Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:21:13
|
|
|
|
larisa
|
Dolenjak, medtem ko se je moj čist zapalil na tist stolček za avto, k je od 0-19 kg, pa leži notri (a si ga vidla?), sem jaz nabirala, kot prava nabiralka. Eno dekco, pa eno igračko za obesit na košaro al pa kamorkol pač, pa eno lučko, k malemu glih sobico rihtamo, pa tist most k spodaj leži bi tud mela nov
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:21:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Če pridete danes do 125 ste največje počenke na svetu! A se dobimo v sredo, ko bo ful lepo vreme, v KAvalu? Jaz sem žal bez kola, pa lahko pridem le peš ... jaz biti za Končno ena pametna s cesarke strani! Saj sem vedela, da se boš malo nakulirala. Bova eno rekle na študentko temo, da še tebe motiviram. Vprašaj Lariso, če 2 dni samo po faksu leta, ker sem jo tako motivirala. Jaz delam čudeže! no, pol pa sploh pridem v Kavala, da me razsvetliš, kot bi se tu gor reklo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:21:21
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči Punce, a ste danes kaj delale za faks? jaz že več kot pet let nisem Nisem tebe vprašala, ker ti si svoje že oddelala, ampak v rit brcam lenobe februarske! Jaz ga mislim letos še kaj na njihov račun pit, ti pa najbrž tudi, a ne? to pa itak upam da bo že do poletja kej konkretnega na mizi Če se ne bo nobena zmigala, bova pa midve obletnico najine organizirale. Jaz sem že 7 let pase.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:22:17
|
|
|
|
TRIŠ
|
Kak bi blo lušno če bi vlekli plačo od RR-a.Ko bom šla v službo me bo šef sigurno ven zabrisal ker bom skoz na rr-u .Odvadit sem se že probala pa ne gre,zdej bi rada še moža s čim zasvojila,da mi ne bi mogel očitat
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:22:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Dolenjka a ti si že cel dan gor ja in??????? a si mi fouš? januarski
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:23:19
|
|
|
|
pina-1
|
triš dolenjka ma skozi vse pod kontrolo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:23:27
|
|
|
|
buči
|
larisa, mi mamo tudi tak avtosedež, milsim, da ga bomo glede na Tilnovo kilažo drugi mesec začel uporabljat. Je ful fajn, Aljaž je noro užival v njem.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:23:43
|
|
|
|
bamby
|
triš, a si uspela vino na mizo prnest, ker kosila ziher nisi uspela skuhat
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:24:09
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči Punce, a ste danes kaj delale za faks? jaz že več kot pet let nisem Nisem tebe vprašala, ker ti si svoje že oddelala, ampak v rit brcam lenobe februarske! Jaz ga mislim letos še kaj na njihov račun pit, ti pa najbrž tudi, a ne? to pa itak upam da bo že do poletja kej konkretnega na mizi Če se ne bo nobena zmigala, bova pa midve obletnico najine organizirale. Jaz sem že 7 let pase. jaz pa skor 7 let pase z izpiti, potem sem pa absolventa 2 leti furala, pa potem v enem mescu diplomco skup vrgla, pa diplomirala pa v t' pravo službo šla aja, ni bla ravno t prava, k sem jo po dveh letih zamenjala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:24:12
|
|
|
|
buči
|
Nič, mejte se, grem spat!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:24:44
|
|
|
|
mesecnica
|
Larisa pa Buči - kateri avtosedež je to?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:24:53
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Nič, mejte se, grem spat! HINAVKA
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:25:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Dolenjak, medtem ko se je moj čist zapalil na tist stolček za avto, k je od 0-19 kg, pa leži notri (a si ga vidla?), sem jaz nabirala, kot prava nabiralka. Eno dekco, pa eno igračko za obesit na košaro al pa kamorkol pač, pa eno lučko, k malemu glih sobico rihtamo, pa tist most k spodaj leži bi tud mela nov ja stolček sem vidla že avgusta, preden sem rodila, sam je 2 mač dnarja ktero lučko? Jaz mam uno z žirafo ogledano Pa posteljnino, pa pol za GH majo ful fajn zadevšne Pa stalno njihobo stran čekiram, da kej ne zamudim Aja, pa uno brisačo sem kupila, k si jo za vrat zapneš, da lahko sam kopaš Od takrat dalje je naša čist nora na kopanje
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:25:04
|
|
|
|
pina-1
|
a bo kej danes kakcije. Mene je moj znanstvenik prašu če se tuki nič ne dogaja ker se ne smejem. Tale moj mož je cel projekt. Do prejšnje sobote je sam pihal ko sem bla na računalniku,s edaj me pa preganja na RR. Vzroka in krivce za to ne bomo iskali ne?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:25:18
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Nič, mejte se, grem spat! IZDAJALKA
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:25:39
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: buči Nič, mejte se, grem spat! HINAVKA IZDAJALKA
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:26:22
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 No kaj bo danes dobrega za glodanje? a stičanka se je kej oglasla? Se je snoč ustrašla in vidla, da tle nima kaj iskat, da ni več pomoči triš, a ti je kaj dolgcajt, da si spet pr nas . Da te mal razsvetlim: Pr nas nas je kaj nekaj februark, ki smo ne po naši želji "januarke" postale. Prvi dve sta že 16.1. rodili, pa ni nobena zahinavla, tolk da veš! bamby - lepo si povedala jap, nismo zahinavile, ker ve ste moje vse najboljše.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:26:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Larisa pa Buči - kateri avtosedež je to? aprica sorči k uletavam
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:27:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Vzroka in krivce za to ne bomo iskali ne? a sm tko všeč vašmu?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:27:24
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou o ursalara a si prsla kravce past boga a se ne drzis sama glavice? sej bo Ne znam a mi prideš pomagat IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: ursalara No zdaj pa si že postala malo prezahtevna !Kar dobiš dobiš nič zmišljevanja! Pa nič vam ne hodimo v zelje mi se samo pasemo! Nič nisem zahtevna . Jaz teb super ponudbo, a ti pa kar tko . OK, Pol sam ti men pošlji štrudelj in burek, če ti tko bolj paše , moja ponudba gre pa k dolenjki . Kva pa ti tle razumeš, da se pasete, al pa v zelje hodte ? Trebuhe imate ziher trde, ker se na naš račun zabavate, a ne seveda imamo trebuhe trde nisem jaz kriva če ste tako zanimive a ti pošljem svojo ponudbo preko goloba ! IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ ČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER EVO MENE DA VAM MALO ZASMETIM sem kar vedla da si tukaj IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ ČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER EVO MENE DA VAM MALO ZASMETIM sej bojo pol smetarji pršli, pa boš odsmetela še dobr da mam veze na snagi da nas januarčke ne bodo odpelali na deponijo!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:27:52
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 No kaj bo danes dobrega za glodanje? a stičanka se je kej oglasla? Se je snoč ustrašla in vidla, da tle nima kaj iskat, da ni več pomoči triš, a ti je kaj dolgcajt, da si spet pr nas . Da te mal razsvetlim: Pr nas nas je kaj nekaj februark, ki smo ne po naši želji "januarke" postale. Prvi dve sta že 16.1. rodili, pa ni nobena zahinavla, tolk da veš! bamby - lepo si povedala jap, nismo zahinavile, ker ve ste moje vse najboljše. sej boljš da ste med februarčki, ker drugače bi zdele že spale
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:28:05
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Vzroka in krivce za to ne bomo iskali ne? a sm tko všeč vašmu? to tudi mene zanima... Mogoče pa uživa v večernem miru
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:28:18
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 No kaj bo danes dobrega za glodanje? a stičanka se je kej oglasla? Se je snoč ustrašla in vidla, da tle nima kaj iskat, da ni več pomoči triš, a ti je kaj dolgcajt, da si spet pr nas . Da te mal razsvetlim: Pr nas nas je kaj nekaj februark, ki smo ne po naši želji "januarke" postale. Prvi dve sta že 16.1. rodili, pa ni nobena zahinavla, tolk da veš! bamby - lepo si povedala jap, nismo zahinavile, ker ve ste moje vse najboljše. TRIŠ, ti je še ena izmed njih potrdila to , si vidla?
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:28:28
|
|
|
|
mesecnica
|
Tenksi. Grem na njihovo stran gledat...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Po porodu vsaj leto dni počitkaNajnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......