več kaj naj delam, sem že vse počistla, sprehod je za nami...A rsen je pa tudi tako zelo priden, da z njim nimama kaj delatuser posted image

Biba leze - ni bilo nič posebnega, ena ženska, ki nima kaj pametnega v življenju počet je hotela malo očrnit Klaudio, ampak sem javila Jančiki in je vse lepo zbrisalauser posted image .

Mei tai -kar odvisen postaneš, neuser posted image

Kinnie, lahko vzameš otroka iz vrtca kadar hočeš. Mi smo Lizo čez poletje čisto izpisali, je pa vpisana s septembrom.

Lane, mene je po porodu z Lizo full dolgo bolelo, peklo, ...Ampak sem potem si prišla gor, da je to že na psihi, ker me je parkrat boleleo, potem me je bilo pa strah..Probaj se čisto sprostit.

Ribe - ja, v mojih tablicah je bela riba že full kmalu. Samo tuna ni bela ribauser posted image Mah, tablice gor ali dol- jaz sem danes Arsenu dala malo jogurta, ker revež spet ne kaka..In po moji logiki je boljše mu dat nekaj "naravnega" in to uredit s hrano kot pa mu dajat v rito svečke in raznorazne sirupe..Zdej bomo probali z jogurtom, pa kar bo pač bouser posted image

Noa - nabavi baby vacuser posted image Se splačauser posted image Kontaktiraj uporabnico Rijo, pa ti bo vse razložila. Jaz jih prodajam na Hr in ti povem, da so mame navdušene, full se jih proda.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
22.5.2008 18:37:19   
skuštrana
ker revež spet ne kaka.

Popravljam, ravno je naredil polno kahlico drekeca pekecauser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
22.5.2008 19:11:19   
skuštrana
user posted image

Arsen pri kakanjuuser posted image Se opravičujem ker se vidi njegovo bogatstvouser posted image in ker je slika zelo slaba, ampak meni je tolk lušten da vam ga moram pokazat(sem dolgo razmišljala, ker načeloma sem proti da se lepijo slikce nagih otrok na net)..

Neposredna povezava do sporočila: 1992
22.5.2008 19:52:23   
lane31
Skuštrana......joj je cuker mali user posted image  ,pa prav uživa na kahlici user posted image
Glede psihe bi ti dala kar prav.....ker če boli se že v naprej bojiš in si itak celi zategnjen.....kot pri zobozdravniku,ko se že na vratih derem injekcijo prosim user posted image   bom vadla večkrat user posted image user posted image user posted image

Sanwebdra.......kar pustimo srede ker se je že ugotovilo da Pandica ne more.....to pa ja ne gre user posted image  ....bomo kuhali v torek zvečer ali pa hrenovke jedli user posted image  no problem

te bom še tesneje

Neposredna povezava do sporočila: 1993
22.5.2008 19:54:08   
lane31
Jezus.....skoraj mi je služba zgorela user posted image
Resno.....požar v DUM  in to v moji enoti .......PINGI ...je z omico vse ok - ker je bil ravno v njenem štoku ????????

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
22.5.2008 20:20:58   
Kasija
lane31 ne vem, če sem ti to že napisala - moja G mi je rekla, da si namažem dnevno nožnico oziroma po presredku z bepantenom in tako greš v krogu po presredku in rahlo na ven pritiskaš in s tem širiš - kot naj bi masiral presredek pred porodom

majoli in janja uživajte na morju. Jaz tudi sanjam o user posted image mmmmm

Pa srečanje je bilo itak fajn kot vedno user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
22.5.2008 20:31:41   
suzanamai
Samo na kratko.

Biba leze, ne vem zakaj se gre, je pa Klaudia in njena Lia ter seveda Žiga, the bestuser posted image user posted image user posted image . klaudia ne pusti se spravljat v slabo voljo, ni vredno.

Vanili mam rdečegauser posted image user posted image user posted image . Madona sem zahtevna aneuser posted image

Zoja spi, mi gremo pa komedijo pogledat...

lahko noč

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
22.5.2008 20:32:50   
suzanamai
Aja pa srečanje je blo super, of courseuser posted image . Je Zoja čist Teja povalala, madonca kaj šele bo, ko bo starejšauser posted image

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 22.5.2008 20:33:09 >

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
22.5.2008 21:18:38   
lane31
Kasija......nisi..hvala....pa misliš bo pomagalo zdaj po toliko mesecih user posted image No vsaj škodit ne more.......samo mene boli globje....mislim da ni kriv presredek user posted image  itak je dobil le 4 šive.......notranjih pa ni štela, samo vem da me je šivala 50 miut
Eh dovolj na to temo....se bo že zrihtalo

te bom še tesneje

Neposredna povezava do sporočila: 1998
22.5.2008 21:23:52   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Je Zoja čist Teja povalala, madonca kaj šele bo, ko bo starejšauser posted image

Boj se, da ne bo on nje user posted image . Saj veš, tiha voda ... user posted image

No, meni je bilo tudi fino na srečanju, da se mi je razkadil vpliv lune, ampak se je doma skoraj takoj povrnil, ker jutri pridejo zidarji in je to postalo cel projekt moje tašče in tasta user posted image . A lahko malo pojamram user posted image ? Pa kako je veliko za pakirat, pa za selit, pa kako naj bi spali potem, pa kje naj bi bil večji otrok pa kje mali, pa kje bodo zidarji hodili, pa kako bo svinjsko, pa kako bo treba na otroke pazit, pa kako dolgo bo trajalo, pa kako bo hudo, pa koliko bo za delat, pa kaj moramo zaščitit, pa - pa - pa ... Pa dobro no!!! user posted image

Komaj čakam, da bom imela svoj vhod user posted image .

Sicer pa nič novega, sem spet samohranilka user posted image .

Klaudia, ti si pa super in tudi tvoja dva sta odlična user posted image !

Jasna, greš jutri na kavo po našem plavanju? Ob 11h?

Lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 1999
22.5.2008 21:29:26   
Klaudia
Pandica - TOrej + so bili: velika kolesa, 360° vrtljivo prvo kolo, bremza
- pa: brez varovala (če si ga dokupil si ga moral pa vedno snemat ob zlaganju vozička), naklon ne gre čist pokonci in ne gre čist v ležeči (brezstopenjski naslon, ki ga je ful težko naštiimat, vsaj meni je bilo), ful širok sedež in kar zleze otrok nekam v stran, majhna nakupovalna košara, ko se zlaga, ga ful moti prvo kolo in sem ga neštetokrat preklela. Zloži se kar solidno. Imamo sonato in je šel po dolžini noter in še košara zraven, to ni bistven problem... je pa ogromno drugih...

Če gledam proti 3xl, ki ga imam sedaj, je bil pravi pofl user posted image

oktoberka - vidva kar user posted image , da bo čim prej nova user posted image . Jst bi tut, pa še ni user posted image , pol je pa ful smotan... kdaj nej test delam user posted image

Vidim da grem nekomu v nos user posted image . Torej meni, po domače povedano, dol visi kaj si drugi mislijo o meni. Lahko se na trepalnice postavijo če hočejo user posted image . Kdor me pozna, to ve. ČE me opravlja, mi že mora bit fovš za nekaj user posted image  Ampak babji firbec pač to je... a mi lahko kera pove zakaj se je šlo? Magari na ZS ali pa mobi...

Pa hvala vsem... user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?