bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou BAMBY ti vem da mas rada rozice heeelllllp me!!!!!! Al pa ce se katera ve. Mam ful lepo orhidejo k sm jo dobila k se je Tai rodil pa je zdej odcvetela. A bo se kej zacvetela? Pa kdaj? a morm kej posebnega narest zdej z njo? Tisto steblo nad 3. kolenom odreži in čakaj. Morda bo še aj pognalo, če bo pa začelo rjavo ratovat, pol ne bo nič in odrež do konca. Če bo prav bo začela enkrat novo steblo poganjat, ni ti pa treba tega takoj pričakovat. Če še tega do spomladi ne bo, jo bo treba pa presadit, pol bo ziher pognala steblo. Zalivat jo pa moraš za lahko vodo (destilirano, deževnico) in ne sme voda stat v lončku. Je treba tolk cajt prelivat, da je nekaj noter ostane. Pa mal gnojila za orhideje ji privošči . Sicer sem pa videla, da si veliko nasvetov dobila. Odločiti se boš mogla sama , katerega boš uporabila. Jaz jih imam celo okno (5 komadov). Dve sta zdaj v bujnem cvetju, ena poganja steblo, tretja abstinira in zadnja je verjetno šla v pokoj, ker je stara že 9 let, odkar jo imava midva, pa že kupljena je mogla imet 2 ali 3 leta . To pa res ne mormo več spravt k sebi . IZVIRNO SPOROČILO: larisa Najprej sem se nehala decu posvečat zarad vas, zdej se pa tud otroku že bl slabo , tko da grem, pa se vidmo zvečer, papa lubice moje drage Še ena, ki doma vse po vrsti zanemarja zarad RR-ja . Da o triš ne govorim, ker danes še kosila ni imela cajta kuhat IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* aja, zvečer me pa verjetno ne bo na čvek, razen, če ne bo moj drv žagal za zimo, ker se bom njemu posvečala...imava dons obletnico poroke. Pol pa bo jote danes, pa še sladoledno palčko ne pozab polizat . Itak pa čestitke, da se že tolk cajta prenašata (joke) IZVIRNO SPOROČILO: ursalara No pa povej kam ti dostavim štrudelček in burek ali kar po pošti pošljem samo poštnino ti kriješ A nardiva midve zamenjavo ? Jaz teb mojo specialiteto ocvirkavco in zeljševko (kaj je to, bo mary lou povedala, če je že vprašala lubija al pa taščo ), ti meni skutin štrudelj z rozinami in skutni burek ? Ponudba je takoj tu, odkar nam hodte v zelje !!! IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka evo, je vstala zdej jo grem pa nafutrat, drugač bo sama na socialno poklicala Še dobro,da se mlavla ne sprehaja več tako pogosto na RR, ker drgač nas bi že ona vse prjavla, ker je socialna delavka . Uf, komaj sem se spet prebila skozi . Končala na 98 strani, na 107 sem vas šele dohitela. Je moj za cel popoldan okupiral PC (je špilal igrce po dolgem in počez), jaz sem pa z obema ven ušla . Zdaj, ko sem tamalo in tavelkega nafutrala, sem ga pa stran nakurila, da sem lahko spet vse na tekočem. Evo, zdaj moram it še tamalo skopat, Tim mi pa itak že teži, da bi rad špilal (isti kot tastar ). Kdaj bom jaz lohk pršla na svoj račun . Bom mogla res zvečer pobegnt sem, da se mal čveka naužijem, ker imam filing da bo spet nor večer . Pa bo sladoledna palčka spet spalavala po vodi .
|