|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
22.5.2008 17:06:13   
MetiLu
Jaz vas več ne dohajam user posted image

No, pa sem le boljše volje. POtem ko sem nehala tuki jambrat, so me klicali iz varne prihodnosti in dobimo paket user posted image  kaj že dobimo v paketu user posted image

Pol sem poklepetala s še eno februarčico, pa mi je bilo prec lažje pri srcu user posted image
Pol me je pa še moja mami odrešila celodnevnega visenja doma, naju prišla iskat in smo šli na izlet v Bohinjsko Belo, kjer naš atek danes dela user posted image  smo šli skupaj na kosilo, pa nazaj domov user posted image  Tamal je spal v obe smeri, tako da je bil ful priden, pa še malo več spanca bo čez dan notri prinesel, ker zadnje dva dni ni skoraj nič spal čez dan. Pa ful je bil lep sonček na Gorenjskem, se človk prec boljš počut user posted image

Aja, pa še popravilo avta je bilo samo 10 € user posted image  in ga že imam na dvorišču, pripravljenega za potepanje user posted image

Tamal danes spet jé na 3 ure, cice se super polnijo ...

Zdej vass grem pa prebrat, pol pa upam malo ven povozičkat, dokler ne dežuje.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
22.5.2008 17:28:11   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

BAMBY ti vem da mas rada rozice heeelllllp me!!!!!!   Al pa ce se katera ve. Mam ful lepo orhidejo k sm jo dobila k se je Tai rodil pa je zdej odcvetela. A bo se kej zacvetela? Pa kdaj? a morm kej posebnega narest zdej z njo? 

cvet odrežeš, pa umetnega not vtakneš  user posted image user posted image user posted image to je ena naredila, pa ji cveti celo leto user posted image user posted image user posted image

prebrala sem vse, kar ste v teh parih urah nakloftale user posted image user posted image user posted image sem šla v mullerja, pa mami sem na kosilo peljala user posted image user posted image zdej pa hitr vn šibneva, k je sonček, potem pa še hitrej nazaj domov na večerni čvek user posted image user posted image user posted image k dons mam občutek da bo še pestro user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
22.5.2008 17:33:33   
ella79
punce jaz vam morm neki povedat user posted image oz. priznat user posted image res ste face in sem ful vesela k lahko vse to veselje ki ga imamo delimo med seboj user posted image      I  user posted image februarčice user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
22.5.2008 17:53:11   
dolenjka
UUU, jaz sem pa pridna, pa sem mal abstinirala user posted image  Sem skuhala, pa pojedla sva, carica se je pa sama zabavala med tem v postelji user posted image
Zdej sem pa 10 min oddremala in sem redi za ekšn - peglanje user posted image  
Oči je carico na sonček peljal in ju 1 h ne bo, jaz pa takoj k mojmu prjatlu pegleznu user posted image
Ja, za zvečer se pa le prpravte, bo ekšn user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
22.5.2008 18:30:47   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

suzi-ti se sam oglas, pa dobiš še frizurcouser posted image user posted image user posted image user posted image

dolenjka-
joj, tega pa ne bom komentirala user posted image -pa ne več gledat bb-to je sama pi.....user posted image

suzi-to je moj poklic in zdej ko sem na porodniški full delam-zlo rada...
user posted image user posted image user posted image user posted image za obletnico...a res kolk pa...ker od mojga sestra ma tud obletnico-3.leta...pa še z NM je...

no, super. bom uletela. user posted image  midva imava pa 4. user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
22.5.2008 18:39:44   
Suzi*
mi 3je smo bli vmes tud na sprehodu, pa kosilo sem skuhala...niso tortilje ampak puran v gobovi omaki in njoki. user posted image user posted image

..grem rite brisat....obe pokakane.user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
22.5.2008 18:49:17   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

mi 3je smo bli vmes tud na sprehodu, pa kosilo sem skuhala...niso tortilje ampak puran v gobovi omaki in njoki. user posted image user posted image

..grem rite brisat....obe pokakane.user posted image user posted image

Čist tko, nevmesno - a gobe lahko jemo k dojimouser posted image user posted image Sej ne vem zakaj jih ne bi, ampak vprašam... Meni se že luštajo v kakšni omakci, pa kar ne vem.....
Drugač sem mela pa cel popoldan obiske, Larisa ima spet nove cunjiceuser posted image , tak lepeuser posted image , končno so prišli tud šefi od mojga in to nenapovedani in je bil moj ves moker ko jih je zagledal... Jest pa v tistem moje kolegice na obisku.user posted image user posted image user posted image Si predstavljate pol to, a ne?user posted image
Zdej morm it pa tamalo preoblečt v pižamo pa cela se je pobruhala, da ne govorim da mam jest tud frišno majco na seb vso od mleka.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
22.5.2008 18:56:19   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Čist tko, nevmesno - a gobe lahko jemo k dojimouser posted image user posted image Sej ne vem zakaj jih ne bi, ampak vprašam... Meni se že luštajo v kakšni omakci, pa kar ne vem.....

jaz jih jem. šampinjone na pizzi in pa te kupim zmrznjene narezane.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
22.5.2008 18:57:31   
Suzi*
zdej pa mož kmal pride domov, če se več ne naslikam sem gor danes, ne preveč čvekat, da ne bom mela jutri spet 20 strani  za brat. user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
22.5.2008 19:08:52   
dolenjka

zdej pa mož kmal pride domov, če se več ne naslikam sem gor danes, ne preveč čvekat, da ne bom mela jutri spet 20 strani  za brat. user posted image user posted image

ju viš bejbi user posted image

Evo, jaz sem mal pogospodinjila, zdej je pa carica na vrsti, da mi joške sprazni, ji umijeva rit in gre v palčkovo deželo user posted image
Pol ste pa ve na vrsti user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
22.5.2008 20:14:23   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

BAMBY ti vem da mas rada rozice heeelllllp me!!!!!!   Al pa ce se katera ve. Mam ful lepo orhidejo k sm jo dobila k se je Tai rodil pa je zdej odcvetela. A bo se kej zacvetela? Pa kdaj? a morm kej posebnega narest zdej z njo? 

Tisto steblo nad 3. kolenom odreži in čakaj. Morda bo še aj pognalo, če bo pa začelo rjavo ratovat, pol ne bo nič in odrež do konca. Če bo prav bo začela enkrat novo steblo poganjat, ni ti pa treba tega takoj pričakovat. Če še tega do spomladi ne bo, jo bo treba pa presadit, pol bo ziher pognala steblo. Zalivat jo pa moraš za lahko vodo (destilirano, deževnico) in ne sme voda stat v lončku. Je treba tolk cajt prelivat, da je nekaj noter ostane. Pa mal gnojila za orhideje ji privošči user posted image .

Sicer sem pa videla, da si veliko nasvetov dobila. Odločiti se boš mogla sama , katerega boš uporabila. Jaz jih imam celo okno (5 komadov). Dve sta zdaj v bujnem cvetju, ena poganja steblo, tretja abstinira in zadnja je verjetno šla v pokoj, ker je stara že 9 let, odkar jo imava midva, pa že kupljena je mogla imet 2 ali 3 leta user posted image . To pa res ne mormo več spravt k sebi user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Najprej sem se nehala decu posvečat zarad vas, zdej se pa tud otroku že bl slabo user posted image , tko da grem, pa se vidmo zvečer, papa lubice moje drageuser posted image user posted image user posted image

Še ena, ki doma vse po vrsti zanemarja zarad RR-ja user posted image user posted image user posted image .

Da o triš ne govorim, ker danes še kosila ni imela cajta kuhat user posted image

aja, zvečer me pa verjetno ne bo na čvek, razen, če ne bo moj drv žagal za zimo, ker se bom njemu posvečala...imava dons obletnico poroke. user posted image user posted image

Pol pa bo jote danes, pa še sladoledno palčko ne pozab polizat user posted image user posted image . Itak pa čestitke, da se že tolk cajta prenašata (joke) user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara
No pa povej kam ti dostavim štrudelček in burek ali kar po pošti pošljemuser posted image user posted image user posted image samo poštnino ti kriješuser posted image

A nardiva midve zamenjavo user posted image ? Jaz teb mojo specialiteto ocvirkavco in zeljševko (kaj je to, bo mary lou povedala, če je že vprašala lubija al pa taščo user posted image ), ti meni skutin štrudelj z rozinami in skutni burek user posted image ?

Ponudba je takoj tu, odkar nam hodte v zelje user posted image !!!

evo, je vstala user posted image  zdej jo grem pa nafutrat, drugač bo sama na socialno poklicala user posted image

Še dobro,da se mlavla ne sprehaja več tako pogosto na RR, ker drgač nas bi že ona vse prjavla, ker je socialna delavka user posted image user posted image user posted image .

Uf, komaj sem se spet prebila skozi user posted image . Končala na 98 strani, na 107 sem vas šele dohitela. Je moj user posted image  za cel popoldan okupiral PC (je špilal igrce po dolgem in počez), jaz sem pa z obema user posted image user posted image  ven ušla user posted image . Zdaj, ko sem tamalo  in tavelkega nafutrala, sem ga pa stran nakurila, da sem lahko spet vse na tekočem. Evo, zdaj moram it še tamalo skopat, Tim mi pa itak že teži, da bi rad špilal user posted image  (isti kot tastar user posted image ). Kdaj bom jaz lohk pršla na svoj račun user posted image user posted image user posted image . Bom mogla res zvečer pobegnt sem, da se mal čveka naužijem, ker imam filing da bo spet nor večer user posted image . Pa bo sladoledna palčka spet spalavala po vodi user posted image .

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
22.5.2008 20:26:32   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara
No pa povej kam ti dostavim štrudelček in burek ali kar po pošti pošljemuser posted image user posted image user posted image samo poštnino ti kriješuser posted image

A nardiva midve zamenjavo user posted image ? Jaz teb mojo specialiteto ocvirkavco in zeljševko (kaj je to, bo mary lou povedala, če je že vprašala lubija al pa taščo user posted image ), ti meni skutin štrudelj z rozinami in skutni burek user posted image ?

Ponudba je takoj tu, odkar nam hodte v zelje user posted image !!!

No zdaj pa si že postala malo prezahtevnauser posted image !Kar dobiš dobiš nič zmišljevanja!user posted image
Pa nič vam ne hodimo v zelje mi se samo pasemo!user posted image

user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
22.5.2008 20:28:53   
mary_lou
Vem bamby kaj je to sam nc od tega ne maramuser posted image pehtranova in ocvirkova poticka

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
22.5.2008 20:32:20   
kati kati

gobe se ne smejo jesti v primeru če dojiš-zato ker gobe napenjajo pa še sveže morjo bit...js sem pojedla samo taler župce pa sem misla da bo user posted image trebušček razgnal! vglavnem men je moja patronažna strogo naročila nč gob!
lp

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
22.5.2008 20:40:33   
dolenjka
Tako, naše dete je v posteljici in je tik pred palčkovo deželo user posted image  Je bila pa po kopanju precej nemirna in ni do konca joške pojedla, tko da sem sčrpala in po flaši dala kar je notr ostalo, pa še mal za povrh je dobila user posted image

No, zdej pa le v kup punce, da 200tko nabijemo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2665
22.5.2008 20:45:02   
MetiLu
A še niste na postroju? user posted image  Moj mulček že palčke preganja user posted image  se mi je popoldan tako posračkal na previjalni, da sem komaj sproti kakec lovila. No, sej takoj po kopanju, sam da sva ven s kopalnice stopila, sva takoj nazaj na previjalno se šla komplet preoblečt, ker se je čist pobruhal ...

Dolenjka še enkrat sorči, če sem te zamorila. Sem se zdej mal nakulirala, pa črne misli mal pregnala. Očitno me je tale utrujenost čist preveč napsihirala, upam, da bo kmal boljš in da bomo tud mi začeli "normalno" spat user posted image  Pa mojmu bom res rekla za kakšen dan dopusta, če ga bo le dobil user posted image

Kaj zdej, a se dobimo jutri v Domžalah al ne, al kako je zdej s tem?

Neposredna povezava do sporočila: 2666
22.5.2008 20:45:12   
mary_lou
le vkup le vkup uboga gmajna hehehe

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
22.5.2008 20:46:10   
ursalara

No, zdej pa le v kup punce, da 200tko nabijemo user posted image

A vam pomagamuser posted image da nas boste januarčke čisto zatrleuser posted image da dobimo malo več motivacije za čvek!user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
22.5.2008 20:48:05   
mary_lou
o ursalara a si prsla kravce past boga a se ne drzis sama glavice? sej bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
22.5.2008 20:48:17   
MetiLu
Kera dons za večerjo skrbi? JAz sem lačna ko volk user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
22.5.2008 20:48:42   
mary_lou
Jest ne sm ze sita

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
22.5.2008 20:51:40   
larisa
čer user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
22.5.2008 20:53:58   
dolenjka
jaz pa napolitanke žrem pa čaj pijem user posted image

Meti, ni panike, še kdaj user posted image  Si nabavla?

Jaz si jo grem pa mal umit, da bo sveža - spešli za vas user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
22.5.2008 20:54:10   
mesecnica
Ej punce - jaz ne vem, kaj naj naredim, da bo naše dete enkrat zaspalo brez joka user posted image . Mi mamo take probleme, ko je treba zvečer it spat - podnevi je pa OK. Mah jaz ne vem, kaj zajebemo user posted image . ponavadi je tako utrujena, da spat ne more in se joka in očke mane. V glavnem za znoret... Kakšen nasvet??? Kakšen ritual mate ve??? Vse smo že probali: kasneje se kopat, prej se kopat, takoj po spanju se kopat, pred spanjem se kopat, jesti prej, potem,.... Ne vem no... Blagor vam, ko lahko date otročke v posteljco zvečer in zaspijo.

Danes pa še mojga ni (je na jadranju 4 dni) in se mi že kar fuzla. Zdejle spet neki jamra v posteljci...

Mesečnica

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
22.5.2008 20:54:35   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

čer user posted image

ne morem da verjamem! A si dobila frej pr vašmu? user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......