|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
22.5.2008 13:53:26   
Blacky30
Mater sem jezna!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

A ste ve dobile od g. izvod potrdila o datumu poroda, ki bi naj bil za vašo službo?!?!?!? Ker jaz sem dobila samo 2 izvoda, enega za socialno in enega za osebno zdravnico. In zdaj mi guši iz naše kadrovske, da ona mora ta list imet in konec. Naj ji ga pošljejo po faksu in da mi ne more potrdit pol za socialno, če tega lista ne dobi!?!?! Si znate to predstavljat!?!?!? Pa saj njo zanima samo, kdaj nastopim porodniško, to pa na tem listu itak ne piše. Pa ta je čisto out!!! Jaz pa jezna, da se mi iz ušes kadi. Ste ve imele take težave!?!?!?!?

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 476
22.5.2008 13:58:39   
lex
Moja mami ima tud psičko, pa ji lahko naredita boga in pol, pa jima vse pusti. Alini se najbolj sveti njen rep.
pa da vam povem zakaj Luni tolk zaupam: Bili smo na travniku in Aleks je imel v roki palico. Poleg sta bila tudi soseda, ki imata psa. Ko je ta videl, da ima Aleks palico je začel tčet proti njemu, misleč da mu jo bo vrgle, tako kot njegov gospodar. Ko je Luna to videla se je zapodila proti temu psu in ga preusmerila proč od Aleksa. Potem pa je tačela tekat okoli v krogih tako, da je bil pes na zunanji strani, Aleks pa znotraj in ni pršel do njega. Na začetku jo je morala mama božat ko ga je imela na rokah, potem pa se je navadila in zdaj so največji frendi. Tud alino je povohala in šla naprej. Tole s pleničko sem pa jaz tudi slišala 1x po radiu ko je imel en kinolg oddajo.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 477
22.5.2008 14:00:13   
lex
jaz sem tud dobila samo 2 izvoda Meni je prvič nekaj koplicirala, zdaj pa več ne. reči ji, da itak dobi tud ona odločbo o porodniški. Naša jo je imela ko sem jaz zdaj prišla za dopust.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 478
   [Brisano sporočilo]
22.5.2008 14:10:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 479
22.5.2008 14:20:08   
Blacky30
No, zdaj sva se zmenili, da ji jutri dostavim kopijo potrdila, ki ga imam za socialno. Marička, komplikatorka! Ja, valjda, da dobi odločbo, ampak ona mora na polo napisat, kdaj nastopim porodniško!?!?!?!? Res? Nisem še videla pol, ker jih je mož včeraj nesel kar direkt v službo. Pa da mora računovodkinja vedet, od kdaj mi plače več ne sme računat. Ja pa sem rekla, da ima moje dopustne listke tam, ko vidi, do kdaj sem dala dopust, ne? Ehhhhhhhh.....upam, da zdaj več ne bo težav in da že dobim te presnete pole. Groza!

HD, jaz vem, kaj je prežganka. user posted image user posted image  Ajnpren župa po naše.user posted image user posted image  In zelo dobra.user posted image user posted image

Jaz pa imam danes za kosilo pečen mlad krompirček, ribje palčke in paradižnikovo solato. Mnjamiiiiiiiiii.....user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 480
22.5.2008 14:21:22   
netki
mi bomo jedli pa musako in solatko....user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 481
22.5.2008 14:22:47   
frutka_
Še jaz sem se opogumila in dala slikice bušija v album.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 482
   [Brisano sporočilo]
22.5.2008 14:27:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 483
22.5.2008 14:33:01   
lex
mi imamo pa pečeno kuro, riž in rdečo pesouser posted image

frutka kak lep bušiuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 22.5.2008 14:34:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 484
22.5.2008 14:35:33   
glugluglu
LEX, vse najboljše Alini!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa hvala za tortico.

Blacky, jaz sem dobila 3 izvode, v službi mi ga je vrnila (najbrž si ga je skopirala), je pa res potrebovala za to, da je na list o plači napisala prvi datum porodn. Osebni zdravnik tudi ni vzel potrdila, tako, da sta mi 2 izvoda ostala za spominuser posted image .

Prežganka - ja točno vem kaj je to, to je juha po kateri se mi avtomatično bruhne že ko jo zavoham od daleč in to že odkar pomnim, pa ne vem kako to. Ne bi rekla, da ne bi bilo avtomatično, ampak kar dvigne se mi, no blagor vam, ki jo imate rade.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 485
22.5.2008 14:50:28   
kenya
Živjo punce!

Vidim, da ste pri hrani, zadnje čase med mojimi najljubšimi opravili user posted image user posted image . Včeraj sem imela pregled, čakala kot nora, potem pa 2 minuti pri g. in adijo. Spet sem dobil +2kg. in sem zdaj na +9. Glede na to, da nisem ravno velike rasti, je to kar dovolj. Tko da zdej sem sklenila, do konca lahko še ene 3 kg pridelam, več pa ne. Zato bom mal bolj začela pazit na hrano. Danes zjutraj namesto 2 vrstic čokolade samo ena user posted image user posted image user posted image . Ne vem, jest bi sam sladkarije skoz jedla user posted image .
Mal sem vprašala še kako je kaj z ultivo v lj, pa baje zdaj ravno eno študijo delajo z ultivo,  tko da lahko se zgodi da kaj bo do julija. V kar jaz ne verjamem, tko da bomo kar lepo po naravni poti spet rojeval.

Blacky30, pri nas ti potrdi za porodniško na kadrovski, pol naprej pa tako in tako vse iz CSD-ja v službo pošljejo, tko da ne vem zakaj bi tebi kompliciral. Men je na CSD-u rekla, da bo že ona vpisala kdaj nastopim porodniško, da je to njeno delo. Tko da user posted image .

Kar se tiče user posted image , mi imamo doma eno veliko bernko, pa nisemo tud imeli nobenih pretiranih težav prejšnjič. Ta malo je mal povohala, mal polizala in to je blo to. Problem je bil sicer mal kasneje, pa še zdaj je, ker user posted image ne ve kolk je močna, pol se pa neki igrata in jo seveda ona z repom kar odpihne stran al pa podere. Tega me je bolj strah. Drugače smo bili pa mi še deležni raznih komentarjev, na temo, kako lahko imamo skupaj psa pa še user posted image  v istem prostoru, glede na to, da se user posted image  gibjle zunaj in znotraj, pa da so dlake vsepovsod, pa blablablabla........

Tud mi imamo sobico za user posted image  od lip poljčane in smo zelo zadovoljni. Zdej smo ravno dobili novo od izi mobila, za ta malo, pa je še v fazi sestavljanja, potem pa lahko cunje od tamale preselim in začnem pripravljat za user posted image .

Lepo popoldne vsem skupaj.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 486
22.5.2008 15:19:39   
jocika
Ojla! Evo, cca 2 uri in pol sem rabila, da sem vse prebrala, ker me že par dni ni blo goruser posted image .
Najprej čestitam Rebeki, pa Andras,user posted image  user posted image  user posted image pa vama želim vse naj naj, da boste čimprej doma, pa se cartali sto na uro.
Sem zadnjič kar zgubila voljo do čvekanja zarad skrbi, ko mi je ginek. rekla, da ma moja pikica premajhen obseg bušija za 30.teden.
No in zato sem pridno na levem boku počivala, dost papcala, pa praznovali smo nonstop nekaj, mal sem prala pa likala cotke in mi je teden mimogrede minil... Zdej sem pa spet mal na forum zajadrala. Mala je tak živahna, da sem že bolj optimistična...pa itak mam 28. pregled, upam da bo ok.
Zdej grem pa skutine palačinke delat, ko bo moj user posted image  že kmalu iz službe.
Se vam še oglasim, do takrat pa vsem eno lepo user posted image  za dobro voljo!

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 487
22.5.2008 15:24:13   
Blacky30
ALINA, VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 488
22.5.2008 15:25:48   
Tinky
Frutka, midve zgleda, da imava kar podoben buši user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 489
22.5.2008 15:41:48   
Blacky30
Frutka, ful lep buši. user posted image user posted image user posted image user posted image

Flower, spodaj na tem potrdilu piše, da je eden za tvojega osebnega zdravnika, meni je sestra pri g. to še posebej povedala. Jaz sem ji kar po pošti poslala. Ne, za službo ti ne rabiš.

Kenya, ja, to se je tudi meni zdelo logično, da bo na socialnem vpisala. Naši v kadrovski očitno primanjkuje dela.user posted image user posted image  
Veš, kaj pa bi jaz tebe vprašala. Kakšna imena imaš zdaj v igri za drugega user posted image . Me res zanima, glede na to, da si za prvo user posted image  izbrala tako posebno ime - Ruby, ki mi je btw. zelo všeč.user posted image user posted image

Jocika, veš, da bo zagotovo vse ok s tvojo user posted image , ne sekiraj se.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 490
   [Brisano sporočilo]
22.5.2008 15:46:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 491
22.5.2008 16:19:46   
lindy
Jest sem bla tud dones na pregledu, je poslušala srčka, izmerila trebuh, vse je vredu, samo v urinu mam preveč bakterij in moram dat ponovno vodo, pa če pol ne bo vredu pa dajo ene antibiotike, ampak upam da bo vredu, ker morm velik pit, prej pa res neki nisem.
ja glede listov, pa sem tud jest dobla samo dva, ampak sem kopirala in ga poslala v službo, ker ga je hotla met.
Frutka iii kolk lušten buši!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

Neposredna povezava do sporočila: 492
22.5.2008 16:20:20   
karamela6
glugluglu - tako sem se narežala ob tvojem postu, kot že dolgo ne. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tisto o prežganki, po kateri se ti avtomatično bruhne ... user posted image user posted image user posted image Solze so mi tekle. Zdaj, ko je mimo, sploh ne vem, zakaj mi je bilo vse tako smešno, ampak toliko da veš, da me zdaj boli cel trebuh zarad tebe!!! user posted image

ALINI tudi jaz želim vse najlepše, da bo še naprej rasla v tako lepotičko!

No, toliko o resničnosti mojih mer trebuha. Sem šla še enkrat gledat Tinky-ne slike, pa mi ni blo čist logičn, da imava isti trebuh ... verjetn zato, ker se je moj obseg v enem tednu povečal iz 91 na 95. Krasno! user posted image No, na +6kg sem pa še vedno! Kako dolgo pa bom, je pa vprašanje. Vsak mi reče, da do konca sigurno še 5 kg naberem. user posted image Hja, glede na današnje kosilo, bi lahko bilo res. Naredila sem pizzo. Se spomnim, kako mi je včasih vzelo veliko časa, da jo pripravim. Danes je bila narejena in pečena v 1h.

Ej, bejbe, eno vprašanje za vas, ZELO POMEMBNO! Zadnjih par dni, se moji bejbi pogosto kolca: 2-3x na dan. A je to normalno? Sem že pred časom nekaj brala ... o tem, da plod preveč požira plodovnico ... a ma to veze s kolcanjem? Zaradi česa je to slabo? Ker ravno zdajle je spet začela in sem se začela resno spraševat o tem. PROSIM za pomoč.

Neposredna povezava do sporočila: 493
22.5.2008 16:25:42   
Tinky
Karamela, dej da vidimo še tvoj buši...hitro se slikaj.

Glede kolcanja, pa opažam, da tudi mojemu malemu se full kolca, sicer ne 2,3x na dan, vendar že en teden sigurno vsak dan.
Da bi blo nevarno nisem še slišala.
Bom na MONU mal prečekirala.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 494
   [Brisano sporočilo]
22.5.2008 16:30:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 495
22.5.2008 16:44:25   
lindy
Ne ne to kolcanje ni čist nič narobe, jest sem pa slišala da se otročku takrat razvijajo plučka!user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

Neposredna povezava do sporočila: 496
22.5.2008 16:50:00   
Tinky
To sem našla na Monu

http://med.over.net/forum5/read.php?19,994139,994151#msg-994151

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 497
22.5.2008 17:28:02   
jocika
moji se tud 2-3krat na dan kolca - kolcamožeki so pač. Baje je to sam zato, ker se preveč plodovnice napije?

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 498
22.5.2008 18:11:54   
glugluglu
karamela6 sem vesela, da sem te nasmejalauser posted image

mojemu se tudi kolca, pa ko se začne kar ne neha.

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 499
22.5.2008 18:18:41   
neboglasnica
almera, žal mi je za izvid, ampak dobro je pa bilo kaj?

Moram se pohvaliti: danes smo šli na obisk k enemu znancu, pri njemu pa nihče drug kot slavni Jan P. Moji dve sta kar planili k njemu, podpisal se je na CD, njegova mama je pa rekla, da je naša mlajša za naslikat. Bil je zelo prijazen, nič ni zatežil.

Kako lep sonček, kajne? Moram malce ven, ker sem se nažrla sadja in sladkarij, ni preveč dobra ideja tole mešat med seboj...

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?