Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 8:59:47
|
|
|
|
dolenjka
|
Dobro jutro Jaz bo pa zdej stalno tko zgodaj spat hodila, sem ful spočita Carica je spala do 3.30, polizala joško kot bi rekla Meti in spala do 6h, sam je nisem šmirglala, tko da sva se potem ob 7.30 previli (ful mal polulana ) in kao najedli (že spet ne je ), sem ji še mal včerajšnjega mleka po flaši nesla in je 25 ml spila in pol sem jo pri palčkih pustila in je zaspala pred 15 minutami Sem prebrala da se vam je dogajal včeraj! Pa novo čveko imamo a ne? Sticanka, dobrodošla
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 9:00:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: nizy suzi- se zadnjič pelejmo skozi nm ,pa pravim mojmu "tu pa suzi živi",pa se čez 1t peljemo nazaj ,pa jaz zopet ponovim ,...."pa pravi dobr dost je, si že enkrat povedala " jaz pa mojmu zmerej ko se mim peljemo povem za dolenjko in meti. me ima tud že poln kufer. sej mu sam še od RR nakladam ko je revež doma. sicer pa jaz nisem odvisna, NE! Dobro jutro Suzi! Moj vas tut že skor vse obvlada!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 9:01:19
|
|
|
|
buči
|
Evo mene nazaj iz vrtca. Ja itak, da sem dobila tolk novih informacij, da dobro, da sem bila z avtom, ker v košaro na kolesu to itak ne bi šlo! Deci nič ne berejo! Bajsa, sori, sem moglait dol z rr! Jaz ne dajem več D3 kapljic, ker je itak poltje, bomo oktobra spet štartali. sicer pa če ne dojiš 2 kapljici, če dojiš 4 kapljice do 1. leta. Sem poslušala poročila v Stični se je ena betonska ograja vžgala, pa so gasilci našli na pogorišču eno fajn kuro na žičnati ograji. Baje je imela na deklaraciji: Samo podrgni in pogrej! PEČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! ŠTUDENTEKE, DANES BO SLABO VREME - IDEALNO ZA DELAT! DAJMO, DAJMO! BIG SISTER IS VOČING JU!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 9:01:33
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Kdaj boste ve začele z dodajanjem GH, tiste ki polno dojite? pri 6m, mogoče kakšen teden prej, če bo le mleka do takrat.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 9:06:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Evo mene nazaj iz vrtca. Ja itak, da sem dobila tolk novih informacij, da dobro, da sem bila z avtom, ker v košaro na kolesu to itak ne bi šlo! Deci nič ne berejo! Bajsa, sori, sem moglait dol z rr! Jaz ne dajem več D3 kapljic, ker je itak poltje, bomo oktobra spet štartali. sicer pa če ne dojiš 2 kapljici, če dojiš 4 kapljice do 1. leta. Sem poslušala poročila v Stični se je ena betonska ograja vžgala, pa so gasilci našli na pogorišču eno fajn kuro na žičnati ograji. Baje je imela na deklaraciji: Samo podrgni in pogrej! PEČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! ŠTUDENTEKE, DANES BO SLABO VREME - IDEALNO ZA DELAT! DAJMO, DAJMO! BIG SISTER IS VOČING JU! Zakaj pa več kapljic če dojiš Meni je predpisala 1 kapljico od začetka, pol pa 2 Aja, a kej veš kje v Stični? Bi šla mal pofirbcat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 9:11:49
|
|
|
|
sticanka
|
Dobro jutro drage nove prijateljice! Upam, da ste dobro spale? Pozdravljena Dolenjka in hvala za dobrodošlico! Včeraj sem veliko prebrala o tebi! Ne marajo te prav zelo, kajne? So se norčevale na tvoj račun veš? Naj jim bog odpusti!
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 9:12:07
|
|
|
|
Suzi*
|
dobro jutro. dolenjka, pejt mal pofirbcat, pa poročaj iz prve roke okol te kure. naša je pa zaspala pred deveto, spala skor eno uro al kaj je delala, je blo tiho, pol se je "zbudila", je bla pokakana, sem jo previla, še mal na zizo prklopla, budno v postlo položila, ker drugač bi spet skupej zaspale, in je sama zaspala mal pred deseto. zbudila se je ob petih, sva jedle in je spala do osmih, pojedla, smo se previle in preoblekle, zdej se pa igra pod igralnim lokom in vriska zraven. Se že vrti v krogu ko urca. pa itak gre vse v usta in pol kr slina teče od vsega. še en deževen dan....spet bo čvekanja kle gor.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 9:12:55
|
|
|
|
buči
|
Dolenjka, v adaptiranem mleku so že dodatni vsi vitamini, tako da naš siche dozo dobi, če pa dojiš pa količina veriira. Tako so meni povedal. Ne vem, če ste zasledile na sosednjem forumu je ena mamica bila tako pridna in za svoja otročka naredila dve pesmarici (več kot 200 strani pesmic in slikic), pa si ju lahko dol vzamete, če boste za svoje rabile: pesmi in ištevanke, malo poiščite. Sem se odločila, da danes ne bom na RR visela, ker bom malo po stanovanju pospravljala, pa še enkrat morat dat cunje od včeraj oprat, ker sem jih pozabila zaradi vas obesit, pa že vse po postanem v škafu smrdi. Bemti babe, ste zoprne! Ampak ste moje najljubše prijateljice. Vas imam ful rada! Sem tolk vesela, da vas mam, ker se res noro nasmejim!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 9:15:19
|
|
|
|
dolenjka
|
A tako Buči, hvala za razsvetlitev Pa nas ja ne boš zapustila IZDAJALKA!! Ejo, kje so tiste pesmice? Sam jaz bi še melodije
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 9:15:21
|
|
|
|
sticanka
|
Danes se vam še kasneje malo pridružim, ker imam veliko obveznosti! lepo se imejte, drage moje!
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 9:15:34
|
|
|
|
vrtnica76
|
Dannn! Naš mali dec je pa dons po dooolgem času celo noč prespal !Še takrat,ko naj bi se lahko naspala mi ne dajo miru.Tokrat je Tamara jokcala ponoč, da se ji je nekej groznega sanjal .Božica.Mali se je zbudil ob šestih,se priklopil na joško in se pol nekej zveral pa telovadu,da je vse skupi zbruhal.No,na srečo je je okol pol osmih nazaj zaspal in zdele prav veselo drva žaga .Jest sem že pozajtrkovala,pa še mal časa mi je ostal,da sem na magic leg skočila.Joj spet bo muskel fiber .
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 9:15:46
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Sem se odločila, da danes ne bom na RR visela, ker bom malo po stanovanju pospravljala, pa še enkrat morat dat cunje od včeraj oprat, ker sem jih pozabila zaradi vas obesit, pa že vse po postanem v škafu smrdi. Bemti babe, ste zoprne! Ampak ste moje najljubše prijateljice. Vas imam ful rada! Sem tolk vesela, da vas mam, ker se res noro nasmejim! jaz sem suzi in vas imam rada.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 9:17:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: buči Sem se odločila, da danes ne bom na RR visela, ker bom malo po stanovanju pospravljala, pa še enkrat morat dat cunje od včeraj oprat, ker sem jih pozabila zaradi vas obesit, pa že vse po postanem v škafu smrdi. Bemti babe, ste zoprne! Ampak ste moje najljubše prijateljice. Vas imam ful rada! Sem tolk vesela, da vas mam, ker se res noro nasmejim! jaz sem suzi in vas imam rada. jst vas mam tut rada! Manj vas vidim, rajš vas mam
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 9:19:25
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sticanka Danes se vam še kasneje malo pridružim, ker imam veliko obveznosti! lepo se imejte, drage moje! sej ne morem verjet kaj je babji naštudiru, pa ona to resno svaka čast sticanka
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 9:20:42
|
|
|
|
vrtnica76
|
Glede kapljic sem jaz kr mal v skrbeh,ker mi je rekla,da jih ni treba dajat (dojim in dodajam adaptirano-Aptamil).Pa sem jo 2-krat vprašala.Benti,kaj pa če bo z Janezkom kej narobe?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 9:21:49
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: buči Sem se odločila, da danes ne bom na RR visela, ker bom malo po stanovanju pospravljala, pa še enkrat morat dat cunje od včeraj oprat, ker sem jih pozabila zaradi vas obesit, pa že vse po postanem v škafu smrdi. Bemti babe, ste zoprne! Ampak ste moje najljubše prijateljice. Vas imam ful rada! Sem tolk vesela, da vas mam, ker se res noro nasmejim! jaz sem suzi in vas imam rada. jst vas mam tut rada! Manj vas vidim, rajš vas mam A si pol morš mislt kolk vas mam pol šele jest rada
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 9:22:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: sticanka Danes se vam še kasneje malo pridružim, ker imam veliko obveznosti! lepo se imejte, drage moje! sej ne morem verjet kaj je babji naštudiru, pa ona to resno svaka čast sticanka Nisem čist razumela, mi je pa ta tanova všeč, a teb tut stara?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 9:22:30
|
|
|
|
larisa
|
Jst vas mam tud zeloooo rada , ampak mi greste pa tud fajn na živce, ker mi ne daste miru, da bi kej druzga še počela
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 9:23:11
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Glede kapljic sem jaz kr mal v skrbeh,ker mi je rekla,da jih ni treba dajat (dojim in dodajam adaptirano-Aptamil).Pa sem jo 2-krat vprašala.Benti,kaj pa če bo z Janezkom kej narobe? Nič ne bo Đoniju! Poglej mene, a mi kej fali? no, razen kaka deska u glavi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 9:23:47
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Jst vas mam tud zeloooo rada , ampak mi greste pa tud fajn na živce, ker mi ne daste miru, da bi kej druzga še počela Draga, čustva so obojestranska
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 9:23:52
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: sticanka Danes se vam še kasneje malo pridružim, ker imam veliko obveznosti! lepo se imejte, drage moje! sej ne morem verjet kaj je babji naštudiru, pa ona to resno svaka čast sticanka Nisem čist razumela, mi je pa ta tanova všeč, a teb tut stara? Itak
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 9:27:08
|
|
|
|
larisa
|
Dejmo še eno resno prosim: Ker grem dons po zalogo pleničk, mi prosim povejte tiste, ki uporabljate pamperske, koliko so vaši težki in kero cifro pleničk imajo? Namreč naš ima cca. 7kg, pa mamo 3ko, itak so do 9kg, ampak nam je spet začel neki mim uhajat, pa mi ni jasno a bi mogla dat 4ko
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 9:27:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: sticanka Danes se vam še kasneje malo pridružim, ker imam veliko obveznosti! lepo se imejte, drage moje! sej ne morem verjet kaj je babji naštudiru, pa ona to resno svaka čast sticanka Nisem čist razumela, mi je pa ta tanova všeč, a teb tut stara? Itak A jo povabmo na naslednje srečanje?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 9:27:32
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Glede kapljic sem jaz kr mal v skrbeh,ker mi je rekla,da jih ni treba dajat (dojim in dodajam adaptirano-Aptamil).Pa sem jo 2-krat vprašala.Benti,kaj pa če bo z Janezkom kej narobe? Nič ne bo Đoniju! Poglej mene, a mi kej fali? no, razen kaka deska u glavi O,hvala Dolenjka mi je res odleglo. Nč ti na fali.Niti una deska ne.Si prou fejst baba .
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 9:28:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Dejmo še eno resno prosim: Ker grem dons po zalogo pleničk, mi prosim povejte tiste, ki uporabljate pamperske, koliko so vaši težki in kero cifro pleničk imajo? Namreč naš ima cca. 7kg, pa mamo 3ko, itak so do 9kg, ampak nam je spet začel neki mim uhajat, pa mi ni jasno a bi mogla dat 4ko A ni 3jka do 7 kg? Kam pa letiš po pelene?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......