emina83
|
Dan moje drage! evo po fuuuuuuuuuuuuul doooollllggeemmm času da se še jaz malo javim. vmes mi je svašta dogajalo, tako da izvolte, kratka obnova: v službi več nisem, ampak na bolniški, ker me matra vse po malem. spet mam take vrtoglavice, da je kr joj, vmes sem že dvakrat krvavela,ampak se je izkazalo, da je do zdaj blo vse o.k., trebuh mi že zdaj otrdeva, oz čutim da se mi maternica ful krči, kot pri popadkih( tiste ki ste rodile, veste o čem govorim), kr neki me špika po trebuščku, s prebavo mam itak težave že od nekdaj, zdaj je seveda vse samo še huje, pred kratkim smo jaz , moj in moj mali škratek tako virozo prebolevali,da smo vsi trije kar 4 dni bruhali kot zmešani, mislim ni da ni... kaj mene vse ne bo doletelo... se mi zdi včasih, da vse kar je slabga se kr lima na mene. zdej si kupujem tudi AS, preko oglasov-rabljene, pa me tudi to malo sekira, ker to delam prvič, ampak bi ga pa ful rada imela, ker sem zdaj v 2. še bolj panična kot v prvi, eh aja, pa brcik še kr ne čutim, v prvo sm jih tam okol 18t, zdaj pa še kr nč, sm mislala da bo tokrat mal prej, pa očitno ne bo nč iz tega. no, upam da se bo kateri dalo brat tale moja čreva , zdej vas grem pa še mal prebrat za nazaj in vidim, da bom kr en čas zaposlena
|