Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 21:34:28
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 A imamo danes ženske frej večer, ko vsi moški fuzbal gledajo. ne govor,moj je čist not padu moj tudi, že tuli in jamra zraven ja prejle je že bila ena huda priložnost za gol...zato pa tok jamrajo Da o pogriženih nohtih ne govorim... zdej je pa že 1:1 saj jaz bi tudi lahko šla pogledat Balacka, mi je ful fejst
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 21:35:25
|
|
|
|
kawasakica
|
moj pa na Discoveryu gleda neke plezalce - je verjetno edini moški ki ga fuzbal ne gane
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 21:35:31
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Zalenka, a si videla zadnjič moj post glede GH? Vidiš kako jaz kompliciram. No danes sem mu pa dala kar najino kosilo: piščanec s sirom in kislo smetano pečeno (bolj kuhano) v pečici in špinačne rezance brez jajc. Pa je z veseljem pojedel 3 žličke. nisi daleč od mene. sam razlika je v tem da nitka večinoma vse poje . no jajca sem zaenkrat izključla - mislim rumenjak, ker je očitno res ta kriv za dretje in zvijanje včeraj ker danes je bilo vse ok.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 21:37:28
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Zalenka, a si videla zadnjič moj post glede GH? Vidiš kako jaz kompliciram. No danes sem mu pa dala kar najino kosilo: piščanec s sirom in kislo smetano pečeno (bolj kuhano) v pečici in špinačne rezance brez jajc. Pa je z veseljem pojedel 3 žličke. nisi daleč od mene. sam razlika je v tem da nitka večinoma vse poje . no jajca sem zaenkrat izključla - mislim rumenjak, ker je očitno res ta kriv za dretje in zvijanje včeraj ker danes je bilo vse ok. kaj pa če bi P vprašala, če je to normalno, da je lahko takšna reakcija na rumenjak
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 21:38:47
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica moj pa na Discoveryu gleda neke plezalce - je verjetno edini moški ki ga fuzbal ne gane Mojga noben šprot, razen Rally.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 21:40:31
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica moj pa na Discoveryu gleda neke plezalce - je verjetno edini moški ki ga fuzbal ne gane mojga ne gane ne fuzbal ne plezalci. gledava skupej mal na kanalu a. pa se mi mal bedno zdi, da operirajo otroke z dawnovim sam zato da se jim na zunej ne vid da majo downov sindrom.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 21:40:41
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica moj pa na Discoveryu gleda neke plezalce - je verjetno edini moški ki ga fuzbal ne gane evo še en, sam da ne gleda discoverija, ampak je šel zdajle perilo obesit. Prej je pa glasbeni film na enki gledal. Fuzbal pa gleda sam, če bayern igra.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 21:42:35
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Zalenka, a si videla zadnjič moj post glede GH? Vidiš kako jaz kompliciram. No danes sem mu pa dala kar najino kosilo: piščanec s sirom in kislo smetano pečeno (bolj kuhano) v pečici in špinačne rezance brez jajc. Pa je z veseljem pojedel 3 žličke. nisi daleč od mene. sam razlika je v tem da nitka večinoma vse poje . no jajca sem zaenkrat izključla - mislim rumenjak, ker je očitno res ta kriv za dretje in zvijanje včeraj ker danes je bilo vse ok. talika hvala, mogoče bi res blo fajn vprašat. me pa zanima če kera slučajno ve zakaj že je treba rumenjak dajat - kaj vsebuje? in pa ali čičerikina moka (ki velja kot nadomestek za jajca) tudi to vsebuje??? kaj pa če bi P vprašala, če je to normalno, da je lahko takšna reakcija na rumenjak
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 21:43:05
|
|
|
|
LadyB
|
Zalenka, rabm pomoč, a ti mogoče poznaš program SPSS? Če poznaš, a bi mi znala povedat kako naj izračunam aritmetično sredino, pa mediano. Al pa vsaj kje se to najde. Frekvence sm najdla, tist pa ne. Pa še slovar mi neki ne dela, da bi vsaj vidla kakšen je prevod v angleščino. Pa še neki, če slučajn veš. Že dva dni na yahoo mail, nemorm poslat pošte. ko hočem se mi izpiše: to protect you, your account has been suspended for up to 48 hours sorry k ti morim!! Aja pa znač se mi je pol odprl Nitkin blog, očitno je neki nagajal. Morem te pa pohvalit, k si full pridna in tako zvesto vse zapisuješ, svaka čast!!!! Prov rada preberem vse!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 21:43:43
|
|
|
|
abc100
|
Smo ga oblekli, da smo vidl kakšen bo na krstu. A bo leeeep? Men je tok .
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 21:48:43
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Smo ga oblekli, da smo vidl kakšen bo na krstu. A bo leeeep? Men je tok . Ful je luštkan. Mark ima pa enako srajčko in brezrokavnik. Katere čevlje pa si sedaj kupila?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 21:51:12
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Smo ga oblekli, da smo vidl kakšen bo na krstu. A bo leeeep? Men je tok . Ful je luštkan. Mark ima pa enako srajčko in brezrokavnik. Katere čevlje pa si sedaj kupila? Jernej je dopoldne v BC kupil ene temno temno modre copatke. Men je tud tok dober.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 21:52:33
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Smo ga oblekli, da smo vidl kakšen bo na krstu. A bo leeeep? Men je tok . Za žent.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 21:52:59
|
|
|
|
April
|
a prav vidim? A janez kar tako že stoji?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 21:53:10
|
|
|
|
LadyB
|
Janez Full bo lep!!!!Pa tok mi je srček nasploh!!!! A čeveljčke si že dubla?? Jaz pa še nevem kaj bo imel za krst, tok bi rada metulječ za na srajco dubla, pa nevem kje se to dobi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 21:54:01
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: April a prav vidim? A janez kar tako že stoji? kaj stoji,na pikiniku je že hodil ..resno ....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 21:57:34
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: April a prav vidim? A janez kar tako že stoji? Sej ne stoji sam. Se naslanja na kavč. Se pa zadne dni zmeri več spušča. Se že vid, kok ma bolše ravnotežje, kot pa kakšen teden nazaj.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 22:00:02
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: April a prav vidim? A janez kar tako že stoji? kaj stoji,na pikiniku je že hodil ..resno .... ma ja
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 22:01:28
|
|
|
|
LadyB
|
ZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: April a prav vidim? A janez kar tako že stoji? kaj stoji,na pikiniku je že hodil ..resno .... ma ja (odgovor čla ja ja, res je jaz sem tud sam , hudo, pa Peter tud hod, aja pa Avguštin tud
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 22:03:04
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB ZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: April a prav vidim? A janez kar tako že stoji? kaj stoji,na pikiniku je že hodil ..resno .... ma ja (odgovor čla ja ja, res je jaz sem tud sam , hudo, pa Peter tud hod, aja pa Avguštin tud Jest pa prvič slišim, da Janez hodi.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 22:05:04
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: LadyB ZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: April a prav vidim? A janez kar tako že stoji? kaj stoji,na pikiniku je že hodil ..resno .... ma ja (odgovor čla ja ja, res je jaz sem tud sam , hudo, pa Peter tud hod, aja pa Avguštin tud Jest pa prvič slišim, da Janez hodi. čaki a sm jst čorava al kaj...ampak kokr se spomnim si ga držala za rokce pa sta šla....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 22:07:52
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: LadyB ZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: April a prav vidim? A janez kar tako že stoji? kaj stoji,na pikiniku je že hodil ..resno .... ma ja (odgovor čla ja ja, res je jaz sem tud sam , hudo, pa Peter tud hod, aja pa Avguštin tud Jest pa prvič slišim, da Janez hodi. čaki a sm jst čorava al kaj...ampak kokr se spomnim si ga držala za rokce pa sta šla.... Aja tko, da ga držim za rokce al pa podpazduho? To ni nič. Hodit se reče, ko bo sam šou. Vsaj jest si tko predstavlam.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 22:09:13
|
|
|
|
Sisy
|
ja no VALDA da samostojno ne hod....sm predvidevala da je to vsem jasn že to da ga za rokce držiš pa da dela korake je zame že neka začetna hoja...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 22:10:09
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB Zalenka, rabm pomoč, a ti mogoče poznaš program SPSS? Če poznaš, a bi mi znala povedat kako naj izračunam aritmetično sredino, pa mediano. Al pa vsaj kje se to najde. Frekvence sm najdla, tist pa ne. Pa še slovar mi neki ne dela, da bi vsaj vidla kakšen je prevod v angleščino. Pa še neki, če slučajn veš. Že dva dni na yahoo mail, nemorm poslat pošte. ko hočem se mi izpiše: to protect you, your account has been suspended for up to 48 hours sorry k ti morim!! Aja pa znač se mi je pol odprl Nitkin blog, očitno je neki nagajal. Morem te pa pohvalit, k si full pridna in tako zvesto vse zapisuješ, svaka čast!!!! Prov rada preberem vse!! oj za spss ti en znam pomagat. vem sicer za kaj se uporablja, nisem ga pa nikol uporabljala. ampak sej maš kak help kaj? al pa v googla mal vtipkaj spss help in boš ziher našla. lahko ti edino pomagam z angleškimi izrazi: aritmetična sredina=Mean, Mediana=median za mail pa ti je pomoje kdo skušal dostopat do njega. kaj je rešitev: ne vem, daj preberi tole: http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/mail/classic/context/context-03.html http://in.answers.yahoo.com/question/index?qid=20071103190549AAicADo http://in.answers.yahoo.com/question/index?qid=20080305122300AASGz01
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 22:12:15
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy ja no VALDA da samostojno ne hod....sm predvidevala da je to vsem jasn že to da ga za rokce držiš pa da dela korake je zame že neka začetna hoja... Sej to pa že neki časa. Pa tisto multifunkcijsko nevemkaj (una hodulca k jo pred sabo poriva) pred sabo poriva. Pa gre po celem dvorišču, pa po ulci tud kr deleč pride. Jest moram edin zaustavlat, ker je mal klanca. Pa tok se mu fajn zdi, ker lahko hitr kam pride.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?