|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
22.5.2008 21:12:25   
buči
Punce, a ste danes kaj delale za faks?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
22.5.2008 21:13:10   
mesecnica
Ej - ne morem belivat. Naša je zaspala - pa ni nič več jokcala (sam mal jamrala). Sem jo pa dones prvič dala v spalno vrečo. Pa na hrbtu spi. A še kera uporablja spalno vrečo?

Mesečnica

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
22.5.2008 21:13:14   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

No zdaj pa si že postala malo prezahtevnauser posted image !Kar dobiš dobiš nič zmišljevanja!user posted image
Pa nič vam ne hodimo v zelje mi se samo pasemo!user posted image

user posted image

Nič nisem zahtevna user posted image . Jaz teb super ponudbo, a ti pa kar tko user posted image . OK, Pol sam ti men pošlji štrudelj in burek, če ti tko bolj paše user posted image , moja ponudba gre pa k dolenjki user posted image .

Kva pa ti tle razumeš, da se pasete, al pa v zelje hodte user posted image ? Trebuhe imate ziher trde, ker se na naš račun zabavate, a ne user posted image

mary lou, pehtranova potica ali pa zeljševka je velika razlika user posted image . A nisi še nič vprašala moje rojake user posted image user posted image user posted image ?
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

moj me klice zakonska dolznost klice user posted image

Dobro se obnes stara, da te bo nazaj na čvek spustu user posted image user posted image user posted image

Midve sva se tudi skopale, sam je bila zdaj na koncu že huda ura user posted image . Je bila že preveč zmatrana. Čim sem jo enkrat v posteljco nesla in pokrila je bil mir. Je že pri palčkih user posted image . Ampak mulc mi dela zdaj sive lase user posted image ! Na vsak način bi on zdele rad igrce na netu špilal user posted image user posted image user posted image  Bom mogla še jega dat v mižule, drgač ne bo miru user posted image  in jaz pridem na RR šele, ko bo z njimi oreng debatiral user posted image user posted image .
Bom šla zdaj verjetn 2. del evrosonga poslušat, da vidim ,če je kaj boljš kot zadnjič.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
22.5.2008 21:13:19   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Ej - punce sam te pleničke so po komadu ista cena, ko bi vzele jumbo paket. Ste opazile?

to sem tudi jaz hotla rečt, jaz vedno jumbo paket vzamem in je ful ugodno user posted image user posted image

Pa če ga v btc-ju skor nikol nimajo user posted image , tko da kupmo tist kar majo user posted image

U supernovi tut še nisem đambota vidla user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
22.5.2008 21:13:40   
buči
Ste bedne, grem rajš k mojmu mlekarnarju! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
22.5.2008 21:13:47   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Aja, še to morem povedat, k sm tko zadovoljna user posted image . V bušiju sem kupila držalo za steklenico za mami, od bugaboo-ja user posted image  Ful lep, pa ful praktiš, pa tud na qiunny-ja paše,k ima 4 nastavke zraven za različne debeline okvirja vozička user posted image  Jupi, sem vesela, kt bi mela celo omaro novih cunj user posted image

pol maš pa tazga kot jaz user posted image  user posted image  user posted image  Je fajn buši a ne? A si še kej nabavla?

Sem mela celo naročje stvari, pa je prišel zraven moj, pa lepo vse po vrsti nazaj na police znosu user posted image . Bom šla sama, pa njegovo kartico potegnla, user posted image  ki pravi, da nč ne rabmouser posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
22.5.2008 21:13:50   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: buči

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz že več kot pet let nisem user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
22.5.2008 21:15:30   
pina-1
čer. ena zmantrana koza primorska se javlja na večerni ritual. user posted image
Najprej naj vas pohvalim, da ste pridne ker niste veliko čvekale popoldne in nisem mela dosti za brat.

V vsem dopoldanskem kažinu na RR sem moji zlati suziki pozabla čestitat vse najboljše za oblenico porokeuser posted image user posted image user posted image . Naj še dolgo dolgo traja.

No kaj bo danes dobrega za glodanje?user posted image  a stičanka se je kej oglasla?user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
22.5.2008 21:15:56   
buči
Če pridete danes do 125 ste največje počenke na svetu!

A se dobimo v sredo, ko bo ful lepo vreme, v KAvalu? Jaz sem žal bez kola, pa lahko pridem le peš ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
22.5.2008 21:16:00   
ella79

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Ej - punce sam te pleničke so po komadu ista cena, ko bi vzele jumbo paket. Ste opazile?

to sem tudi jaz hotla rečt, jaz vedno jumbo paket vzamem in je ful ugodno user posted image user posted image

Pa če ga v btc-ju skor nikol nimajo user posted image , tko da kupmo tist kar majo user posted image

U supernovi tut še nisem đambota vidla user posted image

potem pa se v KR pripelj, pa ti ga bom jaz pokazala user posted image user posted image user posted image
itak sta to sam dva paketa skupaj pakirana v škatli user posted image pa zadnjič k sem ga v avstriji kupila je bila notr še otroška brisačka, pa še -25%

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
22.5.2008 21:16:17   
dolenjka

Aja, še to morem povedat, k sm tko zadovoljna user posted image . V bušiju sem kupila držalo za steklenico za mami, od bugaboo-ja user posted image  Ful lep, pa ful praktiš, pa tud na qiunny-ja paše,k ima 4 nastavke zraven za različne debeline okvirja vozička user posted image  Jupi, sem vesela, kt bi mela celo omaro novih cunj user posted image

pol maš pa tazga kot jaz user posted image  user posted image  user posted image  Je fajn buši a ne? A si še kej nabavla?

Sem mela celo naročje stvari, pa je prišel zraven moj, pa lepo vse po vrsti nazaj na police znosu user posted image . Bom šla sama, pa njegovo kartico potegnla, user posted image  ki pravi, da nč ne rabmouser posted image

hit povej kva si mela v rokah user posted image  jaz tam tut vedno nabiram k je vedno kej šponskega user posted image  Bova šle naslednjič skupi tja, brez dedcev, samo kartice njihove bova sabo vzele user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
22.5.2008 21:16:24   
TRIŠ
ČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER EVO MENE DA VAM MALO ZASMETIM
user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
22.5.2008 21:16:58   
larisa
Ej Pinči, a kej Torcico vidiš, slišiš?user posted image  Se nič ne javi. Upam da je okuser posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
22.5.2008 21:17:08   
buči

jaz že več kot pet let nisem user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem tebe vprašala, ker ti si svoje že oddelala, ampak v rit brcam lenobe februarske! Jaz ga mislim letos še kaj na njihov račun pit, ti pa najbrž tudi, a ne?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
22.5.2008 21:17:33   
ella79
stičanka se pokori že cel dan user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
22.5.2008 21:17:39   
dolenjka

A se dobimo v sredo, ko bo ful lepo vreme, v KAvalu? Jaz sem žal bez kola, pa lahko pridem le peš ...

jaz biti za

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
22.5.2008 21:18:27   
Janey
čer
spet ste čvekaste
jaz sem pa crkjena...sma bla cel dan sama. zdaj sem ga pa atiju dala za 20 min, pol se gremo pa kopat pa spat.

jaz pa se malo pospravim
sem vas prisla samo malo pogledat

nočko

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
22.5.2008 21:18:27   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

ČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER EVO MENE DA VAM MALO ZASMETIM
user posted image

sej bojo pol smetarji pršli, pa boš odsmetela user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
22.5.2008 21:18:35   
ella79

Nisem tebe vprašala, ker ti si svoje že oddelala, ampak v rit brcam lenobe februarske! Jaz ga mislim letos še kaj na njihov račun pit, ti pa najbrž tudi, a ne?

to pa itak user posted image user posted image user posted image upam da bo že do poletja kej konkretnega na mizi user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
22.5.2008 21:19:29   
buči

jaz biti za

Končno ena pametna s cesarke strani! Saj sem vedela, da se boš malo nakulirala. Bova eno rekle na študentko temo, da še tebe motiviram. Vprašaj Lariso, če 2 dni samo po faksu leta, ker sem jo tako motivirala. Jaz delam čudeže! user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
22.5.2008 21:19:36   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

user posted image

zdej manjka samo še stičanka pa smo kompletni user posted image user posted image user posted image user posted image

ČEr tirška kako je kaj? a si nas pogrešala?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
22.5.2008 21:20:02   
dolenjka

to pa itak user posted image user posted image user posted image upam da bo že do poletja kej konkretnega na mizi user posted image user posted image

kr se mene tiče nič, ker me Buči ne je** niti 5 % user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
22.5.2008 21:20:06   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1
No kaj bo danes dobrega za glodanje?user posted image  a stičanka se je kej oglasla?user posted image user posted image

Se je snoč ustrašla in vidla, da tle nima kaj iskat, da ni več pomoči user posted image user posted image

triš, a ti je kaj dolgcajt, da si spet pr nas user posted image .
Da te mal razsvetlim: Pr nas nas je kaj nekaj februark, ki smo ne po naši želji "januarke" postale. Prvi dve sta že 16.1. rodili, pa ni nobena zahinavla, tolk da veš!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
22.5.2008 21:20:09   
pina-1

Ej Pinči, a kej Torcico vidiš, slišiš?user posted image  Se nič ne javi. Upam da je okuser posted image

ne je ne vidim nič. Se pa dobivam z Guerino.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
22.5.2008 21:20:14   
TRIŠ
Dolenjka a ti si že cel dan goruser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......