|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
22.5.2008 19:10:11   
Blacky30
Mojemu pa se nič ne kolca. user posted image

Jaz pa zdaj jem napolitanke, Nejc pa gleda risanko. Kaj pa ve počnete, da ste nekam poniknile?
Pa malo čekiram ono spletno stran od bejbijev, ki jo je zimska dala ali katera že. Hvala!user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 501
22.5.2008 19:20:51   
Juno
Frutka - najlepša hvala za nasvete glede urtikarije. Tudi jaz sem jo imela že večkrat in imam izkušnje s tem, a vsak pameten nasvet prav pride.
Danes sem bila v porodnišnici. Zdravnik pravi, da to kar imam ni utrikarija. Na dolgo in široko sva se pogovarjala. Rekel je, da je to verjetno kemična reakcija telesa - na nek kemični dražljaj. Vprašal me je, če sem jemala kaka nova zdravila, ali če sem menjavala prašek, čistila,....Res mi je kolegica prijazno podarila celo vrečo nosečniških oblačil in dejal je, da je možno, da sem tako burno reagirala na te cunje, če so bile morebiti oprane s praškom, ki ga nisem vajena. Kasneje sem jo poklicala in izkazalo se je, da uporablja isti prašek in mehčalec kot jaz.
Res pa je, da sva z možem kupila nove praške, iskala sva čim bolj ekološke, za pranje cunjic od malega. Kupila sva pralne oreščke, ki naj bi bilo naravni in full fajn. Morda mi škodi prav to - bo treba še malo preizkusiti. Se je začelo pa spet slabšati...Upam, da bom kmalu ugotovila kaj mi škodi.

Najbolj pomembno je to, da je zdravnik rekel, da ta reakcija plodu ne škodi. Zaradi tega se mu v trebuščku ne godi nič slabše. Samo zame ni prijetno.
Na žalost je pa res da je zadeva lahko dedna user posted image . Ni nujno, da bodo malemu škodile iste stvari kot meni in očku, je pa večja verjetnost, da bo imel tudi on težave z alergijami. Upajmo na najboljše.

Zdej grem pa večerjo pripravit, da dava kaj zdravega v želodček danes!

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   [Brisano sporočilo]
22.5.2008 20:12:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
22.5.2008 20:21:18   
Blacky30
Midva z malim sva imela tople sendviče.user posted image  Predlagam pa ti kaj lahkega, npr. čokolino, mlečni zdrob, mlečni riž, maslo in marmelada na kruhu in vroče mleko,.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 504
   [Brisano sporočilo]
22.5.2008 20:29:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 505
22.5.2008 20:56:59   
frutka_
Jaz večerjam čokoladne cookiese.user posted image  Mnjami!
V albumček "Oprema" sem dala slike vozička in nekaj par drugih stvari. Geslo je "julijka". Če bo katera pogledala.
Juno, morda je bila v oblačilih kakšna plesen ali kaj podobnega, ki ni pasala tvoji koži. Upam, da bo bolje. Na otroka pa res ne gre. Zdravila bolj škodijo, zato sem ti tudi napisala, da čimveč odvajaj.user posted image  Upam, da bo boljše.user posted image
Karamela jaz sem se v prvi nosečnosti zredila 9kil. Sploh ni nujno, da boš na koncu razturala s kilami. Pač pridobivaš težo po spodnji meji.  Moji se tudi kolca. To je bojda priprava na dihanje z lastnimi pljučkami po porodu.

user posted image user posted image user posted image ALINA vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 506
22.5.2008 21:22:31   
glugluglu
Juno, če ti bo reakcija zginila na enem delu telesa (na nogah praviš?) in se potem kasneje pojavila drugje, potem je res lahko tudi čisto druga stvar in ni nujno, da je alergija, niti na praške ne. No, kot praviš si dala kri, najbrž bo to kaj pokazalo.
Sicer pa se zgodijo take stvari, pa nikoli ne izvemo vzroka, potem pa mine kar na lepem. Mogoče bo pa jutri že ok.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 507
22.5.2008 21:29:03   
lex
frutka lep vozičekuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za čestitke, vam Alina vsaki pošilja enga slinastega lubčka

Se ji vidi, da ni več dojenček, je danes rabila ful cajta da je zaspalauser posted image .

HD, kaj pa če bi ti res kaj lažjega kot je topli sendvič? Jaz bi na tvojem mestu prepečenec in čaj. Da se ti želodec res umiri. Topli sendvič je meni ful težka hrana. Tud mleko ni priporočljivo pri raznih trebušnih zadevah.

Evo grem kuhinjo pospravit pa na kavčuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 508
   [Brisano sporočilo]
22.5.2008 21:44:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 509
22.5.2008 21:54:15   
Blacky30
Frutka, ful lepe slikice, res lepe stvari. Pa kak lep spomin, ko je bil še Filip tako majhen. Še ni tako dolgo nazaj, ne? user posted image

HD, si že večerjala? Kaj si si privoščila?user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 510
   [Brisano sporočilo]
22.5.2008 22:17:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 511
22.5.2008 22:58:33   
Majuska
Ej punce, ene ste se včeraj menile da imate pregled pri dr. Kavšku ... zakaj se mi zdi, da sem vsaj dve danes srečala na kliniki? user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 512
   [Brisano sporočilo]
22.5.2008 22:59:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 513
22.5.2008 23:13:11   
lindy
Ja pa sej ta moja gin. je tud bolj tihe narave, moram vse vlečt iz nje, no vsaj srček poslušava, jest mam naslednji pregled 18.6. in takrat bom mela tud ctg, uu se bo že zares začel!user posted image Nočko

Moja mala Manca je moja največja sreča!

Neposredna povezava do sporočila: 514
   [Brisano sporočilo]
22.5.2008 23:16:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 515
   [Brisano sporočilo]
22.5.2008 23:22:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 516
   [Brisano sporočilo]
22.5.2008 23:37:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 517
   [Brisano sporočilo]
22.5.2008 23:41:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 518
23.5.2008 7:03:44   
nanka
Dobro jutro,

danes bom pa jaz prva ponudila kavo, skuhala jo bo pa lex, ker je ne znam.

Frutka si pa pridna, mene čaka to čez 14 dni, ko bom doma. Zdaj sem še v službi in se mi ne ljubi.

Glede obvestila g o pdp, ga jaz nisem nikjer oddala, ne v službi in ne na sociaslni. Imam še vse izvode doma. Zakaj ga moram pa odnesti svoji zdravnici? Do zdaj ga nisem še nikoli?

Moje dete tudi ne kolca, pravzaprav do zdaj (pa čakam že četrtega) še nikoli nisem ugotovila ali dete kolca ali ne.

Glede pregledov pri g. sem pa tudi jaz kar malo razočarana, pred tremi leti ko sem čakala našo Zojo, nisem imela do poroda niti enkrat ctg-ja, niti me ni pregledal vaginalno ali sem odprta, niti enkrat. Na rok sem prišla v porodnišnico s popadtki in ekspresno rodila. Tako da tudi sedaj ne pričakujem nič posebnega. Sploh imam pa naslednji pregled šele 17.6. to bo že 37 t, torej lahko tudi že rodim.

Mojcek meni nič ne teče.

Grem na kakav in veselo na delo.

< Sporočilo je popravil nanka -- 23.5.2008 7:05:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 519
   [Brisano sporočilo]
23.5.2008 7:46:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 520
   [Brisano sporočilo]
23.5.2008 7:48:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 521
23.5.2008 8:03:38   
karamela6
Dobro jutro!

Danes tudi jaz po dolgem času malo bolj zgodna. Dragi je odšel malo pred sedmo, me predramil, sledil je wc in potem sem kar vstala.
Danes grem spremenit stalno bivališče. Ali verjamete, da mi je kar malo hudo? Prav čudno se mi je uradno selit iz enega konca Slovenije v drugega. Kljub temu, da vem, da se bo zdaj moje življenje odvijalo v Tržiču, mi je veliko ljubše doma, v Brestanici (blizu Krškega). Pa saj verjetno je to normalno, ne?
No, torej, najprej sprememba bivališča, potem pa csd papirji.

Tinky, bom probala danes dat slikco v album.
mojcek, meni tudi nič ne teče iz bradavic. Sem brala, da je to dokaj pogost pojav, zato je vse normalno.
Hvala vsem za odgovore glede kolcanja. Ena je spraševala, kako to čutim: kot brcike, bolj nežne, ampak enakomerne, vsaki 2 sekundi po kakšno minuto. Tko nekak.

Jutri pa pride moja mami k meni in greva v Avstrijo malo v šoping po stvari, ki mi še manjkajo. Potem grem za kakšno urco h kolegici, katere sinček praznuje 1 leto (pri njej sem bila zraven pri porodu), potem pa me čaka preostanek dneva in v nedeljo verjetno malo počivanja in učenja.

Toliko zaenkrat...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 522
23.5.2008 8:28:05   
Balonchy
Dobro jutro babike....

A vam neki povem?
Z mojim user posted image  sva danes zagledala user posted image ...

JUPIIIIIIIIII... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kar ne morem verjet! user posted image

Držte pesti, da bo tokrat vse OK!!!

Neposredna povezava do sporočila: 523
23.5.2008 8:29:34   
lex
Dobro jutro!

Nanka evo kavico user posted image

Karamela ti verjamem, da te stiska. jaz ko sem se uradno selila iz enega konca Vuzenice na drugega me je tudi. Ti imaš pa le daljšo relacijo.

Meni teče iz bradavic, samo če si stisnem. Se špara za bebouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 524
23.5.2008 8:31:35   
lex
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

En velik koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    za srečo

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?