|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
22.5.2008 15:04:24   
Jumpy
Jorja, je za probat,user posted image glede na to, da je Gašper suh ko en pajek. Bi se malo poredil, mogoče. Me je pa strah, da bi on od tega zajtrka "pojedel" le actimel. To je njegova hrana.user posted image  
Hvala, bom koj jutri letela kupit.user posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
22.5.2008 15:16:06   
Sončni žarek
Punce hvala za lepe želje user posted image user posted image user posted image user posted image  zlate ste user posted image user posted image user posted image

Sem prejle mogla mojo sestro poklicat in ji povedat user posted image user posted image user posted image , je tok kričala od veselja..... Drugemu pa nikomur ne bova povedala-vsaj tam do 10,12 tedna......

Jaz pa srčno upam, da ne bom tako bruhala kot v prvi nosečnosti od 2M do 5,5Muser posted image .....pa kaj vse nisem smela jest user posted image ......

Eva pridno panča, jaz pa tudi grem neke papirje pospravljat.

Imam pa še en predlog- ker se hitro bližajo dopusti in potem posledično službe, predlagam eno naše srečanje v začetku junija (ko bodo sistematski že mimo) v CELJU....Bi tudi midve prišle z Evo........ JORJA kaj meniš?

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
22.5.2008 15:18:44   
Sončni žarek
Tole pa je za VALENTINA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
22.5.2008 15:19:52   
JORJA
Jaz sem takoj za to!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4204
22.5.2008 15:25:10   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Jaz sem takoj za to!!user posted image user posted image

Ker če se prav spomnim, smo se že enkrat pogovarjale, da bi se dobile v Celju...... In ti in Poopsika pa bi bile zadolženi za prostor srečanja...... Jaz bi vas še ful rada vidla (ker LJ mi je malo daleč)......pa seveda spoznala še vse, ki vas še ne poznam (Jorja, Jumpy, ****, Abc, April, Antilopa, Srursa, Mojca, Tikca......)

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
22.5.2008 15:25:17   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Jaz pa srčno upam, da ne bom tako bruhala kot v prvi nosečnosti od 2M do 5,5Muser posted image .....pa kaj vse nisem smela jest user posted image ...... 

Jaz ti tudi želim čim manj nevšečnosti user posted image user posted image
Kdaj boš pa imala rok? Januarja??

Neposredna povezava do sporočila: 4206
22.5.2008 15:41:12   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Jaz ti tudi želim čim manj nevšečnosti user posted image user posted image
Kdaj boš pa imala rok? Januarja??

Po domačih izračunih konec januarja......

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
22.5.2008 15:46:42   
Jumpy
Jaz sem tudi za Celje!!user posted image  Mi je relativno blizu!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4208
22.5.2008 16:58:11   
Sisy
evo mi smo iz fizioterapije...Sem prijetno presenečenauser posted image

Fizioterapevtka je rekla da se Sara čist normalno razvija, da bo zihr v 14 dneh splazila, da je vi bistvu takšen primer ki skoraj ne bi rabil fizioterapije...Da je Sara tak primer ki po njenem sploh ne bi rabil telovadbe ampak da nič ne škodi mal potelovadit.To me je tok razveselilo.

Rekla je da zelo lepo sedi,da ima že kar močne mišice in da je samo vprašanje časa kdaj bo začela muvat.

Največ smo delali na vaji za plazenje, to je v bistvu zgledal tko da smo jo dal na vse 4, Sara je premikala rokice,jaz pa nogice in je šla naprej. Baje z rednim izvajanjem te vaje zelo hitro začnejo plazit.

Ko sem ji omenila da me skrbi zakaj vaši že tako plazijo naša pa ne se je samo nasmehnila in je rekla da se sekiram čist po nepotrebnem in da eni "splazijo" preje drugi kasneje.

V bistvu se naša babnca čist okej razvija jst si pa delam sive lase po nepotrebnemuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
22.5.2008 17:05:17   
Anonimen
Talika-jest imam v Lidlu že nekaj živil sprobanih in ti lahko svetujemuser posted image Pa sestrična tam dela in pove česa gre največ..

Kolegica je zadnjič kupila zmrznjeno torto in jo dala v hladilnik,da se je počasi do drugega dne odtajala-baje je bila božanskauser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4210
22.5.2008 17:13:41   
srursa
Sončni žarek, čestitke še iz moje strani. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
22.5.2008 17:15:08   
srursa
Jaz pa v Lidlu kupujem moko za kruh in je super. Še posebno za čebato.

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
22.5.2008 17:15:33   
tikca
Tut jaz sem slišala,da so torte dobre in jo kupila. Sam nisem vedla a se to je kar zmrznjeno, ker je pač ledena torta, al se jo mal odtaja. Sam smo navalili kar na zmrznjeno in je bla brez okusa, sem pol dojela, da jo je treba prej odtajatuser posted image
**** povej več....user posted image

SONČNI ŽAREK - JUHEEEJJJJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ČESTITKE!

< Sporočilo je popravil tikca -- 22.5.2008 17:18:09 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
22.5.2008 17:16:38   
Anonimen
Katera pa še ima namen kmalu zanosit?

Talika je nekaj omenjala,.....a še katera?

(odgovor članu srursa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4214
22.5.2008 17:17:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Tut jaz sem slišala,da so torte dobre in jo kupila. Sam nisem vedla a se to je kar zmrznjeno, ker je pač ledena torta, al se jo mal odtaja. Sam smo navalili kar na zmrznjeno in je bla brez okusa, sem pol dojela, da jo je treba prej odtajatuser posted image
**** povej več....user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4215
22.5.2008 18:05:22   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: April

to ste ble pa zares nosečeuser posted image
jaz sem drugič sam enkrat v 15 tednu bruhnila, slabo pa nikol. Prvič pa sploh ne.

jaz v celi nosečnosti nisem mela niti enega problemčka, nič slabo, kako otekanje, polna energije

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
22.5.2008 18:09:00   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

evo mi smo iz fizioterapije...Sem prijetno presenečenauser posted image

Fizioterapevtka je rekla da se Sara čist normalno razvija, da bo zihr v 14 dneh splazila, da je vi bistvu takšen primer ki skoraj ne bi rabil fizioterapije...Da je Sara tak primer ki po njenem sploh ne bi rabil telovadbe ampak da nič ne škodi mal potelovadit.To me je tok razveselilo.

Rekla je da zelo lepo sedi,da ima že kar močne mišice in da je samo vprašanje časa kdaj bo začela muvat.

Največ smo delali na vaji za plazenje, to je v bistvu zgledal tko da smo jo dal na vse 4, Sara je premikala rokice,jaz pa nogice in je šla naprej. Baje z rednim izvajanjem te vaje zelo hitro začnejo plazit.

Ko sem ji omenila da me skrbi zakaj vaši že tako plazijo naša pa ne se je samo nasmehnila in je rekla da se sekiram čist po nepotrebnem in da eni "splazijo" preje drugi kasneje.

V bistvu se naša babnca čist okej razvija jst si pa delam sive lase po nepotrebnemuser posted image

eeeee superuser posted image  kak je to fajn slišat,ne?

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
22.5.2008 18:11:24   
kawasakica
jaz v Lidlu vse nakupujem in sem z vsem zadovoljna, edino kaj NE kupi je čebula, ker je v vsaki mreži ena pokvajena in potem vse umrejo. user posted image

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
22.5.2008 18:19:21   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Smo ga oblekli, da smo vidl kakšen bo na krstu. A bo leeeep? Men je tok user posted image .

user posted image

ja kok pa je Janez lep, pa še cortek povrhu user posted image user posted image user posted image ! Bravo ABC še zate user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
22.5.2008 18:19:34   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

+

oooo čestitke. ful ful sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ejjjj, čestitke tudi od mene. jst sem tudi ful vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
22.5.2008 18:19:56   
birdy
Sončni žarek, to je ful dobr, jst sem se zjokala k sem prebrala da si noseča!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa še Neli se je smejat začela k sem povedala kaj si napisala, kok fajn vam bo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst pa tud upam da ti v kratkem sledim, ma zaenkrat slabo kaže, niti user posted image user posted image  nimava časa k moj skoz neki 12 ur dela.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
22.5.2008 18:34:02   
Antilopa
Sončni žarek, ful sem vesela zate   user posted image user posted image user posted image  

user posted image

< Sporočilo je popravil Antilopa -- 22.5.2008 18:38:03 >

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
22.5.2008 19:06:43   
Talika19
Super Sisy za takšno lepo novičko. Zdaj boš vsaj pomirjena, da se Sara lepo razvija.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
22.5.2008 19:08:31   
LadyB
, BRAVOOO, Čestitkee, aaaaaa sem prov vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image

za srečanje v Celju sem tud takoj za!!

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
22.5.2008 19:11:22   
saskija

+

kako sem vesela zate in tvojo malo pikico user posted image user posted image user posted image  vso srečo!!!user posted image user posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?