|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
22.5.2008 21:21:13   
larisa
Dolenjak, medtem ko se je moj čist zapalil na tist stolček za avto, k je od 0-19 kg, pa user posted image  leži notri user posted image  (a si ga vidla?), sem jaz nabirala, kot prava nabiralka. Eno dekco, pa eno igračko za obesit na košaro al pa kamorkol pač, pa eno lučko, k malemu glih sobico rihtamo, pa tist most k spodaj leži bi tud mela nov user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
22.5.2008 21:21:17   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Če pridete danes do 125 ste največje počenke na svetu!

A se dobimo v sredo, ko bo ful lepo vreme, v KAvalu? Jaz sem žal bez kola, pa lahko pridem le peš ...

jaz biti za

Končno ena pametna s cesarke strani! Saj sem vedela, da se boš malo nakulirala. Bova eno rekle na študentko temo, da še tebe motiviram. Vprašaj Lariso, če 2 dni samo po faksu leta, ker sem jo tako motivirala. Jaz delam čudeže! user posted image

no, pol pa sploh pridem v Kavala, da me razsvetliš, kot bi se tu gor reklo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
22.5.2008 21:21:21   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Punce, a ste danes kaj delale za faks?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz že več kot pet let nisem user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem tebe vprašala, ker ti si svoje že oddelala, ampak v rit brcam lenobe februarske! Jaz ga mislim letos še kaj na njihov račun pit, ti pa najbrž tudi, a ne?

to pa itak user posted image user posted image user posted image upam da bo že do poletja kej konkretnega na mizi user posted image user posted image

Če se ne bo nobena zmigala, bova pa midve obletnico najine organizirale. Jaz sem že 7 let pase.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
22.5.2008 21:22:17   
TRIŠ
Kak bi blo lušno če bi vlekli plačo od RR-a.Ko bom šla v službo me bo šef sigurno ven zabrisal ker bom skoz na rr-uuser posted image .Odvadit sem se že probala pa ne gre,zdej bi rada še moža s čim zasvojila,da mi ne bi mogel očitatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
22.5.2008 21:22:33   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Dolenjka a ti si že cel dan goruser posted image

ja in??????? a si mi fouš? user posted image  januarski

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
22.5.2008 21:23:19   
pina-1
triš dolenjka ma skozi vse pod kontrolouser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
22.5.2008 21:23:27   
buči
larisa, mi mamo tudi tak avtosedež, milsim, da ga bomo glede na Tilnovo kilažo drugi mesec začel uporabljat. Je ful fajn, Aljaž je noro užival v njem.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
22.5.2008 21:23:43   
bamby
triš, a si uspela vino na mizo prnest, ker kosila ziher nisi uspela skuhat user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
22.5.2008 21:24:09   
ella79

Punce, a ste danes kaj delale za faks?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz že več kot pet let nisem user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem tebe vprašala, ker ti si svoje že oddelala, ampak v rit brcam lenobe februarske! Jaz ga mislim letos še kaj na njihov račun pit, ti pa najbrž tudi, a ne?

to pa itak user posted image user posted image user posted image upam da bo že do poletja kej konkretnega na mizi user posted image user posted image

Če se ne bo nobena zmigala, bova pa midve obletnico najine organizirale. Jaz sem že 7 let pase.

jaz pa skor 7 let pase z izpiti, potem sem pa absolventa 2 leti furala, pa potem v enem mescu diplomco skup vrgla, pa diplomirala pa v t' pravo službo šla user posted image user posted image aja, ni bla ravno t prava, k sem jo po dveh letih zamenjala user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
22.5.2008 21:24:12   
buči
Nič, mejte se, grem spat!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
22.5.2008 21:24:44   
mesecnica
Larisa pa Buči - kateri avtosedež je to?

Mesečnica

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
22.5.2008 21:24:53   
bamby

HINAVKA

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
22.5.2008 21:25:03   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Dolenjak, medtem ko se je moj čist zapalil na tist stolček za avto, k je od 0-19 kg, pa user posted image  leži notri user posted image  (a si ga vidla?), sem jaz nabirala, kot prava nabiralka. Eno dekco, pa eno igračko za obesit na košaro al pa kamorkol pač, pa eno lučko, k malemu glih sobico rihtamo, pa tist most k spodaj leži bi tud mela nov user posted image

ja stolček sem vidla že avgusta, preden sem rodila, sam je 2 mač dnarja user posted image

ktero lučko? Jaz mam uno z žirafo ogledano user posted image  Pa posteljnino, pa pol za GH majo ful fajn zadevšne user posted image  Pa stalno njihobo stran čekiram, da kej ne zamudim user posted image  Aja, pa uno brisačo sem kupila, k si jo za vrat zapneš, da user posted image  lahko sam kopaš  user posted image  Od takrat dalje je naša čist nora na kopanje user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
22.5.2008 21:25:04   
pina-1
a bo kej danes kakcije. Mene je moj znanstvenik prašu če se tuki nič ne dogaja ker se ne smejem.

Tale moj mož je cel projekt. Do prejšnje sobote je sam pihal ko sem bla na računalniku,s edaj me pa preganja na RR. Vzroka in krivce za to ne bomo iskali ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
22.5.2008 21:25:18   
bamby

IZDAJALKA

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
22.5.2008 21:25:39   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

HINAVKA

IZDAJALKA user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
22.5.2008 21:26:22   
srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1
No kaj bo danes dobrega za glodanje?user posted image  a stičanka se je kej oglasla?user posted image user posted image

Se je snoč ustrašla in vidla, da tle nima kaj iskat, da ni več pomoči user posted image user posted image

triš, a ti je kaj dolgcajt, da si spet pr nas user posted image .
Da te mal razsvetlim: Pr nas nas je kaj nekaj februark, ki smo ne po naši želji "januarke" postale. Prvi dve sta že 16.1. rodili, pa ni nobena zahinavla, tolk da veš!

bamby - lepo si povedala  user posted image user posted image user posted image  jap, nismo zahinavile, ker ve ste moje vse najboljše.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
22.5.2008 21:26:23   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

aprica

sorči k uletavam user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
22.5.2008 21:27:00   
dolenjka

Vzroka in krivce za to ne bomo iskali ne?user posted image user posted image user posted image

a sm tko všeč vašmu? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
22.5.2008 21:27:24   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

o ursalara a si prsla kravce past boga a se ne drzis sama glavice? sej bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne znam a mi prideš pomagatuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

No zdaj pa si že postala malo prezahtevnauser posted image !Kar dobiš dobiš nič zmišljevanja!user posted image
Pa nič vam ne hodimo v zelje mi se samo pasemo!user posted image

user posted image

Nič nisem zahtevna . Jaz teb super ponudbo, a ti pa kar tko . OK, Pol sam ti men pošlji štrudelj in burek, če ti tko bolj paše , moja ponudba gre pa k dolenjki .

Kva pa ti tle razumeš, da se pasete, al pa v zelje hodte ? Trebuhe imate ziher trde, ker se na naš račun zabavate, a ne

seveda imamo trebuhe trde user posted image user posted image nisem jaz kriva če ste tako zanimive a ti pošljem svojo ponudbo preko goloba
user posted image !user posted image user posted image

ČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER EVO MENE DA VAM MALO ZASMETIM

sem kar vedla da si tukajuser posted image user posted image user posted image

ČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER EVO MENE DA VAM MALO ZASMETIM

sej bojo pol smetarji pršli, pa boš odsmetela

še dobr da mam veze na snagi user posted image user posted image user posted image da nas januarčke ne bodo odpelali na deponijo!user posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
22.5.2008 21:27:52   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

No kaj bo danes dobrega za glodanje?user posted image  a stičanka se je kej oglasla?user posted image user posted image

Se je snoč ustrašla in vidla, da tle nima kaj iskat, da ni več pomoči user posted image user posted image

Da te mal razsvetlim: Pr nas nas je kaj nekaj februark, ki smo ne po naši želji "januarke" postale. Prvi dve sta že 16.1. rodili, pa ni nobena zahinavla, tolk da veš!

bamby - lepo si povedala  user posted image user posted image user posted image  jap, nismo zahinavile, ker ve ste moje vse najboljše.

sej boljš da ste med februarčki, ker drugače bi zdele že spale user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
22.5.2008 21:28:05   
pina-1

Vzroka in krivce za to ne bomo iskali ne?user posted image user posted image user posted image

a sm tko všeč vašmu? user posted image

to tudi mene zanima... Mogoče pa uživa v večernem miruuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
22.5.2008 21:28:18   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

TRIŠ, ti je še ena izmed njih potrdila to user posted image , si vidla?

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
22.5.2008 21:28:28   
mesecnica
Tenksi. Grem na njihovo stran gledat...user posted image

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
22.5.2008 21:28:39   
larisa

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

aprica

sorči k uletavam user posted image

evo še link http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=35&podskupina=0&artikel=191

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......