Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:12:25
|
|
|
|
buči
|
Punce, a ste danes kaj delale za faks?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:13:10
|
|
|
|
mesecnica
|
Ej - ne morem belivat. Naša je zaspala - pa ni nič več jokcala (sam mal jamrala). Sem jo pa dones prvič dala v spalno vrečo. Pa na hrbtu spi. A še kera uporablja spalno vrečo?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:13:14
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara No zdaj pa si že postala malo prezahtevna !Kar dobiš dobiš nič zmišljevanja! Pa nič vam ne hodimo v zelje mi se samo pasemo! Nič nisem zahtevna . Jaz teb super ponudbo, a ti pa kar tko . OK, Pol sam ti men pošlji štrudelj in burek, če ti tko bolj paše , moja ponudba gre pa k dolenjki . Kva pa ti tle razumeš, da se pasete, al pa v zelje hodte ? Trebuhe imate ziher trde, ker se na naš račun zabavate, a ne mary lou, pehtranova potica ali pa zeljševka je velika razlika . A nisi še nič vprašala moje rojake ? IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou moj me klice zakonska dolznost klice Dobro se obnes stara, da te bo nazaj na čvek spustu Midve sva se tudi skopale, sam je bila zdaj na koncu že huda ura . Je bila že preveč zmatrana. Čim sem jo enkrat v posteljco nesla in pokrila je bil mir. Je že pri palčkih . Ampak mulc mi dela zdaj sive lase ! Na vsak način bi on zdele rad igrce na netu špilal Bom mogla še jega dat v mižule, drgač ne bo miru in jaz pridem na RR šele, ko bo z njimi oreng debatiral . Bom šla zdaj verjetn 2. del evrosonga poslušat, da vidim ,če je kaj boljš kot zadnjič.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:13:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ej - punce sam te pleničke so po komadu ista cena, ko bi vzele jumbo paket. Ste opazile? to sem tudi jaz hotla rečt, jaz vedno jumbo paket vzamem in je ful ugodno Pa če ga v btc-ju skor nikol nimajo , tko da kupmo tist kar majo U supernovi tut še nisem đambota vidla
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:13:40
|
|
|
|
buči
|
Ste bedne, grem rajš k mojmu mlekarnarju!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:13:47
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Aja, še to morem povedat, k sm tko zadovoljna . V bušiju sem kupila držalo za steklenico za mami, od bugaboo-ja Ful lep, pa ful praktiš, pa tud na qiunny-ja paše,k ima 4 nastavke zraven za različne debeline okvirja vozička Jupi, sem vesela, kt bi mela celo omaro novih cunj pol maš pa tazga kot jaz Je fajn buši a ne? A si še kej nabavla? Sem mela celo naročje stvari, pa je prišel zraven moj, pa lepo vse po vrsti nazaj na police znosu . Bom šla sama, pa njegovo kartico potegnla, ki pravi, da nč ne rabmo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:13:50
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Punce, a ste danes kaj delale za faks? jaz že več kot pet let nisem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:15:30
|
|
|
|
pina-1
|
čer. ena zmantrana koza primorska se javlja na večerni ritual. Najprej naj vas pohvalim, da ste pridne ker niste veliko čvekale popoldne in nisem mela dosti za brat. V vsem dopoldanskem kažinu na RR sem moji zlati suziki pozabla čestitat vse najboljše za oblenico poroke . Naj še dolgo dolgo traja. No kaj bo danes dobrega za glodanje? a stičanka se je kej oglasla?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:15:56
|
|
|
|
buči
|
Če pridete danes do 125 ste največje počenke na svetu! A se dobimo v sredo, ko bo ful lepo vreme, v KAvalu? Jaz sem žal bez kola, pa lahko pridem le peš ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:16:00
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ej - punce sam te pleničke so po komadu ista cena, ko bi vzele jumbo paket. Ste opazile? to sem tudi jaz hotla rečt, jaz vedno jumbo paket vzamem in je ful ugodno Pa če ga v btc-ju skor nikol nimajo , tko da kupmo tist kar majo U supernovi tut še nisem đambota vidla potem pa se v KR pripelj, pa ti ga bom jaz pokazala itak sta to sam dva paketa skupaj pakirana v škatli pa zadnjič k sem ga v avstriji kupila je bila notr še otroška brisačka, pa še -25%
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:16:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Aja, še to morem povedat, k sm tko zadovoljna . V bušiju sem kupila držalo za steklenico za mami, od bugaboo-ja Ful lep, pa ful praktiš, pa tud na qiunny-ja paše,k ima 4 nastavke zraven za različne debeline okvirja vozička Jupi, sem vesela, kt bi mela celo omaro novih cunj pol maš pa tazga kot jaz Je fajn buši a ne? A si še kej nabavla? Sem mela celo naročje stvari, pa je prišel zraven moj, pa lepo vse po vrsti nazaj na police znosu . Bom šla sama, pa njegovo kartico potegnla, ki pravi, da nč ne rabmo hit povej kva si mela v rokah jaz tam tut vedno nabiram k je vedno kej šponskega Bova šle naslednjič skupi tja, brez dedcev, samo kartice njihove bova sabo vzele
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:16:24
|
|
|
|
TRIŠ
|
ČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER EVO MENE DA VAM MALO ZASMETIM
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:16:58
|
|
|
|
larisa
|
Ej Pinči, a kej Torcico vidiš, slišiš? Se nič ne javi. Upam da je ok
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:17:08
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči Punce, a ste danes kaj delale za faks? jaz že več kot pet let nisem Nisem tebe vprašala, ker ti si svoje že oddelala, ampak v rit brcam lenobe februarske! Jaz ga mislim letos še kaj na njihov račun pit, ti pa najbrž tudi, a ne?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:17:33
|
|
|
|
ella79
|
stičanka se pokori že cel dan
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:17:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Če pridete danes do 125 ste največje počenke na svetu! A se dobimo v sredo, ko bo ful lepo vreme, v KAvalu? Jaz sem žal bez kola, pa lahko pridem le peš ... jaz biti za
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:18:27
|
|
|
|
Janey
|
čer spet ste čvekaste jaz sem pa crkjena...sma bla cel dan sama. zdaj sem ga pa atiju dala za 20 min, pol se gremo pa kopat pa spat. jaz pa se malo pospravim sem vas prisla samo malo pogledat nočko
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:18:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ ČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER EVO MENE DA VAM MALO ZASMETIM sej bojo pol smetarji pršli, pa boš odsmetela
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:18:35
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči Punce, a ste danes kaj delale za faks? jaz že več kot pet let nisem Nisem tebe vprašala, ker ti si svoje že oddelala, ampak v rit brcam lenobe februarske! Jaz ga mislim letos še kaj na njihov račun pit, ti pa najbrž tudi, a ne? to pa itak upam da bo že do poletja kej konkretnega na mizi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:19:29
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Če pridete danes do 125 ste največje počenke na svetu! A se dobimo v sredo, ko bo ful lepo vreme, v KAvalu? Jaz sem žal bez kola, pa lahko pridem le peš ... jaz biti za Končno ena pametna s cesarke strani! Saj sem vedela, da se boš malo nakulirala. Bova eno rekle na študentko temo, da še tebe motiviram. Vprašaj Lariso, če 2 dni samo po faksu leta, ker sem jo tako motivirala. Jaz delam čudeže!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:19:36
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ ČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER EVO MENE DA VAM MALO ZASMETIM zdej manjka samo še stičanka pa smo kompletni ČEr tirška kako je kaj? a si nas pogrešala?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:20:02
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči Punce, a ste danes kaj delale za faks? jaz že več kot pet let nisem Nisem tebe vprašala, ker ti si svoje že oddelala, ampak v rit brcam lenobe februarske! Jaz ga mislim letos še kaj na njihov račun pit, ti pa najbrž tudi, a ne? to pa itak upam da bo že do poletja kej konkretnega na mizi kr se mene tiče nič, ker me Buči ne je** niti 5 %
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:20:06
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 No kaj bo danes dobrega za glodanje? a stičanka se je kej oglasla? Se je snoč ustrašla in vidla, da tle nima kaj iskat, da ni več pomoči triš, a ti je kaj dolgcajt, da si spet pr nas . Da te mal razsvetlim: Pr nas nas je kaj nekaj februark, ki smo ne po naši želji "januarke" postale. Prvi dve sta že 16.1. rodili, pa ni nobena zahinavla, tolk da veš!
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:20:09
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ej Pinči, a kej Torcico vidiš, slišiš? Se nič ne javi. Upam da je ok ne je ne vidim nič. Se pa dobivam z Guerino.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:20:14
|
|
|
|
TRIŠ
|
Dolenjka a ti si že cel dan gor
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......