kenya
|
Živjo punce! Vidim, da ste pri hrani, zadnje čase med mojimi najljubšimi opravili . Včeraj sem imela pregled, čakala kot nora, potem pa 2 minuti pri g. in adijo. Spet sem dobil +2kg. in sem zdaj na +9. Glede na to, da nisem ravno velike rasti, je to kar dovolj. Tko da zdej sem sklenila, do konca lahko še ene 3 kg pridelam, več pa ne. Zato bom mal bolj začela pazit na hrano. Danes zjutraj namesto 2 vrstic čokolade samo ena . Ne vem, jest bi sam sladkarije skoz jedla . Mal sem vprašala še kako je kaj z ultivo v lj, pa baje zdaj ravno eno študijo delajo z ultivo, tko da lahko se zgodi da kaj bo do julija. V kar jaz ne verjamem, tko da bomo kar lepo po naravni poti spet rojeval. Blacky30, pri nas ti potrdi za porodniško na kadrovski, pol naprej pa tako in tako vse iz CSD-ja v službo pošljejo, tko da ne vem zakaj bi tebi kompliciral. Men je na CSD-u rekla, da bo že ona vpisala kdaj nastopim porodniško, da je to njeno delo. Tko da . Kar se tiče , mi imamo doma eno veliko bernko, pa nisemo tud imeli nobenih pretiranih težav prejšnjič. Ta malo je mal povohala, mal polizala in to je blo to. Problem je bil sicer mal kasneje, pa še zdaj je, ker ne ve kolk je močna, pol se pa neki igrata in jo seveda ona z repom kar odpihne stran al pa podere. Tega me je bolj strah. Drugače smo bili pa mi še deležni raznih komentarjev, na temo, kako lahko imamo skupaj psa pa še v istem prostoru, glede na to, da se gibjle zunaj in znotraj, pa da so dlake vsepovsod, pa blablablabla........ Tud mi imamo sobico za od lip poljčane in smo zelo zadovoljni. Zdej smo ravno dobili novo od izi mobila, za ta malo, pa je še v fazi sestavljanja, potem pa lahko cunje od tamale preselim in začnem pripravljat za . Lepo popoldne vsem skupaj.